TÄVLA MOT OSS

Vi tävlar jättegärna mot dig och din klubb! Vid intresse kontaktar du Brooklyn Woodflower - vår tävlingsledare - via Star Stable. Den som hör av sig behöver ha tillåtelse av din klubb och får gärna skriva med vilket lopp ni skulle önska att tävla mot oss i.

SILENT RACERS

2 - 3

Vi förlorade mot Silent Racers i Hollow woods tävlingen, Air Star serien 2020.

2 Augusti, 2020

RAINBOW EXPLORERS

5 - 0

Vi vann mot Rainbow Explorers i Minkas trixiga timmertur, Air Star serien 2020.

16 Augusti, 2020

SHADOW ARROWS

3 - 2

Vi vann mot Shadow Arrows i Lizzys hopptävling, Air Star serien 2020.

30 Augusti, 2020

PRIME ROSES LEGACY

3 - 2

Vi vann mot Prime Roses Legacy i Väderkvarnstävlingen, Air Star serien 2020.

13 September, 2020

THE EXPLORERS

4 - 1

Vi vann mot The Explorers i Bobcats Vildmarkslopp, Air Star serien 2020.

27 September, 2020

EMERALD CHAMPIONS

4 - 1

Vi vann mot Emerald Champions i Gyllenbladsskogens ridbana, Air Star serien 2020.

11 Oktober, 2020

CLOUD QUEENS

4- 1

Vi vann mot Cloud Queens i Baronessans andra hopptävling, Air Star serien 2020.

25 Oktober, 2020

SHADY PEARLS

3 - 2

Vi vann mot Shady Pearls i New Hillcrest terrängbana, Air Star serien 2020.

8 November, 2020

VÅR TÄVLINGS-OUTFIT

Ryttare:

Brun proffshjälm 98sc 7600js

Röd träningsjacka 99sc 9050js

Byxor till fälttävlan 90sc 9000js

Bruna mästarhandskar 51sc 4000js

Bruna höststövlar 98sc 9600js
 

Häst:

Valnötsbrun klassisk hoppsadel 110sc 9500js

Rex stampers valnötsbruna träns 55sc 5500js

Rött mästarschabrak 81sc 7050js

Benlindor från gallerian 74sc

Tävlingslaget_outfit.jpg
BROOKLYN WOODFLOWER

Hej! Mitt namn är Brooklyn men alla kallar mig Broccoli. Jag är 22 år och har varit tävlingsledare i laget sedan den 10/7-20 då jag blev vald som det. Jag är snäll, omtänksam, driven och en riktig vinnarskalle! Det jag gillar med att tävla är den starka spänningen vi har i själva laget, alla blir så peppade. Mitt mål som tävlingsledare är att stötta ryttarna och styra upp inför tävlingar.

JUNI SILVERWOOD

Hejhej! Jag heter Vanna och är 18 år. Jag började tävla lite smått vintern 2019 då jag var med i många champ för skojs skull. Jag märkte att jag hade någon typ av talang för det och började tävla mer seriöst för tävlingslaget vid starten i somras. Jag är lite av en perfektionist samt väldigt tävlingsinriktad, och jag tror att det är just därför tävlandet passar mig så bra! Jag gillar spänningen och lagandan!

RACHEL SILENTPEAK

Tjingeling! Måns var namnet, jag är 17 år och tillägnar för mycket tid åt att resultattävla Jag är vanligtvis ingen tävlings-människa, men när det kommer till att springa fort med pixelhästar vaknar en sida som man oftast inte ser av mig. Jag har några knep jag brukar förhålla mig till: 1. Ha alltid med dig en fiskmås i sadelväskan, de bringar tur. 2. Bär ett utstickande hår för att psyka motståndaren.

LOVA COLDHOPE

Hej! Mitt namn är Bella och jag är 15 år. Jag har tävlat sedan 2016, det brukar ofta gå i perioder! Det var min vän som inspirerade mig till att tävla och när det blev uttagning till klubbens lag var det givet att jag skulle ställa upp. Tävlingslaget passar mig bra då jag är en vinnarskalle, engagerad och en bra lagspelare med samarbetsvilja! Utöver mitt tävlingsintresse gillar jag minecraft!

ISABELLA PANDABELL

Hejsan! Jag heter Isabella och är 17 år. Jag har varit med i tävlingslaget sedan start och har resultattävlat så länge jag kan minnas, vilket blir ganska länge eftersom jag började spela vintern 2011/2012. Jag är driven och lite av en arbetsnarkoman, så när jag inte håller på med klubbjobb eller kör loppen i spelet så pluggar jag eller läser på om astrofysik.

XIAOLING SPIDERMAN

Hej! Jag heter Xiaoling men kallas för Ola. Jag är 16 år och är det senaste tillskottet i tävlingslaget för tillfället. Jag är en väldigt driven vinnarskalle, men även en bra förlorare! I verkligheten är jag också väldigt tävlingsinriktad, och har tidigare tävlat en del i hoppning. Det jag gillar med att tävla är såklart att vinna, men även spänningen och adrenalinet!

AIR STAR
ÄGARE ALVA GREENNIGHT
LEDARE ISABELLA PANDABELL | PIPER MISTDOTTER | FILIPPA EASTHOPE
THESPRINGROSES​​
THESPRINGROSES​​
SPRINGROSES​​
COPYRIGHT
Stå för dina handlingar.

Ta inte bilder, hemsidans layout, ikoner, koncept eller texter utan att fråga. Om man kontaktar oss via Instagram/SSO och frågar först brukar vi 99% av alla gångerna vara snälla och säga att det går bra. Vi får alltid reda på det via medlemmar eller följare ifall någon kopierat så gör det enkelt och fråga först.