top of page
Löv 3.png
Körsbärsträdgren.png
Löv 1.png
ALLT ÄR ROLIGARE TILLSAMMANS
Löv 5.png
AAA.png

Klubbens stabilitet och kvalité kommer från hur vi delat in allt som vi tycker är viktigt i sina egna utskott. Tack vare vårt system blir ingen överbelastad och standarden är alltid hög. Dessutom är många klubbjobb mysiga att pyssla med och ger folk en chans att lära sig nya kunskaper.

Det ligger ingen press på dig som medlem att du måste ta på dig X-antal roller, utan man gör det som känns naturligt. Om du vill ta på dig ansvar gör du det via discord-kanalen på klubbens server som heter "Uppdrag" - där kommer mer info om rollen så du kan avgöra om den passar dig.

VIKTIGT ATT NOTERA
1

Om du väldigt gärna vill ha klubbjobb är det effektivast om du kontaktar huvudledningen eller en utskottsledare och säger det, så ser vi till att du blir vald.

2

Om du suttit en period som t.ex. domare kan du inte bli domare igen för nästa period om det inte är brist på intresse. Denna regel följer vi vid alla val.

3

Om du inte kan utföra ditt jobb för att arbetsuppgiften är för svår eller du fick fullt upp i verkligheten är det ansvarsfulla att tala om det för ledaren och kliva ner.

Vanliga roller.png

Dessa roller är våra standardroller. De tillhör inga utskott och man får dem automatiskt utefter ens prestation i klubben.

Vanliga roller
Ombre papper.png
Tävlingsroller
Mediateamet
mediateamet.png

Dessa roller tillhör media-teamet som ansvar för klubbens sociala medier. Rollerna är kreativa och varierande i uppgifter.

Osynlig remsa ljus 3.png
Eventroller

Dessa roller håller event och aktiviteter av olika slag. Rollerna kräver att du är duktig på att tala, planera och leda människor.

eventroller.png
Stabiliesroller
Osynlig remsa ljus 4.png
stabilitetsroller.png

Dessa roller är centrala för klubbens stabilitet och system. De kräver mycket ansvar, klubberfarenhet och medkänsla.

Osynlig remsa ljus 3.png
Utskottsledare
utskottsledare.png

Dessa roller styr klubbens utskott vilket gör klubben stabil. Rollerna kräver höga ledarkunskaper, klubberfarenhet och engagemang.

Osynlig remsa ljus 2.png
Huvudledningen

KRAV: Du brinner för klubben, ansvarstagande, lugn och vettig, stress- och presstålig. Huvud-ledningen litar på dig.

PERIOD: Obestämd tid, beror på hur mycket hjälp huvudledningen känner att de behöver.

KRAV: Du brinner för klubben, ansvarstagande, starka ledarkunskaper, lugn och vettig, stress- och presstålig. Kunnig inom ens utskott.

PERIOD: Tills du känner att man vill avgå.

KRAV: Du brinner för klubben, ansvarstagande, starka ledarkunskaper, lugn och vettig, stress- och presstålig. Kunnig inom ens utskott.

PERIOD: Tills du känner att man vill avgå.

huvudledningen.png

Dessa roller tillhör huvudledningen. Huvudledningens uppgift är att styra klubben i rätt riktning, hantera kriser och se till att alla gör sitt jobb.

bottom of page