kkkkkk.png
KONTAKTA MIG

Hej! Jag heter Alma Mysteryrock men kallas för Palme!

Jag är hemsideansvarig och min uppgift är att bland annat uppdatera medlemmarnas presentationer, uppdatera tävlingshistorik inom dressyr och tävlingslaget, även uppdatera texter och fixa nya flikar.

 

Vill du ändra din presentation kan du kontakta mig genom discord.

Medlemsflikpolaroid_Palme.png
papperremsa.png
Vitt_band.png

MEDLEMSVÄRDSLEDARE | LISA

LISA GREENWOOD
Lisa.jpg
Lisa2.jpg

Titel: Medlem (Utskottsledare - Medlemsvärdsledare, Ridlärare,  Medlemsvärd)

Smeknamn: Lisa

Gick med: 2021-04-04
Ålder: 1996 (25 år)

Instagram: @lisagreenwoodsso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 3.png

Hej!

Hej! Mitt namn är Lisa och jag är 25 år fyllda. Jag bor i en liten villa tillsammans med min sambo och vår dreverkille Skott. Jag är just nu heltidsstuderande och pluggar folkhälsovetenskap och siktar på att jobba i förebyggande syfte för en bättre folkhälsa, inom ett företag som till exempel FunMed eller något liknande! Innan detta så har jag pluggat Ekonomi med inslag av psykologi, ledarskap och företagande, vilket också varit nyttligt och lärorikt på sitt sätt!

Mina vänner brukar beskriva mig som en lugn, trygg och pålitlig person med huvudet på skaft, som kan vara något envis men som också för snäll för sitt eget bästa. Jag inbillar mig att det stämmer ganska bra, det är i alla fall den personen jag strävar efter att vara.
Jag är också väldigt spontan, öppen, ärlig och framför allt otroligt målmedveten. Tar jag mig för något går jag in för det till 110%, ingenting blir halvdant. Jag står för mina handlingar och åsikter, men tycker också att det är intressant och givande att höra andras syn på saker och ting. Min öppna personlighet gör att jag kan ta olika platser i grupper och är väldigt lyhörd och respekterar alla för den dom är. Jag tar gärna rollen som ”pajas” då en skojig och lättsam stämning faller mig naturligt och är där jag trivs bäst, men jag kan även steppa upp och vara den drivande och dragande om det är vad som behövs.


Personlighetsmässigt är jag väldigt kreativt lagd, jag har alltid varit intresserad i att teckna, måla, redigera och fotografera – framför allt djur. Jag plöjer också ohälsosamma mängder serier, grejar med hunden och spelar en del starstable såklart! Jag har spelat av och till sedan tidigt 2012, det som jag brukar sysselsätta mig med är framför allt att skapa outfits samt köpa och levla hästar! Jag skulle säga att det är sällan du hittar mer än en olevlad häst i mitt stall – undantaget är då det t.ex anländer ett x-antal urgulliga Gotlandsruss till Jorvik… då kan jag få lite svårt att hålla mig till mina principer!

Vitt_band.png

RIDLÄRCHEF | LO

AMEDEA LOUDFORCE
lo.jpg
lo2.png

Titel: Medlem (Utskottsledare - Ridlärarchef, Ridlärare, Novisvärd)

Smeknamn: Lo

Gick med: 2021-06-06
Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @lodjuret_

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 2.png

Hej, Amedea heter jag men kallas Lo. Jag är 17 år och bor just nu i Stockholm men mitt mål är att så fort jag har gått ut gymnasiet flytta norr över , för att förhoppningsvis kunna gå läkarlinjen i Umeå.

 
Som person tänker jag mycket, älskar att utmana mig själv både psykisk och fysiskt. Min väg har och är inte alltid helt lätt att vandra på och i och med tuffa stunder har jag lärt mig den hårda vägen vad som är viktigt för mig i livet. Jag älskar att umgås med folk och lära känna nya, är väldigt pratglad men anpassar mig till situationen. Uppskattar att från en lugn pratstund om lätt och djupt till "partaj" med skratt och skoj.


På min fritid om jag ej är hemma hittar man mig i stallet hos min häst Certa, hon är ett arabiskt fullblod på 7 år. Tillsammans jobbar vi med horsemanship vilket i korta drag innebär att samarbete och kravlös kommunikation är grunden till all vår träning. Det är VI som gör något och är det inte VI så tar man ett steg tillbaka, inget ska tvingas fram utan man jobbar med individen. Jag kan babbla på om hästar och samarbete i evigheter haha, så om man är nyfiken är det bara att höra av sig. Jag kan hålla på i timmar...


Min andra älskling är min hund, han heter Bill och är en Lagotto på 11/12 år, lite osäker då han är en omplacering. Vi blev ett par för snart ett år sedan och lämnar inte varandras sida, han räddade mig från en tuff plats och jag fick honom från en tuff plats. Det är så häftigt att se hans och vår resa. Från att han var helt i sin egna bubbla till att vilja leka och hälsa på andra.

Musik ligger mig varmt om hjärtat, spelar gitarr och sjunger ofta. Musik är som terapi för mig, jag skriver mycket egen musik och gör även akustiska covers.


Om jag ej kan sova hittar man mig i köket bland kastruller och bunkar. Pågrund av allergier som gör fikande och resturang besök lite svåra pysslar jag med egna recept. Att skapa är nog det som tilltalar mig till olika saker, jag skapar musik, skapar recept och i skapandets spår gillar jag även att dansa.


Stor kram från mig.

Tvättsvamparna.png
Vitt_band.png

NOVISLEDARE | LOVA

DAISY CANDLESTREET
lova2.png
lova1.png

Titel: Medlem (Utskottsledare - Novisledare)

Smeknamn: Lova

Gick med: 2022-02-20
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 5.png

Hejsan Hejsan!

Jag heter Daisy Candlestreet i spelet men kallas för Lova. Jag är 18 år och är bosatt i Sundsvall. 

Jag är en utåtriktad, organiserad och glad tjej som gillar att lära känna nya människor. I spelet älskar jag lekevent och story-event, tycker de är jätteroligt. Jag är även vara väldigt social utanför event, man finner mig ofta i röstkanalerna. 

På vardagarna jobbar jag på ett försäkringsbolag, men kommer troligtvis börja plugga. Jag har däremot ingen aning om vad. Var inne på kriminologi ett tag då jag gärna vill bli forensiker, men vi får se vart jag hamnar. 


På fritiden hittar man mig oftast läsande då jag älskar böcker. Om jag inte läser umgås jag med min pojkvän eller mina vänner, jag har även ett stort intresse för musik.

Jag har haft egna ponnyer när jag var mindre. Sålde dock min senaste ponny strax innan jag började gymnasiet då jag inte kände att jag hade tiden som behövdes. Saknar stall-livet extremt mycket, så det är något jag verkligen saknar. När tiden är inne kommer jag definitivt skaffa mig en häst igen, men när vet jag inte. 

De var lite om mig. Hoppas vi ses!
 

Vitt_band.png

INTERVJULEDARE | NINNA

NATALIE TURTLEWATER
IMG_6928.png
Natta2.jpg

Titel: Medlem (Utskottsledare -Intervjuledare, Klubbdomare)

Smeknamn: Ninna

Gick med: 2021-10-03
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @natalieturtlewater

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 3.png

Hejhej på er!

Mitt namn i spelet är Natalie Turtlewater men jag kallas för Ninna då det är mitt namn i verkligheten. Jag är en 18 (snart 19) årig tjej som bor i mellersta Sverige, i staden Örebro tillsammans med min familj. Just nu studerar jag sista året på gymnasiet på det samhällsvetenskapliga programmet med spetsinriktning kriminologi.

 

True crime är något av det bästa jag vet så om ni vill ha någon att sitta och diskutera olika brottsfall med, så är jag rätt person! Det är så kul att gå en inriktning som faktiskt matchar intressen som jag har på fritiden. I sommar kommer jag att ta studenten och därav avsluta mina gymnasiestudier. Min ambition är att läsa vidare på juristlinjen efter det.

 

Förutom att jag går i skolan så arbetar jag även som vikarie inom äldreomsorgen. Ett väldigt krävande men samtidigt givande jobb. På fritiden annars gillar jag att träna på gym och hänga med familj/vänner. Dock är jag lite av en plugghäst så större delen av min ”fritid” går åt att plugga. Starstable och klubbjobb är också något jag är väldigt engagerad i så det blir en hel del tid på det med. Jag har två småbröder så det är full rulle här hemma mestadels av tiden. Det blir ofta att jag får agera barnvakt åt dem. Vi har två katter också, som ni kan se på bilden ovan.

 

Det är svårslaget att mysa i sängen med kissarna samtidigt som jag kollar på någon true crime serie. Några personliga favoriter är helt klart ”svenska fall”, ”i huvudet på en mördare”, ”confession killer” och ”the ted bundy tapes”.

 

Det var lite om mig. Om ni ser mig i spelet så är det bara att komma fram, kram & hoppas vi ses!

Vitt_band.png

RIDLÄGERSLEDARE | ELLA

CORNELIA STARCAMP
image0.jpg
Dia_forsta_ridturen_c.png

Titel: Medlem (Utskottsledare -Ridlägersledare, Ridlärare)

Smeknamn: Ella

Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @cornelia.starcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 3.png

Hejsan!

Jag heter Ella, är 19 år och kommer från Linköping men bor numera i Sölvesborg tillsammans med min pojkvän! I spelet heter jag Cornelia Starcamp och har spelat sen 2012 egentligen, men hade en paus mellan 2014-2018. Under hösten där 2018 hittade jag Spring Roses och gick med innan klubben öppnade som en av de första ridlärarna. Under hösten 2019 blev jag klubbägare tillsammans med Alva, men hösten 2020 blev det väldigt mycket i med skolan vilket gjorde att jag tillfälligt lämnade klubben strax före årsskiftet och kom tillbaka i slutet på mars 2021. Just nu är jag endast medlem i Spring Roses men sitter även som ridlärare och för nu tänker jag hålla mig till det, bara få njuta av gemenskapen och alla aktiviteter och hjälpa till med klubbjobb till och från som alla andra : )

 

Lite mer om mig, jag har ridit och hållit på med hästar sedan jag var 2 år gammal, har haft två egna ponnysar och tävlat i dressyr på FEI-nivå. Men i maj 2021 sålde jag min D-ponny och slutade även med ridningen av olika anledningar. Jag flyttade även 4 timmar hemifrån under 2021 och fick en lägenhet tillsammans med min pojkvän i november, samt fick jobb som personlig assistent så det är vad jag gör i dagsläget! Jag har även precis tagit studenten, i Januari 2022. Lite udda tid på året, men så kan det bli när man går på Korrespondensgymnasiet hahah!

 

Utöver det så är jag en glad och positiv tjej som alltid vill allas bästa! Jag hänger mycket i discord om dagarna och spelar olika spel, men mest SSO och The Sims 4!

 

Det finns så mycket jag gärna vill berätta om mig och som jag vill prata om, jag är en väldigt social människa, men det får räcka såhär! Älskar att lära känna nya människor så tveka inte att höra av dig om du vill! Kram

Vitt_band.png

MEDIALEDARE | NELI

CRYSTAL LIGHTSON
IMG_1012.jpg
Neli2.jpg

Titel: Mästare (Utskottsledare - Medialedare, Intervjuansvarig, Novisvärd, Dressyrutvecklare)

Smeknamn: Neli

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @crystallightson

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hejhej! Det är jag som är Neli, en 17 årig tjej från en liten stad i Norrland. För tillfället pluggar jag andra året på Naturvetenskapsprogrammet med inrikting natur, dock har jag ingen blekaste aning om vad jag vill hålla på med efter gymnasiet. Jag skulle nog beskriva mig själv som snäll och trevlig tjej som vill allas bästa. 

På fritiden spenderar jag många timmar i stallet då jag har ett brinnande hästintresse. Jag äger själv två hästar som jag rider nästintill varje dag. Ena är ett skimmel sto född 2010 som heter Florence, och andra är en brun valack född 2017 vid namn Reaching Out JVH (men vi kallar han för Rio). Jag tävlar och tränar främst hoppning med även dressyr.

Utöver hästintresset så tycker jag även mycket om att spela, och Star Stable har alltid varit ett av mina favoritspel. Det jag tycker mest om med Star Stable är hur många fina och trevliga personer man möter över spelet, samt allt med klubbar. Jag är en riktig klubbnörd verkligen. Utöver Star Stable så spelar jag även spel som World of Warcraft, Minecraft, Overwatch, Sims, Genshin Impact och massa fler.

Kom gärna fram och säg hej om ni stöter på mig, jag tycker det är jättekul att lära känna nya personer! Det var allt för mej, tack o hej! :D

Vitt_band.png

RIDLÄRARE | MEJA

MEJA CRAZYROCK
IMG_0044.jfif
unknown.jfif

Titel: Medlem (Ridlärare, Ridlägersansvarig, Mediateamet - Hemsideansvarig)

Smeknamn: Meja

Gick med: 2022-03-27

Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @mejacrazyrock

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 4.png

Hej! Jag heter Meja Crazyrock och kallas kort och enkelt för Meja. Jag är 18 år och kommer ifrån Sveriges västra delar där jag just nu läser teknikprogrammet med målet att läsa vidare till spelutvecklare eller grafisk designer.

 

I spelet älskar jag att både hålla och vara med på event, helst riktigt bra story-event eller realistiska ridlektioner. Annars brukar jag mest springa runt och levla, jag tycker om att träffa nya människor så tveka inte på att säga hej om du ser mig i spelet!

 

Jag är väldigt kreativt lagd och älskar att måla, redigera eller ta ut min inspiration i spel som Planet Zoo eller The Sims 4. Men även om jag gillar att ta det lugnt så tackar jag inte nej till att leva ut min inre cowboy i Red Dead Redemption 2, ett av mina absoluta favoritspel genom tiderna.

 

Utöver datorn så hänger jag på stadens ridskola minst 3 gånger i veckan där jag rider lektion i både hoppning och dressyr samt har en egen ponnygrupp varje vecka. Målet under 2022 är att tävla en 80cm-klass samt debutera Lätt B:1 inom dressyren.

 

Det var nog allting om mig, hoppas vi ses! Kram Meja

Vitt_band.png

KLUBBDOMARE | SANDRA

CORNELIA WINTERPAW
IMG_5197.jpg
IMG_5576.jpg

Titel: Medlem (Klubbdomare)

Smeknamn: Sandra

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @corneliawinterpaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 4.png

Hallå där! På starstable heter jag Cornelia Winterpaw men kallas för Sandra som jag heter i verkligheten. Jag är 20 år gammal och bor utanför Jönköping tillsammans med min sambo. Jag läser till sjuksköterska men har just nu ett studieuppehåll, nu i höst ska jag dock sakta men säkert börja ge mig på studierna igen. Dagarna spenderas med att sitta och spela framför datorn eller ute i skogen med scouterna. Jag är en väldigt glad och social person som älskar att sitta i samtal och prata om allt mellan himmel och jord! Som person är jag väldigt mån om personerna i min närhet och är alltid öppen för att lyssna på vad folk har att säga.

 

Jag har spelat starstable ända sedan 2011 men har haft några pauser genom åren. Utöver starstable spelar jag en del andra spel allt från Red Dead till gamla hederliga Sims. På fritiden när jag inte spelar gör jag allt från att ligga hemma i soffan framför en serie eller kollar på Formula 1, eller så är jag ute och hittar på äventyr med vänner. Spenderar även mycket tid med min lilla tax Hedwig när jag hemma hos familjen som vi jagar rådjur med. Även om hon inte riktigt förstått grejen med att jaga än är hon väldigt söt när hon försöker haha. ​

 

Hoppas vi ses i framtiden!

Vitt_band.png

KLUBBDOMARE | EMLAN

EMELIE SILVERHAVEN
emeliesilverhaven1
emeliesilverhaven2_edited.jpg

Titel: Medlem (Klubbdomare, Ridlägeransvarig)

Smeknamn: Emlan

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 1992 (29 år)

Instagram: @emeliesilverhaven

Extra sociala medier: @emeliesvedbergs

Spelat sen: 2012

Pappersbit 6.png

Hej på dig!

 

Mitt namn är Emelie men brukar kallas Emlan och jag är en 29 årig tjej som bor i Göteborg. Jag bor ensam tillsammans med mina två chihuahuaor Bonnie och Sky. Jag har en kandidatexamen från högskolan i socialt arbete och arbetar heltid som ungdomssekreterare.

 

Jag har en väldigt extrovert personlighet och är socialt lagd. Jag älskar att prata med allt och alla i både stora och små samtal. Jag beskrivs ofta som glad och som en energispridare. Jag har lätt till skratt och älskar att få andra att skratta. Jag kan också låta lite bestämd ibland men tonen är sällan menad så sträng som den låter. Entusiasm och nyfikenhet ligger mig när till hands så bli inte förvånad om jag undrar saker och ställer frågor. Jag är ofta den drivande i ett samtal men har heller inget emot att ta ett steg tillbaka och lyssna till andra.

 

Som person är jag ambitiöst och kreativt lagd. Jag är tyvärr talanglös xD men gillar att pyssla. Bland annat gör jag pärlhalsband och broderi. Jag älskar också smink och kan prata om det i timmar. Jag är oroväckande fascinerad av allt som har med kriminalitet att göra och konsumerar stora mängder dokumentärer och poddar. Jag gillar också att kolla på serier och såklart umgås med hundarna och mina nära och kära.

 

Jag uppmuntrar verkligen till att prata med mig om du ser mig, jag pratar mer än gärna!

Vitt_band.png

KLUBBDOMARE | LEVI

SOFIA DRAGONGATE
sofia1.jpg
sofia2.jpg

Titel: Medlem (Klubbdomare, Ridlägersansvarig)

Smeknamn: Levi

Gick med: 2022-02-20

Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @sofiadragongate

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 4.png

Hejhej! Levi heter jag och är 18 år gammal.

 

Jag bor i Östergötland tillsammans med min mamma, katt och hund. Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam person som gärna hänger med på fritidsaktiviteter och sprider glädje i samtal. I verkligheten föredrar jag dock min bubbla och är något av en ensamvarg, men trivs bra med det.

 

Jag spenderar mycket tid med mina djur och är väldigt intresserad av hundsport. Min egna hund är fortfarande valp men planen är att tävla i bland annat agility i framtiden. Utöver det så har jag även ett stort intresse för musik och allt kreativt, älskar att sitta och pyssla med spellistor med speciella teman och att upptäcka ny musik, tycker även om att rita, skriva, redigera och läsa!

 

Jag har sprungit runt på Jorvik sedan tidigt 2016 och i spelet tycker jag om att levla och att sätta ihop olika outfits, har även börjat springa en del championat på senare tid. Utöver Star Stable så spelar jag också en del Genshin Impact, Honkai Impact 3rd och The Sims 4.

 

Hoppas vi ses!

Vitt_band.png

INTERVJUANSVARIG | MOLLY

BROOKLYN STARPAW
MollyNy2.jpg
MollyNy.jpg

Titel: Medlem (Intervjuansvarig, Novisvärd)

Smeknamn: Molly

Gick med: 2021-06-06
Ålder: 1999 (22 år)

Instagram: @brooklynstarpaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hejsan! Mitt namn är Brooklyn Starpaw i spelet men jag kallas för Molly. Jag är 22 år och bor i en liten stad i Västra Götaland. Jag bor i min egna lägenhet tillsammans med min sibiriska katt Zelda.

Till vardags jobbar jag som platschef på Espresso House och inom företaget har jag jobbat lite drygt 3 år, så det blir en hel del kaffe per dag! Tanken finns dock att plugga vidare inom en snar framtid.

Skulle beskriva mig själv som en glad, positiv och lugn tjej som alltid vill allas bästa. Jag är bra på att läsa av situationer och anpassar mig lätt efter vilka jag umgås med. Jag älskar att lära känna nya människor och hitta på saker tillsammans! Struktur och engagemang står mig varmt om hjärtat, så är glad att jag hittade till Spring Roses som har just detta!

Ett stort intresse jag har är inredning, men också musik och att träffa vänner. Utöver det så blir det mycket Star Stable på min lediga tid. Då levlar jag, champar eller umgås med klubben.


Det var allt för mig, hoppas vi ses!

Vitt_band.png

INTERVJUANSVARIG | TINTIN

TINDRA GRAYFORCE
Tintin.png
Tintin.png

Titel: Medlem (Intervjuansvarig, Novisvärd, Mediateamet - Tiktokansvarig)

Smeknamn: Tintin

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @tindragrayforce

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Halloj!

 

Jag heter Tindra Grayforce i spelet men kallas gärna för Tintin. Jag är född 2004 och bor och pluggar i Göteborg.

 

Mina vänner brukar beskriva mig som en väldigt klok och driven tjej med hjärtat på rätt plats. Jag står helst inte i centrum, men pratar gärna med vem som helst om vad som helst. När det kommer till samhällsproblem eller kreativt skapande kan jag babbla hur länge som helst om olika teorier och analyseringar.

 

Då mitt spelande är begränsat till Star Stable och RDR2 har jag även en del andra intressen. Jag sköter om en liten D-ponny några dagar i veckan, men letar också storhäst. Främst av allt gillar jag musik, böcker och film. Musiken är något jag vuxit upp med så det tar upp mycket av min tid.

 

Det var allt för mig. Om du ser mig i spelet, tveka inte på att komma fram och hälsa - jag pratar gärna!

Vitt_band.png

INTERVJUANSVARIG | ELSA

EBBA RAINSON
ebbarainson1
ebbarainson2

Titel: Medlem (Intervjuansvarig, Mediateamet - Spotifyansvarig)

Smeknamn: Elsa

Gick med: 2022-01-06
Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @ebbarainsons

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hej!

 

Jag heter Ebba Rainson men kallas för Elsa. Jag är 17 år gammal och kommer från Småland. Jag går andra året på teknikprogrammet med inriktningen samhällsbyggnad & miljö.

 

Om jag skulle beskriva hur jag är som person skulle jag säga att jag är glad och positiv. Jag älskar att sitta och prata med folk om allt mellan himmel och jord. Jag vill alltid det bästa för alla och skulle säga att jag är väldigt omtänksam och inbjudande. På fritiden brukar jag hänga med vänner, plugga, sjunga, lyssna på musik eller gymma.

 

Jag har spelat Starstable sedan 2013, men har absolut inte varit aktiv under hela den tiden. Förutom Starstable spelar jag även lite andra spel som tex. GTA, Valorant och Minecraft.

 

Det var lite om mig, ha det så bra!

Vitt_band.png

NOVISVÄRD | SIGGE

CHARLIE MIGHTYLORD
unknown (1).png
unknown.png

Titel: Medlem (Novisvärd, Eventplanerare)

Smeknamn: Sigge

Gick med: 2022-05-01

Ålder: 2005 (16 år)

Instagram: @ssosigge

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Pappersbit 4.png

Hejsan! Jag är Sigge, 16 år, born and raised lite utanför Göteborg. Jag läser estetiska programmet med inriktning musik på gymnasiet och älskar allt som har med musik att göra. Med det sagt tar jag allt lite som det kommer och har inte en aning om vad jag vill göra efter gymnasiet. En dröm är att studera vidare norrut i landet.

 

Även min fritid spenderar jag utöver plugg till stor del med musikaliska aktiviteter. Om jag inte sjunger i kör eller spelar cello så lyssnar jag på musik medan jag gör något annat. I övrigt är friluftliv också ett stort intresse och jag älskar att fjällvandra och åka längdskidor, främst i spår uppe på fjällen. Det är en frid, frihetskänsla och tystnad över det som är svårslagen.

 

SSO har legat mig varmt om hjärtat sedan 2015 då jag satte mina fötter på Jorvik för första gången. Sedan dess har jag varit med i flera olika klubbar och lärt känna otroligt många fina människor. Gemenskapen av att vara med i en klubb och de fina vänskaper jag fått under tiden är det som har hållit mig kvar på Jorvik och mina idag närmsta vänner har jag funnit genom spelet. Om man ser mig i spelet är det stor chans att jag antingen umgås med vänner eller tränar kadrilj i ridhuset.

Vitt_band.png

NOVISVÄRD | JULIA

JULIA DEERBROOKE
Julia.jpg
Julia.jpg

Titel: Medlem (Novisvärd)

Smeknamn: Julia

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @juliadeerbrooke

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 5.png

Hej!

Jag heter Julia och är en 19 årig tjej som bor precis utanför Göteborg. Just nu pluggar jag på teknisktbasår och hoppas komma in på drömlinjen nästa höst. Jag är en väldigt pratglad person som ofta behöver avbryta mina meningar för att spontan hicka men jag låter sällan det stoppa mig!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och snäll person som älskar att skratta. Jag är alltid beredd att ge min tid om någon vill ha sällskap när de levlar och om min reshade inte krånglar så tar jag gärna bilder!

 

På fritiden så kan jag vara i stallet och rida, i soffan och kolla på film och serier med katten, vid pianot och lalla runt eller vid datorn och spela sso, sims och minecraft. Och om inspirationen slår så kan jag sitta och rita/ redigera i timmar.

Vitt_band.png

NOVISVÄRD | WILMA

WILMA GREENNIGHT
wilma1.jpg
wilma2.jpg

Titel: Medlem (Novisvärd, Eventplanerare)

Smeknamn: Wilma

Gick med: 2022-02-20

Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @wilma.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 6.png

Mitt namn är Wilma, jag är 19 år och är uppväxt i Stockholm med min familj.

 

Att få växa upp med mamma, pappa och lillebror har varit så viktigt och så givande för mig. De har gett mig så otroligt mycket och de respekterar mig för den jag är. Det jag syftar på när jag skriver så är min diagnos.

 

2020 blev jag diagnostiserad med Asperger, vilket i mitt fall gör det svårare för mig att vara social kring nya människor. Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig innan jag fått grepp om människorna runt omkring mig. Jag kan även ha problem med att förstå folks intentioner. Men så länge man är rak och ärlig så ska det nog gå bra.

 

Trots det har jag kommit in i Spring Roses så mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. De har välkomnat mig på bästa tänkbara sätt. De är så förstående allihopa. Det är jag så tacksam för.

 

Utöver spelet umgås jag väldigt mycket med min familj, vi brukar spela brädspel, bara sitta och prata eller titta på serier tillsammans. Tid med nära och kära är något jag värderar väldigt högt.

 

Är jag inte med familjen så brukar jag grotta ner mig i serier eller filmer. I spelet umgås jag oftast med klubben. Antingen levlar vi, går på event eller bara pratar. Det kan även hända att vi spelar andra spel, men jag är mest fast vid sso.

 

Om det skulle vara så att ni ser mig i spelet får ni mer än gärna komma fram och säga hej. Jag bits inte!

Tryfflarna.png
Vitt_band.png

MEDIATEAMET | EVVE

EVELINA STARFALL
evve2.png
evve.png

Titel: Medlem (Mediateamet - Redigerare)

Smeknamn: Evve

Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hejsan!


Jag heter då Evelina men kallas oftast för Evve i klubben. Jag är 20 år gammal och bor mitt i Jämtlands skogar med min katt. 


Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person som gärna hänger med på alla möjliga aktiviteter i klubben!


Jag har varit med i Spring Roses sen hösten 2018 så i princip från start och trivs som fisken i vattnet.
I spelet går det oftast hitta mig antingen i gallerian eller i hemstallet där jag sätter ihop alla möjliga outfits ;)

 

Utöver starstable så gillar jag att vara kreativ och målar en hel del! 


Är också intresserad av smink och hår (har ofta väldigt många tips och åsikter och om det börjar pratas hårfärg så är jag där direkt) men också en hel del spel, red dead redemption 2 är då favoriten.

Vitt_band.png

MEDIATEAMET | ROY

ROSE HIGHLEE
F18E666F-2902-424C-ABA2-06595DB78646.jpg
D16827DD-FE9E-4E13-B6A3-15F1697994E9.jpg

Titel: Medlem (Mediateamet - Instagramansvarig)

Smeknamn: Roy

Gick med: 2021-05-01

Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @rosehighlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hej! Mitt namn är Rose Highlee men har kallats för Roy de senaste åren. Jag har alltid älskat hästar, då jag fick min första ponny vid 4 årsålder, vilket sedan också har lett mig till Star Stable.

 

Hemma på gården har vi 6 hästar, varav en är min tävlingsponny som jag tränar och tävlar dressyr med i FEI-klasserna. Som många andra av mina medtävlanden så har jag dessvärre inte någon ambition om att jobba vidare med hästar, utan är mer inriktad mot juridik-hållet. En dröm och förhoppning jag har är att plugga vidare på ett juristprogram och sedan vidareutbilda mig inom något juridiskt, för tillfället lutar det mot affärsjurist. Jag har å andra sidan också en dröm om att få tävla vår unghäst upp mot OS efter att jag pluggat färdigt, men vi får väl se vart allting leder.

 

Som äldre spelare på Star Stable så har det blivit lite segt de sista åren då många vänner slutar och försvinner från spelet. Jag är så tacksam över att få vara en del av denna fantastiska klubben och alla fantastiska människor som förgyller vardagen, både utanför och i spelet. Så på den fritid jag får till hänger jag gärna med på event eller bara umgås. Annars tar jag det jättegärna lugnt hemma i soffan, kollar på serier, filmer eller läser en bok, eller myser med en av våra fyra katter.

Vitt_band.png

MEDIATEAMET | PALME

ALMA MYSTERYROCK
Palme1.png
palme.jpg

Titel: Medlem (Mediateamet - Hemsideansvarig)

Smeknamn: Palme

Gick med: 2021-10-03
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @almamysteryrock

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 3.png

Hallå där!

 

Mitt namn är Alma Mysteryrock men går bakom namnet Palme! Ett smeknamn som jag skapade, tillsammans med min allra bästa vän! Jag hittade till Spring Roses för första gången 29 November 2020 och trivdes väldigt bra! Men min resa i Spring Roses blev kort då jag i Maj 2021 var tvungen att lämna på grund av studier och annat som behövde min uppmärksamhet. Efter stor saknad och välbehövd ledighet återgick jag till klubben Oktober 2021 och här har jag funnit min plats och trivs väldigt bra runtom de människor som befinner sig i klubben med mig.

Som person skulle jag beskriva mig som en väldigt öppen människa. Jag ser varje människa som en individ vars röst och åsikt förtjänas att bli hörda. Utöver det, är jag en väldigt komisk samt sarkastisk person som älskar att skämta runt. Till en gräns såklart! Jag älskar att jobba. För att förtydliga, jobb som innebär att min kreativa sida får jobba en aning extra, därav kan man oftast finna mig bakom ett redigerings program där jag redigerar både video och bild. Något jag även som "liten" hade ögonen för. Utanför skärmen spenderar jag en stor del av min tid tillsammans med min pojkvän!

Utöver skolan och klubben, samt min kreativa bubbla, kan man hitta mig bakom ett spel. Allt ifrån Ark: Survival Evolved till Minecraft. Älskar även anime, och att nörda ner sig i en speciell anime är något av det bästa jag vet. 

Det finns mycket att veta om mig och jag är oftast en öppen bok! Jag älskar att prata och lära känner människor. Ser du mig i spelet kom gärna och säg Hej! 

Ha det bra nu!

Vitt_band.png

EVENTHÅLLARE | ELLIE

KEIRA LIGHTLUCK
E0BDA6C5-DB77-47D1-BFD6-9982A4B5A36B.jpg
IMG_5619.jfif

Titel: Medlem (Eventhållare)

Smeknamn: Ellie

Gick med: 2022-03-27

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @lightlucksso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 4.png

Hej!

 

Mitt namn är Ellie, men i spelet är jag Keira Lightluck. Jag bor mitt ute i ingenstans på Västra Götalands slätt med min familj, men även får, hästar, höns och katter. Om dagarna så går jag i skolan och då går jag 2:an på transportprogrammet så tanken är att köra lastbil runt om i landet.

 

När jag inte är i skolan så är jag antagligen i stallet och jobbar eller rider. Jag jobbar på ett westernstall nära mig och har fått förmånen att rida deras hästar när jag inte jobbar. Rider speciellt en häst som heter Candle och hon har varit världens bästa läromästare när jag har gått från engelsk ridning till western. Älskar att vara där och umgås med hästarna och människorna, kolla på lektioner eller ta en mysig uteritt. När jag är hemma så sitter jag ofta framför datorn och spelar Sso eller Sims, men att sitta framför tv med snacks och en bra serie sitter inte heller fel!

 

Som person skulle jag säga att jag är väldigt extrovert i vissa tillfällen men blyg i andra, beror nog på helt hur bekväm jag är i situationen. Annars ser jag mig själv som en väldigt glad person och det är sällan jag blir arg eller irriterad på något eller någon. Hoppas vi ses!

Vitt_band.png

EVENTPLANERARE | ENYA

LEIA DEERFOREST
leia.jpg
leia2.jpg

Titel: Medlem (Eventplanerare, Mediateamet - Veckobrevsskribent)

Smeknamn: Enya

Gick med: 2022-03-27

Ålder: 1996 (25 år)

Instagram: @teamdeerforest

Extra sociala medier

@torktumladponny (Snapchat/Instagram)

Spelat sen: Oktober 2014

Pappersbit 6.png

Hej på er! Ni kan kalla mig Enya, en bubbligt glad tjej med mycket driv.

Jag bor på en liten hästgård strax utanför Uppsala med mina två katter Shini och Dexter. Jobbar i butik på dagarna men drömmer om att bli djursjukvårdare i framtiden, och spenderar helst min fritid framför datorn, i garaget med min pojkvän skruvandes på våra bilar eller ute i naturen och laddar batterierna.

 

Man skulle kunna kalla mig för mångsysslare - jag tycker även om matlagning, fotografering, psykiatri och biologi, löpning och broderi. Allt går i vågor och just nu är jag helt insnöad på att lära mig allt om kaffe och baristayrket!

 

Det är svårt att beskriva sig själv så jag frågade mina närmaste vänner, de sa såhär; ”du är omtänksam, har världens torraste humor, är lojal, analytisk, effektiv, kreativ och organiserad”.

 

Jag skulle även lägga till att jag är väldigt social och inkluderande. Har väldigt mycket åsikter om saker och ting och är inte rädd för att stå upp för mig själv eller personer jag bryr mig om, på ett schysst sätt såklart.

 

Jag vill att alla ska må bra, eftersom jag själv har mått dåligt större delen av mitt liv och precis har kommit ur ”dimman”. I Star Stable kan ni ofta hitta mig i full färd med att levla, lite i min egna bubbla med en podd i hörlurarna. Ni får dock mer än gärna komma fram och prata om ni ser mig.

 

Vi ses in game!

Vitt_band.png

MEDLEM | ELIAS

MELISSA SLOWKNIGHT
elias.png
elias.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Elias

Gick med: 2021-11-14
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @mellslowknight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5.png

Halloj! Mitt namn är Elias, Melissa Slowknight i spelet, och jag är 19 år. Jag bor på en liten gård med min familj och våra djur.

 

Skulle beskriva mig som en väldigt pratglad kille som alltid försöker bidra med en positiv energi. Tycker om att göra andra glada. Jag är ganska så utåtriktad skulle jag säga, men ibland är det jobbigt i stora samtal.

 

Djur är ett väldigt stort intresse för mig, speciellt hundar, men hästar också! Rider en hel del och tränar hoppning med min islandshäst, Dropi. Tycker även om att rita på min fritid. I spelet hittar ni mig oftast på championat, resultattävlingar eller på en misslyckad levlingsrunda. Utöver SSO spelar jag mycket Phasmophobia, RDR2 och alla dinosauriespel jag kan hitta.

Vitt_band.png

MEDLEM | AMANDA

FANNI PURPLEHEART
finn.jpg
Finn2.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Amanda

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @fannipurpleheart

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hej där!

 

Hej där! Jag heter Fanni Purpleheart men kallas oftast för Finn. Jag är 18 år och bor på en liten hästgård i södra Sverige.

När man först lär känna mig kan man få uppfattningen om att jag är lite blyg men det brukar inte hålla i länge. Jag är väldigt utåt och pratglad efter att jag fått ”känna in” situationen lite. På fritiden har jag två stora intressen utöver Star Stable, hästar och att måla. Min mamma och jag har två hästar tillsammans som vi hjälps åt med. Jag har aldrig riktigt varit en tävlingsmänniska så vi håller oss främst på hemmaplan. När jag inte är på hästryggen eller i stallet kopplar jag av med pennan eller penseln i handen. Jag verkligen älskar att låta kreativiteten flöda. 

I Star Stable är klubbar största anledningen till att jag fortfarande spelar. Utan det sociala med andra spelare hade mitt intresse i spelet inte varit desamma. Om man bortser från klubblivet så tycker jag väldigt mycket om att göra uppdrag i spelet, levla och fota.

Det var lite om mig, kom gärna fram och hälsa om du stöter på mig i spelet! 

Vitt_band.png

MEDLEM | VINJA

TILDA FLOWERFOREST
vinja2.png
vinja.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Vinja

Gick med: 2021-06-06
Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @alvatten

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5.png

Hej!

 

Att beskriva mig själv tycker jag är extremt svårt men skulle säga att jag är en omtänksam person som anpassar mig till dom runtomkring med lätt tillgång till både skämt och lugnare konversationer. Är definitivt lite mer tillbakadragen tills jag känner mig bekväm men gillar fortfarande att lära känna nya personer!


Jag tycker väldigt mycket om att analysera och diskutera olika saker, oftast böcker eller filmer men kan vara vad som helst! Spenderar också en del tid i olika spel, både online och offline, så stor chans att jag gärna hänger på o spelar lite allt möjligt. Utanför internet spenderar jag mycket tid med Tellus, min 3 åriga Flatcoated Retriever, men gillar också att simma och vara i stallet när chansen finns.

Vitt_band.png

MEDLEM | ANNIE

ANNIE SILVERNIGHT
Annie.jpg
StarStable_2022-03-20_19-42-092.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Annie

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @anniesilvernight_

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Tjohej!
 
Jag heter Annie, precis som i spelet. Jag är 21 år och är uppvuxen på landet i Småland. Förra året flyttade jag hemifrån och hamnade i Jönköping där jag nu studerar på högskolan. Jag trivs väldigt bra i staden än så länge.
 
Jag är definitivt en hundperson men jag tycker om nästan alla djur. Vi har en hund som heter Betty som är den finaste någonsin! Vi har även 4 katter och 7 hästar, varav 3 är föl. Full fart med andra ord ;).
 
På fritiden kollar jag gärna på formel1, film och serier. Jag älskar spänningen med formel1 och missar aldrig ett race! Mina favoritfilmer är marvelfilmerna och sagan om ringen-trilogin, har en sagan om ringen-tatuering som bevis. Jag gillar även att sjunga men det brukar enbart ske i duschen eller i bilen ;). Som person är jag lugn men samtidigt väldigt glad och sprallig.

Vitt_band.png

MEDLEM | CHARLOTTE

CHARLOTTE ICECAKE
charlotte2.png
charlotte.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Charlotte/Iskaka

Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2005 (16 år)

Instagram: @charlotte_icecake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 5.png

Hej! 


Mitt namn är Charlotte Icecake och kallas mestadels för Charlotte men ibland även Iskaka. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt pratglad, positiv och öppen person med skinn på näsan, som inte är rädd för att säga ifrån eller ta en diskussion om jag tycker att något inte står rätt till. Jag är väldigt mån om andra, och skulle vilja säga att jag även är väldigt omtänksam som person. Jag tycker om att hjälpa andra, och har aldrig något problem med det. 

Min fritid spenderar jag mycket med familj och vänner. Jag tycker om dans och tar olika dansklasser några gånger i veckan. Förr i tiden var jag mycket i stallet också men på senare tid har det inte blivit av alls tyvärr. Jag spelar även andra spel utöver Star Stable, som t.ex. ARK: Survival Evolved, The Sims och Planet Zoo.

 

Jag tycker om alla möjliga olika spel så om någon har något tips, hit me up!

Mögelsvamparna.png
Vitt_band.png

MEDLEM | NICOLE

NICOLE SILVERSPOON
nicole.jpg
nicole2.jpg

Titel: Mästare i Maj

Smeknamn: Nicole

Gick med: 2022-03-27
Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @nicolesilverspoon

Extra sociala medier: @nickipetterson

Spelat sen: 2013

Pappersbit 5.png

Hej! Mitt namn är Nicole Silverspoon i spelet och jag heter Nicole irl haha.

 

Jag är snart 18 år och jag bor i Sundsvall. På vardagarna pluggar jag handel på gymnasiet och jag drömmer om att bli egenföretagare! Jag har två små hundar och en av dem ser ni på bilderna, han är en chihuahua som heter Valle! Jag tillbringar mycket tid med mina hundar på fritiden men även med familj och kompisar också, annars pluggar jag mycket på fritiden och spelar såklart sso!

 

Som person är jag väldigt glad och energisk fast lite blyg till en början! Men som tur är öppnar jag upp mig väldigt snabbt och jag är en enkel person att umgås med! Jag tror även mycket på stjärntecken och själv är jag skytten som sägs vara väldigt extroverta, rastlösa och aktiv vilket stämmer jätte bra in på mig!

Vitt_band.png

MEDLEM | PAULINA

PAULINA SPARROWGIRL
IMG_9437.jpg
IMG_9436.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Paulina

Gick med: 2021-11-14
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @sparr0wgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2017

Pappersbit 4.png

Hej! Jag heter Paulina och är 21 år gammal. Jag bor i en lägenhet i Göteborg tillsammans med min mamma och syrra. Vi har även både hund katt och häst.

 

Med andra ord så älskar jag djur av alla sorter och drömmer om att jobba som djurvårdare i framtiden. Jag tog studenten från att ha gått ridgymnasium år 2020 och har sedan dess jobbat på min pappas företag och lite i stallet. Jag har som plan att söka utbildningar och plugga vidare till djurvårdare.

 

Min fritid spenderar jag ofta i stallet hos min häst som ni ser på den ena bilden. Han är en valack på 170 cm med mycket personlighet. När jag inte är i stallet är jag oftast hemma och spelar och snackar med vänner! Jag gillar även att ta långa promenader med hunden och bara vara ute i naturen.

 

Om jag skulle beskriva mig själv som person skulle jag nog säga att jag är lugn, alltid positiv och hjälpsam. Jag trivs bättre i mindre samtal då det blir mycket lättare att prata då för mig.

Vitt_band.png

MEDLEM | SARA

SOFIE ARCHLORD
Sofie1.jpg
Sofie2.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Sara

Gick med: 2021-10-03
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @sofiearchlord

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 5.png

Mitt namn är Sofie men kallas oftast för Sara. Jag bor i en liten stad som heter Nyköping där jag bor med min familj och katt. I närheten går jag nu på hästlinjen på gymnasiet och tanken är att i framtiden jobba som hästskötare eller med avel. 

På fritiden hänger jag i stallet men även hemma där jag spenderar mycket tid online med vänner. Musik är ett stort intresse som jag har. Redan som liten spelade jag många instrument men idag håller jag mig bara till att lyssna! 

Jag har spelat sso sedan 2013 och spenderar gärna min tid i spelet på att ta bilder och fixa outfits! Jag spelar även andra spel som rdr2, gta, minecraft, the forest och många fler. 

Om ni ser mig i spelet får ni gärna komma fram o säga hej!

Vitt_band.png

MEDLEM | STEN

NADIA KITTENBORN
sten.jpg
stan sso.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Sten

Gick med: 2021-03-07

Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @nadiakittenborn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 6.png

Hejsan!

 

Jag heter Nadia Kittenborn men de flesta kallar mig för Sten. Jag är 18 år och bor i en liten stad i södra Dalarna.

 

Jag går just nu andra året på barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot pedagogik och det trivs jag så bra med kanske är det för att jag själv saknar förskoletiden. Allting var så lätt då!

 

Hursomhelst, som person så skulle jag säga att jag är en introvert men glad tjej, jag har inte ett jättestort gäng med vänner men de vänner jag har bryr jag mig otroligt mycket om. Jag hänger mest hemma då jag har social ångest och det gör att det är jobbigt för mig att ta mig ut och träffa folk. Men det har ändå varit något positivt för mig då jag genom detta hittat till sso och kärleken och vännerna som finns här.

 

Utöver spelet så tittar jag mycket på serier och umgås med min familj, jag älskar att spela kort och sällskapsspel vilket jag brukar tvinga med familjen på. I spelet så älskar jag att gå på event, det spelar ingen roll vad det är utan jag går på allt. Även dressyren är något jag tycker om väldigt mycket vilket är anledningen till att jag drogs till Spring Roses. Jag är också beroende av att köpa hästar även fast jag bara rider på samma 2 hela tiden!

 

Ser ni mig i spelet så är det bara att komma fram!