Vad är Spring Rose Academy?

SRA är ett säsongsbaserat rollspelsstall som är aktivt ca 4 gånger per år. Vi håller, en gång varje årstid, i ett ridläger med olika tema beroende på vilken tid på året det är. I stallet har vi ca 55 hästar som passar allt ifrån nybörjare till proffsryttare. Vi har inget krav i klubben på att man måste delta på dessa ridläger utan det är bara en rolig grej för de som är intresserade.

Hur går ett ridläger till?

Dessa veckor håller vi helt och hållet på en egen discordserver för att man ska få välja om man vill delta eller inte. Inför varje ridläger blir varje medlem tilldelad en sköthäst som man spenderar veckan med. Under de ridläger som medlemmarna ska vara i olika lag så delas de även in i dessa innan veckan startar. Veckans event är uppbyggda på realistiskt material, några exempel på event som kan ingå är lektioner av olika slag, teori och uteritter. Vi har en regel på minst 3 event under veckan, där minst ett ska vara något annat än en lektion, och beroende på tid och engagemang kan event antalet gå upp till 4-5. 

Utöver eventen så ser vi gärna att man umgås med sin sköthäst och eventuella lagkamrater på fritiden. Ofta finns det uppdrag man kan göra och annars får man gärna dela med sig av andra realistiska aktiviteter man gör, t.ex. uteritter eller stallmys.

VI ANSVARIGA

Michelle Goldland

Nadia Kittenborn

Zelda Sweetcake

Cornelia Winterpaw