ALVA GREENNIGHT

ÄGARE | ALVA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Ägare (Klubbägare)

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (20 år)

Instagram: @Stella Darkstar

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Mocha

Jag skulle beskriva mig själv som en självsäker, driven och ibland något sträng, glädjespridare - om man får vara så pass självgod haha! Skulle också vilja påstå att jag inte är lika läskig som nya ofta oroar sig för, jag vill alltid alltid allas bästa och förstå psykologin bakom folks handlingar/beteenden så det är sällan jag blir arg eller upprörd. Tålamod finns det gott om!

Som person är jag rätt sprallig och något virrig, fast så fort det gäller klubben är det ordning och reda. Jag gillar struktur, vill veta vad som händer, blir stolt över alla som utvecklas och tar ansvar, kan spendera timmar på klubbjobb och älskar det - speciellt om man har kompani. Supermysigt.

Jag är rätt tålig och kan anpassa mig efter de jag umgås med, men jag gillar mest folk som är positiva och avslappnade. Om man är väldigt flummig kan jag bli lite trött i huvudet (efter ett tag) men jag har inget emot det. När jag väl skämtar kan jag ha rätt grov humor och flumma på, det brukar chocka folk haha!

Mitt ansvar i klubben är det stora hela, allt ska fungera och rulla, och vid nödsituationer rycker jag in. Jag utvecklar också klubben och ser till att den är på väg i rätt riktning. Medlemmars mående och trivsel, event, projekt, fungerande system, sociala medier och rent generellt klubbens stabilitet är mycket att balansera men när det är ens passion och ger så många en slags trygghet/glädje blir allt värt det!

CORNELIA STARCAMP

ÄGARE | ELLA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Ägare (Klubbledare)

Smeknamn: Ella

Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002

Instagram: @Cornelia.Starcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012-03-27

Sköthäst: Dia

Hej! Jag heter Ella och jag är 17 år. Jag sitter som klubbledare i Spring Roses, vilket är otroligt kul. Från början hade jag inte en tanke på att någonsin bli klubbledare but here I am! Jag gick med i Spring Roses några veckor innan klubben öppnade, den 9 September och började faktiskt som ridlärare. Egentligen hade jag ingen större erfarenhet av att hålla event eller så, jag hade faktiskt aldrig varit med i en riktigt seriös klubb tidigare. Men det passade mig som handen i handsken då jag är en sådan person som älskar att strukturera, planera och ta ansvar. Senare i december/början på januari gick jag över till att ha rollen som mästare, tillsammans med min kompanjon Emilia. Sen dess har vi utvecklat systemet och med det kom även förändringen av våra roller till att bli klubbledare. Det var ett sjukt stort steg, men jag är så glad att jag vågade.

 

Som person är jag väldigt pratglad och ofta väldigt öppen om vem jag är och vad som händer i mitt liv. Har en tendens att nästan bli lite för bekväm hahah! Jag tänker alltid på allt och alla, vill allas bästa och att alla ska trivas och må bra. Egentligen bär jag på många osäkerheter som jag kämpar med varje dag, men ofta märks inte det då jag har en väldigt bubblig personlighetstyp. Jag personligen är väldigt intresserad av astrologi, hjärnan, psyket och det egna tänkandet, så för de likasinnade kan det vara roligt att veta att jag är en “Enneagram type 4”, “Protagonist ENFJ-T” och skorpion i solen och ascendenten samt vädur i månen.

 

Utöver detta är ridning mitt största intresse. Jag har ridit sedan jag var 2 år gammal och har sedan 2013 haft egen häst. Just nu har jag en D-ponny som kom till mig i november 2017. Han heter Fermi och är utbildad upp till FEI dressyr. Tidigare tävlade jag även i dressyr, men detta året har min ångest fått övertaget av mig och hela tävlingsprocessen har blivit ångestladdat vilket har lett till tappat intresse.

Jag har fått tillbaka det lite, men det är något jag kämpar med dagligen.

 

Lite roliga fakta om mig är att jag har arachnofobi (fobi för spindlar), jag är 25% same, jag pluggar gymnasiet på distans och jag planerar att flytta till England i framtiden. Mina favoritartister är Shawn Mendes, Lauv och Bazzi (basic I know hahah). Galet nog gick jag faktiskt på Shawn Mendes konsert här i Stockholm i år (2019) tillsammans med Chanti från klubben och det var första gången vi träffade varandra! Den ABSOLUT bästa serien jag någonsin har sätt, i hela mitt liv, är Euphoria som finns på HBO och min favoritfilm of all time är Titanic och Harry Potter-filmerna (ännu mer basic lol)!

ELLEN OPALSTORM

HÄSTSKÖTARUTVECKLARE | ELLO

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Hästskötarutvecklare) 

Smeknamn: Ello

Gick med: 2020-03-01
Ålder: 2005

Instagram: @EllenOpalstorm

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014-04-21

Sköthäst: Zach

Hej!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en driven, glädjespridare, mogen och en glad person. Jag kommer ifrån Stockholm och är 14 år men blir 15 år i höst. Jag älskar att sitta i Discord och prata med människor, speciellt när man levlar i en mindre grupp. Mig kan ni nästan alltid hitta i spelet för jag levlar mycket men jag tycker också om att fotografera. Vi får inte glömma eventen, älskar alla event men mina favoriter är kadrilj och dressyrlektioner.

 

Jag rider IRL och har haft en medryttarponny i ungefär 1 år. Behövde sluta på honom för jag inte hade tid längre, som tur får jag hoppa in och rida på honom då och då. Just nu går jag på ridskola och hänger i stallet en stor del av tiden. Mina planer i framtiden är att jag ska gå på en talangutveckling inriktning hoppning.

 

Jag skulle säga att jag är en sprallig och glömsk person. Kan glömma bort saker nästan hela tiden men tillslut kommer jag på det. Tycker om att anteckna och skriva ”to do list”, tycker livet blir så lättare då. Jag älskar att sitta och redigera/rita, att man låter kreativiteten flöda.

 

Detta var allt från mig, ha en bra dag!

JUNI SILVERWOOD
 

TÄVLINGSRYTTARE | JUNI

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Juni 
Gick med: 2019-10-27
Ålder: -

Instagram: @JuniSilverwood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: -

Hej! Juni heter jag och jag är en 17 åring tjej från Göteborg. Jag gick med i Spring Roses i oktober 2019 och det är något jag är otroligt glad över. Innan jag gick med började jag verkligen tappa lusten men nu har jag roligare än någonsin i spelet med alla fantastiska människor i denna klubb! När jag spelar gillar jag, förutom att hänga med klubben, att levla, tävla i championat och busa. (;

 

På min fritid hänger jag mycket med vänner. Gör jag inte det så är jag ofta på gymmet, det är så skönt att vara där en timme och bara fokusera på mig själv. Lite terapi för mig! Annars så gillar jag verkligen att bara vara hemma och ta det lugnt och kolla film eller serier, är lite av en film- och serieälskare och har sett mycket! Tycker att historia är väldigt intressant och brukar sitta och läsa om allt från gamla Egypten till andra världskriget och gillar även att lära mig om djur och natur, oftast i form av serien Planet Earth som nog är det mest intressanta man kan kolla på!

 

Jag skulle beskriva mig själv som omtänksam, skämtsam och social. Jag tycker det är jättekul att lära känna nya människor och att hänga med kompisar är det bästa jag vet, både i spelet och i verkliga livet. Som jag sa är jag väldigt skämtglad och jag uppskattar humor och folk man kan ha kul med. Skulle även säga att jag är en driven person. När jag går in för något gör jag det alltid till 100%. Jag vill alltid att min familj och mina vänner ska må bra, jag är den vännen som alltid tar hand om mina kompisar. Ska jag ge ett exempel så är jag den på festen som alltid tar hand om de som host mår dåligt host och brukar ge de ledsna råd och peptalks, det brukar bli så av nån anledning hahah!

 

Kram!

 

RUBY DUSKWOOD

INTERVJULEDARE | RUBBA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Mästare (Intervjuledare, Klubbdomare) 

Smeknamn: Rubba
Gick med: 2019-01-16
Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @Ruby_Duskwood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Sköthäst: Ior

Hej, jag heter Ruby i spelet men kallas för Rubba i klubben. Jag är 17 år och har varit en del av Spring Roses sedan den 16 januari 2019. Att ha gått med i SR är ett av de bästa beslut jag tagit, tillsammans med att jag blev vegan. Spring Roses är verkligen som min andra familj och jag kan med handen på hjärtat säga att de har varit min räddning och jag är dem evigt tacksam för allt de gett mig. Jag är en djurälskare, därför valde jag att bli vegan. Djurättsfrågor argumenterar jag gärna om, blir väldigt motiverad men håller det oftast till mig själv då jag aldrig vill tvinga mina åsikter på någon. Men om man börjar prata med mig om det så får man skylla sig själv, då kan ni inte stoppa mig.

 

Jag bor ute på landet med min familj. Vi är 13 stycken i min familj, varav 8 är djur, 1 hund, 5 marsvin och 2 hästar. De är mitt liv och jag klarar mig inte utan dem. They ceep me sain. Min häst är en shire. Hon är den underbaraste själ jag träffat. ”Är man stor måste man vara snäll” stämmer verkligen in på henne. Jag har precis börjat rida in henne och använder mig endast av relationsbaserad träning, min största dröm i SSO är bettlösa träns!

 

Jag har en asperger diagnos som jag fick för ungefär ett år sedan. När vi inte visste om den så kraschade jag eftersom att det inte var anpassat i skolan, blev deprimerad och har varit hemmasittare sen dess. Nu är jag inte så mycket av den sittande typen utan nu har jag äntligen fått tillbaka min motivation för livet. Mycket tack vara klubben!

 

Jag hoppas att vi möts i spelet, puss och kram!

CHANTAL EAGLEFORCE

AMBITIONSVÄRD | CHANTI

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ambitionsvärd, Klubbdomare, Dressyrutvecklare, Hästskötarutvecklare) 

Smeknamn: Chanti
Gick med: 2018-08-20
Ålder: 2002-01-29 (18 år)

Instagram: @Chantal.Eagleforce/ @Chantel.Sarossy

Extra sociala medier: Snapchat - chantelsarossy

Spelat sen: 2013

Sköthäst: Velvet 

Hej mitt namn är Chantal Eagleforce, kallad för Chanti.

Jag är 18 år gammal och bor i Stockholms innerstad med min familj. Jag har en stor passion för djur då jag brinner för djurens rätt, att deras röst ska få bli hörd. Jag går just nu på Djurgymnasiet första året, inriktning på djursjukvård vilket är det första steget jag tar för att komma närmare mitt mål, mitt drömyrke att en dag bli veterinär. 

 

Jag älskar att rida, jag rider en dag i veckan men mestadels tillbringar jag mina dagar hemma eller med mina vänner. Jag älskar att läsa, fick upp mitt bokintresse i början av år 2019 och har sedan dess aldrig lämnat en dag i spillo utan att läsa. Jag gillar att vara hemma, är en hemma person, tycker det är väldigt mysigt att titta på serier eller sitta och spela eller prata med medlemmar ur klubben. Jag pluggar en hel del och blir därför hemmasittande ganska ofta om jag inte är ute och springer, gymmar eller är med vänner.  

Som person skulle jag beskriva mig själv som väldigt down to earth, väldigt avslappnad och trivs väldigt lätt med min tillvaro. Jag är väldigt ambitiös och driven när det kommer till plugget i skolan eller om uppgifter inom klubben. Självsäker har jag inte alltid varit, när jag var liten så var jag väldigt blyg och tillbakadragen men efter jag började i skolan växte mitt självförtroende och självkänsla allt mer. Idag är jag en väldigt självständig och självsäker kvinna om man får säga det själv. Jag är väldigt bra på att anpassa mig i olika umgängen, en kameleont vilket resulterar i att jag kan i stort sätt umgås och bli vän med vem som helst då jag är väldigt lätt att umgås med då jag också är en väldigt förstående person, har lätt att sätta mig in i någon annans skor. Jag är en person med höga murar, jag släpper inte in vem som helst i mitt liv, jag kan fortfarande vara öppen och positiv till att lära känna nya människor då jag även tycker det är väldigt roligt, men jag har svårt att lita på folk och släppa in nya människor i mitt liv på djupet, speciellt män, så det är sällan jag öppnar porten till mitt hjärta. Men när jag väl gör det, så kommer jag ge denna person hela mig, då släpper jag inte taget om den. Jag är väldigt lojal som person men är samtidigt ärlig om det är något som inte känns rätt, tycker det är väldigt viktigt i en vänskapsrelation. 

Personer som jag drar mig mest till är oftast de som är utåtriktade men lugna kanske lite barnsliga fast på ett moget sätt, då jag själv inte är så barnslig av mig men tycker det kan ibland vara kul i ett umgänge när vardagen är allt för abstrakt och strikt. Men personer som är omtänksamma och snälla, vågar vara öppna, är sig själva, avslappnade, bjuder på sig själva, som man kan prata om allt möjligt med och som kan ge en massa kärlek för då kommer den personen att få en massa kärlek tillbaka av mig. Jag är en väldigt kärleksfull person och vill dela med mig av den och visa den till andra.

Mitt ansvar i klubben, enligt mig är att se till så att nya som gamla medlemmar ska trivas i klubben, jag ser det som att detta är allas ansvar i klubben oavsett vilken roll i klubben man har. Jag tillhör en del av ledningen då jag är med och bestämmer lite mer än andra i klubben då jag är en av de som har varit med längst i klubben och har en stor erfarenhet av klubbens system osv. Jag är även en klubbdomare då jag bedömer nya medlemmar, det betyder att jag är med och beslutar om medlemmar som har provperiod kommer få stanna kvar i klubben eller inte som även beslutas av andra utvalda medlemmar. Jag har även varit klubbvärd många gånger och vill gärna behålla den titeln då jag ofta hör av mig och presenterar mig till nya medlemmar och ser till att de kommer in i gemenskapen då jag även vill motivera andra medlemmar ur klubben att göra desamma.

Om du ser mig inne var inte rädd för att höra av dig till mig, jag älskar att lära känna nya som gamla medlemmar.

SELMA DOLPHINSTORM

AMBITIONSREPRESENTANT | SEMLAN

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ambitionsrepresentant)

Smeknamn: Semlan
Gick med: 2020-01-19
Ålder: 16 år

Instagram: @sso.selma.d

Extra sociala medier: 

Spelat sen: 2014-11-18

Sköthäst: Frodie

Hej jag heter Selma och är 16 år gammal och bor runt om Göteborgs trakterna. Jag har spelat sso sen 2014. Jag gick med i spring roses i januari 2020. Att ha fått chansen utav att vara en del utav spring roses är något jag är otroligt tacksam över och ångrar inte en sekund.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och lojal person samt att jag älskar att träffa nya vänner och skapa nya band. Ser mestadels till att vara i tid (om inte ens tidigare) bara för att vara på den säkra sidan liksom.

 

Jag försöker att alltid till att sprida positivitet till personerna runt mig. Jag har väldigt stor respekt för varenda människa och vill att alla ska bli hörda. På min fritid så gör jag faktiskt ingenting. Jag har hållt på med sporter men nu har jag bestämt mig att ta en paus och satsa på skolan och vänner. Det var ett svårt beslut men det var det som fick mig till att inse att jag har mer tid för internet och mina internet.

 

Mina intressen är att träna helst på gym eller hemma själv. Jag har alldeles för mycket energi för att sätta mig ner och kolla på några serier eller filmer.

 

När jag var mindre var jag verkligen besatt utav hästar och hörde jämt att mina vänner red och ville själv göra det. Men min syster var allergisk så det fanns inte ens på världskartan att jag kunde rida. Starstable har varit mitt sätt att lära mig samt komma närmare häst personer och tekniker inom ridning.

SOFIA DRAGONGATE

KLUBBVÄRD | HANNI

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbvärd) 

Smeknamn: Hanni
Gick med: 2018-11-09
Ålder: 2003

Instagram: @aaaee__l

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016-03-21

Sköthäst: Honey

Hej! Jag heter Alex, min karaktär i spelet heter Sofia Dragongate och jag var varit med i klubben sedan november 2018.

Jag är en transkille på snart 16 år och jag bor i Linköping. Mina intressen är att prata med mina vänner, dans, musik och att mysa med mina djur, en hund och en katt.

 

Något annat jag tycker är roligt att hålla på med är språk, jag kan flytande svenska och engelska samt försöker lära mig koreanska och tyska. Musiken jag gillar att lyssna på är mestadels koreansk musik, men kan variera ganska stort inom det.

 

Som person skulle jag beskriva mig själv som en för det mesta positiv och utåtgående person, kan dock ha lite svårt att hitta på samtalsämnen ibland. Det gäller då via internet, in real life är jag mer åt det reserverade hållet.

 

Jag älskar att umgås med medlemmarna i klubben och hänger gärna på och levlar eller något annat kul, så om du känner för att göra något tillsammans är det bara att säga till!

 

Kram!

EMMY BLUEFORCE

MEDLEM | EM

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Em
Gick med: 2020-08-13
Ålder:19 år 

Instagram: @emmy_blueforce

Extra sociala medier: emmslrsson

Spelat sen: 2012

Sköthäst: -

Halloj, Emma heter jag men går under namnet Emmy Blueforce i spelet men kallas för Em!

Jag är en 19årig tjej som bor i Nyköping och går sista årets på gymnasiet där jag läser esport! Då jag går esport går väldigt mycket av min tid till att spela hehe, jag spelar en del olika spel men man hittar mig oftast på League of Legends, Overwatch eller Among us! Jag spelar gärna med andra så tveka inte att skriva, jag bits inte! När jag inte blir galen på League eller Overwatch hänger jag en del på Star Stable där jag lever med mitt osunda beroende av att köpa massor av hästar som jag inte levlar så om du någonsin behöver levla är jag på!

Jag är otroligt dålig på att göra några typer av uppdrag så hänger med på det allra mesta, allt från att leta bilder till att levla eller bara ta bilder!

Skulle jag beskriva mig själv så tycker jag om att hjälpa till om det är något som hänt eller liknande, jag är lite blyg till en början lite smått blyg men när jag känner mig bekväm är jag svår att få tyst på och väldigt pratglad!

Jag anpassar mig mycket beroende på vem jag pratar med och har inga problem med att ha ett chill deeptalk eller flumma!

Jag är förövrigt ganska förvirrad och har ibland svårt att tänka till, det går oftast ett steg fram och två steg bakåt.

När jag inte spelar tycker jag om att lyssna på musik, spana på youtube, kolla anime eller kolla en bra alternativt dålig skräckfilm, jag är skräckfantast och har sett det allra mesta så det blir en hel del dåligt.

Ser ni mig i spelet tveka inte att säga hej! Kram!

SAGA SUNLEE

RIDLÄRARE | SAGA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare, Dressyrutvecklare) 
Smeknamn: Smeg
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1996 (23 år)

Instagram: @SagaSunlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Topaz

Hallå där! Jag heter Saga Sunlee men har alltid kallats för Smeg. Jag är 23 år och bor i Dalarna med min sambo och våra 3 katter. Jag jobbar heltid som Undersköterska och jag älskar mitt jobb. Mina framtidsplaner är att någon dag plugga vidare till Sjuksyster med inriktning akutsjukvård. Att träffa och jobba med människor är något som passar och glädjer mig. Har alltid älskat djur och har alltid haft djur omkring mig. När jag var yngre så hade jag en foderhäst vid namn Albin Tuffe av rasen connemara. Vi tävlade mycket KM tillsammans och jag hade även med honom på ridskolan jag gick på vilket var väldigt roligt. Tyvärr gick han bort för några år sedan och springer nu fritt på dem evigt gröna ängarna. Idag rider jag inte längre men saknar väldigt mycket att få vara bland hästar och hänga i stallet hela dagarna. Vem vet, en vacker dag kanske jag köper mig en häst?!

 

Som person är jag lugn, social till en skön nivå, för det mesta alltid glad och ser saker från en positiv synvinkel. Jag tar ingen skit när det kommer till mig eller någon annan, alla ska må bra och ha det roligt. Juste, jag är en riktig gamer också. Spelar en massa olika spel på datorn, mycket tillsammans med min pojkvän.

 

Jag började spela Starstable 2012 efter att ha varit med i en hästbokklubb som då hette Pollux. Och i den klubben så fick man 4 olika datorspel som heter Starshine Legacy och det var på så vis som jag hittade Starstableonline. Jag gick med i Spring Roses den 8 december och har planer på att stanna med dessa underbara människor väldigt länge.

FILIPPA EASTHOPE

RIDLÄRARCHEF | FRIPP

 
ALLMÄN INFO

Titel: Mästare (Ridlärarchef, Ambitionsvärd, Hästskötarutvecklare Tävlingsryttare) 

Smeknamn: Fripp/Filippa
Gick med: 2019-11-03
Ålder: 2003

Instagram: @FilippaEasthope

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Sköthäst: Cooper

PRESTATIONER
1/9

Hejsan! Jag är en tjej på 17 år som hittade till sso år 2015 och har varit mer eller mindre fast sedan dess. I spelet gillar jag att ta bilder, levla, skapa nya outfits och att umgås med klubb och vänner. Jag uppskattar att sitta i samtal på Discord när jag har tid och ork. Det är så skönt att kunna prata av sig bland ett gäng härliga människor, dem får mig alltid på ett bra humör!

 

Irl pluggar jag mitt andra år på samhällsvetenskapslinjen på gymnasiet, då min dröm är att bli polis. Jag gillar samarbetet mellan sig själv och ens medarbetare. Om jag inte hade valt polisyrket hade jag gärna jobbat inom djurvården. Utanför skolan gillar jag att lyssna på musik, titta på film/serie, laga mat och att umgås med vänner och familj. Som person är jag väldigt drivande och har lätt att engagera mig i allt mellan himmel och jord. Utöver det är jag en väldigt positiv, glad och omtänksam person som sällan gräver ned mig i små saker och försöker alltid att se livet från den ljusa sidan. Ett litet fun fact om mig är att jag älskar solnedgångar och spenderar gärna mina kvällar på ett berg eller vid en strand för att njuta av den vackra utsikten.

 

Hoppas vi möts i spelet, kram!

AMANDA SWIFTBELL

 

RIDLÄRARE | PINNEN

 
ALLMÄN INFO

Titel: Ridlärare (Ridlärare, Dressyrutvecklare) 

Smeknamn: Pinnen
Gick med: 2018-10-01
Ålder: 2001

Instagram: @AmandaSwiftbell

Extra sociala medier: @tormanen_horses

Spelat sen: 2013

Sköthäst: Pia 

Hej där! Jag heter Amanda, men i klubben kallas jag för mitt fina smeknamn; Pinnen. Lite oklart hur de kom o fästas vid mig eftersom det var ett skämt i början, men nu är det fast och här för att stanna! Så utöver att agera som klubbens personliga pinne skulle jag säga att jag är en person som uppskattar att kunna göra något kul med de omkring mig och att få andra att komma till skratt. Är det en sen kväll med klubben där kvälls humorn har börjat smyga sig på finns jag nog oftast med där. Men jag är också en person som är väldigt anpassningsbar och anpassar mig alltid efter de jag umgås med eller efter situationen. Uppskattar lugna och mogna samtal minst lika mycket som de flummiga och vilda.

 

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna då jag växt upp med ridsporten runt omkring mig och det är en stor del av mitt liv idag. Utanför spelet håller jag nämligen på med tre egna hästar som jag tränar och tävlar aktivt med i hästhoppning. Tråkigt nog har inte samma motivation väckts med de virtuella hästarna här i SSO som jag samlat på mig. Har på något sätt lyckats samla över 70+ olevlade hästar som står och dammar i hemstallet, men vägra sälja dom. Älskar att spendera tid i mitt hemstall och klura ihop nya outfits och slösa SC på de mest onödiga grejer. Benlindor, fula hästar, stallhjälp, you name it!

 

Jag tror folk skulle beskriva mig lite av en glädjespridare då det är väldigt viktigt för mig att se till att dom jag umgås med känner sig bekväma och uppskattade. Älskar att umgås på fritiden med klubben och hitta på saker tillsammans. Så det är bara att hit me up så hänger jag mer än gärna med på klubbens alla äventyr!

 

Puss o kram!

ELIN DAWNNIGHT

RIDLÄRARE | DAWNY

 

ALLMÄN INFO

Titel: Ridlärare 

Smeknamn: Dawny
Gick med: 2020-04-12
Ålder: 18 år (22 juli)

Instagram: @TheDawny

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012-06-10

Sköthäst: Findus

Jag är då Elin som är en tjej från Skåne som älskar att röra på sig och bara njuta av naturen. Mer än naturen så sitter alla mina djur väldigt nära mitt hjärta speciellt min egna hund "Mimmi". Jag håller även på att plugga till djurvårdare och hoppas verkligen på att jag ska kunna hitta mitt dröm jobb som involverar djur.

 

Förutom det är jag en tjej som bara gillar att ta det lugnt och älskar hänga på och prata med någon och brukar anpassa mig för varje person. Jag är en kreativ person som älskar att rita, läsa och baka ovs...

 

Jag är en tjej som helt enkelt kämpar sig igenom livet för att nå mina drömmar och för att må så bäst som jag kan!

JENNY HIGHSTREET

INTERVJUANSVARIG | JEN

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig) 

Smeknamn: Jen/Keso 
Gick med: 2020-04-26
Ålder: 2004

Instagram: @jenhighstreet

Extra sociala medier: - 

Spelat sen: 2013

Sköthäst: Kakan

Mitt liv består mest av sport, böcker, spel och musik. Jag lyssnar på allt från klassiskt till R&B, pop och 60-tals rock, och jag spelar även själv piano och lite gitarr och cello. Några favoritartister är The Beatles, Lorde och Wallows! Jag älskar att läsa böcker, och diskuterar gärna böcker med andra. Sedan kollar jag också mycket på Youtube och Netflix, och jag spelar en del spel förutom SSO på datorn. För övrigt har jag två kaniner, men i framtiden skulle jag också vilja skaffa en hund eller en katt! 

Just nu är mina mål i livet att njuta av  gymnasietiden, och efter det att komma in på ett bra universitet utomlands. Sedan jag gick med i Spring Roses har jag spenderat mer och mer tid inne på Star Stable, och eftersom det alltid är levling med den här klubben så är i princip alla hästarna levlade nu!


Jag älskar att träffa nya människor så säg gärna hej om jag syns till i spelet!

MONTSERRAT MOUNTAINCAMP

MEDLEM | MONTY

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Monty
Gick med: 2020-05-10
Ålder: 2005

Instagram: @Ssomonie

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Sköthäst: -

Hejhej! Jag heter Montserrat men kallas för Monty och är 15 år. Jag skulle beskriva mig som en väldigt glad och kreativ person. Ibland kan jag dock bli förvirrad och virra runt, jag kan vara ganska glömsk också haha.


Irl har jag både en hund och en katt som jag brukar mysa och prata med. Jag rider även irl på ridskola, som jag gjort nu i ett år. Jag tycker det är så fantastiskt att ha djur omkring sig, de dömer en aldrig och man kan bara vara sig själv runt dem. Jag trivs extra bra i stallet, där kan man umgås med hästarna och för en stund behöver man inte tänka på andra saker, som stressfaktorer som man måste göra efteråt.

Att sitta och prata med mina vänner betyder väldigt mycket för mig, oftast blir det ganska mycket skratt och jag känner att skratt är en av de viktigaste sakerna vi har här i livet. Trots att jag älskar att prioritera mina vänner brukar jag också gilla att sitta för mig själv och redigera en video eller bara mysa med min hund. Jag brukar oftast vara inne i sso då jag älskar att levla eller att bara rida runt och kanske stöta på någon vän på vägen.

Ser du mig i spelet tveka inte att gå fram och säga hej. Ha en bra dag!

MANDY MISTWOOD

RIDLÄRARE | MADDE

 
ALLMÄN INFO

Titel: Ridlärare (Ridlärare, Klubbvärd, Dressyrutvecklare, Hästskötarutvecklare) 

Smeknamn: Madde

Gick med: 2019-11-03
Ålder: -

Instagram: @MandyMistwood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: Juni 2013

Sköthäst: Savoy 

Hejsan! Mitt namn är Mandy Mistwood, även kallad Madde.

 

Jag skulle beskriva mig själv som en genuin, hjälpsam och något lugnare person som älskar att spendera tiden tillsammans med mina vänner och djur. Jag är en riktig djurvän, och är förtjust i allt som har med djuren och dess natur att göra. Jag har även ett stort intresse för skapande i olika former, men främst genom ritning och redigering. Jag är väldigt noggrann och kan ägna mig åt detaljarbete i timmar, vilket är en av sakerna jag tycker är absolut roligast och helst sysslar med.

 

Jag kan umgås med alla typer av människor och tycker om att lära känna nya. Försöker alltid bidra med en positiv energi, och sprida mycket glädje! Jag hittade till Spring Roses den 3 November 2019 och är väldigt tacksam för en plats i denna fina klubben!

EVELINA STARFALL

KLUBBVÄRD | EVVE

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbvärd)

Smeknamn: Evve
Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier: Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Odd Molly

Hej! Evelina heter jag men de allra flesta känner mig som Evve. Jag är 18 år gammal och jag har gjort lite allt möjligt i Spring Roses under de året jag varit en medlem. Jag började som elev men kände fort att jag ville ta mer ansvar så suttit som bla intervjuansvarig och även ridlärare en kort period. Nu har jag tagit mig an positionen som klubbdomare och trivs jättebra! Det låter jätteläskigt men det innebär basically att jag är med och bedömer provperioder i styrelsen och jobbar stenhårt för att alla ska få en ärlig chans och komma in i gemenskapen.

 

Som person skulle jag väl säga att jag är en väldigt engagerad och driven person när det kommer till saker som jag tycker är intressant. Väldigt lätt att prata med, skämtsam fast seriös och försöker alltid se till att de i min omgivning mår bra och känner sig inkluderade!

 

Jag pluggar frisör och är även makeup-intresserad så har alltid tips på nya produkter och blir fruktansvärt besviken när du bleker håret själv eller klipper det med kökssaxen. Andra intressen jag har är mina katter (som jag gärna pratar väldigt mycket om) och jag gillar även konst i alla former, både skapa och titta på!

FELICIA GREENHILL

AMBITIONSVÄRD | FELICIA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ambitionsvärd) 

Smeknamn: Felicia
Gick med: 2018-09-18
Ålder: 1999

Instagram: @luminescenxe

Extra sociala medier: @FeliciaGreenhill (inaktiv)

Spelat sen: 2012-09-21

Sköthäst: Nalle

Felicia heter jag och är en person som kan verka lite tillbakadragen till en början, men när jag väl känner mig bekväm men folk jag umgås med så sätter humorn igång, jag kan vara riktigt rolig faktiskt, haha!

 

Som person är jag omtänksam och sätter ofta andra före mig själv. Jag gillar att hjälpa till och finns alltid till hands om någon behöver prata av sig. Annars är jag väl en ganska äventyrlig person, älskar att vara ute i naturen och upptäcka nya platser, men att sitta ner framför ett bra tv-spel är inte så dumt det heller!

 

På fritiden så ägnar jag nog mest tid åt att teckna, drömmen är att kunna jobba som concept artist inom karaktärsdesign för spel. Jag har alltid älskat att rita och har gjort det i stort sätt hela livet, men har gjort mycket annat vid sidan om också, bland annat provat på flera olika sporter där ridning och bågskytte fallit mig mest i smaken. Inom ridsporten har hoppning alltid legat mig varmast om hjärtat, men efter nästan 10 år så behövdes andra saker i livet prioriteras och jag fick lägga min tid på ridskolan åt sidan, men det hindrar mig inte från att än idag älska hästar.

 

Har jag tid över i mitt ganska hektiska schema här i livet lägger jag gärna den på cosplay. Har gått på konvent sedan 2015 och träffat några av mina närmaste vänner genom det. Har även gått och köpt mig en symaskin så jag hoppas kunna göra ännu mer avancerade utstyrslar till nästa sommar. Men tills dess får jag väl försöka få ihop snygga outfits i SSO!

FILIPA DRAGONVALLEY

HÄSTSKÖTARUTVECKLARE | FILIPII

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Hästskötarutvecklare)

Smeknamn: Filipii
Gick med: 2018-10-14
Ålder: 1993

Instagram: @FilipaDragonvalley

Extra sociala medier: Deviant Art - Unicorn-Woodland

Facebook - Filipa Dvalley

Blogg - www.unicornwoodland.blogg.se

Spelat sen: 2014

Sköthäst: Two Ways To Play

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

LINNEA SILVERNOSE

RIDLÄRARE | SILLEN

 
ALLMÄN INFO

Titel: Ridlärare (Ridlärare, Hästskötarutvecklare)

Smeknamn: Hanna, Sillen
Gick med: 2019-02-22
Ålder: 2004

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: -

Sköthäst: Mio Min Mio

Hej! Jag heter Linnea men kallas oftast för Hanna. Jag bor i Dundull med mina hästar där jag föredrar att organisera och fixa i stallet från att exempelvis levla, eller rättare sagt jag kan inte levla, haha! Mitt attention span är ungefärt lika långt som en fem åring, så snabba, enkla aktiviteter tycker jag om!

 

Jag är 15 år gammal, så ganska ung i mängden, fast det är så skönt att vara bland lite äldre folk eftersom att jag oftast bara tycker om att prata med dem. Mina dagar består av att vara i skolan, stallet och hemma framför min dator där jag framförallt spelar Sims 4 och SSO. Jag är blyg och behöver ett tag att bli bekväm framför andra, men när tiden är kommen är jag en rätt så pratglad och mysig person som älskar djupa samtal med andra.

 

Jag tycker om att måla naglarna och hemska historier, nästan lika mycket som datorspel- och kärnan i mitt liv: hästar! Jag har ganska grov humor, men har även lätt att anpassa mig till de jag pratar med. Jag älskar att shoppa, slösa pengar (även fast jag kanske egentligen borde spara dom), skapa outfits och gå på ”realistic roleplay” ridlektioner med klubben!

DINA SHYKNIGHT

KLUBBVÄRD | EMMA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Mästare ( Mediateamets ledare, Klubbvärd)

Smeknamn: Emma
Gick med: 2019-11-24
Ålder: 2002 (17 år)

Instagram: @DinaShyknight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Sköthäst: Estelle

Hej! Mitt namn är Dina, men i klubben är jag mer känd som Emma. Klubben skulle beskriva mig som ”den galna kattmänniskan”, vilket jag kan hålla med om. Utöver att jag älskar katter skulle jag beskriva mig själv som en glad, positiv och sprallig tjej som alltid vill allas bästa. Ibland går det dock överstyr. Enda sedan jag var liten har jag prioriterat andras mående före mitt eget. Nu försöker jag hitta en balans mellan att hjälpa andra samtidigt som jag tar hand om mig själv. Även om jag framstår som en sprallig och energirik person, kan jag också hålla mig lugn, seriös och mogen. Jag anpassar mig helt enkelt väldigt lätt till vilken situation jag befinner mig i.

 

Jag gick med i Spring Roses den 24 november och jag är väldigt tacksam över att jag fick gå med i klubben! Man har aldrig en tråkig stund med de härliga medlemmarna. Varje dag får man ett leende på läpparna av att få umgås med klubben. Jag skulle beskriva Spring Roses som en andra familj. Jag har skapat fina och oförglömliga minnen med många i klubben.

 

I klubben är jag en glädjespridare och en engagerad och driven medlem som gärna hjälper till med alla möjliga slags klubbjobb. När jag gör klubbjobb är jag väldigt noggrann och petig då jag vill att mitt jobb ska bli så bra som möjligt.

 

I verkligheten ska jag börja mitt tredje och sista år på samhällsvetenskapsprogrammet och det trivs jag väldigt bra med! Jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med efter jag tar studenten, därav är programmet jag går på nu en bra linje för mig. På min fritid spenderar jag mesta tiden på skolan. Jag är väldigt engagerad i skolan och vill alltid prestera bra på alla prov och uppgifter. Utöver att plugga och skriva på skolarbeten brukar jag vara utomhus med mina djur, umgås med vänner och familjen och fotografera djur och natur.

 

Ta hand om er, kram!

MATILDA MOONNIGHT

MEDLEM | MATTI

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem 

Smeknamn: Matti
Gick med: 2019-03-27
Ålder: 1996 (23 år)

Instagram: @MatildaMoonnight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Calypso

Heej, jag kallas för Matti och är 23 år gammal. Bor i min lilla lägenhet med min katt som heter Melik. Han är en som en hund i kattformat; Morrar på människor när dom går förbi hans fönster men går också glatt fram till dom för att lukta och hälsa.

 

Det jag tycker om och göra är att rita och måla, lyssna på musik, sitta med klubben och skratta med dom. Inne på Star Stable gillar jag att springa runt och ta olika bilder på lite allt möjligt. Jag är alltid den som har något blått på mig, kan ju säga att jag gillar färgen blå lite extra mycket.

 

Som person är jag väldigt glad och positiv av mig. Gillar att skratta med folk i klubben och helt enkelt ha massa roligt tillsammans. Är ganska öppen människa och folk har lätt att prata med mig. Kreativ person som gillar att hitta på saker med vänner. Mina närmaste tycker jag är godhjärtad, pålitlig, älskvärd, rolig.

EVELYN SUMMERHEART

KLUBBVÄRD | ELVIS

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbvärd, Hästskötarutvecklare)

Smeknamn: Elvis 
Gick med: 2020-05-30
Ålder: 2003 (16 år)

Instagram: @evelynsummerheart

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Sköthäst: Akleja

Tjenare! Jag heter Evelyn men brukas kallas Elvis. Jag är en mycket glad och social tjej som tycker om att lära känna nya människor. Själv skulle jag se mig som en snäll och omtänksam person, jag värnar mycket om mina vänner och är väldigt lojal som person, men visar ofta min kärlek genom sarkasm. Behövs det är jag inte rädd för att stå upp för mig eller andra och jag kan vara mycket öppen med mina åsikter. Jag är också en ganska fyrkantig person som behöver struktur och tydliga order, men jag kan också uppskatta spontaniteter om det ändå finns en grundtanke bakom det.

Jag pluggar samhäll betéendevetenskap på gymnasiet för att jag tycker att det är så intressant hur individer och grupper fungerar. Därför brukar jag också alltid försöka förstå varför en person agerade på det viset istället för att endast döma personen utifrån handlingen. Utöver plugget lyssnar jag mycket på musik, är med vänner eller tittar serier, jag tycker även det är kul att fotografera och brukar vara ute mycket i naturen eller på hästtävlingar och ta bilder.


Jag har ridit mycket tidigare år men nu var det längesen jag satt på hästryggen och jag saknar det väldigt mycket, nu är jag mer hästskötare på tävling. Jag har även en bondkatt och en kinesisk nakenhund som jag tycker är ful, hahah. Tveka inte att komma fram om ni ser mig i spelet, jag tycker att det är jättekul.

CHARLOTTE ICECAKE

INTERVJUANSVARIG | CHARLOTTE

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig)

Smeknamn: Charlotte/Iskaka
Gick med: 2020-05-31
Ålder: -

Instagram: @charlotte_icecake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Sköthäst: Dizney

Hej! 
Mitt namn är Charlotte Icecake och kallas mestadels för Charlotte men ibland även Iskaka. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt pratglad, positiv och öppen person med skinn på näsan, som inte är rädd för att säga ifrån eller ta en diskussion om jag tycker att något inte står rätt till. Jag är väldigt mån om andra, och skulle vilja säga att jag även är väldigt omtänksam som person. Jag tycker om att hjälpa andra, och har aldrig något problem med det. 

Min fritid spenderar jag mycket med familj och vänner. Jag tycker om dans och tar olika dansklasser några gånger i veckan. Förr i tiden var jag mycket i stallet också men på senare tid har det inte blivit av alls tyvärr. Jag spelar även andra spel utöver Star Stable, som t.ex. ARK: Survival Evolved, The Sims och Planet Zoo. Jag tycker om alla möjliga olika spel så om någon har något tips, hit me up!

CAMELIA PINKGREN

MEDLEM | KAMEL

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Kamel
Gick med: 2020-05-08
Ålder: 2005

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Sköthäst: Blueberry Cream 

 Hej, jag är Camelia! Jag är en lite blyg, men snäll, rolig och faktiskt ganska pratglad tjej från Uppsala!
Som person är jag väldigt energisk, och glad, men kan också ganska lat ibland. Jag älskar att ligga i soffan om dagarna och kolla på film, men att vara ute på promenad med alla dem 7 hundarna vi har här hemma är minst lika mysigt. Jag gillar också att läsa och skriva på min fritid!
Jag anpassar mig ofta efter dem jag umgås med, men jag trivs bäst med personer som är positiva och man kan skratta med.

Jag älskar hästar och har ridit i stort sett hela mitt liv. Just nu rider jag min medryttarhäst Chloe, hon är en busig liten b-ponny på 5 år, henne älska jag verkligen. Dessutom har jag också alltid varit intresserad av poliser, så jag vill gärna plugga till ridande polis. Bandet man får med sin häst är verkligen något jag skulle vilja uppleva. Men jag är fortfarande kvar i grundskolan, och jag kanske ändrar mig.

I StarStable kommer du nog hitta mig i ridhusets dressyr del, tränandes på klubbens dressyrvägar. Är jag inte ridhuset, levlar jag nog, eller är AFK bakom någon buske. Andra saker jag gillar att göra i spelet är outfits, och jag gillar att byta hårfärg beroende på vilken outfit jag har på mig, så bli inte förvånad om du ser mig med brunt hår ena stunden, och sedan blått. Jag har aldrig samma hårfärg i mer än 24 timmar i sträck haha!

Ser du mig i spelet får du gärna komma fram och säga hej, jag konverserar gärna!

ANGELICA STARCAMP

AMBITIONSREPRESENTANT | ANGIE

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ambitionsrepresentant)

Smeknamn: Angie, Räkan
Gick med: 2020-05-10
Ålder: 2000

Instagram: @angelicastarcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Zanzibar 

Hallå där!

Mitt namn är Angelica Starcamp, men jag lyssnar bäst till Angie eller Räkan. Till hösten blir jag en 20 år ung djurälskare med stor kärlek för djurriket, Sydafrikas vildmark och framför allt pinnglassen Magnum Strawberry & White. Jag känner en stark hatkärlek till sommarhettan och föredrar alltid regniga sommardagar som gärna får vara lite långdragna - de mysigaste dagarna är trots allt de med en hund i knäet, en dator med StarStable framför näsan och ett mysigt knatter från regnet i bakgrunden.
Som person skulle jag vilja beskriva mig själv som positiv, framåtriktad och lojal. Jag älskar att umgås med mina vänner, sprider gärna glädje och har inget emot en timme fnitter eller två. Men du kan också alltid använda mig som stödpelare efter en tuff dag. Ropar någon ut att de ska klättra i bergen så drar jag mig dit som en magnet, men jag varnar redan nu för att jag är rätt så kass, haha!
Här hemma hos mig finns både hund, häst, fiskar och ett gäng dammråttor. En lite annorlunda men rolig hobby är Aquascaping och i ett skåp ligger en gammal, skruttig, blå ballong från en One Direction konsert i Göteborg 2015. Jag är helt såld på Twilight-serien (yes, både bok och film) och föredrar en regnstorm med åska som musik i hörlurarna framför den mer ordinarie musiken...

HALEY HAWKBELL

MEDLEM | HALEY

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem 

Smeknamn: Hay
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1995 (25 år)

Instagram: @HaleyHawkbell

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Leo

Hej! Haley heter jag, men kallas för Hay! Jag är 25 år gammal och bor i mitt hus i en liten håla mellan Mjölby och Linköping, tillsammans med min man, son, två katter och en hund.

 

Jag har spelat sso sedan 2012, så jag skulle ändå kalla mig erfaren inom spelet, haha. Det jag tycker är absolut roligast att göra när jag är online är att umgås med klubben. Levla är inte riktigt min grej, men är vi ett par stycken så brukar alltid försöka hänga med! Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt snäll och rolig person. Jag älskar att skratta och hitta på roliga äventyr tillsammans med vänner. Jag är också en väldigt skämtsam person.

 

När jag inte spelar sso eller umgås med folk i klubben så har jag min egna familj; min man, min son, 2 katter och 1 hund. Utöver sso så gillar jag även andra spel. Men främst spelar jag Ark: Survival Evolved, The sims & League of Legends.

ARIA NIGHTBORN

KLUBBDOMARE | ARIA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare)
Smeknamn: Aria
Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Pim-Pim

Hejsan hoppsan! Jag är en glad människa som oftast väljer att se på saker från den positiva sidan även om det inte alltid går som man tänkt sig, man lär sig alltid något nytt med en positiv inställning till saker och ting.

 

Älskar att hjälpa andra med deras problem och strävar efter att vara en sån person alla kan gå till utan att ha en rädsla för att jag ska döma dem på något sätt. Är väldigt tyst och vill gärna fundera lite innan jag kommer med ett välformulerat svar.

 

Utanför Jorvik så gillar jag att äventyra på Azeroth i World of Warcraft vilket jag började spela några år innan Star Stable. Skulle gärna vilja beskriva mig som en kreativ person, Dansat all möjlig dans på högstadiet och en tid under gymnasiet. Rita gör jag minst en gång i veckan, läser böcker, bakar mycket smarrigt men mitt stora intresse har alltid varit djur. Speciellt min egen hund Doris som syns på bild, hon och jag hänger ständigt tillsammans. Älskar att prova på nya saker med henne men bäst av allt är helt klart en lång promenad i skogen, så fridfullt!

SASHA SWEETHAND

INTERVJUANSVARIG | LINE

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig) 

Smeknamn: Line 
Gick med: 2020-06-20
Ålder: 2004

Instagram: @sashasweethand

Extra sociala medier: Snapchat - linez04, Irl Instagram - lineolsenn

Spelat sen: 20124 

Sköthäst: 

Halloj! Sasha Sweethand heter jag men kallas för Line. Är en tjej på 16 år som bor i mitt egna lilla hus utanför Örebro med min katt, 4 mustjejer och en myrkoloni. Har även en liten shiba hane på 4 år men han bor tyvärr hos mina föräldrar. Jag har just nu börjat på natrubrukslinjen där jag går inriktningen djurvård och planerar att i framtiden utbilda mig vidare till djursjukskötare och sen jobba på ett djursjukhus eller en klinik. 

Jag är en väldigt sprallig och glad person som älskar att prata om allt mellan himmel och jord och hitta på alla sorts saker. Är en person som älskar att studera och lära mig om djur och kunde som liten stanna och sätta mig på huk och kolla på myror i flera timmar. Kan även nu som 16 år gammal stanna upp helt plötsligt för att kolla på myror eller något annat djur och skulle kunna stanna där för alltid. Förutom att studera djur tycker jag om att måla eller spela och är oftast det man hittar mig sittandes med. 

Lite roliga fakta om mig, enda sen jag föddes har jag vart enormt rädd för personer i dräkter (t.ex. Lollo och Bernie eller Bamse), fick vid runt 12 års ålder reda på att jag hade 66% finskt DNA men hade hela tiden trott att jag var dansk, gick på en One Direction konsert 2011 men var inte ett så stort fan då och kommer endast ihåg förbandet svagt men nu älskar jag 1D, trots mina 16 år bor jag ensam i ett eget hus och har så länge jag kan minnas varit besatt av enhörningar och den japanska figuren Totoro och man kan hitta bevis på det överallt i mitt hus.

ISABELLA PANDABELL

AMBITIONSLEDARE | ISABELLA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Mästare  (Ambitionsledare, Tävlingsryttare)

Smeknamn: Isabella
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 2003 (16 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: Vintern 2011/ 2012

Sköthäst: Lillen

Jag skulle nog beskriva mig som ganska blyg men vid många tillfällen kan jag också vara en riktig pratkvarn. Jag har bra tålamod och är väldigt tävlingsinriktad, ibland kanske lite för mycket då jag kan sitta mitt i natten och köra ett och samma lopp över tjugo gånger bara för att en gång ska bli så nära perfekt som möjligt. Jag skulle inte säga att jag är någon som är rädd för att visa kärlek och medkänsla för andra och är mån om min omgivning.

 

Jag är en väldigt driven och passionerad person som när jag inte är inne i Star Stable och kör lopp eller hänger med klubben så är jag med min hund, pluggar eller spelar innebandy. Jag gillar att hjälpa till och är inte rädd för nya saker utan ser det som ett tillfälle att lära mig något nytt; tror att ju mer saker man utsätter dig för att lära sig desto lättare har man att lära känna nya människor och komma närmre de man redan känner då man kan hitta fler saker som man har gemensamt och tycker är kul.

BROOKLYN WOODFLOWER

AMBITIONSVÄRD | BROCCOLI

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ambitionsvärd, Tävlingslagets ledare)
Smeknamn: Broccoli
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 21 år

Instagram: @BrooklynWoodflower

Extra sociala medier: Facebook, Snapchat

Spelat sen: I slutet av 2016

Sköthäst: Hercules 

Jag skulle beskriva mig själv som en snäll och väldigt omtänksam tjej. Prioriterar oftast andras mående före mitt eget, om mina vänner mår bra så brukar jag oftast också må bra. Vill alltid vara alla till lags. Jag är mogen av mig men kan även vara väldigt flummig om så önskas. Mig kan man alltid komma och prata med vad det än gäller för jag lyssnar alltid och försöker hjälpa till i den mån ja kan. Bor fortfarande hemma hos mamma och pappa och det trivs jag bra med. På gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning djurvård. Djur är det bästa jag vet, speciellt katt, ko och häst. Är lite av en shopaholic när det kommer till att köpa hästar på SSO.

 

Bara att fråga om det är något mer du vill veta om mig, jag berättar gärna!

MELANIE DAWNSHIELD

AMBITIONSREPRESENTANT | MELLE

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ambitionsrepresentant) 

Smeknamn: Melle
Gick med: 2020-03-13
Ålder: 2002 (18 år) 

Instagram: @melaniedawnshield/@melaniedackebrand

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Sköthäst: -

Hejsan! Jag heter Melanie och är arton år. Jag har spelat sso sedan 2015. Hästar har alltid funnits i mitt liv, jag började rida redan som fyraåring. Har även bott i ett par olika hästfamiljer då jag varit familjehemsplacerad sedan jag var åtta år. Drömmen är ju att skaffa en egen häst någon dag såklart haha. Utöver hästar är jag intresserad av musik och konst. Mitt favoritband, som min stilsmak i övrigt är inspirerad av är det brittiska rockbandet Status Quo. De har funnits sedan 1967 så chansen är stor att era föräldrar vet vilka de är x) Jag spelar både gitarr och piano, skriver lite låtar sådär ibland. Älskar även att teckna. Nuförtiden är det bara digital konst som gäller för mig, vem vet om jag hittar tillbaka till det gamla vanliga igen xD 

 

Jag bor mitt ute i skogen i en timmerstuga med min familjehemsmamma, en katt och en hund. Är ingen storstadsmänniska, har dock bott i stan när jag var väldigt liten, men det är ingenting jag saknar. Brukar helst hålla till hemma och prata med mina internetvänner, känns som om jag är den enda i denna åldern som aldrig någonsin har festat eller varit på disco, men det är inte heller något som jag strävar efter. 

 

På Star Stable gillar jag att göra outfits, springa runt och slösa starcoins på fler kläder, göra arkeologi för att samla ihop shillings till ännu mer... Jag vet. Kaos. 

Ibland när jag är extremt uttråkad och ingen bekant är online brukar jag sitta och träna på dressyr för mig själv med Quo i bakgrunden, sorgligt värre.

Men då folk är aktiva, sitter jag gärna och pratar. Är väldigt lugn och harmonisk av mig, men såklart kan det spåra ur när man pratar med de man känner bäst.. 

 

Vill alltid allas bästa och försöker få folk på bättre humör om jag märker att stämningen känns lite låg. 

Är lite överallt hela tiden på Star Stable, så chansen är stor att du har sett mig en del xD Levlar alltid mina hästar väldigt snabbt från det att jag köpt dem, till skillnad från vissa andra :3 Ha det bäst, hoppas vi ses någon gång :D

TOVE BREEZEER

INTERVJUANSVARIG | TOVE

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig)

Smeknamn: Tove
Gick med: 2020-04-28
Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @Tovebreezeer

Extra sociala medier: Youtube - Tove Breezeer

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Remi

Hej!

Mitt namn är Tove! I starstable springer jag runt under namnet Tove Breezeer. Jag är en 20 årig tjej som älskar djur och natur!
Jag har spelat Starstable sedan 2012, så det är en rätt så lång tid! Jag är bosatt i Dalarna och kan inte annat än att älska det! På min fritid, vilket är hela tiden då jag är jobbsökande så rider jag väldigt mycket på min islandshäst eller på en annan häst som står i stallet. Jag har även två hundar, en papillon och en gatukorsning från Chile!

Jag är utbildad djurvårdare då jag gick djurvård i gymnasiet som jag tog studenten ifrån år 2019.
Jag skulle nog kunna beskriva mig själv som en genuint snäll person som vill allas bästa! Jag försöker alltid få alla och känna sig delaktiga i grupper och folkmassor! Jag är en väldigt utåtriktad person och tar väldigt mycket plats i kompisgäng men ser ändå till att alla har det bra och får säga sitt.
Jag är diagnostiserad med ADHD vilket också är en faktor till att jag är väldigt på och utåtriktad, men jag kan även bli väldigt tyst och ta avstånd om det blir får många i en grupp jag inte känner för att läsa av hur alla beter sig!

Jag har både körkort och bil så blir man vän med mig får man räkna med många roadtrips och bilbilder, haha!
Förutom djur och natur brinner jag väldigt mycket för bilar och motorsport. Man finner mig oftast på cruisingar, bilträffar och motorstadium.
Förutom ridning tycker jag väldigt mycket om ishockey! Jag brukar även finnas på hockeymatcher och hejja på mitt favoritlag!

Det var allt för mig! Hoppas ni fått en till bra inblick på en till medlem från Spring Roses nu!

PAULINA SPARROWGIRL

DOMAR - REPRESENTANT | PAULINA

 
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Domar-representant, Klubbdomare)

Smeknamn: Paulina
Gick med: 2019-10-13
Ålder: -

Instagram: @sparr0wgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Sköthäst: -

Jag heter Paulina och jag är en glad och social tjej som brinner för hästar. Jag är 18 år och går just nu sista året på naturbruksgymnasium. Efter gymnasiet så är planen att studera vidare till djurskötare/vårdare då jag tror det är ett yrke som skulle passa mig perfekt. På fritiden spenderar jag mycket tid i stallet hos min häst eller så hänger jag med kompisar. Jag tycker mycket om att fota och redigera bilder både i spelet och IRL. En till sak jag tycker väldigt mycket om är djur och har både hund, katt och häst vilket är väldigt mysigt. Som person är jag glad och sprallig men samtidigt ganska lugn. Jag är ganska bra på att anpassa mig efter olika situationer och kan vara både flummig och seriös när det behövs. Jag tycker om att ha ordning och reda på saker och är lite av en perfektionist och en av dom många saker jag gillar med klubben är att det är så bra planering och struktur. Jag försöker ofta att se saker positivt och blir väldigt sällan arg. Jag tycker om att umgås med folk och lära känna nya människor och tycker att det är väldigt viktigt att alla ska få vara med och att ingen ska lämnas utanför. Har väldigt lätt att prata med nya personer då jag är väldigt social av mig så hänger en del i chatten i spelet. När jag inte hänger i chatten så brukar jag ofta spendera tid på att levla eller bara busa runt med kompisar. Varje fredag och lördagskväll så hittar ni mig på discot.

NY TITEL | NY MEDLEM

 
ALLMÄN INFO

Titel:

Smeknamn: 
Gick med: 
Ålder: 

Instagram: 

Extra sociala medier: 

Spelat sen: 

Sköthäst: 

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

<