Alva Greennight

ÄGARE | ALVA

20210806_162611_434.jpg
Finns_inte_daligt_vader.png
ALLMÄN INFO

Titel: Ägare (Klubbägare, Ridlärare, Dressyrutvecklare, Merchteamet, Mediateamet)

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (21 år)

Instagram: @alva.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

ANSVARSOMRÅDE:

Mina arbetsuppgifter varierar men man skulle kunna summera det som att jag rycker i alla trådar som behövs! Jag ser till att hela systemet fungerar som det ska, hoppar in och styr upp där det behövs och ser till att klubben styrs i rätt riktning. Jag är passionerad inom många områden. Allt från SSO dressyr, mediarelaterade områden till att arrangera event och att få folk ska må bra; därför hittar man mig inom utskott som mediateamet, dressyrutskottet och bland ridlärarna. Håller även en hel del koll på medlemmar. Jag har händerna fulla med flera saker att göra varje dag, men så trivs jag!

OM MIG:

Jag skulle beskriva mig själv som en självsäker, driven och ibland något sträng, glädjespridare - om man får vara så pass självgod haha! Skulle också vilja påstå att jag inte är lika läskig som nya ofta oroar sig för, jag vill alltid alltid allas bästa och förstå psykologin bakom folks handlingar/beteenden så det är sällan jag blir arg eller upprörd. Tålamod finns det gott om!

Som person är jag rätt sprallig och något virrig, fast så fort det gäller klubben är det ordning och reda. Jag gillar struktur, vill veta vad som händer, blir stolt över alla som utvecklas och tar ansvar, kan spendera timmar på klubbjobb och älskar det - speciellt om man har kompani. Supermysigt.

Jag är rätt tålig och kan anpassa mig efter de jag umgås med, men jag gillar mest folk som är positiva och avslappnade. Om man är väldigt flummig kan jag bli lite trött i huvudet (efter ett tag) men jag har inget emot det. När jag väl skämtar kan jag ha rätt grov humor och flumma på, det brukar chocka folk haha!

Mitt ansvar i klubben är det stora hela, allt ska fungera och rulla, och vid nödsituationer rycker jag in. Jag utvecklar också klubben och ser till att den är på väg i rätt riktning. Medlemmars mående och trivsel, event, projekt, fungerande system, sociala medier och rent generellt klubbens stabilitet är mycket att balansera men när det är ens passion och ger så många en slags trygghet/glädje blir allt värt det!

Chantal Eagleforce

KLUBBLEDARE | CHANTI

Chantel_edited.jpg
rose-mozilla.png
brunett_edited.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ledare över medlemsvärdarna)

Smeknamn: Chanti
Gick med: 2018-08-20
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @chantal.eagleforce /

@chantel.sarossy

Extra sociala medier:

Snapchat - chantelsarossy

Spelat sen: 2013

ANSVARSOMRÅDE:

Mitt ansvarsområde i klubben som klubbledare och medlemsvärdsledare är att vägleda medlemsvärdarna i rätt riktning med de rätta verktygen för att i sin tur kunna hjälpa klubbens medlemmar inom hjälpsystemet med individuella problem eller konflikthantering. Jag, tillsammans med medlemsvärdarna ser till att de medlemmar som söker vår hjälp får den hjälp de behöver.

 

Mitt ansvar är att:

- Se till så att det alltid finns resurser inom hjälpsystemet som kan hjälpa varje medlem som söker vår hjälp.

- Ge tips och råd i utskottet.

- Se till att varje medlem rör sig framåt i rätt riktning, att det sker en utveckling.

- Utbilda nya medlemsvärdar i hur de ska hantera olika situationer och hjälpområden.

- Finnas där och vägleda mina medlemsvärdar och se till att de mår bra under sin tid i utskottet då det är ett tungt men givande klubbjobb.

OM MIG:

Jag är 19 år fyllda och bor i Stockholm, jag har en stor passion för djur vilket jag alltid har haft som barn. Jag jobbar som djurvårdare på djursjukhus och vill i framtiden jobba och bo utomlands där jag kan göra en ännu större skillnad för de mest utsatta djuren på denna jord. Jag har stora drömmar och mål i livet och vet hur jag ska ta mig till dem, denna klubb är en del av mitt liv och min resa dit och har varit det de närmaste 3 åren.

 

Denna tid i mitt liv med klubben har varit oförglömlig och fantastisk och jag tar vara på varje stund, ögonblick och minne med dessa underbara människor. Efter 2 år i denna klubb bestämde jag mig för att ta det nästa steget och bli klubbledare, ledare inom ett utskott som jag brinner starkt för och som jag håller väldigt nära och varmt om hjärtat. Och det är klubbens medlemmar, vi har så fantastiska och fina människor i Spring Roses och att ha fått möjligheten att hjälpa och förändra medlemmars vistelse och tid i klubben är något som är det bästa med mitt jobb.

 

Att göra en medlems tid i klubben till 0,5% bättre, betyder så mycket för mig. Jag har ett stort hjärta och ser värdet i alla människor och deras förmåga att kunna uppnå stora saker i deras liv och att jag får vara en del av deras utveckling och resa är oförglömligt och något jag är tacksam för att jag får vara en del av. Så tack för att ni valde just mig till att bli klubbens medlemsvärdsledare och en del av Spring Roses ledning.

Michelle Goldland

KLUBBLEDARE | MICH

Mich1.jpg
Mich2.png
ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare

(Gemenskapsledare, Dressyrinstruktör, Novisvärd)

Smeknamn: Mich
Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @michellegoldland

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

ANSVARSOMRÅDE:

Mitt jobb som gemenskapsledare skiljer sig lite från de övriga klubbledarnas då jag inte har ett eget utskott. Men i stora drag skulle man kunna sammanfatta mitt jobb med att jag är den som är ansvarig över klubbens gemenskap.

Jag håller bland annat koll på:
- Att ingen medlem håller på att hamna utanför gemenskapen.
- Att det inte uppstår grupperingar.
- Medlemmarnas aktivitet och klubbglöd.

Men jag jobbar också med:
- Förebyggande av gemenskaps-relaterade problem inom klubben, exempelvis om man ser att den generella aktiviteten brukar gå ner under sommaren så har jag i uppgift att förebygga detta.
- När, var och hur nya medlemmar tas in i klubben.
- Att sätta upp gemenskapsrelaterade mål inför varje klubbmöte/kvartal.

Varje månad håller jag också ett medlemsmöte tillsammans med en annan klubbledare där vi går igenom alla medlemmar i klubben och diskuterar deras aktivitet, klubbglöd osv. - Detta brukar ta några timmar, ja! 

I övrigt jobbar jag tillsammans med de andra i huvudledningen och hjälper till att planera saker som tema-veckor, klubbmöten och andra spännande saker! 

OM MIG:

Jag heter då Michelle både i Starstable och i verkligheten men i spelet går jag oftast efter Mich. 
Jag är född och uppvuxen i Örnsköldsvik men flyttade till Umeå för något år sedan i samband med studier. För tillfället pluggar jag på det Naturvetenskapliga programmet med inriktning natur och planerar att ta studenten vårterminen 2022.

Jag skulle beskriva mig själv som en uppriktig, driven och generös person. Jag är väldigt mån om de i min omgivning och tycker att det är viktigt att de runt om mig känner sig sedda och uppskattade. Jag ger ofta mer än jag tar och lånar mer än gärna ut min axel till den som behöver, du ska aldrig behöva känna dig otrygg i min närvaro. Samtidigt som jag prioriterar generositet prioriterar jag uppriktighet minst lika mycket. Jag har inga problem med att säga vad jag tycker och kan ibland verka lite hård - men var inte rädd för att säga din egen åsikt. Jag skulle aldrig tycka illa om någon för att den tycker annorlunda. Jag skulle säga att jag har lätt att förstå mig på folks handlingar/beteenden och blir därför sällan arg eller upprörd.

Majoriteten av min fritid går åt att sitta i klubbens discordserver eller sitta med klubbjobb. När jag inte pysslar med sånt sitter jag ofta med något annat spel eller en härlig bok. Jag uppskattar också naturen väldigt mycket och självklart mina vänner och min sambo!

Råkar du se mig i spelet så tveka inte på att komma fram och prata, jag sitter mer än gärna och diskuterar saker som rimmar på orange med dig!

Aria Nightborn

KLUBBLEDARE | ARIA

Aria1.jpg
Aria2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Bedömningsledare,
Marknadsföringsteamet)
Smeknamn: Aria
Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998 (22 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

ANSVARSOMRÅDE:

Som bedömningsledare har jag väldigt många regelbundna uppgifter men också uppgifter som tillkommer ibland.

Utskottet:
Först och främst tar jag in och lär upp nya domare, som domare har man många ansvarsområden och det ligger på mig att de får rätt vägledning. I mitt arbete röstar man på blanketter och provperioder precis som domarna men det är bedömningsledarens ansvar att alla domare får komma till tals och att diskussioner fortsätter vara konstruktiva. Det är även mitt ansvar att hela bedömningsprocessen går korrekt till från att novisen blir inbjuden i klubben till att hen får sitt resultat av domarna i slutet av den. Ibland får vi in blanketter som kan skapa frågetecken men vi vill endå att personen ska gå vidare i ansökningsprocessen, då kan jag skriva extra frågor som ska vara med på intervjun för att få svar på dessa frågetecken vi har eller/och vara med på personens intervju. Får någon ett nekat resultat på sin blankett för då bedömningsledaren vidare blanketten till ansvariga för utskick. Tillsammans med domarna håller bedömningsledaren även koll på vilka som visar utveckling eller på något annat sätt visat att de förtjänar positiv feedback då det bidrar mer än kritik.

Utöver utskottet:
Som bedömningsledare håller man koll på aktiviteten inom klubben, det vill säga vad medlemmars närvaro är på event och hur deras klubbglöd ser ut. Med klubbglöd menas hur aktiv man är inom klubben, hur mycket man normalt brukar delta socialt, hur mycket klubbjobb man normalt sett brukar ha osv. Det är många bitar som går ihop i det pusslet och märker jag att någon börjar avvika från sitt normala engagemang blir hen kontaktad. Det ingår även i rollen att man tar svårare diskussioner med medlemmar och vet hur man ska navigera i dessa samtal för att bidra på bästa sätt. Exempel på ett sådant samtal är att en medlem visat låg klubbglöd över en längre period. Då ska man kunna vägleda personen att vid vissa tillfällen våga lämna klubben vilket ofta är ett läskigt beslut för många att ta. Ser också till att våra nuvarande medlemmar vet vilka regler som gäller, informerar även nya medlemmar om reglerna för att säkerställa att alla vet vad vi kräver av dem och vad de kan kräva av oss. Om en eller flera medlemmar bryter mot en regel är bedömningsledaren med och bedömer hur det är lämpligt att agera. Är även med och bedömer hur länge någon kan få beviljad ledighet.

OM MIG:

Tycker om att finnas där för alla i min omgivning ifall de behöver stöd oavsett om det gäller att lyssna på personen eller hjälpa på andra sätt. Strävar efter att vara en sån person alla kan gå till utan att ha en rädsla för att de på något sätt ska bli dömda. Gillar själv att utvecklas och lära mig nya saker, speciellt för att ständigt bli en bättre medmänniska till alla runt omkring och då innebär det att man ibland får pusha sig igenom saker eller situationer man tycker är tuffa.

 

Ser ni mig på jorvik är det stor chans att det är i ridhuset, där spenderas det en hel del tid då dressyr är bland det bästa som finns. Ni lär garanterat känna igen min karaktär på hennes runda svarta glasögon och lila hår.

 

Utanför Jorvik jobbar jag på en ekologisk mjölkgård där huvudansvaret är kalvarna. Trivs riktigt bra med detta jobbet trots att jag är hundtjej ut i fingerspetsarna men man vet aldrig vad livet ger! Har jobbat på olika hunddagis, hundpensionat och med omhändertagna hundar innan jag tillslut landade på gården som är mitt arbete nu. Är verkligen en djurälskare så det är klart att ens hjärta bultar både för de stora damerna på gården men måste erkänna att det bultar lite extra för “mina” små kalvar. När tiden inte spenderas på jobbet så läggs mycket tid på min hund Doris, tillsammans så tränar vi en hel del Nose Work. Det är något båda två brinner för men ibland så umgås vi bara då vi också älskar långa skogspromenader. Gillar också kreativa saker såsom att baka eller rita.