SPRING ROESES ADVENTSKALENDER 2022

Varje söndag och onsdag (samt julafton) blir en ny lucka tillgänglig. Luckorna finns gömda i de stora bilderna, hittar man en upplåst lucka kan man klicka på den för att få upp små julklappar i förväntan på julafton.

Vid varje luck-upplåsning uppdateras även vad vi kallar "julstjärnor". Det är små highlights av fem medlemmar i taget (vid julafton kommer alla ha fått en) där huvudledningen ger lite kärlek och uppskattning för allas insatser!

Mistel.png
StarStable_2022-11-21_20-26-56.png
Julia_Deerbrooke.png
Julia Deerbrooke

Du är en så otroligt smart och charmig person! Du ser efter dom i din omgivning och ser till att alla känner sig sedda och uppskattade. Sättet du delar med dig av till andra får en att känna att man pratar men en gammal god vän, även om det är första gången man pratar. Vi är tacksamma för allt du bidrar med och litar på dig till 100%, förutom när du har en vattenpistol i handen.

Stina (Klar).png
Stina Riverknight

Här har vi en riktig djurvän vilket märks tydligt på hela ditt sätt att vara. Det är mysigt när du delar med dig av din vardag som brukar inkludera x antal hästar, man får verkligen ett lugn över sig när man umgås med dig. Man blir glad av att skriva och prata med dig då du utstrålar härliga och trygga energier. Du är dessutom en riktig dressyrmästare in the making, det har vi allt sett på sista programmet. Heja dig! Du är en underbar person!

StarStable_2022-11-21_20-17-03.png
Julredigering.png
Brooklyn_Starpaw.png
Molly | Brooklyn Starpaw

Hela du utstrålar lugn och stabilitet och det är något vi eftersträvar från dig. Du har en förmåga att få även den mest nervösa individen att känna sig trygg i ditt sällskap. Det märks att du är godhjärtat rakt igenom och bryr dig om dom i din omgivning. Då trots dina ibland fullspäckade scheman alltid har tid för ett “grattis” eller “lycka till”.  Vi är tacksamma för allt du gjort för oss och allt du bidrar med.

Cornelia_Winterpaw.png
Sandra | Cornelia Winterpaw

Wow! Här har vi en tjej med mycket skinn på näsan men som samtidigt har ett stort hjärta. Du är otroligt driven i det du gör och går alltid all in när du väl bestämt dig för något. Ovanpå hela “boss lady” delen har du ett stort hjärta som skiner igenom på många sätt. Du är otroligt omtänksam och visar stort intresse i dom i din omgivning. Du bjuder in till samtal och är i mån om att alla ska ha det bra, tack för allt!

StarStable_2022-11-21_20-46-11.png
Lucka 27.png
julbild.png
Cecilia_Lightlee.png
Cilla | Cecilia Lightlee

Du har följt med oss genom många stormar, men genom allt har du alltid stått stadigt. Du är en väldigt jordnära person som har många bra kvalitéer. Du är enkel att konversera med och det är enkelt att känna sig bekväm i ditt sällskap. Du är omtänksam och sprider god energi till din omgivning. För att inte tala om den idéspruta du är när det kommer till event och struktur. Tack för allt du gör för oss!