VARNING!

Lång kö. Om du ansöker idag tar det

ca. 3 - 4 månader innan du kan gå med.

STEG 1 - ANSÖKAN

Ansök när du känner dig ordentligt påläst. Tänk på att ge uppriktiga svar och skriv 2 - 3 meningar per fråga för bästa möjliga chans.

STEG 2 - BEDÖMNING

Din blankett bedöms av våra klubbdomare. Du blir kontaktad med besked om blanketten blivit godkänd eller inte inom 3 dagar via SSO eller Discord.

STEG 3 - INTERVJU

En intervjuansvarig kontaktar dig och bokar en intervju som hålls via ett Discord-samtal. Blir du godkänd får du vänta i kö tills du kan gå med.

STEG 4 - PROVPERIOD

Under en vecka får du testa hur det är att vara med i klubben. Du får även en novisvärd som blir lite av en första vän

och hjälper dig i klubben.

VAD VI SÖKER

Framförallt söker vi folk med en glad och härlig utstrålning, då klickar man med våra medlemmar! Som person är du engagerad och positiv, du dras inte till drama. Du är inte den som pratar över andra i samtal utan är mån om att alla ska bli sedda. Spring Roses har relativt höga sociala krav men alla våra krav är egenskaper som man kan utveckla så bara viljan finns där kan vi hjälpa dig! Vi har ett specifikt utformat system just för detta. Så länge man är redo att arbeta med sina svagheter kan vi för det mesta göra undantag - det viktigaste är hur man behandlar människorna runtomkring sig.

Vi har en åldersgräns på 18 år men undantag kan ske om du är 16 - 17 år. Är du under 16 år får du gärna vänta med att ansöka. För att du som är under 18 år ska bli godkänd krävs att vi känner oss helt trygga och bekväma med dig. Detta innebär att vi sällan gör undantag om man inte når alla kraven. Det ska komma naturligt att man fungerar med de som är äldre än en själv. Man ska kunna vara sig själv och bekväm men fortfarande läsa av situationer. Tänk på att det är viktigt att man har tid för att vara aktiv och under hela sin

provperiod. Provperioder kan inte förlängas.

 

Vi befinner oss på Air Star.

Bli medlem bild.png

FRÅGA 1

NÄR BRUKAR DU HA FRITID OCH HUR MYCKET?

FRÅGA 2

HUR SOCIALT UTÅTRIKTAD ÄR DU? HAR DU LÄTT/SVÅRT FÖR ATT PRATA MED ANDRA SPELARE?

FRÅGA 3

KAN DU TÄNKA DIG HÅLLA EVENT?

FRÅGA 4

VÅGAR DU PRATA OCH SKRIVA PÅ DISCORD? VAD HETER DU PÅ DISCORD + 4 SIFFROR?

FRÅGA 5

VAD FÖRVÄNTAR DU DIG? ÄR DU PÅLÄST?

FRÅGA 6

VAD FICK DIG ATT ANSÖKA/VARFÖR VILL DU GÅ MED?

FRÅGA 7

ÄR DU MER MOT DET MOGNA/FLUMMIGA HÅLLET?

FRÅGA 8

HAR DU NÅGOT EXTRA DU VILL LÄGGA TILL?

Tack för att du skickar in!
Om du blir godkänd får du svar inom 3 dagar.

SERVER
NAMN, ÅLDER