top of page
S.png
SÄSONGSBASERAT RIDLÄGER

SRA är ett säsongsbaserat rollspelsstall som är aktivt fyra gånger per år. Våra ridläger är en vecka långa och har teman utefter årstiden. I stallet har vi cirka 55 hästar som passar allt ifrån nybörjare till proffsryttare. Vi har inget krav i klubben på att man måste delta utan det är bara ett roligt tillägg för de som är intresserade. 

Under veckan hålls realistiska lektioner, tävlingar och kreativa event. Utanför aktiviteterna uppmanas man till att umgås med sin sköthäst och det lag/hushåll man blir indelad i. För att göra det mer spännande brukar det finnas uppdrag man kan göra på fritiden vilket drar in poäng till ens lag/hushåll. Det finns något för alla på våra ridläger.

Klicka här för att kolla på hästarna i klubbstallet.

IMG_2267_edited.png
IMG_1801.png
Dia_forsta_ridturen_c.png
papperremsa.png
ellapolaroid.png
CORNELIA STARCAMP

ELLA | 19 ÅR

Pappersbit 1.png

Hej! Cornelia Starcamp heter jag, men jag kallas alltid för Ella då det är mitt riktiga namn. Jag är 19 år gammal och kommer från början från Linköping men bor numera i Sölvesborg med min sambo. Jag har alltid älskat hästar och har haft egen häst tidigare. Jag tävlade mycket i dressyr och var även med i min ridklubbs ponnyelit-lag! I spelet tycker jag det är supermysigt att rollspela med hästar vilket är en stor del till att jag sitter i ridlägerutskottet. Att få skapa personligheter och historier till hästar och hålla i ett realistiskt ridläger är definitivt något jag är väldigt passionerad över!

ella1.png
stenpolaroid.png
NADIA KITTENBORN

STEN | 20 ÅR

Pappersbit 1.png
sten1.png

Hej på er! Nadia Kittenborn heter jag men kallas Sten av de flesta! Jag är en 20-årig tjej från en yttepytte liten stad i södra Dalarna. Jag har alltid älskat djur i alla former men hästarna har alltid haft en liten extra plats i hjärtat. Har ridit sen jag var 3 och haft två egna hästar under årens gång, efter vi tog bort min senaste häst dock så har jag inte kommit igång med ridningen igen! Jag älskar att vara en del av ridlägerutskottet då min favoritdel av spelet är den realistiska delen! Jag älskar att se medlemmarna ge hästarna personlighet och att se de komma in i en helt ny värld.

roy.png
ROSE HIGHLEE

ROY | 19 ÅR

Pappersbit 1.png
roy1.png

Hejsan! Mitt namn är Rose Highlee men kallas främst för Roy, och är en tjej på 19 år från norra Hälsingland. Jag är uppväxt på hästryggen och andas häst. Jag har haft egen ponny från 4 årsålder och tävlar för tillfället en ponny i FEI-klasser men har också tävlat junior-SM med min mammas storhäst som 17- och 18 åring. Så mycket som jag älskar hästar så har jag spelat Star Stable i snart 10 år och tycker det är så roligt att hitta på saker som ridläger och gjorde mycket rollspel när jag var yngre. Det som är så roligt med det här utskottet är att man får vara så extremt kreativ samt att se alla medlemmar hänga tillsammans på ett annat sätt! I verkligheten har jag inte varit på så många ridläger, så detta bidrar också väldigt mycket till att jag får tillbaka det jag tidigare ”missat”.

sigge.png
SIGRID BUNNYROAD
Pappersbit 1.png

Hejsan! Jag kallas Sigge men går under namnet Sigrid Bunnyroad i spelet och är 17 år. Jag pluggar andra året på gymnasiet på estetiska musikprogrammet, där trivs jag väldigt bra eftersom musik är ett av mina största intressen. Jag är med i ridlägerutskottet eftersom jag har aldrig ridit i verkligheten och inte är någon typisk hästtjej, men genom SSO och ridläger har jag fått lära mig mycket och tycker det är väldigt roligt!

sigge1.png

SIGGE | 17 ÅR

levi.png
SOFIA DRAGONGATE
Pappersbit 1.png

Hallå där! Levi heter jag, eller Sofia Dragongate som är mitt namn i spelet. Jag är 18 år gammal och från Östergötland. Jag har ridit runt på Jorvik sedan tidigt 2016 och har alltid tyckt att det har varit mysigt med ridläger och temaveckor i klubbar, har även pysslat lite med realistiskt rollspel tidigare. Ända sedan jag var liten har jag alltid älskat djur i alla storlekar och hästar är inget undantag. Jag gick på ridskola en period men la av pga brist på energi. Jag har aldrig varit på ett ridläger själv men det har varit lite av en barndomsdröm för mig och det var det som lockade mig till Spring Rose Academy. Jag skulle även säga att jag är en väldigt kreativ person, tycker om att skapa och redigera och att kunna bidra till kommande ridläger är något som jag starkt ser fram emot!

levi1.png

LEVI | 18 ÅR

wilma.png
WILMA GREENNIGHT

WILMA | 19 ÅR

Pappersbit 1.png
IMG_2691.png

Wilma heter jag, jag är 19 år och går andra året på barn- och fritidsprogrammet. Det trivs jag bra med, älskar att lära mig och både barns utveckling och om orsaker bakom folks handlingar. Ridlägerutskottet har alltid varit något som jag tyckt låtit intressant då de ridläger vi haft varit så otroligt genomtänkta och kreativa, vilket är något jag gärna är med och bidrar till och utvecklar.

papperremsa_edited.png

PRISTAVLA | MOUNTED GAMES VÅREN 2022

Guld.png

Julia Deerbroke

Häst | Monomoy Girl

Guld.png

Stina Riverknight

Häst | Walk with Grace

Guld.png

Lisa Greenwood

Häst | Brother Bear

Guld.png

Cornelia Starcamp

Häst | Glenn

Brons.png

Emelie Westfly

Häst | Hercules

Brons.png

Angelica Starcamp

Häst | Vans

Brons.png

Paulina Sparrowgirl

Häst | Call me maybe

Brons.png

Vilda Snownight

Häst | Perfect Surprise

KLUBBSTALLET

Spring Rose Academy har 60 hästar, alla med individuella personligheter, utrustningskrav och svårighetsgrad. Om du klickar på den häst du vill läsa mer om får du upp dess information. 

Achilles.png
airoso.png
Aladdin.jpg
álfur.png
Archie.png
Atlas.png
Bellatrix.png
Birk_Borkasson.png
biscuit.png
Bracelet.png
Brother_Bear.png
Bumble_Bee.png
Call_Me_Maybe.png
Candela.jpg
Cassiopeia.png
Cedynia.png
Coco_Chanel.png
Cowboy.png
Duni.png
Elliot.png
Euphoria.png
Frodo.png
Ginger.png
Glenn.png
Golden_Charm.png
Gunnar.png
Hamilton_X.png
Hercules.png
jacktheripper.png
Kaffebonan.png
Katja.png
Kimbap.png
kingston.png
La_Tanya.png
Levi.png
Life.png
Like_a_Hero.png
Lilja.png
Luckycharm.png
Man_on_the_Moon.png
Mentos.png
Miles_Morales.png
Mischief.png
Nalle_Puh.png
naomi.png
Nikita.png
Nina.png
Perfect_Surprise.png
Picasso.png
poppy.png
Saturno.png
Scarlet.png
shutterfly.png
solina.png
sparrow.png
Star-Lord.png
Valle.png
Vans.png
Walk_with_Grace.png
Wilhelmina.png
bottom of page