Vitt_band.png
ALVA GREENNIGHT

ÄGARE | ALVA

20210806_162611_434.jpg
Stallet.png

Titel: Ägare (Klubbägare, Ridlärare, Dressyrinstruktör)

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (22 år)

Instagram: @alva.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 2.png
ANSVARSOMRÅDE:

Mina arbetsuppgifter varierar men man skulle kunna summera det som att jag rycker i alla trådar som behövs! Jag ser till att hela systemet fungerar som det ska, hoppar in och styr upp där det behövs och ser till att klubben styrs i rätt riktning. Jag är passionerad inom många områden. Allt från SSO dressyr, mediarelaterade områden till att arrangera event och att få folk ska må bra; därför hittar man mig inom utskott som mediateamet, dressyrutskottet och bland ridlärarna. Håller även en hel del koll på medlemmar. Jag har händerna fulla med flera saker att göra varje dag, men så trivs jag!

OM MIG:

Jag skulle beskriva mig själv som en självsäker, driven och ibland något sträng, glädjespridare - om man får vara så pass självgod haha! Skulle också vilja påstå att jag inte är lika läskig som nya ofta oroar sig för, jag vill alltid alltid allas bästa och förstå psykologin bakom folks handlingar/beteenden så det är sällan jag blir arg eller upprörd. Tålamod finns det gott om!

Som person är jag rätt sprallig och något virrig, fast så fort det gäller klubben är det ordning och reda. Jag gillar struktur, vill veta vad som händer, blir stolt över alla som utvecklas och tar ansvar, kan spendera timmar på klubbjobb och älskar det - speciellt om man har kompani. Supermysigt.

Jag är rätt tålig och kan anpassa mig efter de jag umgås med, men jag gillar mest folk som är positiva och avslappnade. Om man är väldigt flummig kan jag bli lite trött i huvudet (efter ett tag) men jag har inget emot det. När jag väl skämtar kan jag ha rätt grov humor och flumma på, det brukar chocka folk haha!

Mitt ansvar i klubben är det stora hela, allt ska fungera och rulla, och vid nödsituationer rycker jag in. Jag utvecklar också klubben och ser till att den är på väg i rätt riktning. Medlemmars mående och trivsel, event, projekt, fungerande system, sociala medier och rent generellt klubbens stabilitet är mycket att balansera men när det är ens passion och ger så många en slags trygghet/glädje blir allt värt det!

Vitt_band.png

KLUBBLEDARE | MICH

MICHELLE GOLDLAND
IMG_9120.HEIC
Mich2.png

Titel: Klubbledare (Ridlärarchef, Ridlärare, Dressyrinstruktör, Medlemsvärd, Ridlägersansvarig)

Smeknamn: Mich

Gick med: 2021-01-25
Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @michellegoldland

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Långt papper.png
ANSVARSOMRÅDE:
Mitt jobb som ridlärarchef går till största del ut på att se till att det finns event på schemat. Jag har ansvar över klubbens ridlärare och ser till att de event som hålls är välplanerade, varierande och roliga!
 
I början på varje månad håller jag i ett eventmöte där samtliga ridlärare, dressyrinstruktörer, eventhållare, eventplanerare samt eventfunktionärer sitter med. Under dessa möten planerar vi den kommande månadens schema tillsammans. Vi planerar med andra ord schemat för februari i början på januari. Bra framförhållning = Mer tid att planera = Bättre event. Jag är också ansvarig över att välja närvaroansvarig varje månad samt att gudie:a den i sitt jobb.
 
Utöver dessa "uppenbara" saker håller jag också koll på aktiviteten på event, analyserar närvaron och engagemanget hos medlemmarna för att se vad dom tycker mer eller mindre om. Detsamma gäller eventtider och dagar; vilka dagar fungerar bäst just nu, samt vilka tider föredrar medlemmarna? Allt detta är alltså saker jag jobbar med för att kunna tillfredsställa så många medlemmar som möjligt. Nöjda medlemmar = Nöjd ledning.
 
Utöver utskottet i sig jobbar jag också tillsammans med resterande huvudledningen med allt ifrån temaveckor och medlemshälsa till framtidsmål och stora projekt som sträcker sig över flera månader. När man sitter i huvudledningen handlar det om att själv kunna se vad som behöver göras. Jag har ofta händerna fulla och har en dålig vana att ta på mig mer trots att jag redan sitter dränkt, hahah. Så trivs jag!

 

OM MIG:

Jag heter då Michelle både i Starstable och i verkligheten men i spelet går jag oftast efter Mich. 
Jag är född och uppvuxen i Örnsköldsvik men flyttade till Umeå för något år sedan i samband med studier. För tillfället pluggar jag på det Naturvetenskapliga programmet med inriktning natur och planerar att ta studenten vårterminen 2022.

Jag skulle beskriva mig själv som en uppriktig, driven och generös person. Jag är väldigt mån om de i min omgivning och tycker att det är viktigt att de runt om mig känner sig sedda och uppskattade. Jag ger ofta mer än jag tar och lånar mer än gärna ut min axel till den som behöver, du ska aldrig behöva känna dig otrygg i min närvaro. Samtidigt som jag prioriterar generositet prioriterar jag uppriktighet minst lika mycket. Jag har inga problem med att säga vad jag tycker och kan ibland verka lite hård - men var inte rädd för att säga din egen åsikt. Jag skulle aldrig tycka illa om någon för att den tycker annorlunda. Jag skulle säga att jag har lätt att förstå mig på folks handlingar/beteenden och blir därför sällan arg eller upprörd.

Majoriteten av min fritid går åt att sitta i klubbens discordserver eller sitta med klubbjobb. När jag inte pysslar med sånt sitter jag ofta med något annat spel eller en härlig bok. Jag uppskattar också naturen väldigt mycket och självklart mina vänner och min sambo!

Råkar du se mig i spelet så tveka inte på att komma fram och prata, jag sitter mer än gärna och diskuterar saker som rimmar på orange med dig!

Vitt_band.png

KLUBBLEDARE | ARIA

ARIA NIGHTBORN
Aria1.jpg
Aria2.jpg

Titel: Klubbledare (Bedömningsledare, Eventfunktionär)

Smeknamn: Aria

Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998 (22 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Långt papper.png
ANSVARSOMRÅDE:

Som bedömningsledare har jag väldigt många regelbundna uppgifter men också uppgifter som tillkommer ibland.

Utskottet:
Först och främst tar jag in och lär upp nya domare, som domare har man många ansvarsområden och det ligger på mig att de får rätt vägledning. I mitt arbete röstar man på blanketter och provperioder precis som domarna men det är bedömningsledarens ansvar att alla domare får komma till tals och att diskussioner fortsätter vara konstruktiva. Det är även mitt ansvar att hela bedömningsprocessen går korrekt till från att novisen blir inbjuden i klubben till att hen får sitt resultat av domarna i slutet av den. Ibland får vi in blanketter som kan skapa frågetecken men vi vill endå att personen ska gå vidare i ansökningsprocessen, då kan jag skriva extra frågor som ska vara med på intervjun för att få svar på dessa frågetecken vi har eller/och vara med på personens intervju. Får någon ett nekat resultat på sin blankett för då bedömningsledaren vidare blanketten till ansvariga för utskick. Tillsammans med domarna håller bedömningsledaren även koll på vilka som visar utveckling eller på något annat sätt visat att de förtjänar positiv feedback då det bidrar mer än kritik.

Utöver utskottet:
Som bedömningsledare håller man koll på aktiviteten inom klubben, det vill säga vad medlemmars närvaro är på event och hur deras klubbglöd ser ut. Med klubbglöd menas hur aktiv man är inom klubben, hur mycket man normalt brukar delta socialt, hur mycket klubbjobb man normalt sett brukar ha osv. Det är många bitar som går ihop i det pusslet och märker jag att någon börjar avvika från sitt normala engagemang blir hen kontaktad. Det ingår även i rollen att man tar svårare diskussioner med medlemmar och vet hur man ska navigera i dessa samtal för att bidra på bästa sätt. Exempel på ett sådant samtal är att en medlem visat låg klubbglöd över en längre period. Då ska man kunna vägleda personen att vid vissa tillfällen våga lämna klubben vilket ofta är ett läskigt beslut för många att ta. Ser också till att våra nuvarande medlemmar vet vilka regler som gäller, informerar även nya medlemmar om reglerna för att säkerställa att alla vet vad vi kräver av dem och vad de kan kräva av oss. Om en eller flera medlemmar bryter mot en regel är bedömningsledaren med och bedömer hur det är lämpligt att agera. Är även med och bedömer hur länge någon kan få beviljad ledighet.

OM MIG:

Tycker om att finnas där för alla i min omgivning ifall de behöver stöd oavsett om det gäller att lyssna på personen eller hjälpa på andra sätt. Strävar efter att vara en sån person alla kan gå till utan att ha en rädsla för att de på något sätt ska bli dömda. Gillar själv att utvecklas och lära mig nya saker, speciellt för att ständigt bli en bättre medmänniska till alla runt omkring och då innebär det att man ibland får pusha sig igenom saker eller situationer man tycker är tuffa.

 

Ser ni mig på jorvik är det stor chans att det är i ridhuset, där spenderas det en hel del tid då dressyr är bland det bästa som finns. Ni lär garanterat känna igen min karaktär på hennes runda svarta glasögon och lila hår.

 

Utanför Jorvik jobbar jag på en ekologisk mjölkgård där huvudansvaret är kalvarna. Trivs riktigt bra med detta jobbet trots att jag är hundtjej ut i fingerspetsarna men man vet aldrig vad livet ger! Har jobbat på olika hunddagis, hundpensionat och med omhändertagna hundar innan jag tillslut landade på gården som är mitt arbete nu. Är verkligen en djurälskare så det är klart att ens hjärta bultar både för de stora damerna på gården men måste erkänna att det bultar lite extra för “mina” små kalvar. När tiden inte spenderas på jobbet så läggs mycket tid på min hund Doris, tillsammans så tränar vi en hel del Nose Work. Det är något båda två brinner för men ibland så umgås vi bara då vi också älskar långa skogspromenader. Gillar också kreativa saker såsom att baka eller rita.

Vitt_band.png

KLUBBLEDARE | VILDA

VILDA SNOWNIGHT
vilda.png
IMG_1445.jpg

Titel: Klubbledare (Dressyrledare, Dressyrinstruktör, Tävlingsryttare)

Smeknamn: Vilda

Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @vildasnownight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Långt papper.png

ANSVARSOMRÅDE:

Mina största arbetsuppgifter som ledare över dressyrutskottet är att se till att det hålls regelbundna dressyrlektioner i klubben som håller god kvalité och att hålla koll på när nya kadriljtävlingar annonseras för att då sätta igång ett nytt program. Jag är med och skapar dressyrprogram till tävlingar och är ofta den som håller i programmet och ger kommando, men om inte så är jag gärna med och rider också!

 

Utöver dessa stora uppgifter håller jag även koll på alla medlemmars kunskapsnivå inom dressyren och arrangerar dressyrprov för de som är redo för svårare utmaningar inom kadriljen i klubben. Jag hjälper även dressyrinstruktörerna med planering och idéer till deras kadriljlektioner. Ibland så drar jag igång med projekt såsom att lägga till ridvägar på hemsidan eller utveckla dressyrsystemet på något sätt och då tar jag gärna hjälp från medlemmar!

 

Som klubbledare hjälper jag även till med andra saker som gäller klubben såsom gemenskapen, planerande av temaveckor eller andra projekt och utveckling av utskott och system inom klubben.

OM MIG:

Jag är en kreativ och driven person som gärna får saker gjorda så långt innan deadline som möjligt haha! Många beskriver mig som en lugn person som är mån om att alla runtomkring mig ska känna sig bekväma. Jag har dock även ett sinne för humor och lättar väldigt gärna upp en tryckt stämning eller bryter upp en tystnad!

 

Jag är uppväxt i en ort norr om Stockholm men bor just nu i Karlshamn där jag går på Blekinge Tekniska Högskola och läser ett program om immersiva tekniker (Virtual Reality etc).

 

Utöver SSO spelar jag många andra spel på min fritid, mestadels olika story-spel såsom Red Dead Redemption 2 och Horizon: Zero Dawn. Jag är även en stor bokmal och läser mycket och älskar att lyssna på en ljudbok under varje tillfälle jag hittar i vardagen.

 

Om det inte redan framgått från mitt ansvarsområde kan jag säga att jag brinner mycket för SSO dressyr! Älskar att skapa mönster i ridhuset med hjälp av kreativitet och stort samarbete tillsammans med alla ryttare. Fastnade för kadrilj direkt när jag introducerades till det och jag är väldigt glad över att få fokusera på det så mycket här i klubben tillsammans med alla andra intresserade!