Juluppdrag.jpg
SAMLA POÄNG

För att öppna dörrar till nya vänskaper och arbeta med gemenskapen på ett roligt sätt har Spring Roses bestämt sig för att dela in klubben i 7 små / medelstora lag. Lagen kommer kunna samla poäng via event och fritidsuppdrag. Uppdragen hittar man här, undangömda i julstrumpor!

Det är via adventskalendern som julstrumpor låses upp och då får strumpan full färg. Man klickar på den för att få upp innehållet dvs. uppdrags-instruktionerna. Tävlingen pågår fram till den 23 December, 00.00. På julafton krönas det vinnande laget.

POÄNGSTÄLLNING

Polkagrisarna: 26 p
Snöflingorna: 101 p
Pepparkakorna: 92 p
Julstjärnorna: 49 p
Tomtenissarna: 51 p
Snögubbarna: 126 p

Mistlarna: 25 p

Senast uppdaterad: 6/12 22:17

Strumpa 1.png

I juletider skickas ofta julkort, ni ska tillsammans i laget gemensamt ta en bild som skall göras till ett julkort med en julhälsning. Bilden får redigeras i valfritt program. Skickat julkort ger 5 poäng.

Strumpa 3.png

Snö, tomtar, granar och massor av godis är väl något alla kopplar till julen? Nu gäller det för er att gå ut och ta en snygg julbild. Förklara även varför bilden är kopplad till julen enligt dig. Bilden ska vara tagen IRL och har inget krav på kvalité dock ska den vara så julig/vintrig som möjligt. Kan utföras av alla medlemmar i laget, max 1 gång/person. Ger 3 poäng.

Strumpa 3.png

Flera av karaktärerna i sso har problem med att hitta extra personal som kan arbeta under julen. Hjälp följande:
 
- Claire i Valedalestallet ska på en julfest och behöver någon som vaktar stallet under tiden hon är borta. Hon vill att ni hjälper henne med stallsysslorna. Hon tackar så mycket i förväg för eran hjälp.
 
- Steve har haft fullt upp under 2021 och har bett om semesterledighet. Hjälp honom med de dagliga uppdragen vid hans stall.
 
- Uppe på arbetsförmedlingen har det kommit upp ett ledigt jobb på Firgrove-stallet. Utför de dagliga stall sysslorna där.

Utför dessa tre uppgifter för att få 10 poäng/ person.

Strumpa 4.png


Tomten har tappat tio paket och som tack för att ni lämnar tillbaka dessa får laget välja att öppna ett av de! De olika paketen innehåller poäng men frågan är i vilket paket det ligger flest poäng i... Välj ett paket och tagga Alva för att få facit på vad paketen innehöll för poäng. Uppdraget kan bra utföras en gång. Gemensam utmaning för hela laget.

Paket_utan_facit.png
Strumpa 5.png

Dessa karaktärer ska få julklappar av sina vänner men de behöver lite hjälp att komma på julklappsrim till de. Rimmet behöver vara minst tre meningar långt och får inte avslöja vad som är i paketet. Varje rim kan ge 1-5 poäng.

- Loretta ska få en rosa märkeströja av Tan 
- Linda ska få en spännande bok av Anne
- Eremiten ska få en hemlagad potatisgratäng av sin vän Madison

Strumpa 6.png

Julen handlar inte bara om julklappar men vi alla har saker vi önskar oss, spara ner och fyll i denna önskelista så tomten får koll på vad ni önskar er! Ifylld önskelista ger er 1 poäng! Ni kan ladda ner bilden via discord, den skickas i julmånadens informationskanal. 

Önskelista.png
Strumpa 7.png

Tomten har hört av sig och det saknas flera nissar i hans verkstad. Detta har lett till att han behöver hjälp med att slå in alla paketen för att för att hinna få ut dem till alla barn i tid. Han värdesätter kvalitén på paketen och vill därför att ni ska slå in ett paket så snyggt som möjligt! Folk på väntelistan kommer att bedöma eran inslagning med poäng mellan 1-5. 

Strumpa 8.png

Runt jul är det tradition att ha en julkrans på sin ytterdörr och självklart vill även ni ha en. För att göra en krans behöver ni runtom på Jorvik hitta och ta bild på följande saker för att sätta ihop en julkrans; granris, band, julkula, röda bär. En ihopsatt krans ger laget 3 poäng! Kan utföras 1 gång per medlem.

Strumpa 9.png

Nu är det dags för teamwork! Detta är en utmaning som kräver att minst 2 från ert lag utför ett championat tillsammans. Så med det sagt, klara, färdiga, GÅ! Detta uppdrag kan endast utföras en gång/ person och ger 10 poäng.

Strumpa 10.png
Strumpa 11.png
Strumpa 12.png
Strumpa 13.png
Strumpa 14.png
Strumpa 15.png