Vitt_band.png
ALVA GREENNIGHT

HUVUDLEDNINGEN | ALVA

unknown.png
Stallet.png

Titel: Huvudledningen

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (22 år)

Instagram: @alva.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 2.png
ANSVARSOMRÅDE:

Lyckligt lottad kan jag säga att jag är huvudledare för mediateamet och medlemsvärdar - två utskott som fyller mig med stolthet och passion. Detta betyder att jag stöttar utskottsledarna och ser till att allt rullar på, utskotten utvecklas vid behov och utmanar sig till att vara sin bästa version. Jag är kreativt lagd och det finns många projekt i mediateamet så är oftast inblandad där, medans medlemsvärdarna är mer självgående (de hjälper medlemmar fungera och trivas i klubben) men jag hjälper gladligen så fort jag behövs. Att se folk växa och överkomma hinder gör mig så stolt! Är väldigt intresserad av psykologi och mental träning så utmaningen hjälpsystemet tillför uppskattar min problemlösar-hjärna haha. Gillar att bryta ner problem och hitta en genomförbar lösning. Speciellt när det har en direkt koppling till folks/klubbens välmående.

Utöver utskotten har jag även huvudledningsjobb (ta viktiga beslut, styra klubben i rätt riktning, utveckla nya system, arrangera större aktiviteter, se till att allt fungerar som planerat, osv.) och konflikthantering. Konflikthantering betyder att jag hanterar alla situationer som är någon form av kris. I extrema lägen där klubben skulle kunna stängas ner ska jag vara den stabila pelaren som håller taket uppe, löser problemet och ser till att klubben återhämtar sig så snabbt som möjligt. 


Det är lugnt i SR så som tur är slipper jag lösa draman och stora problem för det mesta, men jag jobbar mycket i förebyggande syfte och har alltid ögonen öppna efter eventuella problem. Normalt sätt är jag väldigt snäll och öppen, men ser jag att man drar sig till drama och pratar illa om folk blir jag sträng och analytisk. Har klubbens bästa i åtanke. Drama är det värsta jag vet men som tur är har jag huvudledningens stöd i tuffa situationer. Jag är väldigt envis och ger inte upp tills allt är bra igen!

OM MIG:

Annars som person, utöver allt jobbande haha, är jag lätt att prata med och energisk. Även om jag gillar ordning och reda kan jag vara lite virrig. Vid första anblick kan jag verka som en extrovert, men egentligen trivs jag väldigt bra i min egen bubbla. Älskar att lyssna på böcker, redigera, träna eller bara allmänt gå i min egen värld. Är lite av en motsägelse haha! Jag har en stor kärlek för alla i klubben och utgår alltid från att folk har goda avsikter. Litar lätt. Alla uppfattar en olika så stoppar beskrivningen här, träffar ni mig kommer ni säkert lära känna mig snabbt! 

Vitt_band.png

HUVUDLEDNINGEN | MICH

MICHELLE GOLDLAND
IMG_9120.HEIC
Mich2.png

Titel: Huvudledningen

Smeknamn: Mich

Gick med: 2021-01-25
Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @michellegoldland

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Långt papper.png
ANSVARSOMRÅDE:
Som del av huvudledningen och huvudledare står klubbjobb alltid med på mitt schema. Att vara huvudledare innebär kort och gott att jag vägleder utskottsledarna i deras utskott och agerar även huvudledningens talan i olika beslut som tas inom utskotten.
 
De utskott jag är huvudledare över är eventplanering (ridlärarna) och Spring Rose Academy. Det är ett jobb som kräver att du är kreativ, har gott om tid och är duktig på att styra upp och ta täten i olika projekt.
 
Utöver utskotten gör jag också en hel del huvudledningsjobb- vilket innebär att jag är med och styr klubben i rätt riktning, tar viktiga beslut, hanterar känsliga situationer, utvecklar system m.m. Denna lista går att göra oändlig då det alltid finns jobb att göra men detta sammanfattar uppgiften i sin helhet. Jag har också ansvar över krishantering; ett område där jag har i ansvar att hantera kriser/draman/extrema lägen i klubben. Det är min uppgift att lösa det som hänt och se till att klubben hamnar på fötter igen. Detta område delar jag med Alva.
 
Är man mer intresserad av vad just jag brukar göra i huvudledningen går det superbra att skriva till mig på discord eller i spelet.
OM MIG:

Jag heter Michelle, både i verkligheten och i Starstable men går oftast efter Mich eller Mitch! Jag är född och uppvuxen i en stad i Norrland vid namn Örnsköldsvik och här har jag bott i hela mitt liv med undantag för mina tre gymnasieår som jag spenderade i Umeå tillsammans med min fästman. Efter dessa år blev det dags för oss att flytta tillbaka igen och nu bor vi här med planen att flytta vidare inom inte en allt för snar framtid.

 

Som individ har jag ofta händerna fulla med projekt och arbeten. Du ser mig online på discord 24/7 men tillgängligheten är dessvärre inte lika storskalig, hahah. Majoriteten av min tid går till att sitta med klubbjobb och när jag inte gör det umgås jag med klubben eller min fästman. Jag är i grunden en ganska introvert person som uppskattar mitt egna sällskap men trots det ser du mig ofta sitta i flera samtal i veckan så tveka inte på att fråga om att umgås, jag gör alltid tid för er!

Vitt_band.png

HUVUDLEDNINGEN | ARIA

ARIA NIGHTBORN
Aria1.jpg
Aria2.jpg

Titel: Huvudlednigen

Smeknamn: Aria

Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998 (24 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Långt papper.png
ANSVARSOMRÅDE:
Hej! Jag heter Aria och är precis som mina kollegor en klubbledare för Spring Roses. Självklart har jag samma allmänna ansvarsområden som alla klubbledare delar men förutom det är jag ansvarig över de utskott som har med ansökningsprocessen att göra dvs Intervjuansvariga, Klubbdomare och våra Novisvärdar. Det är våra utskottsledare för varje enskilt utskott som driver utskottet framåt men jag finns här som en vägledande hand och bollplank för idéer i deras arbete. Syftet med mitt jobb är att se till att ordningen i dessa utskott upprätthålls. ​

OM MIG:

Jag skulle beskriva mig som en varm och lugn person som gillar att organisera, att få ordning och reda på saker är verkligen som balsam för själen! Impulsiv kan man inte säga att jag är då jag gärna hittar lösningar som kommer hålla en längre tid framöver. Jag är utan tvekan en observatör som gärna tar in information runt omkring mig för att sedan dra mig tillbaka och fundera över bästa sätt att gå tillväga med den informationen som snappats upp. Även om jag är tillbakadragen och gillar att fundera över saker är jag inte alls rädd för att säga ifrån om det uppstår en situation som inte känns rätt mot alla inblandade, det är otroligt ovanligt att jag blir styrd av känslor i pressade situationer - Med andra ord en person som är bra på att distansera mina egna känslor samtidigt som jag går in och lyssnar på andras känslor i en osämja med förståelse.

 

Jag har stort fokus på individen och försöker aktivt hitta bästa sätten att navigera olika sorters konversationer för att alla ska känna sig bekväma, både med samtalet som förs men också med mig som person. Försöker alltid sprida värme och förståelse då alla agerar som dem gör av en anledning.

 

Förutom detta skulle jag nog våga påstå att jag har en komisk sida också där jag gärna flikar in med lite comebacks i de situationer det passar. Är alltså både en ordningsam men lite busig person.

 

Utanför Jorvik jobbar jag på en ekologisk mjölkgård där jag har huvudansvaret över kalvarna. Trivs riktigt bra med detta jobb trots att jag egentligen är hundtjej ut i fingerspetsarna men man vet aldrig vad livet ger! Har jobbat på olika hunddagis, hundpensionat och med omhändertagna hundar innan jag tillslut landade på gården som är mitt arbete nu. Är verkligen en djurälskare så det är klart att ens hjärta bultar för de stora damerna på gården men måste erkänna att det bultar lite extra för “mina” små kalvar. När tiden inte spenderas på jobbet så läggs mycket tid på min hund Doris, tillsammans så tränar och åker vi på tävlingar i Nose Work. Det är något båda två brinner starkt för. Kan förövrigt tillägga att jag gärna spenderar en heldag med näsan i en bok.

 

Ser ni mig dock på jorvik är det stor chans att det är i ridhuset under program träningar, där spenderas det en hel del tid då dressyr är bland det bästa som finns. Ni lär garanterat känna igen min karaktär på hennes runda svarta glasögon och lila hår. Kom gärna fram och säg hej!

Vitt_band.png

HUVUDLEDNINGEN | VILDA

VILDA SNOWNIGHT
vilda.png
IMG_1445.jpg

Titel: Huvudledningen

Smeknamn: Vilda

Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @vildasnownight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Långt papper.png

ANSVARSOMRÅDE:

Mina största arbetsuppgifter som ledare över dressyrutskottet är att se till att det hålls regelbundna dressyrlektioner i klubben som håller god kvalité och att hålla koll på när nya kadriljtävlingar annonseras för att då sätta igång ett nytt program. Jag är med och skapar dressyrprogram till tävlingar och är ofta den som håller i programmet och ger kommando, men om inte så är jag gärna med och rider också!

 

Utöver dessa stora uppgifter håller jag även koll på alla medlemmars kunskapsnivå inom dressyren och arrangerar dressyrprov för de som är redo för svårare utmaningar inom kadriljen i klubben. Jag hjälper även dressyrinstruktörerna med planering och idéer till deras kadriljlektioner. Ibland så drar jag igång med projekt såsom att lägga till ridvägar på hemsidan eller utveckla dressyrsystemet på något sätt och då tar jag gärna hjälp från medlemmar!

 

Som klubbledare hjälper jag även till med andra saker som gäller klubben såsom gemenskapen, planerande av temaveckor eller andra projekt och utveckling av utskott och system inom klubben.

OM MIG:

Jag är en kreativ och driven person som gärna får saker gjorda så långt innan deadline som möjligt haha! Många beskriver mig som en lugn person som är mån om att alla runtomkring mig ska känna sig bekväma. Jag har dock även ett sinne för humor och lättar väldigt gärna upp en tryckt stämning eller bryter upp en tystnad!

 

Jag är uppväxt i en ort norr om Stockholm men bor just nu i Karlshamn där jag går på Blekinge Tekniska Högskola och läser ett program om immersiva tekniker (Virtual Reality etc).

 

Utöver SSO spelar jag många andra spel på min fritid, mestadels olika story-spel såsom Red Dead Redemption 2 och Horizon: Zero Dawn. Jag är även en stor bokmal och läser mycket och älskar att lyssna på en ljudbok under varje tillfälle jag hittar i vardagen.

 

Om det inte redan framgått från mitt ansvarsområde kan jag säga att jag brinner mycket för SSO dressyr! Älskar att skapa mönster i ridhuset med hjälp av kreativitet och stort samarbete tillsammans med alla ryttare. Fastnade för kadrilj direkt när jag introducerades till det och jag är väldigt glad över att få fokusera på det så mycket här i klubben tillsammans med alla andra intresserade!