SPRID KÄRLEK

Att ge någon en ros (positiv feedback) kommer definitivt att göra deras dag. Rosen inkluderas även i veckobrevet men där hålls ditt namn anonymt - även om du skrev med det i formuläret. En ros kan ges till en person, en grupp personer (t.ex. utskott) eller till klubben som helhet.

 

Dessutom, om någon försöker arbeta på något, t.ex. sociala förmågor, så kommer de allra flesta växa. De flesta lär sig mycket snabbare via positiv feedback än negativ feedback. Vill du hjälpa klubben utvecklas och stötta medlemmar är en ros ett fint alternativ. Vill du vara anonym så går det bra!

image1.png
Ros i hand.png
Röd figur.png
VID NEGATIV KRITIK
VIKTIG INFO

Primära syftet med kritiken är att utveckla klubben, riser får inte riktas till specifika personer. Har något skett ska man enligt regel 3 ta det direkt med personen privat. Får vi en ris riktad till en viss person slänger vi den direkt, utan att läsa den. Allt annat gåt dock bra, någon annans perspektiv på klubben är alltid nyttigt och vi hoppas kunna hjälpa!

TANKESTÄLLARE

Vid negativ feedback hjälper det oss om du inkluderar svar på följande frågor:

- Hur påverkar det dig?

- Hur mycket tålamod har du kvar?

- Vad kan vi domare/ledare göra?

- Kan du beskriva situationen/ge exempel?

- Hur skulle du önska att det såg ut istället?

ANONYM/INTE ANONYM

Det är inget fel med att skicka in någonting anonymt, men tänk på att det kan bli svårare att lösa problemet vid negativ feedback. Vi tycker inte illa om dig för att tycker eller känner så som du gör. Det skulle däremot hjälpa oss mycket om vi visste vem du är för att kunna ställa fler frågor vid behov eller se om vi har tolkat allt rätt.