top of page
kkkkkk.png
KONTAKTA MIG

Hej! Jag heter Saga Goldfall men kallas för Pelle!

Jag är hemsideansvarig och min uppgift är att bland annat uppdatera medlemmarnas presentationer, uppdatera tävlingshistorik inom dressyr och tävlingslaget, även uppdatera texter och fixa nya flikar.

 

Vill du ändra din presentation kan du kontakta mig genom discord.

Medlemsflikpolaroid_1 (2).png
papperremsa.png
Vitt_band.png

BEDÖMNINGSLEDARE | EMLAN

EMELIE SILVERHAVEN
emeliesilverhaven1
emeliesilverhaven2_edited.jpg

Titel: Bedömningsledare

Smeknamn: Emlan

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 1992 (30 år)

Instagram: @emeliesilverhaven

Extra sociala medier: @emeliesvedbergs

Spelat sen: 2012

Pappersbit 6.png

Hej på dig!

 

Mitt namn är Emelie men brukar kallas Emlan och jag är en 30 årig tjej som bor i Göteborg. Jag bor ensam tillsammans med mina två chihuahuaor Bonnie och Sky. Jag har en kandidatexamen från högskolan i socialt arbete och arbetar heltid som ungdomssekreterare.

 

Jag har en väldigt extrovert personlighet och är socialt lagd. Jag älskar att prata med allt och alla i både stora och små samtal. Jag beskrivs ofta som glad och som en energispridare. Jag har lätt till skratt och älskar att få andra att skratta. Jag kan också låta lite bestämd ibland men tonen är sällan menad så sträng som den låter. Entusiasm och nyfikenhet ligger mig när till hands så bli inte förvånad om jag undrar saker och ställer frågor. Jag är ofta den drivande i ett samtal men har heller inget emot att ta ett steg tillbaka och lyssna till andra.

 

Som person är jag ambitiöst och kreativt lagd. Jag är tyvärr talanglös xD men gillar att pyssla. Bland annat gör jag pärlhalsband och broderi. Jag älskar också smink och kan prata om det i timmar. Jag är oroväckande fascinerad av allt som har med kriminalitet att göra och konsumerar stora mängder dokumentärer och poddar. Jag gillar också att kolla på serier och såklart umgås med hundarna och mina nära och kära.

 

Jag uppmuntrar verkligen till att prata med mig om du ser mig, jag pratar mer än gärna!

Vitt_band.png

INTERVJULEDARE | ELSA

EBBA RAINSON
ebbarainson1
ebbarainson2

Titel: Intervjuledare

Smeknamn: Elsa

Gick med: 2022-01-06
Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @ebbarainsons

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hej!

 

Jag heter Ebba Rainson men kallas för Elsa. Jag är 18 år gammal och kommer från Småland. Jag går tredje året på teknikprogrammet med inriktningen samhällsbyggnad & miljö.

 

Om jag skulle beskriva hur jag är som person skulle jag säga att jag är glad och positiv. Jag älskar att sitta och prata med folk om allt mellan himmel och jord. Jag vill alltid det bästa för alla och skulle säga att jag är väldigt omtänksam och inbjudande. På fritiden brukar jag hänga med vänner, plugga, sjunga, lyssna på musik eller gymma.

 

Jag har spelat Starstable sedan 2013, men har absolut inte varit aktiv under hela den tiden. Förutom Starstable spelar jag även lite andra spel som tex. Valorant.

 

Det var lite om mig, ha det så bra!

Vitt_band.png

MEDIALEDARE | TILDA

MADELYN SPRINGHOOF
StarStable_2022-10-27_14-09-38.png
574E079E-E4AE-41F1-98BF-AA57DA831AB6.jpg

Titel: Medialedare/Mästare 

Smeknamn: Tilda

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 1997 (25 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 2.png

Hej! Jag heter Tilda och är 25 år. Jag bor i en lägenhet tillsammans med min hund, men drömmen är att så fort som möjligt flytta till ett litet hus på landet. Jag är student och pluggar Grafisk design, vilket verkligen är något jag tycker är jätteroligt. Vägen till att börja plugga grafisk design var dock inte spikrak och jag har efter studenten haft väldigt spridda tankar om vad jag ska studera, alltifrån läkare till jurist till apotekare, men jag är så glad över att jag tillslut valde grafisk design.

 

Som person är jag väldigt lugn, snäll och omtänksam. Jag bryr mig väldigt mycket om personer i min närhet och vill att alla ska må bra. Jag kan uppfattas som lite blyg till en början, men det brukar alltid bli bättre med tiden.

 

Jag har ett stort hundintresse och är väldigt intresserad av allt som har med hundar att göra. Jag har haft hund inom familjen i flera år, men det var först när jag skaffade min första alldeles egna hund som jag fick upp ögonen för hundsport. Framförallt agility är en sport som jag är väldigt intresserad av, men jag vill även prova andra hundsporter så som rallylydnad och nosework.

 

Jag har sedan jag var liten tyckt om att vara kreativ på olika vis, och det var det som gjorde att jag tillslut valde att studera Grafisk design. Jag tycker om att sitta i program som Illustrator, Indesign och Photoshop, men även att dekorera tårtor.

Vitt_band.png

DRESSYRLEDARE | PELLE

SAGA GOLDFALL
StarStable 2023-05-23 22-19-16.png
tow bb kopiera.png

Titel: Dressyrledare

Smeknamn: Pelle

Gick med: 2022-09-11

Ålder: 1997 (25 år)

Instagram: @sagagoldfall

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 5.png

Hej!

 

Jag heter Saga Goldfall men går efter smeknamnet Pelle. Håller mig hus i Hallands vackra landskap där jag även växt upp. Jag bor med min katt som heter Fisk, där jag gärna gillar att sitta inne och chilla. Har ett stort intresse för konst och IT, vilket man hittar mig göra för de mesta under dagarna! Jag är utbildad digital illustratör och hoppas på att kunna jobba med min hobby!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad person som gärna vill sprida energi och glädje. Är otroligt social på nätet och sitter mer och gärna i discord vc. När jag inte sitter med konst så sitter jag med spel, vilket oftast blir SSO, Phasmophobia eller Sims.

Vitt_band.png
AMEDEA PUPPYSTAR

NOVISLEDARE | VALPEN

IMG_2562.jpg
StarStable_2022-09-14_19-17-01.png

Titel: Mästare

Smeknamn: Valpen

Gick med: 2022-08-28
Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @amedeapuppystar

Extra sociala medier: moaalmqvist5

Spelat sen: 2015

Pappersbit 6.png

Hej hej! Mitt namn är Amedea men kallas Valpen. Jag är en 17 årig tjej och bor i Grästorp, om någon vet vart det ligger ahah. Jag bor tillsammans med min familj på en stor gård och därför har vi även ett antal djur. Själv har jag en egen häst som heter Zoe och är en 9 årig connemara. Tyvärr så hinner jag inte med henne så mycket som jag önskar på grund av skolan, men jag rider henne ibland! Jag har även 3 fåglar som man ibland kan höra i samtalen när de gärna vill prata!

 

Som sagt går jag i skolan på dagarna då jag pluggar andra året på ekonomi med inriktning juridik. Detta brinner jag väldigt mycket för eftersom min plan är att utbilda mig till jurist efter gymnasiet och detta kräver höga betyg och mycket satsning ifrån oss elever.

 

När jag inte går i skolan eller hänger i stallet så läser jag gärna, och brukar sluka böcker som om det vore mat. Samt att jag gillar att sitta i dc och bara prata eller spela med andra från klubben! Jag har även ett rätt så nytt intresse som innehåller kristaller och stjärntecken, och jag tar gärna fram mina tarotkort när jag behöver lite vägledning.

 

Som person kan jag ha väldigt svårt att ta åt mig till en början men blir mer bekväm med tiden. Detta kände jag verkligen att klubben hjälpte mig med i början vilket gjorde att det blev enklare att komma in i gemenskapen! Är även väldigt ordentlig av mig och gillar att ha ordning och reda runtomkring mig, speciellt älskar jag att göra massa listor för att ha ordning på allt.

 

Det var lite info om mig och annars hoppas jag att vi ses!

Pappersbit 5.png
Vitt_band.png
DAISY CANDLESTREET

MEDLEMSVÄRD | LOVA

D4A2A036-0304-40CC-AA97-73237B37E7D9.jpg
lova2.png

Titel: Medlemsvärd

Smeknamn: Lova

Gick med: 2022-02-20
Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

OM MIG:

Jag heter Daisy Candlestreet i spelet men kallas för Lova. Jag är 19 år och är bosatt i Östersund. Som person är jag en utåtriktad, organiserad och glad tjej som gillar att lära känna nya människor. Samtidigt som jag är väldigt öppen och framåt trivs jag väldigt mycket i mitt eget sällskap. Att vara ensam är för mig kvalite-tid. 

Jag pluggar just nu Socionomprogrammet på universitetet. En utbildning jag tycker är väldigt spännande, därav ägnar jag mycket tid till plugget. När det inte är plugget som står längst upp på schemat sitter jag med klubbjobb. Jag älskar att brainstorma och låta min kreativa sida komma fram. Hitta lösningar på problem och utveckla klubbens system är något av de roligaste.

Vitt_band.png

INTERVJULEDARE | AMANDA

FANNI PURPLEHEART
finn.jpg
Finn2.jpg

Titel: Intervjuledare

Smeknamn: Amanda

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @fannipurpleheart

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hej hej!

 

Mitt namn är Amanda, men i starstable står Fanni Purpleheart ovanför mitt huvud! Jag är en tjej född 2003 som har ett stort intresse för allt som har med måla och rita att göra. I vår server delar jag ofta med mig av mina skapelser. Drömmen är att en dag bli en Concept Artist och jobba med att rita koncept till miljöer och karaktärer i datorspel. Utöver det intresset har jag en egen häst, DiCapo som jag mest rider mysiga uteritter med. 

 

Jag har också ett intresse för spel och valorant är nog det jag fastnat mest för. Jag kan inte påstå att jag är särskilt bra, men det är riktigt kul!

I klubben har jag testat på lite olika ansvarsområden, i mediateamet har jag suttit som redigerare, jag har varit inhoppande intervjuansvarig och suttit som domare bland annat. Alla olika utskottsjobb i klubben är så givande och lärorika!

Det var lite om mig, hälsa jättegärna om du stöter på mig i spelet!

Vitt_band.png

MEDLEM | CAT

CATALINA BLUELAND
20211207_191120_IMG_4881.jpg
StarStable_2023-01-09_20-35-32.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Cat

Gick med: 2022-11-06
Ålder: 2005 (17)

Instagram: @catalina.blueland

Extra sociala medier: @southbloom.crochets

Spelat sen: 2014

Pappersbit 4.png

Hejsan!

I spelet heter jag Catalina Blueland men kallas för Cat. Jag är en 17 åring från Borås som just nu läser IB på gymnasiet, en otroligt krävande men lärorikt program. Mina planer efter gymnasiet är lite oklara men det lutar mot att jag kommer vidareutbilda mig inom vården, antagligen till barnmorska.

Även fast jag har mycket plugg så försöker jag ändå ta vara på min fritid. Förutom att spela dator- och tv-spel så gillar jag även att läsa, virka och rita samt att gosa med mina 2 marsvin Koda och Aske. Som det märks så består mina hobbys av lugna aktiviteter, och det stämmer även bra in på mig. Jag är en lugn person, som bryr mig mycket om att andra har det bra. Jag har inga problem att sitta i samtal men jag försöker vara mån om att alla har det bra, och får prata om de vill. Men även fast jag är lugn så kan jag lätt bli flummig sent på kvällen.

Om ni ser mig inne i spelet så är det antagligen när jag är påväg till ett event. Men på det sistone så har jag även börjat levla mer samtidigt som jag lyssnar på true crime poddar. Men om ni ser mig i spelet så är det bara att komma fram, jag bits inte.

Vitt_band.png

MEDLEM | SIGGE

SIGRID BUNNYROAD
unknown (1).png
unknown.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Sigge

Gick med: 2022-05-01

Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @ssosigge

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Pappersbit 4.png

Hejsan! Jag är Sigge, 17 år, born and raised lite utanför Göteborg. Jag läser estetiska programmet med inriktning musik på gymnasiet och älskar allt som har med musik att göra. Med det sagt tar jag allt lite som det kommer och har inte en aning om vad jag vill göra efter gymnasiet. En dröm är att studera vidare norrut i landet.

 

Även min fritid spenderar jag utöver plugg till stor del med musikaliska aktiviteter. Om jag inte sjunger i kör eller spelar cello så lyssnar jag på musik medan jag gör något annat. I övrigt är friluftliv också ett stort intresse och jag älskar att fjällvandra och åka längdskidor, främst i spår uppe på fjällen. Det är en frid, frihetskänsla och tystnad över det som är svårslagen.

 

SSO har legat mig varmt om hjärtat sedan 2015 då jag satte mina fötter på Jorvik för första gången. Sedan dess har jag varit med i flera olika klubbar och lärt känna otroligt många fina människor. Gemenskapen av att vara med i en klubb och de fina vänskaper jag fått under tiden är det som har hållit mig kvar på Jorvik och mina idag närmsta vänner har jag funnit genom spelet. Om man ser mig i spelet är det stor chans att jag antingen umgås med vänner eller tränar kadrilj i ridhuset.

Vitt_band.png

MEDLEM | VILMA

STEPHANIE GOLDSTAR
B6329A05-756E-4D2D-A630-2C41256CF860.jpg
137BFC87-0921-490F-AAAB-CB88ACE55086.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Vilma

Gick med: 2023-01-15
Ålder: 1998 (25 år)

Instagram: @stephanie_goldstar

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5.png

Hej hej!
Mitt namn är Stephanie Goldstar i sso men heter egentligen Vilma och är en glad 25åring som lever och verkar i Skåne! Mina dagar brukar mest bestå av jobb då vi driver en egen butik inom familjen där vi säljer lite allt möjligt. Utöver jobbet så spenderar jag större delen av min fritid hos min häst som jag även tävlar en del på i hoppning. Jag har även ett stort spelintresse och brukar spela en hel del Phasmofobia eller Red Dead Redemption 2 när jag har tid över!

När det kommer till klubblivet så gillar jag att gå event och tycker även det är väldigt roligt att levla ihop med klubbkompisar! Hittar du mig i spelet så är det mest troligt så att jag just levlar så kom gärna fram och säg hej!

Vitt_band.png

MEDLEM | CLARA

CLARA SOFTGARDEN
StarStable_2022-07-11_21-31-52.png
IMG_3271.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: -

Gick med: 2022-11-06
Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @clarasoftgarden

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 3.png

Hejsan, Clara heter jag. Jag är 17 år och pluggar ekonomi andra året på gymnasiet. Jag bor i skogarna norrut tillsammans med min familj. Vi har även fyra djur i huset. Två hundar, Bastian och Charlie. Samt två katter, Coco och Chanel. På min fritid så gillar jag att umgås med familj och vänner men även att spela. Just nu går mycket utav tiden åt plugg men jag spenderar så mycket tid jag kan med klubben. Oavsett om det är event eller inte så sitter jag gärna med och pratar medans jag pysslar med annat som att tex levla.

 

Jag har sedan jag var liten gillat att spela många olika instrument men nu för tiden lyssnar jag bara. Jag lyssnar ofta på musik och det kan vara lite allt möjligt. De artisterna jag lyssnar mest på just nu är nog ändå Billie Eilish, Niall Horan, Harry Styles, Taylor Swift och Lil Peep. Jag älskar att gå på konsert men bor tyvärr en bit bort från både Stockholm och Göteborg så det är inte jätte ofta det händer.

 

Jag trivs mycket bra ute i naturen och kan inte säga annat än att jag älskar vintern. Såklart att det är lite kallt och så men det är ju charmen med det hela. Vinter årstiden är alla dar i veckan min favorit. Inte nog med att julen kommer därpå så finns det ju inget bättre än att åka på utflykt med skotern och grilla korv.

Vitt_band.png

RIDLÄGARCHEF | ELLA

CORNELIA STARCAMP
image0.jpg
Dia_forsta_ridturen_c.png

Titel: Ridlärarchef

Smeknamn: Ella

Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @cornelia.starcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 3.png

Hejsan!

Jag heter Ella, är 20 år och kommer från Linköping men bor numera i Sölvesborg tillsammans med min pojkvän! I spelet heter jag Cornelia Starcamp och har spelat sen 2012 egentligen, men hade en paus mellan 2014-2018. Under hösten där 2018 hittade jag Spring Roses och gick med innan klubben öppnade som en av de första ridlärarna. Under hösten 2019 blev jag klubbägare tillsammans med Alva, men hösten 2020 blev det väldigt mycket i med skolan vilket gjorde att jag tillfälligt lämnade klubben strax före årsskiftet och kom tillbaka i slutet på mars 2021. Just nu är jag endast medlem i Spring Roses men sitter även som ridlärare och för nu tänker jag hålla mig till det, bara få njuta av gemenskapen och alla aktiviteter och hjälpa till med klubbjobb till och från som alla andra : )

 

Lite mer om mig, jag har ridit och hållit på med hästar sedan jag var 2 år gammal, har haft två egna ponnysar och tävlat i dressyr på FEI-nivå. Men i maj 2021 sålde jag min D-ponny och slutade även med ridningen av olika anledningar. Jag flyttade även 4 timmar hemifrån under 2021 och fick en lägenhet tillsammans med min pojkvän i november, samt fick jobb som personlig assistent så det är vad jag gör i dagsläget! Jag har även precis tagit studenten, i Januari 2022. Lite udda tid på året, men så kan det bli när man går på Korrespondensgymnasiet hahah!

 

Utöver det så är jag en glad och positiv tjej som alltid vill allas bästa! Jag hänger mycket i discord om dagarna och spelar olika spel, men mest SSO och The Sims 4!

 

Det finns så mycket jag gärna vill berätta om mig och som jag vill prata om, jag är en väldigt social människa, men det får räcka såhär! Älskar att lära känna nya människor så tveka inte att höra av dig om du vill! Kram

Vitt_band.png

MEDLEM | NELI

CRYSTAL LIGHTSON
IMG_2342.jpg
Neli2.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Neli

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @crystallightson

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hejhej! Det är jag som är Neli, en 18 årig tjej från en liten stad i Norrland. För tillfället pluggar jag andra året på Naturvetenskapsprogrammet med inrikting natur, dock har jag ingen blekaste aning om vad jag vill hålla på med efter gymnasiet. Jag skulle nog beskriva mig själv som snäll och trevlig tjej som vill allas bästa. 

På fritiden spenderar jag många timmar i stallet då jag har ett brinnande hästintresse. Jag äger själv två hästar som jag rider nästintill varje dag. Ena är ett skimmel sto född 2010 som heter Florence, och andra är en brun valack född 2017 vid namn Reaching Out JVH (men vi kallar han för Rio). Jag tävlar och tränar främst hoppning med även dressyr.

Utöver hästintresset så tycker jag även mycket om att spela, och Star Stable har alltid varit ett av mina favoritspel. Det jag tycker mest om med Star Stable är hur många fina och trevliga personer man möter över spelet, samt allt med klubbar. Jag är en riktig klubbnörd verkligen. Utöver Star Stable så spelar jag även spel som World of Warcraft, Minecraft, Overwatch, Sims, Genshin Impact och massa fler.

Kom gärna fram och säg hej om ni stöter på mig, jag tycker det är jättekul att lära känna nya personer! Det var allt för mej, tack o hej! :D

Vitt_band.png

MEDLEM | BIBBI

EBBA DAWNSKY
7240EA34-9410-4C2B-9755-05ECFB3616B0.jpg
B2A4D44B-6077-4302-A87E-4BCCB230FAF1.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Bibbi

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @ebbadawnsky

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 6.png

Hallå där!

 

Mitt namn är Ebba Dawnsky i spelet och går ofta efter smeknamnet Bibbi, men kallas även för Ebba eftersom jag heter det i verkligheten. Jag bor i en liten liten stad utanför Uppsala där jag bor med min mamma, pappa och mina två katter Signe och Zelda. Just nu går jag sista året på gymnasiet där jag läser samhäll med inriktning beteende. I framtiden vill jag plugga vidare till antingen sjuksköterska eller socionom.

 

Som person är jag väldigt snäll och en bra lyssnare. Jag kan uppfattas som lite blyg i början men när jag väl kommer igång kan jag prata ganska mycket. I spelet hittar ni mig oftast vid någon av jorviks alla banor, i mitt hemstall där jag desperat försöker få ihop outfits haha, eller på event med klubben. Jag älskar att gå på event och jag tycker att det är väldigt roligt. Utöver Star stable så spelar jag även mycket sims, jag kan sitta i timmar framför datorn, men jag har även andra intressen. Jag är väldigt kreativt lagd och älskar att rita samt att läsa böcker. Men mycket tid går även åt till plugg.


Hoppas vi ses i spelet

Vitt_band.png

MEDLEM | EVVE

EVELINA STARFALL
blommorarfint.png
klappahast.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Evve

Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hejsan!


Jag heter då Evelina men kallas oftast för Evve i klubben. Jag är 21 år gammal och bor mitt i Jämtlands skogar med min katt. 


Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person som gärna hänger med på alla möjliga aktiviteter i klubben!


Jag har varit med i Spring Roses sen hösten 2018 så i princip från start och trivs som fisken i vattnet.
I spelet går det oftast hitta mig antingen i gallerian eller i hemstallet där jag sätter ihop alla möjliga outfits ;)

 

Utöver starstable så gillar jag att vara kreativ och målar en hel del! 


Är också intresserad av smink och hår (har ofta väldigt många tips och åsikter och om det börjar pratas hårfärg så är jag där direkt) men också en hel del spel, red dead redemption 2 är då favoriten.

Vitt_band.png

MEDLEM | JULIA

JULIA DEERBROOKE
Julia.jpg
Julia.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Julia

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @juliadeerbrooke

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 5.png

Hej!

Jag heter Julia och är en 20 årig tjej som bor precis utanför Göteborg. Just nu pluggar jag på teknisktbasår och hoppas komma in på drömlinjen nästa höst. Jag är en väldigt pratglad person som ofta behöver avbryta mina meningar för att spontan hicka men jag låter sällan det stoppa mig!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och snäll person som älskar att skratta. Jag är alltid beredd att ge min tid om någon vill ha sällskap när de levlar och om min reshade inte krånglar så tar jag gärna bilder!

 

På fritiden så kan jag vara i stallet och rida, i soffan och kolla på film och serier med katten, vid pianot och lalla runt eller vid datorn och spela sso, sims och minecraft. Och om inspirationen slår så kan jag sitta och rita/ redigera i timmar.

Vitt_band.png

MEDLEM | ENYA

LEIA DEERFOREST
leia.jpg
leia2.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Enya

Gick med: 2022-03-27

Ålder: 1996 (26 år)

Instagram: @teamdeerforest

Extra sociala medier

@torktumladponny (Snapchat/Instagram)

Spelat sen: Oktober 2014

Pappersbit 6.png

Hej på er! Ni kan kalla mig Enya, en bubbligt glad tjej med mycket driv.

Jag bor på en liten hästgård strax utanför Uppsala med mina två katter Shini och Dexter. Jobbar i butik på dagarna men drömmer om att bli djursjukvårdare i framtiden, och spenderar helst min fritid framför datorn, i garaget med min pojkvän skruvandes på våra bilar eller ute i naturen och laddar batterierna.

 

Man skulle kunna kalla mig för mångsysslare - jag tycker även om matlagning, fotografering, psykiatri och biologi, löpning och broderi. Allt går i vågor och just nu är jag helt insnöad på att lära mig allt om kaffe och baristayrket!

 

Det är svårt att beskriva sig själv så jag frågade mina närmaste vänner, de sa såhär; ”du är omtänksam, har världens torraste humor, är lojal, analytisk, effektiv, kreativ och organiserad”.

 

Jag skulle även lägga till att jag är väldigt social och inkluderande. Har väldigt mycket åsikter om saker och ting och är inte rädd för att stå upp för mig själv eller personer jag bryr mig om, på ett schysst sätt såklart.

 

Jag vill att alla ska må bra, eftersom jag själv har mått dåligt större delen av mitt liv och precis har kommit ur ”dimman”. I Star Stable kan ni ofta hitta mig i full färd med att levla, lite i min egna bubbla med en podd i hörlurarna. Ni får dock mer än gärna komma fram och prata om ni ser mig.

 

Vi ses in game!

Vitt_band.png

MEDLEM | STEN

NADIA KITTENBORN
1D44D9F4-7D2F-42E8-AD33-759B77C906E9.jpg
DE78D5E0-90DA-4EC7-8433-41CDDA177F02.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Sten

Gick med: 2021-03-07

Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @nadiakittenborn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 6.png

Hej på er! 

Jag heter Nadia Kittenborn men de flesta kallar mig för Sten! Jag är 20 år gammal och kommer ursprungligen från en liten stad i södra Dalarna. 

Just nu så bor jag dock i USA, mer specifikt i Reston i Virginia, en mindre stad en bit utanför Washington D.C. Här har jag varit sen i juli 2022 och kommer vara här i ett år eller två och jobba som au pair. Innan jag åkte hit hade jag precis tagit studenten från Barn- och Fritidsprogrammet med pedagogik-inriktning så förskolan väntar på mig när jag kommer hem igen! 

Som person skulle jag säga att jag är introvert men försöker gärna ta mig utanför min comfort zone och älskar att sitta och prata med (eller lyssna på) folk. Sen jag flyttade till USA så är de flesta av mina vänner online vilket jag egentligen inte har något problem med men det gör att det blir svårare för mig att ta mig ut och hitta på saker. Utanför klubben och jobbet så spenderar jag då stor del av min tid online eller med min värdfamilj, de är precis som mig och älskar sällskapsspel och pussel så vi gör ofta något sånt. Jag försöker också resa och se mycket medan jag är här, mitt mål är att se alla 50 stater; än så länge är jag bara uppe i 7 (om man inte räknar med de som jag bara åkt igenom, då är det 10). 

Ser ni mig i spelet är det bara att komma fram. Hoppas vi ses!

Vitt_band.png

MEDLEMSVÄRDSLEDARE | JULIA

ROSE HIGHLEE
IMG_7002.jpg
carrotcake.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Julia

Gick med: 2022-05-01

Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @rosehighlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hejsan! Mitt namn är Rose Highlee i spelet, men går främst efter Julia eller Roy. Jag är 20 år gammal från norra Hälsingland där jag är uppvuxen på en gård med mina föräldrar och två småsyskon, samt en hel drös hästar och katter. 


Jag älskar hästar och har ridit i hela mitt liv, på senare år har jag även börjat tävla dressyr. I bagaget har jag två junior-SM, ett ungponny-SM, ett ponny-SM och några lag-SM tillsammans med klubben jag tävlat för. I SR får man (varesig man vill eller inte) ta del av mina äventyr med hästarna då jag gärna uppdaterar med bilder och text.

2022 tog jag studenten från ekonomiprogrammet med inriktning juridik och har efter det jobbat en del på restaurang och som vikarie på skolor. Hösten 2023 börjar jag att plugga till affärsjurist på affärsjuridiska kandidatprogrammet i Linköping, vilket är såå spännande!

Som person är jag lättsam, social, givmild och omtänksam. Jag har inte så många fritidsintressen då mycket tid går till hästarna, men jag sitter ofta med klubbjobb, i ett samtal på discord eller umgås med familjen. SR har verkligen gett mig enormt mycket vänner och en gemenskap som jag saknat i spelet, det finns alltid något att hitta på

Vitt_band.png

MÄSTARE | MAJA

SALLY PURPLEWEB
StarStable_2023-05-11_12-56-11.png
StarStable_2023-06-03_13-05-51.png

Titel: Mästare

Smeknamn: Maja

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @sallypurpleweb.sso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 6.png

Hej hej!

 

I spelet ser ni mig som Sally Purpleweb, men jag kallas för Maja. Som person är jag riktigt social och spenderar gärna timmar till att prata med andra. Lägger mycket energi på att de i min närhet ska känna sig trygga och hörda med mig. Mina vänner är det finaste jag har.

 

Jag går en linje på gymnasiet som kallas spelgrafik. Älskar spel samt tycker mycket om att rita och skissa, speciellt när det gäller hästar! En fun fact om mig är att jag är väldigt intresserad av rymden, och svartahål är det jag snöat in mig mest på.

I sso levlar jag gärna med sällskap, samt tycker om att gå på event. Dock slår inget dressyren/kadriljen! Har hållit på med dressyr i några år nu och det är en flamma som bara brinner starkare för varje år som går! Utanför sso spelar jag en rad olika spel och testar även ibland gärna nya! Vilka som är mina favoriter går i perioder, men Valorant brukar alltid gå hem!

Vitt_band.png

MÄSTARE | SIMON

SOFIA DAWNTREE
20220618_205007.jpg
Snapchat-2080754343.jpg

Titel: Mästare

Smeknamn: Simon

Gick med: 2022-11-06

Ålder: 2002 (20)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 4.png

Halloj! Jag heter Simon och är 20 år. Jag är från början från Mölndal, en stad precis utanför Göteborg, men flyttade i höstas upp till Uppsala på grund av studier. Jag började läsa till husdjursagronom och trivs väldigt bra med det. Nu frågar du dig själv: “Vad är det?”, vilket inte är någon fara. Det är inte många som vet. Man kan kalla agronom för lantbrukets civilingenjör och husdjur är då inriktad mer specifikt på djur. Själv är jag speciellt intresserad av genetik och det är något jag gärna vill jobba med i framtiden. 

Som man kanske redan kunnat lista ut är mitt största intresse djur. Gillar de flesta djur och är sen tidigare utbildad hästskötare, har jobbat på mjölkgård och har hund och katt hemma i Göteborg. Förutom djur-intresset gillar jag att ta det ganska lugnt på fritiden. Att se på serier, läsa, baka och sitta vid datorn är bland mina favoritsysslor! 

Star Stable ligger varmt om hjärtat med många roliga minnen och fantastiska människor man har träffat. Tog en ganska lång paus under gymnasiet då jag inte kände att jag hade motivationen att spela spelet längre. Sen halkade jag över denna underbara klubb och har fått upp gnistan igen. Andra spel som jag spelar är Genshin Impact, RDR2, Horse Reality och Planet Zoo m.fl. Har också börjar lära mig Valorant vilket är roligt, även om jag inte så värst bra på det

Vitt_band.png

MEDLEM | NESS

KELIA LIGHTWIN
8ECD11F1-D532-4680-8C50-85AD8ADDEB83.jpg
F73CD216-7617-463F-8ADE-153CA044B6E0.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Ness

Gick med: 2023-02-12

Ålder: 2004 (18)

Instagram: ness.sso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hallå hallå! Kelia Lightwin heter jag i spelet, men jag kallas oftast för Ness vilket är en förkortning av mitt namn, Vanessa! 

Jag går i skrivande stund tredje året på gymnasiet, samhällsvetenskapliga programmet med inriktning media. Jag är för nuvarande inackorderad i Västmanland och just nu är jag väldigt inriktad på att plugga vidare efter studenten, mest dragen känner jag mig till kriminologi, journalistik eller socionom-programmet på högskolan!

Jag skulle beskriva mig själv som en nyfiken, idérik, energisk och utåtriktad person. Jag är den personen som konstant har flera bollar i luften samtidigt, ofta tar jag även på mig en hel hög med arbete och klubbjobb! I mina vänkretsar beskrivs jag ofta som en glädjespridare som vill allas bästa. Jag gillar när saker händer omkring mig, och ofta är jag även väldigt upbeat och håller ett högt tempo. Jag är väldigt nyfiken när det kommer till nya människor och behöver omge mig själv med andra människor för att må bra. 

På fritiden spenderar jag mycket tid på mitt skrivande, vilket har blivit något av en terapi för mig personligen. Skrivandet är ett sett för mig att få ner alla mina idéer och släppa lös min fantasi, men det är även ett hjälpmedel om jag känner att jag behöver skriva av mig. Utöver skrivandet är jag såklart väldigt insatt i astrologi, kristaller, enneagram och personlighetstyper. Jag har varit insatt i astrologi så länge som jag kan minnas, enda sedan barnsben. Enneagram och personlighetstyper blev jag insatt i under 2017. Jag är även väldigt intresserad av numerologi, paranormalitet, tarot och mytologi.

Pappersbit 6.png
Vitt_band.png

MEDLEM | ELIN

KELIA PAPAWOOD
StarStable_2022-12-07_17-21-59.png
r.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Elin

Gick med: 2023-02-12

Ålder: 2003 (19)

Instagram: keliapapawood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Hej!


Mitt namn är Kelia Papawood men jag kallas Elin. Jag bor i Värmland, närmare bestämt Karlstad, i en egen lägenhet. Om dagarna jobbar jag 10 timmar i veckan och håller på lite med dans, som har varit ett stort intresse hos mig sedan långt tillbaka.

Utöver att jobba och dansa så spelar jag en del - såklart SSO men även Valorant och The Sims.

Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag säga att jag är en lugn och omtänksam person som gillar att sitta i samtal och snacka lite. Är lite sämre på att vara aktiv i textkanaler men i röstkanaler hittar ni mig i alla fall!

Just i samtal tycker jag det är viktigt att alla känner sig hörda och inkluderade.
 

Pappersbit 3.png
Vitt_band.png

MEDLEM | Lilja

LILIAN CHERRYSHOVEL
StarStable_2023-05-25_15-58-40.png
image_6483441_11.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Lilja

Gick med: 2023-04-03

Ålder: 2006 (16)

Instagram: lilian.cherryshovel

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2018/2019

Hej < 3 | 2023-05-25

Jag heter Lilian Cherryshovel men ni kan kalla mig för Lilja. Jag är 16 år gammal föddes 2006 och bor i Västra Götalands län. Jag går första året på gymnasiet, jag har gått dans estetiska programmet men kände att det inte riktigt var rätt för mig så bestämde mig för att byta. Vad jag kom in på det vet jag inte än dock. 

Om jag ska skriva lite kort om hur jag är som person så har jag fått höra att jag är en kreativ, snäll, positiv och omtänksam person. Jag gillar mycket olika grejer såsom dans, sjunga, musik, måla (föredraget med akrylfärg), sy, skissa kläder m.m. Jag är alltid öppen för att testa något nytt. Tyvärr har jag inte alltid riktigt tid för alla dessa intressen, men det gör inget! På fritiden brukar jag göra något av mina intressen om jag har tid och inte behöver plugga eller göra annat. Sedan så brukar jag även gå till gymmet det är liksom en del av min dagliga rutin. Jag älskar katter...och hundar och uttrar! Asså uttrar är ju för söööta! Fast det kan hända att jag föredrar katter pytteeee litee mer än hundar. Jag älskar helt enkelt djur överlag!

Jag har spelat Starstable sedan 2019 och i perioder efter att uppdragen tagit slut lett till att jag varit väldigt oaktiv. Det var även därför jag sökte till Spring Roses för att jag ville spela mer Starstable, jag gillar verkligen spelet men jag hade liksom inget att göra när jag väl ville spela. Sedan så ville jag även känna att jag hade någon att spela med, en gemenskap och det känner jag verkligen att Spring roses tillför < 3

Det var lite info om mig och jag hoppas att vi kanske ses i framtiden! 

bottom of page