top of page
Vitt_band.png
ALVA GREENNIGHT

HUVUDLEDNINGEN | ALVA

unknown.png
Stallet.png

Titel: Huvudledningen

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (23 år)

Instagram: @alva.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 2.png
ANSVARSOMRÅDE:
Som huvudledare i SR har jag en handfull olika uppgifter. Jag är ansvarig för att styra klubben i rätt riktning, ta hand om de medlemmar som tillhör min medlemsgrupp, lösa konflikter och svåra situationer vid behov, arrangera större aktiviteter (ibland), stötta utskottsledarna som styr utskotten jag har huvudansvar för, ta viktiga beslut som avlägsningar, utveckla nya system, osv. Listan kan bli lång men jag älskar verkligen klubben och alla i den så det ger mig energi! Att ge folk en plats där de mår bra och kan utvecklas gör mig väldigt glad då det är vad jag kände att jag saknade i mitt liv som yngre. Eftersom att jag trivs så bra i det klimat vi har är jag alltid väldigt motiverad och driven - om man får vara självgod haha!

Utskotten jag är huvudansvarig för är medlemsvärdar och eventutskottet Jag tycker att ledarskap och hur människor fungerar är väldigt intressant - för att inte tala om hur roligt det är med allt kreativt -  så jag känner mig lyckligt lottad som får ta del av dessa utskotten. Ledarna är rätt självgående men i mediateamet hittar man mig oftast ändå, där brukar det finnas projekt jag kan vara med på vilket är mysigt för att mixa upp arbetet.

OM MIG:
Hejsan! Jag heter Alva och skulle säga att som person, utöver allt jobbande haha, är jag lätt att prata med och energisk. Även om jag gillar ordning och reda kan jag vara lite virrig. Vid första anblick kan jag verka som en extrovert, men egentligen trivs jag väldigt bra i min egen bubbla. Älskar att lyssna på böcker, redigera, träna eller bara allmänt gå i min egen värld. Är lite av en motsägelse haha! Jag har en stor kärlek för alla i klubben och utgår alltid från att folk har goda avsikter. Detta gör att jag litar lätt, men beter man sig illa (speciellt mot andra) tappar man snabbt min respekt och då kan det vara svårt att få tillbaka mitt tillit. Håller inget illa emot någon, men gillar inte att slösa min energi om någon verkligen kliver över gränser, så det kan vara bra att veta! Respekt för alla människor är viktigt!
Vitt_band.png

HUVUDLEDNINGEN | ARIA

ARIA NIGHTBORN
Aria1.jpg
cachedImage.jpg

Titel: Huvudledningen

Smeknamn: Aria

Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1
998 (24)

Instagram: 

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Långt papper.png
ANSVARSOMRÅDE:

När man sitter i huvudledningen har man aldrig händerna tomma då det alltid finns mycket olika saker att hålla koll på eftersom det är vi som gemensamt med klubbens utskottsledare ser till att klubben drivs på i den riktningen som känns rätt. Man har dessutom många olika arbetsuppgifter som huvudledare men för att nämna några styr vi upp och utvecklar nya system, agerar bollplank för de utskottsledare som har mig som sin primära huvudledare, hanterar känsliga situationer och svåra beslut så som avlägsnande av medlem eller regelbrott och tar hand om alla medlemmar i min medlemsgrupp - Det är otroligt viktigt för mig att alla medlemmar känner sig trygga och uppskattade för den dem är! 

Detta är bara ett smakprov på det arbete som försiggår i ledningen då det såklart skulle bli en hel bibel att läsa om exakt alla arbetsuppgifter togs upp här.

OM MIG:

Hej! Jag heter Aria, jag skulle beskriva mig som en varm och lugn person som gillar att organisera, att få ordning och reda på saker är verkligen som balsam för själen! Impulsiv kan man inte säga att jag är då jag gärna hittar lösningar som kommer hålla en längre tid framöver. Jag är utan tvekan en observatör som gärna tar in information runt omkring mig för att sedan dra mig tillbaka och fundera över bästa sätt att gå tillväga med den informationen som snappats upp. Skulle vilja påstå att jag är en en person som är bra på att distansera mina egna känslor samtidigt som jag går in och lyssnar på andras känslor i en osämja med förståelse.
Försöker alltid sprida värme och förståelse då alla agerar som dem gör av en anledning.
 
Förutom detta skulle jag nog våga påstå att jag har en komisk sida också där jag gärna flikar in med lite comebacks i de situationer det passar. Är alltså både en ordningsam men samtidigt lite busig person.
 
Utanför Jorvik jobbar jag på en ekologisk mjölkgård där jag har huvudansvaret över kalvarna. Trivs riktigt bra med detta jobb trots att jag egentligen är hundtjej ut i fingerspetsarna men man vet aldrig vad livet ger! Är verkligen en djurälskare så det är klart att ens hjärta bultar för de stora damerna på gården men måste erkänna att det bultar lite extra för “mina” små kalvar. När tiden inte spenderas på jobbet så läggs mycket av min tid på min hund Doris, tillsammans så tränar och åker vi på tävlingar i Nose Work. Det är något båda två brinner starkt för.
 
Befinner ni er på Jorvik lär ni garanterat känna igen min karaktär på hennes runda svarta glasögon och lila hår. Kom gärna fram och säg hej!

Vitt_band.png

HUVUDLEDNINGEN | CHELY

MICHELLE GOLDLAND
IMG_9120.HEIC
StarStable 2023-08-07 14-11-26.png

Titel: Huvudledningen

Smeknamn: Chely

Gick med: 2021-01-25

Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @michellegoldland

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Långt papper.png
ANSVARSOMRÅDE:

Som del av huvudledningen och huvudledare står klubbjobb alltid med på mitt schema. Att vara huvudledare innebär kort och gott att jag vägleder utskottsledarna i deras utskott och agerar huvudledningens talan i olika beslut som tas inom utskotten, jag har också hand om medlemsfokus där jag tar hand om en del av klubbens medlemmar och slutligen utvecklar jag klubben i helhet, utvecklar system och skapar riktlinjer mm!
 
De utskott jag är huvudledare över är mediateamet och kadriljsystemet. Det är ett jobb som kräver att du är kreativ, har gott om tid och är duktig på att styra upp och ta täten i olika projekt. Att vara duktig på att hålla ordning och reda är en klar fördel. 
 
Utöver utskotten gör jag också en hel del huvudledningsjobb- vilket innebär att jag är med och styr klubben i rätt riktning, tar viktiga beslut, hanterar känsliga situationer, utvecklar system m.m. Denna lista går att göra oändlig då det alltid finns jobb att göra men detta sammanfattar uppgiften i sin helhet. Jag har också ansvar över krishantering; ett område där jag har i ansvar att hantera kriser/draman/extrema lägen i klubben. Det är min uppgift att lösa det som hänt och se till att klubben hamnar på fötter igen. 
 
Är man mer intresserad av vad just jag brukar göra i huvudledningen går det superbra att skriva till mig på discord eller i spelet.

OM MIG:

Jag heter Michelle, både i verkligheten och i Starstable men går oftast efter Chely! Jag är född och uppvuxen i en stad i Norrland vid namn Örnsköldsvik och här har jag bott i hela mitt liv med undantag för mina tre gymnasieår som jag spenderade i Umeå tillsammans med min fästman. Efter dessa år blev det dags för oss att flytta tillbaka igen och nu bor vi här med planen att flytta vidare inom inte en allt för snar framtid.

 

Som individ har jag ofta händerna fulla med projekt och arbeten. Du ser mig online på discord 24/7 men tillgängligheten är dessvärre inte lika storskalig, hahah. Majoriteten av min tid går till att sitta med klubbjobb och när jag inte gör det umgås jag med klubben eller min fästman. Jag är i grunden en ganska introvert person som uppskattar mitt egna sällskap men trots det ser du mig ofta sitta i flera samtal i veckan så tveka inte på att fråga om att umgås, jag gör alltid tid för er!

bottom of page