top of page
S.png
SÄSONGSBASERAT RIDLÄGER

SRA är ett säsongsbaserat rollspelsstall som är aktivt fyra gånger per år. Våra ridläger är en vecka långa och har teman utefter årstiden. I stallet har vi cirka 55 hästar som passar allt ifrån nybörjare till proffsryttare. Vi har inget krav i klubben på att man måste delta utan det är bara ett roligt tillägg för de som är intresserade av det. 

Under veckan hålls realistiska lektioner, tävlingar och kreativa event. Utanför aktiviteterna uppmanas man till att umgås med sin sköthäst och det lag/hushåll man blir indelad i. För att göra det mer spännande brukar det finnas uppdrag man kan göra på fritiden vilket drar in poäng till ens lag/hushåll. Det finns något för alla på våra ridläger.

Klicka här för att kolla på hästarna i klubbstallet.

Bakgrund6.png
Vad deltagare från förra säsongen säger 1

"Lägg till ett omdöme och visa positiv feedback från en nöjd kund. Lägg till ett omdöme och visa positiv feedback från en nöjd kund. Lägg till ett omdöme och visa positiv feedback från en nöjd kund. Lägg till ett omdöme och visa positiv feedback från en nöjd kund. Lägg till ett omdöme och visa positiv feedback från en nöjd kund. Lägg till ett omdöme och visa positiv feedback från en nöjd kund."

papperremsa_edited.png
papperremsa.png
Stallet.png

HÄSTAR OCH PONNYS

Våra sköthästar har individuella personligheter vilket gör det roligare för deltagarna. De har varierande svårighetsgrad, egna utrustningskrav,

 inriktningar, saker att träna på, osv. Allt från busiga ponnys till avancerade storhästar finns i vårt stall.

 

Vi försöker alltid se till att så många som möjligt får sitt förstahandsval så man kan få lära känna den häst man är mest intresserad av. Nya hästar säljs och köps in innan varje ridläger, baserat på hur populär hästen är.

REALISTISKA RIDLÄGER

Varje ridläger hålls tre till fyra event och ibland en arrangerad fritidsaktivitet - det blir en aktiv vecka! Eventen som hålls innehåller realistiska rollspelsmoment, oavsett om det är tävling, lektion eller något på den lekfulla sidan.

Vi håller alla typer av lektioner, allt från klassiker som dressyr och terränglektioner, till mer ovanliga grenar som working equitation och mountain trail.

Realistiska tävlingar inom t.ex. fälttävlan brukar också hållas vilket är spännande för många.

Dia_forsta_ridturen_c.png
Saga_Sunlee.png

FRITIDSMYS

Alla delas in i lag, öppnar dörren till att lära känna nya. Poängjakt på fritiden, valfritt. Övriga fritidsaktiviteter ibland, arrangerat eller av medlemmarna, t.ex. träna på tävling tillsammans eller skapa outfits. 

Prisvägg.png

PRISTAVLA | KLUBBMÄSTERSKAP 2021 - TOTALEN

Guld.png

Vilda Snownight

Resultat | 02:03:55

Häst | Dina

Silver.png

Michelle Goldland

Resultat | 02:05:26

Häst | Nina

Brons.png

Matilda Goldlee

Resultat | 02:06:15

Häst | Liffen

Prisrosett.png

Ruby Duskwood

Resultat | 02:07:49

Häst | Nerissa

Ros.png

Lisa Greenwood

Resultat | 02:09:31

Häst | Pi

Ros.png

Paulina Sparrowgirl

Resultat | 02:11:53

Häst | Romeo

Ros.png

Crystal Lightson

Resultat | 02:12:76

Häst | Molly

papperremsa.png
ellapolaroid.png
CORNELIA STARCAMP

ELLA | 19 ÅR

Pappersbit 1.png

Hej! Cornelia Starcamp heter jag, men jag kallas alltid för Ella då det är mitt riktiga namn. Jag är 19 år gammal och kommer från början från Linköping men bor numera i Sölvesborg med min sambo. Jag har alltid älskat hästar och har haft egen häst tidigare. Jag tävlade mycket i dressyr och var även med i min ridklubbs ponnyelit-lag! I spelet tycker jag det är supermysigt att rollspela med hästar vilket är en stor del till att jag sitter i ridlägerutskottet. Att få skapa personligheter och historier till hästar och hålla i ett realistiskt ridläger är definitivt något jag är väldigt passionerad över!

ella1.png
emlanpolaroid.png
EMELIE SILVERHAVEN

EMLAN | 29 ÅR

Pappersbit 1.png
emlan1.png

Hallå där! Mitt namn är Emelie Silverhaven men kalla mig gärna Emlan. Jag är 29 år och bor på sveriges framsida i Göteborg med mina två chihuahuaor. Jag har ridit sedan barnsben och kan inte se en vardag utan hästar, det är världens bästa djur. Jag tycker det är himla kul att försökte göra mitt spelande på SSO så realistiskt det går och därför passar ridlägerutskottet mig perfekt. Jag är i grunden en dressyrtant och satsar alltid på att man ska lära sig något användbart på mina lektioner.

stenpolaroid.png
NADIA KITTENBORN

STEN | 19 ÅR

Pappersbit 1.png
sten1.png

Hej på er! Nadia Kittenborn heter jag men kallas Sten av de flesta! Jag är en 19-årig tjej från en yttepytte liten stad i södra Dalarna. Jag har alltid älskat djur i alla former men hästarna har alltid haft en liten extra plats i hjärtat. Har ridit sen jag var 3 och haft två egna hästar under årens gång, efter vi tog bort min senaste häst dock så har jag inte kommit igång med ridningen igen! Jag älskar att vara en del av ridlägerutskottet då min favoritdel av spelet är den realistiska delen! Jag älskar att se medlemmarna ge hästarna personlighet och att se de komma in i en helt ny värld.

mattanpolaroid.png
MATILDA GOLDLEE

MATTAN | 20 ÅR

Pappersbit 1.png
mattan1.png

Hejsan! Mattan kallas då jag, 20 år och kommer från norra Skåne! Hela min uppväxt har kretsat runt hästar - från ridskolor till medryttarhästar och slutligen egen häst. Men genom alla de stadier så fanns ridläger alltid med. Jag träffade många av mina tidigare bästa vänner på ridläger! Så därför känns det helt rätt att få vara en del av Spring Roses ridläger!

tintinpolaroid.png
TINDRA GRAYFORCE
Pappersbit 1.png

Halloj! Jag heter Tindra Grayforce men kallas för Tintin. Jag är 18 år gammal och bor och pluggar i Göteborg. Jag har tävlat i hoppning med min D-ponny ett tag, men nu valt att lägga hoppsadeln på hyllan för att fokusera på annat. Jag är dock fortfarande väldigt förtjust i hästar och tycker det är hur mysigt som helst att bara vara i stallet och ta hand om en alldeles egen häst. Jag hoppas på att kunna förmedla denna känslan och mysfaktorn till alla på ridlägret och sitter därför som ridlägeransvarig!

tintin1.png

TINTIN | 18 ÅR

papperremsa_edited.png
KLUBBSTALLET

Spring Rose Academy har runt 55 hästar, alla med invidiuella personligheter, utrustningskrav och svårighetsgrad. Om du klickar på den häst du vill läsa mer om får du upp dess information. 

Achilles.png
Aladdin.jpg
Archie.png
Atlas.png
Bellatrix.png
Big_Movement.png
Birk_Borkasson.png
Brother_Bear.png
Bumble_Bee.png
Call_Me_Maybe.png
Candela.jpg
Capricciosa.png
Coco_Chanel.png
Cowboy.png
Dallas.png
Dione.png
Duni.png
Elliot.png
Euphoria.png
Frodo.png
Ginger.png
Glenn.png
Gunnar.png
Hamilton_X.png
Hercules.png
Hermoso_Caballero.png
Kaffebonan.png
Katja.png
Kimbap.png
La_Tanya.png
Levi.png
Kimbap.png
Levi.png
Life.png
Like_a_Hero.png
Lilja.png
Luckycharm.png
Man_on_the_Moon.png
Mentos.png
Miles_Morales.png
Mischief.png
Molly.png
Monomoy_Girl.png
Nalle_Puh.png
Nerissa.png
Nikita.png
Nina.png
Perfect_Surprise.png
Picasso.png
Piggelin.png
Pythagoras.png
Romeo.png
Saturno.png
Scarlet.png
Star-Lord.png
Valle.png
Vans.png
Walk_with_Grace.png
bottom of page