top of page
kkkkkk.png
KONTAKTA MIG

Hejsan Hoppsan! Jag heter Saga Sunlee men kallas för Smeg!

Jag är hemsideansvarig och min uppgift är bland annat att uppdatera medlemmarnas presentationer, texter och skapa nya flikar för er att upptäcka.

Här nedan kan du läsa om några av våra härliga medlemmar och få lära känna dem lite närmare!

Medlemsflikpolaroid_Julia.png
papperremsa.png
Vitt_band.png

BEDÖMNINGSLEDARE | EMLAN

EMELIE SILVERHAVEN
emeliesilverhaven1
emeliesilverhaven2_edited.jpg

Titel: Bedömningsledare

Smeknamn: Emlan

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 1992 (31 år)

Instagram: @emeliesilverhaven

Extra sociala medier: @emeliesvedbergs

Spelat sen: 2012

Pappersbit 6.png

Hej på dig!

 

Mitt namn är Emelie men brukar kallas Emlan och jag är en 30 årig tjej som bor i Göteborg. Jag bor ensam tillsammans med mina två chihuahuaor Bonnie och Sky. Jag har en kandidatexamen från högskolan i socialt arbete och arbetar heltid som ungdomssekreterare.

 

Jag har en väldigt extrovert personlighet och är socialt lagd. Jag älskar att prata med allt och alla i både stora och små samtal. Jag beskrivs ofta som glad och som en energispridare. Jag har lätt till skratt och älskar att få andra att skratta. Jag kan också låta lite bestämd ibland men tonen är sällan menad så sträng som den låter. Entusiasm och nyfikenhet ligger mig när till hands så bli inte förvånad om jag undrar saker och ställer frågor. Jag är ofta den drivande i ett samtal men har heller inget emot att ta ett steg tillbaka och lyssna till andra.

 

Som person är jag ambitiöst och kreativt lagd. Jag är tyvärr talanglös xD men gillar att pyssla. Bland annat gör jag pärlhalsband och broderi. Jag älskar också smink och kan prata om det i timmar. Jag är oroväckande fascinerad av allt som har med kriminalitet att göra och konsumerar stora mängder dokumentärer och poddar. Jag gillar också att kolla på serier och såklart umgås med hundarna och mina nära och kära.

 

Jag uppmuntrar verkligen till att prata med mig om du ser mig, jag pratar mer än gärna!

Vitt_band.png

MEDLEMSVÄRDSLEDARE | JULIA

ROSE HIGHLEE
IMG_7002_edited.jpg
carrotcake.png

Titel: Medlemsvärdsledare

Smeknamn: Julia

Gick med: 2022-05-01

Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @rosehighlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 2.png

Hallå där!

Mitt namn är Rose Highlee i spelet, men går främst efter Julia. Jag är 20 år gammal från norra Hälsingland där jag är uppvuxen på en gård med mina föräldrar och två småsyskon, samt en hel drös hästar och katter.

Jag älskar hästar och har ridit i hela mitt liv, på senare år har jag även börjat tävla dressyr. I bagaget har jag två junior-SM, ett ungponny-SM, ett ponny-SM och några lag-SM tillsammans med klubben jag tävlat för. I SR får man (varesig man vill eller inte) ta del av dessa äventyr med hästarna då jag gärna uppdaterar med bilder och text.

 

2022 tog jag studenten från ekonomiprogrammet med inriktning juridik och har efter det jobbat en del på restaurang och som vikarie på skolor. Hösten 2023 börjar jag att plugga till affärsjurist på affärsjuridiska kandidatprogrammet i Linköping, vilket är såå spännande! Som person är jag lättsam, social, givmild och omtänksam. Jag har inte så många fritidsintressen då mycket tid går till hästarna, men jag sitter ofta med klubbjobb, i ett samtal på discord, fotar och redigerar från spelet eller umgås med familjen. SR har verkligen gett mig enormt mycket vänner och en gemenskap som jag saknat i spelet, samt lärt mig en del nya saker, det finns helt enkelt alltid något att hitta på och utforska!

Vitt_band.png

EVENTLEDARE | ELLA

CORNELIA STARCAMP
image0.jpg
Dia_forsta_ridturen_c.png

Titel: Eventledare

Smeknamn: Ella

Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @cornelia.starcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 3.png

Hejsan!

Jag heter Ella, är 20 år och kommer från Linköping men bor numera i Sölvesborg tillsammans med min pojkvän! I spelet heter jag Cornelia Starcamp och har spelat sen 2012 egentligen, men hade en paus mellan 2014-2018. Under hösten där 2018 hittade jag Spring Roses och gick med innan klubben öppnade som en av de första ridlärarna. Under hösten 2019 blev jag klubbägare tillsammans med Alva, men hösten 2020 blev det väldigt mycket i med skolan vilket gjorde att jag tillfälligt lämnade klubben strax före årsskiftet och kom tillbaka i slutet på mars 2021. Just nu är jag endast medlem i Spring Roses men sitter även som ridlärare och för nu tänker jag hålla mig till det, bara få njuta av gemenskapen och alla aktiviteter och hjälpa till med klubbjobb till och från som alla andra : )

 

Lite mer om mig, jag har ridit och hållit på med hästar sedan jag var 2 år gammal, har haft två egna ponnysar och tävlat i dressyr på FEI-nivå. Men i maj 2021 sålde jag min D-ponny och slutade även med ridningen av olika anledningar. Jag flyttade även 4 timmar hemifrån under 2021 och fick en lägenhet tillsammans med min pojkvän i november, samt fick jobb som personlig assistent så det är vad jag gör i dagsläget! Jag har även precis tagit studenten, i Januari 2022. Lite udda tid på året, men så kan det bli när man går på Korrespondensgymnasiet hahah!

 

Utöver det så är jag en glad och positiv tjej som alltid vill allas bästa! Jag hänger mycket i discord om dagarna och spelar olika spel, men mest SSO och The Sims 4!

 

Det finns så mycket jag gärna vill berätta om mig och som jag vill prata om, jag är en väldigt social människa, men det får räcka såhär! Älskar att lära känna nya människor så tveka inte att höra av dig om du vill! Kram

Vitt_band.png
AMEDEA PUPPYSTAR

NOVISLEDARE | MOA

IMG_2562.jpg
StarStable_2022-09-14_19-17-01.png

Titel: Novisledare

Smeknamn: Moa

Gick med: 2022-08-28
Ålder: 2005 (18 år)

Instagram: @amedeapuppystar

Extra sociala medier: moaalmqvist5

Spelat sen: 2015

Pappersbit 6.png

Hej hej! Mitt namn är Amedea men kallas Moa. Jag är en 18 årig tjej och bor i Grästorp, om någon vet vart det ligger ahah. Jag bor tillsammans med min familj på en stor gård och därför har vi även ett antal djur. Själv har jag en egen häst som heter Zoe och är en 10 årig connemara. Tyvärr så hinner jag inte med henne så mycket som jag önskar på grund av skolan, men jag rider henne ibland! Jag har även 3 fåglar som man ibland kan höra i samtalen när de gärna vill prata!

 

Som sagt går jag i skolan på dagarna då jag pluggar tredje året på ekonomi med inriktning juridik. Detta brinner jag väldigt mycket för eftersom min plan är att utbilda mig till jurist efter gymnasiet och detta kräver höga betyg och mycket satsning ifrån oss elever.

 

När jag inte går i skolan eller hänger i stallet så läser jag gärna, och brukar sluka böcker som om det vore mat. Samt att jag gillar att sitta i dc och bara prata eller spela med andra från klubben! Jag har även ett rätt så nytt intresse som innehåller kristaller och stjärntecken, och jag tar gärna fram mina tarotkort när jag behöver lite vägledning.

 

Som person kan jag ha väldigt svårt att ta åt mig till en början men blir mer bekväm med tiden. Detta kände jag verkligen att klubben hjälpte mig med i början vilket gjorde att det blev enklare att komma in i gemenskapen! Är även väldigt ordentlig av mig och gillar att ha ordning och reda runtomkring mig, speciellt älskar jag att göra massa listor för att ha ordning på allt.

 

Det var lite info om mig och annars hoppas jag att vi ses!

Vitt_band.png

INTERVJULEDARE | AMANDA

FANNI PURPLEHEART
finn.jpg
Finn2.jpg

Titel: Intervjuledare

Smeknamn: Amanda

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @fannipurpleheart

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hej hej!

 

Mitt namn är Amanda, men i starstable står Fanni Purpleheart ovanför mitt huvud! Jag är en tjej född 2003 som har ett stort intresse för allt som har med måla och rita att göra. I vår server delar jag ofta med mig av mina skapelser. Drömmen är att en dag bli en Concept Artist och jobba med att rita koncept till miljöer och karaktärer i datorspel. Utöver det intresset har jag en egen häst, DiCapo som jag mest rider mysiga uteritter med. 

 

Jag har också ett intresse för spel och valorant är nog det jag fastnat mest för. Jag kan inte påstå att jag är särskilt bra, men det är riktigt kul!

I klubben har jag testat på lite olika ansvarsområden, i mediateamet har jag suttit som redigerare, jag har varit inhoppande intervjuansvarig och suttit som domare bland annat. Alla olika utskottsjobb i klubben är så givande och lärorika!

Det var lite om mig, hälsa jättegärna om du stöter på mig i spelet!

Vitt_band.png

KADRILJLEDARE | MAJA

SALLY PURPLEWEB
StarStable_2023-05-11_12-56-11.png
StarStable_2023-06-03_13-05-51.png

Titel: Kadriljledare

Smeknamn: Maja

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 2005 (18 år)

Instagram: @sallypurpleweb.sso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 6.png

Hej hej!

 

I spelet ser ni mig som Sally Purpleweb, men jag kallas för Maja. Som person är jag riktigt social och spenderar gärna timmar till att prata med andra. Lägger mycket energi på att de i min närhet ska känna sig trygga och hörda med mig. Mina vänner är det finaste jag har.

 

Jag går en linje på gymnasiet som kallas spelgrafik. Älskar spel samt tycker mycket om att rita och skissa, speciellt när det gäller hästar! En fun fact om mig är att jag är väldigt intresserad av rymden, och svartahål är det jag snöat in mig mest på.

I sso levlar jag gärna med sällskap, samt tycker om att gå på event. Dock slår inget dressyren/kadriljen! Har hållit på med dressyr i några år nu och det är en flamma som bara brinner starkare för varje år som går! Utanför sso spelar jag en rad olika spel och testar även ibland gärna nya! Vilka som är mina favoriter går i perioder, men Valorant brukar alltid gå hem!

Vitt_band.png
ALINA CATSON

MEDLEM | ÄLGEN

Kopia av älgen1.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Älgen

Gick med: 2023-07-03
Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5_edited.png
Hej på er!
Jag heter Alina Catson men kallas för Älgen. Jag är 19 år gammal och bor i Göteborg.
Jag skulle beskriva mig som extrovert då jag tycker det är väldigt kul att prata och lära känna nya människor.

För tillfället jobbar jag på liseberg inom resturang och tycker det är så kul! På fritiden hänger jag mycket med vänner och spelar olika spel på datorn

2018-2020 hade jag en ponny som jag tävlade en del hoppning på upp till LB men har tyvärr lagt ridningen på hyllan efter en skada.

Nu har ni lärt känna mig lite men hoppas att vi ses i klubben!
Vitt_band.png
ALICIA DARKROCK

MEDLEM | ELINA

StarStable_2023-08-23_14-22-06.png
received_280172491308933.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Elina

Gick med: 2023-08-07
Ålder: 1995 (28 år)

Instagram: @aliciadarkrock

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5_edited.png
Hallå där !
Jag heter Alicia Darkrock i starstable men går under namnet Elina i gaming community, jag är en tjej på 28 somrar, som bor tillsammans med min sambo, bonus son och hunden Gaston i Dalarna. Som person så skulle jag säga att jag är framåt och positiv, tar det mesta med en klackspark och har en positiv syn på livet och allt som det bjuder på. jag har lätt för skratt när det är rätt tillfälle, men kan likväl sitta delta i intressanta och seriösa diskussioner om livet och allt därtill.

Då jag är sjukskriven så har jag alldeles för mycket fritid men jag spenderar delar av tiden med min sambo & bonus son som vi har varannan vecka, sen så har jag hunden Gaston en speciell kille på två år. förutom det så spenderar jag ganska många timmar framför datorn både på dag och kvällstid då sitter jag gärna och spelar eller ser på någon serie.

Hoppas att vi ses någonstans på jorvik och tveka inte att säga hej om ni vill ha någon att prata med 🙂 
Vitt_band.png

MEDLEM | MIA

ANNABELLE OPALBLANKET
filten1.png
filten2.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Mia

Gick med: 2023-04-23
Ålder: 2004 (18)

Instagram: 

@annabelle__opalblanket

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 5_edited.png

Halloj! Jag är Mia-Felicia, men kalla mig Mia!

Jag är en 18 årig tjej från Göteborg och bor här med min far, bror och bäst av allt, min katt! Jag börjar Fordon- transport till hösten så om några år åker jag runt på gatorna med en lastbil.

Jag har under tidigare år ridit mycket, tävlat ponnyer på ridskola och även hjälpt min gamla ridklubb med ponnysar som inte riktigt vill samarbeta, men just nu ligger just ridningen lite på is och istället myser jag bara med hästarna när jag har chansen!

Jag älskar att sitta och prata med folk i klubben, och spelar allt möjligt kul! Jag har spelat SSO sedan 2011 och varit med på större delen av resan i SSO, men med paus emellanåt, men nu när jag har klubben blir det nog inga pauser på ett tag! Man ser mig väldigt ofta inne på SSO där jag antingen levlar, bara hänger eller tar bilder.

Jag är ofta på event och andra aktiviteter vi hittar på i klubben och älskar medlemarna i klubben <3 Hoppas vi ses någon gång!

Vitt_band.png

MEDLEM | BLIXTEN

ARIANA DRAGONFALL
StarStable_2023-08-24_20-07-56.jfif
IMG_6463.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Blixten

Gick med: 2023-08-07
Ålder: 1994 (28 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 3.png

Finns det något bättre än känslan att stå i publiken och höra instrumenten på scenen spela inledningen till första låten, inte enligt mig.

Hej jag heter Ariana Dragonfall men kallas för Blixten och är 28 år. Som inledningen syftar är jag en musikälskare i alla dess former men även en person som lever två olika liv. För varannan vecka spelar jag en del gitarr på fritiden när jag väl får tid eller så försöker hinna med alla konserterna i omgivningen. Däremot de andra veckorna så har jag fullt upp att leka och hänga med min underbara son.

Som ni kanske redan har märkt så är jag en väldigt social person som gärna hänger med mina vänner eller även träffa nya personer vid tillställningar. Jag vill alltid det bästa åt personerna i min omgivning så finns alltid till för att stödja eller utdela några skratt till vännerna. För ett gott skratt förlänger livet men en riktigt bra vän fördubblar det

Vitt_band.png

MEDLEM | ARI

ARIANA FROGKNIGHT
IMG_2121.jpg
IMG_6757.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Ari

Gick med: 2023-09-03
Ålder: 2007 (16 år)

Instagram: - @Afrogknight

Extra sociala medier: - TikTok: frogknight

Spelat sen: 2014

Pappersbit 3.png

Hejsan! 


Mitt namn är Ariana Frogknight men kallas Ari. Jag är en 16 åring tjej som går ett naturbruks gymnasium med inriktningen djurvård nere i Småland. Utöver skolan så tycker jag om att hänga med kompisar, rida, kolla serie, men speciellt umgås med klubben!

Som sagt har jag ett väldigt stort hästintresse och har 2 medryttarhästar som jag rider när tiden finns där. Har ridit sen jag var liten och har alltid uppskattat dom lika mycket. 

Det var kort om mig och jag hoppa vi ses nån gång i spelet.

Kram!

Vitt_band.png

MEDLEM | CAT

CATALINA BLUELAND
20211207_191120_IMG_4881.jpg
StarStable_2023-01-09_20-35-32.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Cat

Gick med: 2022-11-06
Ålder: 2005 (17)

Instagram: @catalina.blueland

Extra sociala medier: @southbloom.crochets

Spelat sen: 2014

Pappersbit 5_edited.png

Hejsan! I spelet heter jag Catalina Blueland men kallas för Cat. Jag är en 17 åring från Borås som just nu läser IB på gymnasiet, en otroligt krävande men lärorikt program. Mina planer efter gymnasiet är lite oklara men det lutar mot att jag kommer vidareutbilda mig inom vården, antagligen till barnmorska.

Även fast jag har mycket plugg så försöker jag ändå ta vara på min fritid. Förutom att spela dator- och tv-spel så gillar jag även att läsa, virka och rita samt att gosa med mina 2 marsvin Koda och Aske. Som det märks så består mina hobbys av lugna aktiviteter, och det stämmer även bra in på mig. Jag är en lugn person, som bryr mig mycket om att andra har det bra. Jag har inga problem att sitta i samtal men jag försöker vara mån om att alla har det bra, och får prata om de vill. Men även fast jag är lugn så kan jag lätt bli flummig sent på kvällen.

Om ni ser mig inne i spelet så är det antagligen när jag är påväg till ett event. Men på det sistone så har jag även börjat levla mer samtidigt som jag lyssnar på true crime poddar. Men om ni ser mig i spelet så är det bara att komma fram, jag bits inte.

Vitt_band.png

MEDLEM | NORA

CLARA SOFTGARDEN
StarStable_2022-07-11_21-31-52.png
IMG_3271.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Nora

Gick med: 2022-11-06
Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @clarasoftgarden

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 3.png

Hejsan, Nora heter jag. Jag är 17 år och pluggar ekonomi sista året på gymnasiet. Jag bor i skogarna norrut tillsammans med min familj. Vi har även fyra djur i huset. Två hundar, Bastian och Charlie. Samt två katter, Coco och Chanel. På min fritid så gillar jag att umgås med familj och vänner men även att spela. Just nu går mycket utav tiden åt plugg men jag spenderar så mycket tid jag kan med klubben. Oavsett om det är event eller inte så sitter jag gärna med och pratar medans jag pysslar med annat som att tex levla.

 

Jag har sedan jag var liten gillat att spela många olika instrument men nu för tiden lyssnar jag bara. Jag lyssnar ofta på musik och det kan vara lite allt möjligt. De artisterna jag lyssnar mest på just nu är nog ändå Billie Eilish, Niall Horan, Harry Styles, Taylor Swift och Lil Peep. Jag älskar att gå på konsert men bor tyvärr en bit bort från både Stockholm och Göteborg så det är inte jätte ofta det händer.

 

Jag trivs mycket bra ute i naturen och kan inte säga annat än att jag älskar vintern. Såklart att det är lite kallt och så men det är ju charmen med det hela. Vinter årstiden är alla dar i veckan min favorit. Inte nog med att julen kommer därpå så finns det ju inget bättre än att åka på utflykt med skotern och grilla korv.

Vitt_band.png
DAISY CANDLESTREET

MEDLEM | LOVA

Pappersbit 5.png
D4A2A036-0304-40CC-AA97-73237B37E7D9.jpg
lova2.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Lova

Gick med: 2022-02-20
Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Jag heter Daisy Candlestreet i spelet men kallas för Lova. Jag är 19 år och är bosatt i Östersund. Som person är jag en utåtriktad, organiserad och glad tjej som gillar att lära känna nya människor. Samtidigt som jag är väldigt öppen och framåt trivs jag väldigt mycket i mitt eget sällskap. Att vara ensam är för mig kvalite-tid. 

Jag pluggar just nu Socionomprogrammet på universitetet. En utbildning jag tycker är väldigt spännande, därav ägnar jag mycket tid till plugget. När det inte är plugget som står längst upp på schemat sitter jag med klubbjobb. Jag älskar att brainstorma och låta min kreativa sida komma fram. Hitta lösningar på problem och utveckla klubbens system är något av de roligaste.

Vitt_band.png

MEDLEM | EBBA

EBBA DAWNSKY
7240EA34-9410-4C2B-9755-05ECFB3616B0.jpg
B2A4D44B-6077-4302-A87E-4BCCB230FAF1.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: -

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @ebbadawnsky

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 6.png

Hallå där!

 

Mitt namn är Ebba Dawnsky i spelet men kallas för Ebba eftersom jag heter det i verkligheten. Jag bor i en liten liten stad utanför Uppsala där jag bor med min mamma, pappa och mina två katter Signe och Zelda. I somras tog jag studenten från samhällsprogrammet med inriktning beteende och nu har jag börjat plugga vidare till socionom.

 

Som person är jag väldigt snäll och en bra lyssnare. Jag kan uppfattas som lite blyg i början men när jag väl kommer igång kan jag prata ganska mycket. I spelet hittar ni mig oftast vid någon av jorviks alla banor, i mitt hemstall där jag desperat försöker få ihop outfits haha, eller på event med klubben. Jag älskar att gå på event och jag tycker att det är väldigt roligt. Utöver Star stable så spelar jag även mycket sims, jag kan sitta i timmar framför datorn, men jag har även andra intressen. Jag är väldigt kreativt lagd och älskar att rita samt att läsa böcker. Men mycket tid går även åt till plugg.


Hoppas vi ses i spelet

Vitt_band.png

MEDLEM | EMILIA

EMILIA NORTHSTAR
IMG_0075.jpg
IMG_2964.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Emilia

Gick med: 2023-09-03
Ålder: 1999 (23 år)

Instagram: @emilia.northstar

Extra sociala medier:

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hejhej!
Emilia heter jag, är 23 år gammal och har precis flyttat hem till Hälsingland igen efter kandidatexamen i political science/statsvetenskap. Jag gick med i Spring Roses redan 2018, men lämnade under min universitetstid. Nu är jag tillbaka igen - lite äldre och (förhoppningsvis) lite klokare!

Som person är jag definitionen av en extrovert introvert. Jag värderar mitt space högt och är väldigt och är trygg i mig själv, vilket gör att jag ibland kan uppfattas som tillbakadragen. Samtidigt älskar jag att lära känna nya människor och vara en del av gemenskapen! Jag följer mer än gärna med på alla slags fritidsaktiviteter och påhitt. 

Min utbildning är verkligen mitt största intresse, men älskar dessutom att skejta, lyssna på musik/gå på spelningar och umgås med vänner och min sambo. Lyssnar mest på rap och punk men är öppen för allt. Älskar anime och speciellt Naruto! Som många andra i klubben har jag dessutom en bakgrund inom ridsporten, vilken jag hoppas kunna ta upp i framtiden. 

Nu när du känner mig lite bättre så hoppas jag verkligen att vi ses i klubben ❤️

Vitt_band.png

MEDLEM | EVVE

EVELINA STARFALL
blommorarfint.png
klappahast.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Evve

Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hejsan!


Jag heter då Evelina men kallas oftast för Evve i klubben. Jag är 21 år gammal och bor mitt i Jämtlands skogar med min katt. 


Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person som gärna hänger med på alla möjliga aktiviteter i klubben!


Jag har varit med i Spring Roses sen hösten 2018 så i princip från start och trivs som fisken i vattnet.
I spelet går det oftast hitta mig antingen i gallerian eller i hemstallet där jag sätter ihop alla möjliga outfits ;)

 

Utöver starstable så gillar jag att vara kreativ och målar en hel del! 


Är också intresserad av smink och hår (har ofta väldigt många tips och åsikter och om det börjar pratas hårfärg så är jag där direkt) men också en hel del spel, red dead redemption 2 är då favoriten.

Vitt_band.png

MEDLEM | JULIA

JULIA DEERBROOKE
Julia.jpg
Julia.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: -

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @juliadeerbrooke

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 5.png

Hej!

Jag heter Julia och är en 20 årig tjej som bor precis utanför Göteborg. Just nu pluggar jag på teknisktbasår och hoppas komma in på drömlinjen nästa höst. Jag är en väldigt pratglad person som ofta behöver avbryta mina meningar för att spontan hicka men jag låter sällan det stoppa mig!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och snäll person som älskar att skratta. Jag är alltid beredd att ge min tid om någon vill ha sällskap när de levlar och om min reshade inte krånglar så tar jag gärna bilder!

 

På fritiden så kan jag vara i stallet och rida, i soffan och kolla på film och serier med katten, vid pianot och lalla runt eller vid datorn och spela sso, sims och minecraft. Och om inspirationen slår så kan jag sitta och rita/ redigera i timmar.

Vitt_band.png

MEDLEM | ENYA

LEIA DEERFOREST
leia.jpg
leia2.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Enya

Gick med: 2022-03-27

Ålder: 1996 (27 år)

Instagram: @teamdeerforest

Extra sociala medier

@torktumladponny (Snapchat/Instagram)

Spelat sen: Oktober 2014

Pappersbit 6.png

Hej på er! Ni kan kalla mig Enya, en bubbligt glad tjej med mycket driv.

Jag bor på en liten hästgård strax utanför Uppsala med mina två katter Shini och Dexter. Jobbar i butik på dagarna men drömmer om att bli djursjukvårdare i framtiden, och spenderar helst min fritid framför datorn, i garaget med min pojkvän skruvandes på våra bilar eller ute i naturen och laddar batterierna.

 

Man skulle kunna kalla mig för mångsysslare - jag tycker även om matlagning, fotografering, psykiatri och biologi, löpning och broderi. Allt går i vågor och just nu är jag helt insnöad på att lära mig allt om kaffe och baristayrket!

 

Det är svårt att beskriva sig själv så jag frågade mina närmaste vänner, de sa såhär; ”du är omtänksam, har världens torraste humor, är lojal, analytisk, effektiv, kreativ och organiserad”.

 

Jag skulle även lägga till att jag är väldigt social och inkluderande. Har väldigt mycket åsikter om saker och ting och är inte rädd för att stå upp för mig själv eller personer jag bryr mig om, på ett schysst sätt såklart.

 

Jag vill att alla ska må bra, eftersom jag själv har mått dåligt större delen av mitt liv och precis har kommit ur ”dimman”. I Star Stable kan ni ofta hitta mig i full färd med att levla, lite i min egna bubbla med en podd i hörlurarna. Ni får dock mer än gärna komma fram och prata om ni ser mig.

 

Vi ses in game!

Pappersbit 6.png
Vitt_band.png
LOVISA UNDERLEE

MEDLEM | LOLLO

IMG_9614.jpg
StarStable_2023-09-24_18-40-36.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Lollo

Gick med: 2023-09-03
Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @lovisaunderlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejsan! 

Lovisa Underlee heter jag, men jag kallas för Lollo. Jag är en tjej som nyligen fyllt 20 år och bor tillsammans med min sambo i Västerås. Jag skulle beskriva mig själv som väldigt utåtriktad och social, jag tycker mycket om att prata och umgås med folk! Samtidigt som jag också tycker mycket om att vara hemma och kolla på serier/läsa böcker.

Mitt största intresse är och har nästan alltid varit hästar, där jag för några år sedan ägde en egen ponny. Vi älskade fälttävlan och hoppning, där vi var ute och tävlade en del. Kärleken för fälttävlan har varit kvar hos mig även efter vi sålde honom. Jag är för tillfället medryttare på en häst som jag rider 1-2 dagar i veckan vilket jag trivs med! Hon är ganska ung så vi har under senaste året börjat åka ut mer på träningar på framförallt hoppning vilket har varit superkul! Utöver hästar har Formel 1 en stor plats i mitt hjärta, vilket även är ett intresse jag delar med min sambo! Så varje race-helg är vi bänkade framför TVn här hemma. 

Jag har spelat SSO sedan 2012, lite av och på med olika långa pauser. Men sedan 1 år tillbaka har jag spelat mer kontinuerligt och har nu funnit världens finaste klubb, vilket jag är så glad för!

Jag hoppas vi ses ute på Jorvik och även i klubben i framtiden! 
❤️
Vitt_band.png

MEDLEM | REBECCA

MY CANDLESON
rebecca1.png
rebecca2.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Rebecca

Gick med: 2023-04-23
Ålder: 2006 (17 år)

Instagram: @mycandleson

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 6.png

Hallihallå!

I spelet går jag under namnet My Candleson men heter egentligen Rebecca, jag är 17 år och är just nu bosatt i Örebro, dock är planen att flytta ner till Göteborg när möjlighet finns!

Som person är jag väldigt snäll, hjälpsam och omtänksam, jag vill alltid alla väl och hjälper mer än gärna till vid behov! Oftast ser man mig i klubbens röstkanaler där jag försöker sprida så mycket glädje och skratt som möjligt, och jag spelar även en hel del andra spel utöver SSO. Ser man mig i spelet får man jättegärna komma fram och hälsa, jag bits inte!

 

Jag ska till hösten börja 2 året på gymnasiet med inriktning design och media, även fast jag går design så är jag inte kreativ överhuvudtaget och jag har ingen speciell talang för den delen heller.. oops.. det enda jag kan skryta över är att jag har världens gulligaste katter, hade inte kunnat tänka mig ett liv utan dem! Kram på er

Vitt_band.png

MEDLEM | SOFIA

NADIA KITTENBORN
1D44D9F4-7D2F-42E8-AD33-759B77C906E9.jpg
DE78D5E0-90DA-4EC7-8433-41CDDA177F02.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Sofia

Gick med: 2021-03-07

Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @nadiakittenborn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 6.png

Hej på er! 

Jag heter Nadia Kittenborn men de flesta kallar mig för Sofia! Jag är 20 år gammal och kommer ursprungligen från en liten stad i södra Dalarna. 

Just nu så bor jag dock i USA, mer specifikt i Reston i Virginia, en mindre stad en bit utanför Washington D.C. Här har jag varit sen i juli 2022 och kommer vara här i ett år eller två och jobba som au pair. Innan jag åkte hit hade jag precis tagit studenten från Barn- och Fritidsprogrammet med pedagogik-inriktning så förskolan väntar på mig när jag kommer hem igen! 

Som person skulle jag säga att jag är introvert men försöker gärna ta mig utanför min comfort zone och älskar att sitta och prata med (eller lyssna på) folk. Sen jag flyttade till USA så är de flesta av mina vänner online vilket jag egentligen inte har något problem med men det gör att det blir svårare för mig att ta mig ut och hitta på saker. Utanför klubben och jobbet så spenderar jag då stor del av min tid online eller med min värdfamilj, de är precis som mig och älskar sällskapsspel och pussel så vi gör ofta något sånt. Jag försöker också resa och se mycket medan jag är här, mitt mål är att se alla 50 stater; än så länge är jag bara uppe i 7 (om man inte räknar med de som jag bara åkt igenom, då är det 10). 

Ser ni mig i spelet är det bara att komma fram. Hoppas vi ses!

Vitt_band.png

MEDLEM | FELICIA

SAGA GOLDFALL
StarStable 2023-05-23 22-19-16.png
tow bb kopiera.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Felicia

Gick med: 2022-09-11

Ålder: 1997 (25 år)

Instagram: @sagagoldfall

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 5.png

Hej!

 

Jag heter Saga Goldfall men går efter smeknamnet Felicia. Håller mig hus i Hallands vackra landskap där jag även växt upp. Jag bor med min katt som heter Fisk, där jag gärna gillar att sitta inne och chilla. Har ett stort intresse för konst och IT, vilket man hittar mig göra för de mesta under dagarna! Jag är utbildad digital illustratör och hoppas på att kunna jobba med min hobby!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad person som gärna vill sprida energi och glädje. Är otroligt social på nätet och sitter mer och gärna i discord vc. När jag inte sitter med konst så sitter jag med spel, vilket oftast blir SSO, Phasmophobia eller Sims.

Vitt_band.png

MEDLEM | SMEG

SAGA SUNLEE
730EB1B5-29D9-4296-A292-399F88422F96.jpg
Saga_Sunlee.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Smeg

Gick med: 2023-09-03

Ålder: 1996 (27 år)

Instagram: @sagasunlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 4.png

Hallå där!
 

Jag heter egentligen Maja men i spelet så kallas jag för Smeg och det har jag gjort sålänge jag kan minnas. Jag är 27 år gammal och jag bor tillsammans med min sambo och våra tre katter i vårat hus ute i skogen. Jag jobbar heltid som undersköterska inom vården och det har jag väl egentligen gjort sen jag tog studenten. Som längst har jag jobbat på ett äldreboende men har även provat på under 1 års tid att jobba på ett sjukhus. Jag vill någon gång plugga vidare och då till något som inte har med vården att göra. Ärligt talat vet jag faktiskt inte vad jag vill bli när jag blir " stor" haha. Under sommaren så cyklar jag mountainbike och jag har även nu under två somrar börjat med odling av blommor. Att pyssla i trädgården och se alla färger överallt gör mig glad och lycklig. På vintern åker jag snowboard och spenderar min tid framför datorn. Mina favoritspel jag spelar är WoW och Pubg, det kan jag nöta i timmar.

Som person skulle jag säga att jag är den som är lite mer tillbakadragen men samtidigt tycker om sociala sammanhang och att lära känna nya människor. Jag har ett litet mål och det är att varje dag försöka få någon att le eller skratta. Att sprida glädje och trygghet omkring mig är viktigt då jag vill att alla ska må bra. 
Jag gick med i Spring Roses vintern 2019 och var med i 2 år tills livet utanför klubben kom emellan och jag var tvungen att lämna, nu har allt äntligen lugnat ner sig och självklart sökte jag tillbaka. Inom klubben brinner jag lite extra för allt som har med kadrilj att göra så tack till den som kom på ssodressyr! ❤️

Vitt_band.png

MEDLEM | SIGGE

SIGRID BUNNYROAD
unknown (1).png
unknown.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Sigge

Gick med: 2022-05-01

Ålder: 2005 (18 år)

Instagram: @ssosigge

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Pappersbit 4.png

Hejsan! Jag är Sigge, 18 år, born and raised lite utanför Göteborg. Jag läser estetiska programmet med inriktning musik på gymnasiet och älskar allt som har med musik att göra. Med det sagt tar jag allt lite som det kommer och har inte en aning om vad jag vill göra efter gymnasiet. En dröm är att studera vidare norrut i landet.

 

Även min fritid spenderar jag utöver plugg till stor del med musikaliska aktiviteter. Om jag inte sjunger i kör eller spelar cello så lyssnar jag på musik medan jag gör något annat. I övrigt är friluftliv också ett stort intresse och jag älskar att fjällvandra och åka längdskidor, främst i spår uppe på fjällen. Det är en frid, frihetskänsla och tystnad över det som är svårslagen.

 

SSO har legat mig varmt om hjärtat sedan 2015 då jag satte mina fötter på Jorvik för första gången. Sedan dess har jag varit med i flera olika klubbar och lärt känna otroligt många fina människor. Gemenskapen av att vara med i en klubb och de fina vänskaper jag fått under tiden är det som har hållit mig kvar på Jorvik och mina idag närmsta vänner har jag funnit genom spelet. Om man ser mig i spelet är det stor chans att jag antingen umgås med vänner eller tränar kadrilj i ridhuset.

Vitt_band.png

MEDLEM | SIMON

SOFIA DAWNTREE
20220618_205007.jpg
Snapchat-2080754343.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Simon

Gick med: 2022-11-06

Ålder: 2002 (20)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 4.png

Halloj! Jag heter Simon och är 20 år. Jag är från början från Mölndal, en stad precis utanför Göteborg, men flyttade i höstas upp till Uppsala på grund av studier. Jag började läsa till husdjursagronom och trivs väldigt bra med det. Nu frågar du dig själv: “Vad är det?”, vilket inte är någon fara. Det är inte många som vet. Man kan kalla agronom för lantbrukets civilingenjör och husdjur är då inriktad mer specifikt på djur. Själv är jag speciellt intresserad av genetik och det är något jag gärna vill jobba med i framtiden. 

Som man kanske redan kunnat lista ut är mitt största intresse djur. Gillar de flesta djur och är sen tidigare utbildad hästskötare, har jobbat på mjölkgård och har hund och katt hemma i Göteborg. Förutom djur-intresset gillar jag att ta det ganska lugnt på fritiden. Att se på serier, läsa, baka och sitta vid datorn är bland mina favoritsysslor! 

Star Stable ligger varmt om hjärtat med många roliga minnen och fantastiska människor man har träffat. Tog en ganska lång paus under gymnasiet då jag inte kände att jag hade motivationen att spela spelet längre. Sen halkade jag över denna underbara klubb och har fått upp gnistan igen. Andra spel som jag spelar är Genshin Impact, RDR2, Horse Reality och Planet Zoo m.fl. Har också börjar lära mig Valorant vilket är roligt, även om jag inte så värst bra på det

Vitt_band.png

MEDLEM | VILMA

STEPHANIE GOLDSTAR
vilma1.png
vilma2.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Vilma

Gick med: 2023-01-15
Ålder: 1998 (25 år)

Instagram: @stephanie_goldstar

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5.png

Hej hej!
Mitt namn är Stephanie Goldstar i sso men heter egentligen Vilma och är en glad 25åring som lever och verkar i Skåne! Mina dagar brukar mest bestå av jobb då vi driver en egen butik inom familjen där vi säljer lite allt möjligt. Utöver jobbet så spenderar jag större delen av min fritid hos min häst som jag även tävlar en del på i hoppning. Jag har även ett stort spelintresse och brukar spela en hel del Phasmofobia eller Red Dead Redemption 2 när jag har tid över!

När det kommer till klubblivet så gillar jag att gå event och tycker även det är väldigt roligt att levla ihop med klubbkompisar! Hittar du mig i spelet så är det mest troligt så att jag just levlar så kom gärna fram och säg hej!

Vitt_band.png
WILMA GREENNIGHT

MEDLEM | WILMA

IMG_6907.jpg
58410966-ABFD-4FFF-B54C-A2BD7160F974.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Wilma

Gick med: 2023-08-07
Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @wilma.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 5_edited.png
Hej på dig, kul att du hittat hit! Wilma Greennight heter jag i spelet men jag heter även Wilma i verkligheten. Jag är 20 år och bor i Stockholm med min familj. Jag går tredje året på barn- och fritidsprogrammet på en skola för folk med diagnoser. Anledningen till att jag går där är att jag blev diagnostiserad med asperger 2020 och har tidigare inte fått den hjälpen jag behövt. Nu trivs jag superbra och får all hjälp jag behöver. 

På fritiden brukar jag spendera mycket tid med vänner och familj, men även ensam i soffan framför en serie eller film. I spelet  hittar ni mig oftast mitt inne i en levlingsrunda eller ståendes på Steves gård. Kom gärna fram och säg hej! Jag bits inte 😉

Hoppas vi ses i spelet, ta hand om dig! ❤️
bottom of page