top of page

Här får du lära känna klubbens huvudledare lite bättre samt få en inblick i vad de har för ansvarsområden i klubben! Huvudledningen sköter om klubbens sturktur, gemenskap och sammanhållning i stort.

HUVUDLEDNINGEN

papperremsa.png
Vitt_band.png
ARIA NIGHTBORN

HUVUDLEDNINGEN | ARIA

Aria1.jpg
cachedImage.jpg

Titel: Huvudledare

Smeknamn: Aria

Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998 (25 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 6.png
ANSVARSOMRÅDE:​

När man sitter i huvudledningen har man aldrig händerna tomma då det alltid finns mycket olika saker att hålla koll på eftersom det är vi som gemensamt med klubbens utskottsledare ser till att klubben drivs på i den riktningen som känns rätt. Man har dessutom många olika arbetsuppgifter som huvudledare men för att nämna några styr vi upp och utvecklar nya system, agerar bollplank för de utskottsledare som har mig som sin primära huvudledare, hanterar känsliga situationer och svåra beslut så som avlägsnande av medlem eller regelbrott och tar hand om alla medlemmar i min medlemsgrupp - Det är otroligt viktigt för mig att alla medlemmar känner sig trygga och uppskattade för den dem är! 

Detta är bara ett smakprov på det arbete som försiggår i ledningen då det såklart skulle bli en hel bibel att läsa om exakt alla arbetsuppgifter togs upp här.

OM MIG:​

Hej! Jag heter Aria, jag skulle beskriva mig som en varm och lugn person som gillar att organisera, att få ordning och reda på saker är verkligen som balsam för själen! Impulsiv kan man inte säga att jag är då jag gärna hittar lösningar som kommer hålla en längre tid framöver. Jag är utan tvekan en observatör som gärna tar in information runt omkring mig för att sedan dra mig tillbaka och fundera över bästa sätt att gå tillväga med den informationen som snappats upp. Skulle vilja påstå att jag är en en person som är bra på att distansera mina egna känslor samtidigt som jag går in och lyssnar på andras känslor i en osämja med förståelse.
Försöker alltid sprida värme och förståelse då alla agerar som dem gör av en anledning.
 
Förutom detta skulle jag nog våga påstå att jag har en komisk sida också där jag gärna flikar in med lite comebacks i de situationer det passar. Är alltså både en ordningsam men samtidigt lite busig person.
 
Utanför Jorvik jobbar jag på en ekologisk mjölkgård där jag har huvudansvaret över kalvarna. Trivs riktigt bra med detta jobb trots att jag egentligen är hundtjej ut i fingerspetsarna men man vet aldrig vad livet ger! Är verkligen en djurälskare så det är klart att ens hjärta bultar för de stora damerna på gården men måste erkänna att det bultar lite extra för “mina” små kalvar. När tiden inte spenderas på jobbet så läggs mycket av min tid på min hund Doris, tillsammans så tränar och åker vi på tävlingar i Nose Work. Det är något båda två brinner starkt för.
 
Befinner ni er på Jorvik lär ni garanterat känna igen min karaktär på hennes runda svarta glasögon och lila hår. Kom gärna fram och säg hej!

Vitt_band.png
CORNELIA STARCAMP

HUVUDLEDNINGEN | ELLA

56078078-CA0B-402F-AE8A-DF2C0425C319.jpg
IMG_5307.jpg

Titel: Huvudledare

Smeknamn: Ella

Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002 (21 år)

Instagram: @cornelia.starcamp

Extra sociala medier: @ella.almgren

Spelat sen: 2012

Pappersbit 6.png

ANSVARSOMRÅDE:
Mitt jobb i huvudledningen går ut på att vara en liten "allt i allo", bortsett från mina grundläggande ansvar som att ha kontakt med min medlemsgrupp, se till att allt flyter på i utskottet jag är ansvarig över och så vidare. Jag håller lite koll i alla klubbens utskott, ansvarar för många små extra jobb som större röstningar, skapande av dokument och sånt som har med organisation att göra, det tycker jag är kul! Jag, precis som de andra i huvudledningen, delar ansvaret att arbeta för att behålla rätt riktning i klubben, se till att våra medlemmar trivs och har det bra samt rycker in vid eventuella situationer som uppstår, men i övrigt är jag lite i alla utskott och kikar, hjälper till där det behövs och så vidare!

Mitt hjärteområde i klubben är och har alltid varit event, och är även det utskott jag ansvarar för. Där stöttar jag den befintliga utskottsledaren i dess arbete och har huvudansvaret när större aktiviteter som temaveckor, dubbel-event, grand opening och guldrosgalan - för att nämna några. Jag älskar att få pyssla med innehåll och aktiviteter, då det är så vi faktiskt umgås med varandra i klubben och vad som driver gemenskapen framåt rent praktiskt. Jag har suttit i huvudledningen en gång tidigare, tagit en längre paus och är nu tillbaka här och av alla jobb i klubben är huvudledare definitivt bland det roligaste. Jag älskar att få vara med och driva klubben framåt, komma på nya idéer och system för hur vi ska strukturera saker och ting, redigera och skapa, samt ha regelbunden kontakt med min medlemsgrupp!

 

OM MIG:
Hejsan!
Jag heter Ella, är 21 år gammal och kommer från Linköping, men bor numera i Sölvesborg tillsammans med min pojkvän och vår katt Whiskey. I SSO heter jag Cornelia Starcamp och har spelat sedan 2012. Jag hittade till Spring Roses hösten 2018, och gick med innan klubben öppnade som en av de första eventhållarna - därmed är jag klubbens "äldsta" medlem om man ser till ordningen vi har gått med i och jag trivs så bra här. Jag har gjort det mesta inom SR, allt från eventhållare till fotograf, redigerare, intervjuansvarig och huvudledare. Jag sitter just nu som en av de fyra huvudledarna, men är för tillfället även utskottsledare för eventutskottet då vi saknar en eventledare. Jag håller även till i några andra utskott med lite varierande klubbjobb då och då, och annars hittar man mig ofta i samtal!


Utöver klubben studerar jag för tillfället till undersköterska och ska vara klar i juli -24 och planerar att jobba något/några år som uska innan jag eventuellt vidareutbildar mig till sjuksköterska - vi får se helt enkelt vart livet leder mig! Jag har ett stort hästintresse och började rida redan när jag var 2 år gammal, och har haft två egna dressyrponnys som jag tävlade med upp till FEI under många år. I samband med att jag flyttade hemifrån när jag var 18 år så sålde jag min dåvarande ponny och tog en liten paus, men har sedan dess skaffat en medryttarhäst som jag praktiskt taget har som min egen, och rider ca 4 dagar i veckan. Helt lagom, känner jag!


På min fritid sitter jag för det mesta med klubben och SSO eller är i stallet, men jag spelar också lite andra spel, för det mesta The Sims 4! Sen har jag också spelat några "story"-spel på PC som Detroit: Become Human, Stray, Hogwarts Legacy etc, så den typen av spel intresserar mig! Spelar också Dreamlight Valley och lite mer cozy games på vårt switch samt försöker vänja mig vid kontroll och vidga min spelmiljö till andra spel på PS5 ;)

Det finns så mycket jag gärna vill berätta och prata, jag är en väldigt social person, så tveka inte att sträcka ut handen! Kram <3

Vitt_band.png
EMELIE SILVERHAVEN

HUVUDLEDNINGEN | EMLAN

emeliesilverhaven1
emeliesilverhaven2_edited.jpg

Titel: Huvudledare

Smeknamn: Emlan

Gick med: 2021-11-14
Ålder: 1992 (31 år)

Instagram: @emeliesilverhaven

Extra sociala medier: @emeliesvedbergs

Spelat sen: 2012

Pappersbit 6.png

ANSVARSOMRÅDE:
I min roll som huvudledare har jag ansvar över bedömningsutskottet där jag också agerar bedömningsledare. Bedömning är det mitt hjärta slår hårdast för och jag tycker det är inspirerande att få leda domarna i sitt arbete med att arbeta för klubbens bästa utifrån vilka medlemmar som tas in till klubben. Det är ett utmanade arbete men också ett arbete som ger lika mycket tillbaka. Jag är också huvudledare för medlemsvärdsutskottet samt konflikthantering. Gemensamt för mina samlade ansvarsområden är för att jag tar stort intresse i gemenskap och grupprocesser. Jag tycker det är jättekul att vara social i klubben och hålla örat nära klubbens puls. Det är viktigt i min roll som huvudledare att hålla mig uppdateras om klubbens och medlemmarnas behov. Likt andra huvudledare har jag en medlemsgrupp där delar av klubben ingår. Det är viktigt för mig att medlemmarna känner sig sedda och alltid har en person att komma till med det lilla och det stora. 

I det stora hela delar jag ansvaret med de andra huvudledarna att finnas till i klubbens alla hörn och rycka in där det behövs. Att vara huvudledare för mig innebär det att vara en trygg punkt oavsett vad som sker i klubben och alltid arbeta för medlemmarnas bästa! 

OM MIG:
Hej på dig!
Mitt namn är Emelie men brukar kallas Emlan och jag är en 31 årig tjej som bor i Göteborg. Jag bor ensam tillsammans med mina två chihuahuaor Bonnie och Sky. Jag har en kandidatexamen från högskolan i socialt arbete och arbetar heltid som ungdomsbehandlare med ungdomar som är i eller i riskzon för kriminalitet. 

 Jag har en väldigt extrovert personlighet och är socialt lagd. Jag älskar att prata med allt och alla i både stora och små samtal. Jag beskrivs ofta som glad och som en energispridare. Jag har lätt till skratt och älskar att få andra att skratta. Jag kan också låta lite bestämd ibland men tonen är sällan menad så sträng som den låter. Entusiasm och nyfikenhet ligger mig när till hands så bli inte förvånad om jag undrar saker och ställer frågor. Jag är ofta den drivande i ett samtal men har heller inget emot att ta ett steg tillbaka och lyssna till andra.

 Som person är jag ambitiöst och kreativt lagd. Jag gillar att pärla armband samt älskar smink och kan prata om det i timmar. 
Jag är oroväckande fascinerad av allt som har med kriminalitet att göra och med ett särskilt intresse för gängkriminalitet. Jag lyssnar på poddar, läser förundersökningsprotokoll och håller mig uppdaterad genom sociala medier. Samtidigt är jag en romantiker och älskar att läsa böcker populära på Booktok. 
Jag gillar också att kolla på serier och såklart umgås med hundarna och mina nära och kära.

bottom of page