S.png
SÄSONGSBASERAT RIDLÄGER

SRA är ett säsongsbaserat rollspelsstall som är aktivt fyra gånger per år. Våra ridläger är en vecka långa och har teman utefter årstiden. I stallet har vi cirka 55 hästar som passar allt ifrån nybörjare till proffsryttare. Vi har inget krav i klubben på att man måste delta utan det är bara ett roligt tillägg för de som är intresserade. 

Under veckan hålls realistiska lektioner, tävlingar och kreativa event. Utanför aktiviteterna uppmanas man till att umgås med sin sköthäst och det lag/hushåll man blir indelad i. För att göra det mer spännande brukar det finnas uppdrag man kan göra på fritiden vilket drar in poäng till ens lag/hushåll. Det finns något för alla på våra ridläger.

Klicka här för att kolla på hästarna i klubbstallet.

IMG_2267_edited.png
IMG_1801.png
Dia_forsta_ridturen_c.png
papperremsa.png
ellapolaroid.png
CORNELIA STARCAMP

ELLA | 19 ÅR

Pappersbit 1.png

Hej! Cornelia Starcamp heter jag, men jag kallas alltid för Ella då det är mitt riktiga namn. Jag är 19 år gammal och kommer från början från Linköping men bor numera i Sölvesborg med min sambo. Jag har alltid älskat hästar och har haft egen häst tidigare. Jag tävlade mycket i dressyr och var även med i min ridklubbs ponnyelit-lag! I spelet tycker jag det är supermysigt att rollspela med hästar vilket är en stor del till att jag sitter i ridlägerutskottet. Att få skapa personligheter och historier till hästar och hålla i ett realistiskt ridläger är definitivt något jag är väldigt passionerad över!

ella1.png
emlanpolaroid.png
EMELIE SILVERHAVEN

EMLAN | 29 ÅR

Pappersbit 1.png
emlan1.png

Hallå där! Mitt namn är Emelie Silverhaven men kalla mig gärna Emlan. Jag är 29 år och bor på sveriges framsida i Göteborg med mina två chihuahuaor. Jag har ridit sedan barnsben och kan inte se en vardag utan hästar, det är världens bästa djur. Jag tycker det är himla kul att försökte göra mitt spelande på SSO så realistiskt det går och därför passar ridlägerutskottet mig perfekt. Jag är i grunden en dressyrtant och satsar alltid på att man ska lära sig något användbart på mina lektioner.

polaroidrandom.png
Pappersbit 1.png

Hej där! Wester här, en 17 år gammal f.d ryttare som aldrig vart på ett ridläger utanför sso och Springroses. Jag bor i Östergötland med min familj och våra djur och kämpar på med gymnasiet. Jag valde att vara med i ridlägerutskottet för det är en så härlig grupp människor och roliga uppgifter att göra! Spring Rose Academy fullföljer verkligen min dröm om att vara på ett ridläger och jag bara längtar till nästa!

EMELIE WESTFLY

WESTER | 17 ÅR

NESSSRA2.png
KELIA LIGHTWIN
Pappersbit 1.png

Hejhej! Ness är jag, 17 år gammal och kommer från Västmanland! Enda sedan barnsben har jag velat börja rida, men jag fick aldrig möjligheten att verkligen ta tag i det intresset. Därför kände jag att Spring Rose Academy är ett superbra tillfälle och en bra möjlighet för mig att uttrycka mitt intresse, så mig kan ni förvänta er att se mycket utav! Jag ser fram emot att få bidra med egna idéer till kommande ridläger!

keliaSRA_edited.png

NESS | 17 ÅR

mattanpolaroid.png
MATILDA GOLDLEE

MATTAN | 20 ÅR

Pappersbit 1.png
mattan1.png

Hejsan! Mattan kallas då jag, 20 år och kommer från norra Skåne! Hela min uppväxt har kretsat runt hästar - från ridskolor till medryttarhästar och slutligen egen häst. Men genom alla de stadier så fanns ridläger alltid med. Jag träffade många av mina tidigare bästa vänner på ridläger! Så därför känns det helt rätt att få vara en del av Spring Roses ridläger!

michpolaroid.png
MICHELLE GOLDLAND

MICH | 19 ÅR

Pappersbit 1.png
michSRA_edited.png

Hej på dig! Jag heter då Michelle (både irl och i spelet) men kallas oftast för Mich. För tillfället bor jag i Umeå i en etta tillsammans med min sambo och våra dammråttor. Jag har under hela mitt liv haft ett stort intresse för hästar men har tyvärr varit begränsad i utförandet pga ekonomiska skäl och allergi hos en familjemedlem. I dagsläget är det dock inget som stoppar mig! SRA täcker upp för min kärlek till hästar (utan att sätta några liv på spel!!) så av den anledningen är det just här ni kommer hitta mig.

stenpolaroid.png
NADIA KITTENBORN

STEN | 19 ÅR

Pappersbit 1.png
sten1.png

Hej på er! Nadia Kittenborn heter jag men kallas Sten av de flesta! Jag är en 19-årig tjej från en yttepytte liten stad i södra Dalarna. Jag har alltid älskat djur i alla former men hästarna har alltid haft en liten extra plats i hjärtat. Har ridit sen jag var 3 och haft två egna hästar under årens gång, efter vi tog bort min senaste häst dock så har jag inte kommit igång med ridningen igen! Jag älskar att vara en del av ridlägerutskottet då min favoritdel av spelet är den realistiska delen! Jag älskar att se medlemmarna ge hästarna personlighet och att se de komma in i en helt ny värld.

tintinpolaroid.png
TINDRA GRAYFORCE

TINTIN | 18 ÅR

Pappersbit 1.png

Halloj! Jag heter Tindra Grayforce men kallas för Tintin. Jag är 18 år gammal och bor och pluggar i Göteborg. Jag har tävlat i hoppning med min D-ponny ett tag, men nu valt att lägga hoppsadeln på hyllan för att fokusera på annat. Jag är dock fortfarande väldigt förtjust i hästar och tycker det är hur mysigt som helst att bara vara i stallet och ta hand om en alldeles egen häst. Jag hoppas på att kunna förmedla denna känslan och mysfaktorn till alla på ridlägret och sitter därför som ridlägeransvarig!

tintin1.png
papperremsa_edited.png

PRISTAVLA | MOUNTED GAMES VÅREN 2022

Guld.png

Julia Deerbroke

Häst | Monomoy Girl

Guld.png

Stina Riverknight

Häst | Walk with Grace

Guld.png

Lisa Greenwood

Häst | Brother Bear

Guld.png

Cornelia Starcamp

Häst | Glenn

Brons.png

Emelie Westfly

Häst | Hercules

Brons.png

Angelica Starcamp

Häst | Vans

Brons.png

Paulina Sparrowgirl

Häst | Call me maybe

Brons.png

Vilda Snownight

Häst | Perfect Surprise

KLUBBSTALLET

Spring Rose Academy har 60 hästar, alla med individuella personligheter, utrustningskrav och svårighetsgrad. Om du klickar på den häst du vill läsa mer om får du upp dess information. 

Achilles.png
airoso.png
Aladdin.jpg
álfur.png
Archie.png
Atlas.png
Bellatrix.png
Birk_Borkasson.png
biscuit.png
Brother_Bear.png
Bumble_Bee.png
Call_Me_Maybe.png
Candela.jpg
Capricciosa.png
Coco_Chanel.png
Cowboy.png
Duni.png
Elliot.png
Euphoria.png
Frodo.png
Ginger.png
Glenn.png
Gunnar.png
Hamilton_X.png
Hercules.png
Hermoso_Caballero.png
jacktheripper.png
Kaffebonan.png
Katja.png
Kimbap.png
kingston.png
La_Tanya.png
Levi.png
Life.png
Like_a_Hero.png
Lilja.png
Luckycharm.png
Man_on_the_Moon.png
Mentos.png
Miles_Morales.png
Mischief.png
Molly.png
Nalle_Puh.png
naomi.png
Nikita.png
Nina.png
Perfect_Surprise.png
Picasso.png
Piggelin.png