Alva Greennight

ÄGARE | ALVA

20210806_162611_434.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Ägare (Klubbägare, Ridlärare, Dressyrutvecklare, Merchteamet, Mediateamet)

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (21 år)

Instagram: @alva.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

ANSVARSOMRÅDE:

Mina arbetsuppgifter varierar men man skulle kunna summera det som att jag rycker i alla trådar som behövs! Jag ser till att hela systemet fungerar som det ska, hoppar in och styr upp där det behövs och ser till att klubben styrs i rätt riktning. Jag är passionerad inom många områden. Allt från SSO dressyr, mediarelaterade områden till att arrangera event och att få folk ska må bra; därför hittar man mig inom utskott som mediateamet, dressyrutskottet och bland ridlärarna. Håller även en hel del koll på medlemmar. Jag har händerna fulla med flera saker att göra varje dag, men så trivs jag!

OM MIG:

Jag skulle beskriva mig själv som en självsäker, driven och ibland något sträng, glädjespridare - om man får vara så pass självgod haha! Skulle också vilja påstå att jag inte är lika läskig som nya ofta oroar sig för, jag vill alltid alltid allas bästa och förstå psykologin bakom folks handlingar/beteenden så det är sällan jag blir arg eller upprörd. Tålamod finns det gott om!

Som person är jag rätt sprallig och något virrig, fast så fort det gäller klubben är det ordning och reda. Jag gillar struktur, vill veta vad som händer, blir stolt över alla som utvecklas och tar ansvar, kan spendera timmar på klubbjobb och älskar det - speciellt om man har kompani. Supermysigt.

Jag är rätt tålig och kan anpassa mig efter de jag umgås med, men jag gillar mest folk som är positiva och avslappnade. Om man är väldigt flummig kan jag bli lite trött i huvudet (efter ett tag) men jag har inget emot det. När jag väl skämtar kan jag ha rätt grov humor och flumma på, det brukar chocka folk haha!

Mitt ansvar i klubben är det stora hela, allt ska fungera och rulla, och vid nödsituationer rycker jag in. Jag utvecklar också klubben och ser till att den är på väg i rätt riktning. Medlemmars mående och trivsel, event, projekt, fungerande system, sociala medier och rent generellt klubbens stabilitet är mycket att balansera men när det är ens passion och ger så många en slags trygghet/glädje blir allt värt det!

Chantal Eagleforce

KLUBBLEDARE | CHANTI

brunett_edited.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ledare över medlemsvärdarna, Intervjuansvarig)

Smeknamn: Chanti
Gick med: 2018-08-20
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @chantal.eagleforce /

@chantel.sarossy

Extra sociala medier:

Snapchat - chantelsarossy

Spelat sen: 2013

ANSVARSOMRÅDE:

Mitt ansvarsområde i klubben som klubbledare och medlemsvärdsledare är att vägleda medlemsvärdarna i rätt riktning med de rätta verktygen för att i sin tur kunna hjälpa klubbens medlemmar inom hjälpsystemet med individuella problem eller konflikthantering. Jag, tillsammans med medlemsvärdarna ser till att de medlemmar som söker vår hjälp får den hjälp de behöver.

 

Mitt ansvar är att:

- Se till så att det alltid finns resurser inom hjälpsystemet som kan hjälpa varje medlem som söker vår hjälp.

- Ge tips och råd i utskottet.

- Se till att varje medlem rör sig framåt i rätt riktning, att det sker en utveckling.

- Utbilda nya medlemsvärdar i hur de ska hantera olika situationer och hjälpområden.

- Finnas där och vägleda mina medlemsvärdar och se till att de mår bra under sin tid i utskottet då det är ett tungt men givande klubbjobb.

OM MIG:

Jag är 19 år fyllda och bor i Stockholm, jag har en stor passion för djur vilket jag alltid har haft som barn. Jag jobbar som djurvårdare på djursjukhus och vill i framtiden jobba och bo utomlands där jag kan göra en ännu större skillnad för de mest utsatta djuren på denna jord. Jag har stora drömmar och mål i livet och vet hur jag ska ta mig till dem, denna klubb är en del av mitt liv och min resa dit och har varit det de närmaste 3 åren.

 

Denna tid i mitt liv med klubben har varit oförglömlig och fantastisk och jag tar vara på varje stund, ögonblick och minne med dessa underbara människor. Efter 2 år i denna klubb bestämde jag mig för att ta det nästa steget och bli klubbledare, ledare inom ett utskott som jag brinner starkt för och som jag håller väldigt nära och varmt om hjärtat. Och det är klubbens medlemmar, vi har så fantastiska och fina människor i Spring Roses och att ha fått möjligheten att hjälpa och förändra medlemmars vistelse och tid i klubben är något som är det bästa med mitt jobb.

 

Att göra en medlems tid i klubben till 0,5% bättre, betyder så mycket för mig. Jag har ett stort hjärta och ser värdet i alla människor och deras förmåga att kunna uppnå stora saker i deras liv och att jag får vara en del av deras utveckling och resa är oförglömligt och något jag är tacksam för att jag får vara en del av. Så tack för att ni valde just mig till att bli klubbens medlemsvärdsledare och en del av Spring Roses ledning.

Skylar Ironforce

KLUBBLEDARE | HILMA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ridlärarchef, Tävlingsryttare, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Hilma

Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @skylarironforce

Extra sociala medier: @minnastarstone

Spelat sen: 2013

ANSVARSOMRÅDE:

Jag är en del av huvudledningen och har rollen ridlärarchef. Mitt ansvar är att hålla eventmöte, hjälpa ridlärare med eventplanering vid behov, hålla event och planera och hålla större projektliknande event, samt alla uppgifter som en klubbledare har. Jag trivs bra med detta ansvarsområdet då jag älskar allt som har med event att göra och att få hjälpa till!

OM MIG:

Hejsan!

Mitt namn är Hilma och jag är 18 år, fyller 19 i oktober. Jag bor i Uppsala och jobbar på ett lekland, men i framtiden vill jag jobba som bartender. Jag läste hotell&turism programmet på gymnasiet där jag la till kursen barteknik i 3an. Det är en förberedande kurs som gör att man lär sig grunderna om drinkar, man lär sig att blanda olika drinkar, drinkarnas ursprung och deras råvaror.

Jag är en väldigt sprallig tjej som är extremt social av mig. Jag älskar att lära känna nya människor, blir väldigt lätt uttråkad av att sitta och spela utan att prata med någon. Jag är samtidigt en person som älskar att ta det lugnt och kollar gärna på någon serie eller film, är väldigt insatt i One Piece, Marvel och Star Wars. När man lär känna mig så kommer man garanterat höra mig nämna One Piece eller något om karaktärerna i serien. Jag är en riktigt perfektionist, när jag gör något måste det vara väl utfört. När jag tog studenten vart jag utsedd till "klassens koffeinberoende", så jag kan garantera er att om det är någonting jag inte kan leva utan så är det kaffe och energidryck!

 

I Star Stable så är tävla min stora ambition, älskar att ha ett mål jag vill nå för då ger jag inte upp förens jag har nått mitt mål. Kan sitta och tävla i timmar bara för att slå mitt rekord och för att jag tycker det är extremt roligt! Jag älskar också att ta bilder i spelet, jag tar mina bilder med Reshade och efter det sitter jag ofta länge i Photoshop och redigerar mina bilder tills jag blir nöjd!

 

Om du får syn på mig i spelet får du gärna komma fram och prata med mig, hoppas vi ses!

Cassandra Goldgirl

KLUBBLEDARE | JONNA

jonna häst.png
ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Intervjuledare)

Smeknamn: Jonna
Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @cassandragoldgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

ANSVARSOMRÅDE:

Hej! Mitt namn är Cassandra Goldgirl och jag är klubbledare samt intervjuledare i Spring Roses! Som intervjuledare ansvarar jag för intervjuansvariga utskottet. Mitt jobb är att vägleda de i mitt utskott genom att utbilda de intervjuansvariga till att hålla i professionella intervjuer och att de endast godkänner passande medlemmar. Jag finns även där som en trygg och stöttande pelare när frågor eller dylikt dyker upp! Som Intervjuledare strävar jag alltid efter att de intervjuansvariga har de så roligt som möjligt och trivs med sitt jobb! Jag tar även hand om blanketterna som skickas in och tar vidare dem till bedömning. Jag hjälper också till att bedöma blanketterna och novisers period.

OM MIG:

Som person skulle jag beskriva mig som en energisk, hjälpsam och social person. Jag är alltid väldigt mån om alla runt om kring mig, försöker alltid vara postiv och se allting från den ljusa sidan. Älskar att lära känna nya människor och ta på mig klubbjobb då jag älskar att hjälpa till!

 

Mitt största intresse här i livet är att åka runt i Europa och visa häst, inte vilken häst som helst utan den Amerikanska miniatyrhästen. Har fått äran att få åka med en utav Europas bästa uppfödare på shower och visa hans fantatiska hästar. Men även fått chansen att jobba på hans stuteri i Frankrike. Vilket jag är väldigt tacksam över, jag har lärt mig så mycket om allt från uppfödning till hur man tränar hästarna inför showerna. Bästa minnet var helt klart 2019, när vi åkte till England och jag vann Supreme Youth med min egna häst EBF SH Sparkling Gold. Har även andra intressen som att spela spel, titta på serier, umgås med vänner och hitta på saker med klubben!

Hanna Hawkgirl

KLUBBLEDARE | LEIA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Gemenskapsledare, Novisvärd Tävlingsryttare) 

Smeknamn: Leia

Gick med: 2020-09-20

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @hannahawkgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

ANSVARSOMRÅDE:

Hej! Mitt namn är Hanna Hawkgirl och jag är klubbledare och gemenskapsledare i klubben. Som gemenskapsledare är mitt syfte att se till så att alla medlemmar är med i gemenskapen och trivs. Det är en väldigt bred roll då det inte finns direkta instruktioner på vad jobbet innebär, utan det är viktigt att kunna känna av läget i klubben och hålla ögonen öppna så att ingen hamnar utanför gemenskapen!


Utöver det så har jag tillsammans med en annan klubbledare medlemsmöten varje månad. På medlemsmöten så går vi igenom och ser till att alla är med i gemenskapen eller ifall de behöver hjälp med att komma tillbaka in i den. Jag är väldigt mån om våra medlemmar och försöker alltid se till så att alla mår bra och känner sig trygga!

Sen så är jag även ansvarig över tävlingslaget! Jag ser till så att vi har uttagning till varje ny säsong, att vi har tävlande och reserver. Däremot så är jag inte tävlingsledare, utan jag väljer en tävlingsledare vid varje ny säsong. Dessutom så anordnar jag gemensamma träningar och ser till så att alla är redo för tävlingarna, så vi kan fortsätta prestera på topp!

OM MIG:

Jag skulle beskriva mig själv som en extremt social, positiv och driven person. Jag älskar att lära känna nya människor, gå på event och speciellt umgås med klubben. Då jag inte går i skolan för tillfället så spenderar jag väldigt mycket tid med och på klubben.

 

Mitt större intresse i spelet utöver klubben är tävlingar, därför är jag med i Spring Roses tävlingslag. Jag är inte den bästa på att resultattävla då jag presterar som bäst under press, därmed är grupptävlingar det som jag föredrar! Älskar att träna i timmar på en bana och ladda upp inför tävlingar.

 

Hoppas vi ses i spelet!

Aria Nightborn

KLUBBLEDARE | ARIA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Bedömningsledare,
Marknadsföringsteamet)
Smeknamn: Aria
Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998 (22 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

ANSVARSOMRÅDE:

Som bedömningsledare har jag väldigt många regelbundna uppgifter men också uppgifter som tillkommer ibland.

Utskottet:
Först och främst tar jag in och lär upp nya domare, som domare har man många ansvarsområden och det ligger på mig att de får rätt vägledning. I mitt arbete röstar man på blanketter och provperioder precis som domarna men det är bedömningsledarens ansvar att alla domare får komma till tals och att diskussioner fortsätter vara konstruktiva. Det är även mitt ansvar att hela bedömningsprocessen går korrekt till från att novisen blir inbjuden i klubben till att hen får sitt resultat av domarna i slutet av den. Ibland får vi in blanketter som kan skapa frågetecken men vi vill endå att personen ska gå vidare i ansökningsprocessen, då kan jag skriva extra frågor som ska vara med på intervjun för att få svar på dessa frågetecken vi har eller/och vara med på personens intervju. Får någon ett nekat resultat på sin blankett för då bedömningsledaren vidare blanketten till ansvariga för utskick. Tillsammans med domarna håller bedömningsledaren även koll på vilka som visar utveckling eller på något annat sätt visat att de förtjänar positiv feedback då det bidrar mer än kritik.

Utöver utskottet:
Som bedömningsledare håller man koll på aktiviteten inom klubben, det vill säga vad medlemmars närvaro är på event och hur deras klubbglöd ser ut. Med klubbglöd menas hur aktiv man är inom klubben, hur mycket man normalt brukar delta socialt, hur mycket klubbjobb man normalt sett brukar ha osv. Det är många bitar som går ihop i det pusslet och märker jag att någon börjar avvika från sitt normala engagemang blir hen kontaktad. Det ingår även i rollen att man tar svårare diskussioner med medlemmar och vet hur man ska navigera i dessa samtal för att bidra på bästa sätt. Exempel på ett sådant samtal är att en medlem visat låg klubbglöd över en längre period. Då ska man kunna vägleda personen att vid vissa tillfällen våga lämna klubben vilket ofta är ett läskigt beslut för många att ta. Ser också till att våra nuvarande medlemmar vet vilka regler som gäller, informerar även nya medlemmar om reglerna för att säkerställa att alla vet vad vi kräver av dem och vad de kan kräva av oss. Om en eller flera medlemmar bryter mot en regel är bedömningsledaren med och bedömer hur det är lämpligt att agera. Är även med och bedömer hur länge någon kan få beviljad ledighet.

OM MIG:

Tycker om att finnas där för alla i min omgivning ifall de behöver stöd oavsett om det gäller att lyssna på personen eller hjälpa på andra sätt. Strävar efter att vara en sån person alla kan gå till utan att ha en rädsla för att de på något sätt ska bli dömda. Gillar själv att utvecklas och lära mig nya saker, speciellt för att ständigt bli en bättre medmänniska till alla runt omkring och då innebär det att man ibland får pusha sig igenom saker eller situationer man tycker är tuffa.

 

Ser ni mig på jorvik är det stor chans att det är i ridhuset, där spenderas det en hel del tid då dressyr är bland det bästa som finns. Ni lär garanterat känna igen min karaktär på hennes runda svarta glasögon och lila hår.

 

Utanför Jorvik jobbar jag på en ekologisk mjölkgård där huvudansvaret är kalvarna. Trivs riktigt bra med detta jobbet trots att jag är hundtjej ut i fingerspetsarna men man vet aldrig vad livet ger! Har jobbat på olika hunddagis, hundpensionat och med omhändertagna hundar innan jag tillslut landade på gården som är mitt arbete nu. Är verkligen en djurälskare så det är klart att ens hjärta bultar både för de stora damerna på gården men måste erkänna att det bultar lite extra för “mina” små kalvar. När tiden inte spenderas på jobbet så läggs mycket tid på min hund Doris, tillsammans så tränar vi en hel del Nose Work. Det är något båda två brinner för men ibland så umgås vi bara då vi också älskar långa skogspromenader. Gillar också kreativa saker såsom att baka eller rita.