ALVA GREENNIGHT
ALVA GREENNIGHT

ÄGARE | ALVA

AlvaProfilbild.png
ALLMÄN INFO

Titel: Ägare (Klubbägare, Ridlärare, Dressyrutvecklare, Merchteamet)

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (21 år)

Instagram: @alva.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Jag skulle beskriva mig själv som en självsäker, driven och ibland något sträng, glädjespridare - om man får vara så pass självgod haha! Skulle också vilja påstå att jag inte är lika läskig som nya ofta oroar sig för, jag vill alltid alltid allas bästa och förstå psykologin bakom folks handlingar/beteenden så det är sällan jag blir arg eller upprörd. Tålamod finns det gott om!

Som person är jag rätt sprallig och något virrig, fast så fort det gäller klubben är det ordning och reda. Jag gillar struktur, vill veta vad som händer, blir stolt över alla som utvecklas och tar ansvar, kan spendera timmar på klubbjobb och älskar det - speciellt om man har kompani. Supermysigt.

Jag är rätt tålig och kan anpassa mig efter de jag umgås med, men jag gillar mest folk som är positiva och avslappnade. Om man är väldigt flummig kan jag bli lite trött i huvudet (efter ett tag) men jag har inget emot det. När jag väl skämtar kan jag ha rätt grov humor och flumma på, det brukar chocka folk haha!

Mitt ansvar i klubben är det stora hela, allt ska fungera och rulla, och vid nödsituationer rycker jag in. Jag utvecklar också klubben och ser till att den är på väg i rätt riktning. Medlemmars mående och trivsel, event, projekt, fungerande system, sociala medier och rent generellt klubbens stabilitet är mycket att balansera men när det är ens passion och ger så många en slags trygghet/glädje blir allt värt det!

DINA SHYKNIGHT

KLUBBLEDARE | EMMA

image0.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ridlärarchef, Dressyrutvecklare)
Smeknamn: Emma
Gick med: 2019-11-24
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @dinashyknight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hejsan!
 

Mitt namn är Dina, men i klubben är jag mer känd som Emma. Jag är en glad, positiv och förstående tjej som alltid vill allas bästa. Att vända något negativt till något positivt har alltid varit ganska enkelt för mig. Jag ger bra råd om någon mår dåligt, det faller sig naturligt hos mig. Även om jag oftast är energisk kan jag även hålla mig lugn. Jag anpassar mig väldigt lätt till vilken situation jag befinner mig i och kan därav umgås med vem som helst! 

 

Jag gick med i Spring Roses den 24 november 2019 och jag är så glad och tacksam över att jag fick gå med i klubben! Man har aldrig en tråkig stund med de härliga medlemmarna. Jag skulle beskriva Spring Roses som en glad, fartfylld och kreativ klubb med underbara medlemmar.  I klubben är jag en glädjespridare, engagerad och driven medlem som gärna hjälper till med alla möjliga slags klubbjobb. När jag gör klubbjobb är jag noggrann och petig då jag vill att mitt jobb ska bli så bra som möjligt. Jag är en del av huvudledningen och har rollen ridlärarchef. Mitt ansvar är att hålla eventmöte, hjälpa ridlärare med eventplanering vid behov, hålla event och planera och hålla större projektliknande event, samt alla uppgifter som en klubbledare har. Jag trivs så bra med detta ansvarsområdet då jag älskar allt som har med event att göra och att få hjälpa till!
 

I verkligheten går jag mitt tredje och sista år på samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning samhällskunskap, och det trivs jag bra med! Jag har sökt till en folkhögskola, med inriktning fotografi. Jag vet inte vad jag vill jobba med i framtiden och kände därför att ett år på en folkhögskola där jag får lära mig mer om min hobby samtidigt som jag får tänka mer på vilket jobb som intresserar mig skulle passa mig perfekt! 
På min fritid brukar jag mest plugga. Jag är engagerad i skolan och vill alltid prestera bra på alla prov och uppgifter. Utöver att plugga brukar jag umgås med vänner och familjen, fotografera djur och natur, styrketräna och vara utomhus med mina djur. 

 

Säg gärna hej om ni springer på mig i spelet, jag umgås mer än gärna! Ta hand om er, kram!

CHANTAL EAGLEFORCE

KLUBBLEDARE | CHANTI

brunett_edited.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ledare över medlemsvärdarna, Intervjuansvarig)

Smeknamn: Chanti
Gick med: 2018-08-20
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @chantal.eagleforce /

@chantel.sarossy

Extra sociala medier:

Snapchat - chantelsarossy

Spelat sen: 2013

Hej!

 

Mitt namn är Chantal Eagleforce, kallad för Chanti. Jag är 19 år gammal och bor i Stockholms innerstad med min familj. Jag har en stor passion för djur då jag brinner för djurens rätt och för att deras röst ska få bli hörd. Jag går just nu andra året på Djurgymnasiet med inriktning inom djursjukvård vilket är det första steget jag tar för att komma närmare mitt mål, mitt drömyrke att en dag bli veterinär eller djursjuksköterska.

 

Jag älskar hästar och hundar, har ridit nästan hela mitt liv men slutade med ridningen för något år sedan. Jag gillar annars att vara hemma och umgås med vänner och familj. Jag älskar att läsa, fick upp mitt bokintresse i början av året 2019 och har sedan dess aldrig lämnat en dag i spillo utan att läsa. Jag gillar att vara hemma, är en hemma person, tycker det är väldigt mysigt att titta på serier eller sitta och spela eller prata med medlemmar ur klubben. Jag pluggar en hel del och blir därför hemmasittande ganska ofta om jag inte är ute och springer, gymmar eller är med vänner.

Som person skulle jag beskriva mig själv som väldigt down to earth, väldigt avslappnad och trivs väldigt lätt med min tillvaro. Jag är väldigt ambitiös och driven när det kommer till plugget i skolan eller om uppgifter inom klubben. Självsäker har jag inte alltid varit, när jag var liten så var jag väldigt blyg och tillbakadragen men efter jag började i skolan växte mitt självförtroende och självkänsla allt mer. Idag är jag en väldigt självständig och självsäker kvinna om man får säga det själv. Jag är väldigt bra på att anpassa mig i olika umgängen, en kameleont vilket resulterar i att jag kan i stort sätt umgås och bli vän med vem som helst. Då jag är väldigt lätt att umgås med då jag också är en väldigt förstående person och har lätt att sätta mig in i någon annans skor. Jag är en person med höga murar, jag släpper inte in vem som helst i mitt liv, jag kan fortfarande vara öppen och positiv till att lära känna nya människor då jag även tycker det är väldigt roligt, men jag har svårt att lita på folk och släppa in nya människor i mitt liv på djupet, speciellt män, så det är sällan jag öppnar porten till mitt hjärta. Men när jag väl gör det, så kommer jag ge denna person hela mig, då släpper jag inte taget om den. Jag är väldigt lojal som person men är samtidigt ärlig om det är något som inte känns rätt, tycker det är väldigt viktigt i alla typer av relationer.

 

Personer som jag drar mig mest till är oftast de som är utåtriktade men lugna kanske lite flummiga fast på ett moget sätt, då jag själv inte är så jätte flummig av mig men tycker det kan ibland vara kul i ett umgänge när vardagen är allt för abstrakt och strikt. Men personer som är omtänksamma och snälla, vågar vara öppna, är sig själva, avslappnade, bjuder på sig själva, som man kan prata med om allt möjligt och som kan ge en massa kärlek för då kommer den personen att få en massa kärlek tillbaka av mig. Jag är en väldigt kärleksfull person och vill dela med mig av den och visa den till andra.

Mitt ansvar i klubben, enligt mig är att se till så att nya som gamla medlemmar ska trivas i klubben, jag ser det som att detta är allas ansvar i klubben oavsett vilken roll i klubben man har. Jag tillhör ledningen i klubben då jag är medlemsvärd. Detta innebär att jag ska se till att gamla medlemmar som har varit med i klubben ett tag också kan få stöd och hjälp från ett system som kan se till att medlemmar kommer tillbaka in i gemenskapen igen och uppnår klubbens krav.

 

Om du ser mig inne var inte rädd för att höra av dig till mig, jag älskar att lära känna nya som gamla medlemmar.

CASSANDRA GOLDGIRL

KLUBBLEDARE | JONNA

jonna2_edited_edited.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Intervjuledare)

Smeknamn: Jonna
Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @cassandragoldgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej hej!

Jonna heter jag och 18 årig tjej från Örebro. Som person skulle jag beskriva mig som en energisk, hjälpsam och social person. Jag är alltid väldigt mån om alla runt om kring mig, försöker alltid vara postiv och se allting från den ljusa sidan. Älskar att lära känna nya människor och ta på mig klubbjobb då jag älskar att hjälpa till!

 

Mitt största intresse här i livet är att åka runt i Europa och visa häst, inte vilken häst som helst utan den Amerikanska minatyrhästen. Har fått äran att få åka med en utav Europas bästa uppfödare på shower och visa hans fantatiska hästar. Men även fått chansen att jobba på hans stuteri i Frankrike. Vilket jag är väldigt tacksam över, jag har lärt mig så mycket om allt från uppfödning till hur man tränar hästarna inför showerna. Bästa minnet var helt klart 2019, när vi åkte till England och jag vann Supreme Youth med min egna häst EBF SH Sparkling Gold. Har även andra intressen som att spela spel, titta på serier, umgås med vänner och hitta på saker med klubben!

XIAOLING SPIDERMAN

KLUBBLEDARE | OLA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Gemenskapsledare, Novisvärd Tävlingsryttare) 

Smeknamn: Ola

Gick med: 2020-09-20

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @xiaolingspiderman

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hej!

 

Mitt namn är Xiaoling men kallas mest för Ola. Jag är klubbens gemenskapsledare vilket innebär att jag är den som håller koll på gemenskapen och ser till att alla hittar sin plats i klubben. Jag jobbar även för att hålla klubben stabil och hjälper till där det behövs! Jag brinner för att alla ska trivas och speciellt att alla ska känna sig välkomnade in i klubben.

 

Jag skulle beskriva mig själv som en extremt social, positiv och driven person. Jag älskar att lära känna nya människor, gå på event och speciellt umgås med klubben. Då jag inte går i skolan för tillfället så spenderar jag väldigt mycket tid med och på klubben.

 

Mitt större intresse i spelet utöver klubben är tävlingar, därför är jag med i Spring Roses tävlingslag. Jag är inte den bästa på att resultattävla då jag presterar som bäst under press, därmed är grupptävlingar det som jag föredrar! Älskar att träna i timmar på en bana och ladda upp inför tävlingar.

 

Hoppas vi ses i spelet!

ARIA NIGHTBORN

KLUBBLEDARE | ARIA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Bedömningsledare,
Marknadsföringsteamet)
Smeknamn: Aria
Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998 (22 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejsan hoppsan!

 

Jag är Spring Roses bedömningsledare vilket innebär att jag håller koll på våra medlemmars aktivitet och att de visar gott beteende mot andra. Det är jag som vägleder klubbens domare, tillsammans i det utskottet röstar vi på blanketter och utvärderar när novisers provperiod är över. Syftet med en bedömningsledare är att hålla ordning och rättvisa inom klubben, detta är en sammanfattning av vad rollen innebär då det skulle ta hela er dag om man gick igenom alla mina arbetsuppgifter!

 

Tycker om att finnas där för alla i min omgivning ifall de behöver stöd oavsett om det gäller att enbart lyssna på personen eller hjälpa på andra sätt. Strävar alltid efter att vara en sån person alla kan gå till utan att ha en rädsla för att de på något sätt ska bli dömda. Är vanligtvis lite tillbakadragen med mina egna svårigheter men tycker att det är väldigt viktigt att utvecklas och då får man pusha sig själv för att jobba på det.

 

När man ser mig på Jorvik så är det stor chans att det är i ridhuset då kadrilj/dressyr är något som intresserar mig väldigt mycket. Det är riktigt roligt att träna in ett program eller lära sig nya ridvägar tillsammans med andra. Ni lär garanterat känna igen min karaktär på grund av det lila håret och de runda glasögonen som sitter näst intill inpräntade på henne vid detta laget.

Utanför Jorvik så jobbar jag på en ekologisk mjölkgård där huvuduppgiften är kalvarna. Trodde aldrig att jag skulle hamna inom lantbruket då det alltid varit självklart för mig att jobba med hundar som jag gjort innan men man vet aldrig vad livet ger och här står jag idag omgiven av lurviga små kalvar! Är en djurälskare ut i fingerspetsarna så det är klart att man gillar de stora damerna också men får erkänna att hjärtat klappar lite extra för “mina” kalvar. Vet inte om det klassas som en hobby direkt men tycker att det är riktigt roligt att lära mig nya saker. Tränar en hel del Nose work med min hund Doris som syns på bild ovan, hon och jag hänger ständigt tillsammans. Älskar att prova på nya saker med henne men bäst av allt är helt klart en lång promenad i skogen, så fridfullt!

AMANDA SWIFTBELL

KLUBBLEDARE | PINNEN

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ledare över novisvärdarna, Ridlärare) 

Smeknamn: Pinnen
Gick med: 2018-10-01
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @amandaswiftbell

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej där!

 

Jag heter Amanda, men i klubben kallas jag för mitt fina smeknamn; Pinnen. Lite oklart hur de kom o fästas vid mig eftersom det var ett skämt i början, men nu är det fast och här för att stanna! Så utöver att agera som klubbens personliga pinne skulle jag säga att jag är en person som uppskattar att kunna göra något kul med de omkring mig och att få andra att komma till skratt. Är det en sen kväll med klubben där kvälls humorn har börjat smyga sig på finns jag nog oftast med där. Men jag är också en person som är väldigt anpassningsbar och anpassar mig alltid efter de jag umgås med eller efter situationen. Uppskattar lugna och mogna samtal minst lika mycket som de flummiga och vilda.

 

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna då jag växt upp med ridsporten runt omkring mig och det är en stor del av mitt liv idag. Utanför spelet håller jag nämligen på med tre egna hästar som jag tränar och tävlar aktivt med i hästhoppning. Tråkigt nog har inte samma motivation väckts med de virtuella hästarna här i SSO som jag samlat på mig. Har på något sätt lyckats samla över 80+ olevlade hästar som står och dammar i hemstallet, men vägra sälja dem. Älskar att spendera tid i mitt hemstall och klura ihop nya outfits och slösa SC på de mest onödiga grejer. Benlindor, fula hästar, stallhjälp, you name it!

 

Jag tror folk skulle beskriva mig lite av en glädjespridare då det är väldigt viktigt för mig att se till att dom jag umgås med känner sig bekväma och uppskattade. Älskar att umgås på fritiden med klubben och hitta på saker tillsammans.

 

Så det är bara att hit me up så hänger jag mer än gärna med på klubbens alla äventyr!

ELLEN OPALSTORM

KLUBBDOMARE | ELLO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare, Spotifyteamet)

Smeknamn: Ello

Gick med: 2020-03-01
Ålder: 2005 (16 år)

Instagram: @ellenopalstorm

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

SELMA DOLPHINSTORM

FRITIDSARRANGÖR | SEMLAN

Tjenare på er!

 

Jag är en 16-åring tjej som kommer från Stockholm. Jag skulle beskriva mig själv som en glad, hjälpsam och pratglad person. Jag tycker om att prata med alla typer av människor, och är motsatsen från blyg. Mitt största intresse är musik och jag lyssnar på det alldeles för mycket. Gillar även att spela olika instrument som piano och gitarr. Annars spenderar jag min tid att vara med vänner och familj. Hänger även del i stallet då jag har en medryttarponny som jag rider varje vecka!

 

Mitt största intresse i spelet är sso - dressyr som växte fram genom klubben. Älskar att tävla inom det, och ha träningar för att lära sig nya saker. Jag skulle säga att jag är väldigt produktiv och levlar och gör uppdrag/rykten så fort jag kan.

 

Hoppas vi ses!

StarStable_2019-11-29_15-31-07_edited.jp
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Fritidsarrangör)

Smeknamn: Semlan
Gick med: 2020-01-19
Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @sso.selma.d

Extra sociala medier: 

Spelat sen: 2014-11-18

Hej!

 

Jag heter Selma och är 17 år gammal och bor runt om Göteborgs trakterna. Jag har spelat sso sen 2014. Jag gick med i spring roses i januari 2020. Att ha fått chansen utav att vara en del utav spring roses är något jag är otroligt tacksam över och ångrar inte en sekund.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och lojal person samt att jag älskar att träffa nya vänner och skapa nya band. Ser mestadels till att vara i tid (om inte ens tidigare) bara för att vara på den säkra sidan liksom.

 

Jag försöker att alltid till att sprida positivitet till personerna runt mig. Jag har väldigt stor respekt för varenda människa och vill att alla ska bli hörda. På min fritid så gör jag faktiskt ingenting. Jag har hållt på med sporter men nu har jag bestämt mig att ta en paus och satsa på skolan och vänner. Det var ett svårt beslut men det var det som fick mig till att inse att jag har mer tid för internet och mina internet.

 

Mina intressen är att träna helst på gym eller hemma själv. Jag har alldeles för mycket energi för att sätta mig ner och kolla på några serier eller filmer.

 

När jag var mindre var jag verkligen besatt utav hästar och hörde jämt att mina vänner red och ville själv göra det. Men min syster var allergisk så det fanns inte ens på världskartan att jag kunde rida. Starstable har varit mitt sätt att lära mig samt komma närmare häst personer och tekniker inom ridning.

SAGA SUNLEE

MEDLEMSVÄRD | SMEG

image0_edited.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlemsvärd) 
Smeknamn: Smeg
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1996 (24 år)

Instagram: @sagasunlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejhej!

Mitt namn är Saga men har så länge jag kan minnas blivit kallad för Smeg. Jag är 25 år och bor i Dalarna med min sambo och våra djur. Jag jobbar heltid som undersköterska och älskar mitt jobb, på min fritid gör jag inget speciellt mer än att spela andra typer av spel och mysa med djuren och min sambo.


Som person är jag väldigt energisk och tycker om att sprida glädje och kärlek runt omkring mig. Jag skulle även säga att jag är väldigt snäll och omtänksam, bryr mig om andra och vill alltid att alla ska trivas och må bra. Jag är inte speciellt blyg och har ibland lite väl lätt för att säga vad jag tycker och tänker. Jag tycker om att skämta och skratta och kan ibland ha lite svårt för att vara tyst hihi. 


Jag började spela sso 2012 och det har gått lite upp och ned hur ofta jag spelat. Sen jag gick med i Spring Roses har mitt spelade för sso såklart blivit mer. Jag älskar att gå på event och att rida kadrilj. Levla kan vara bland det tråkigaste jag vet och sällan något jag gör så händer att några starcoins blir spenderade på hästarnas levlar...

Det var allt för mig! Kanske ses vi i spelets skogar!
 

EVELINA STARFALL

INTERVJUANSVARIG | EVVE

StarStable_2019-09-28_18-42-28.png
image0.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig, Podcastteamet)

Smeknamn: Evve
Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Evelina heter jag men de allra flesta känner mig som Evve. Jag är 19 år gammal och jag har gjort lite allt möjligt i Spring Roses under de året jag varit en medlem. Jag började som elev men kände fort att jag ville ta mer ansvar så suttit som bla intervjuansvarig och även ridlärare en kort period. Nu har jag tagit mig an positionen som klubbdomare och trivs jättebra! Det låter jätteläskigt men det innebär basically att jag är med och bedömer provperioder i styrelsen och jobbar stenhårt för att alla ska få en ärlig chans och komma in i gemenskapen.

 

Som person skulle jag väl säga att jag är en väldigt engagerad och driven person när det kommer till saker som jag tycker är intressant. Väldigt lätt att prata med, skämtsam fast seriös och försöker alltid se till att de i min omgivning mår bra och känner sig inkluderade!

 

Jag pluggar frisör och är även makeup-intresserad så har alltid tips på nya produkter och blir fruktansvärt besviken när du bleker håret själv eller klipper det med kökssaxen. Andra intressen jag har är mina katter (som jag gärna pratar väldigt mycket om) och jag gillar även konst i alla former, både skapa och titta på!

WILMA RAINSHIELD

PODCASTTEAMET | WILMA

wilma2_edited.png
wilma1_edited.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Podcastteamet)

Smeknamn: -
Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @wilma.rainshield

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej hej!

 

Jag är Wilma och är en 19 årig tjej som bor utanför Gävle. Där bor jag i en lägenhet tillsammans med min lillebror, mamma, en jobbig katt och min ögonsten till hund.

 

På min fritid kan det varierar mellan olika saker vad jag kan ha för mig. Jag sitter oftast vid datorn för att antingen sitta i timmar och redigera för jag har ingen behärskning när det kommer till det haha eller så spelar jag något! Kan också hända att jag kollar på film/serie/youtube om true crime eller det övernaturliga då det är ett stort intresse men jag är också ute mycket för att ta långa promenader och få släppa alla tankar!

 

Förutom att vara förälder åt min mamma och min lillebror som är mer som ett jobb går jag också i skolan. Jag försöker kämpa med att läsa upp några betyg jag saknar för att gå en riktig yrkes linje så jag sedan kan jobba med det jag vill vilket är vården, antingen vård inriktat mot barn eller på förskola! Har haft och har fortfarande en kämpigt liv spm hindrat mycket grejer som jag hade kunnat klara annars men alla har sina monster som man kämpar mot och det har jag, min djupa depression och grov ångest samt extrema stress ska inte hindra mig mer därför fortsätter jag att kämpa och dom i underbara personerna i klubben hjälper mig mycket genom det!

 

Som person kan jag både vara lugn men också väldigt sprallig med mycket energi. Väldigt social och omtänksam mot alla jag möter som vill alla väl. Är en bra lyssnare som vill hjälp till med så mycket som möjligt. Men jag är också något av ett samlings freak i spelet, du kommer bli chockad haha!

SIGNE EASTDAWN

INTERVJUANSVARIG | SIGGE

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig)

Smeknamn: Sigge
Gick med: 2021-04-04
Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @signe.eastdawn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejsan!
Jag heter Signe Eastdawn i spelet men de flesta kallar mig för Sigge. Just nu så går jag andra året på samhällsvetenskapsprogrammet, och trots att jag i nuläget är otroligt skoltrött, så trivs jag superbra! Är väldigt intresserad av olika samhällsfrågor, därmed så är politik ett intresse som jag har. På fritiden sysslar jag med diverse aktiviteter, spiritualitet är något jag tycker är otroligt intressant och behöver alltid ha en kristall nära vid. Musik är också ett stort intresse som jag har, tyvärr så är jag extremt omusikalisk så kan inte spela något instrument eller sjunga, men jag uppskattar verkligen att lyssna! När jag väl är online på StarStable så går jag antingen på ett event eller så kämpar jag med att levla alla mina hästar, så tveka inte att kontakta mig om du vill ha en levlingskompis!

Jag är en väldigt anpassningsbar person som kan prata med väldigt många olika typer av människor. I samtal så är jag inte den mest utåtriktade och inte heller särskilt tillbakadragen, men det beror verkligen på sammanhanget. Jag försöker alltid vara positiv i alla möjliga situationer i livet, trots att jag ibland kan vara lite för självkritisk. Relationerna med mina vänner är något som jag håller väldigt hårt i och uppskattar otroligt mycket, därmed blir man inte av med mig när man väl har lärt känna mig!
Hoppas vi ses!

JUNI SILVERWOOD

MEDLEM | VANNA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Vanna

Gick med: 2019-10-27
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @junisilverwood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Jag heter Vanna och är en 18-årig tjej som kommer från en liten stad på västkusten, norr om Göteborg. Som person är jag oftast lugn, pratglad, ärlig och tar livet med en nypa salt. Är väldigt mån om att de omkring mig ska må bra. Jag älskar att lära känna nya människor och mår som bäst när jag spenderar tid med vänner och familj! Hänger jag inte med kompisar så är jag ofta på gymmet, det är så skönt att vara där en timme och bara fokusera på mig själv. Lite terapi för mig! Annars så gillar jag verkligen att bara vara hemma och ta det lugnt och kolla film eller serier.

 

Jag har spelat SSO sedan 2012, dock har det varit många långa pauser och nu spelar jag endast för klubbens skull. Gick med i Spring Roses i oktober 2019, och är otroligt glad för det! Har haft så många roliga stunder i klubben och fått vänner för livet! Är en person som gillar att ta lite mer ansvar, sån är jag även i klubben och därför har jag testat på de flesta jobben vi har.

CHARLOTTE ICECAKE

SPOTIFYTEAMET | CHARLOTTE

Titel: Medlem (Spotifyteamet)

Smeknamn: Charlotte/Iskaka
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2005 (15 år)

Instagram: @charlotte_icecake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Hej! 


Mitt namn är Charlotte Icecake och kallas mestadels för Charlotte men ibland även Iskaka. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt pratglad, positiv och öppen person med skinn på näsan, som inte är rädd för att säga ifrån eller ta en diskussion om jag tycker att något inte står rätt till. Jag är väldigt mån om andra, och skulle vilja säga att jag även är väldigt omtänksam som person. Jag tycker om att hjälpa andra, och har aldrig något problem med det. 

Min fritid spenderar jag mycket med familj och vänner. Jag tycker om dans och tar olika dansklasser några gånger i veckan. Förr i tiden var jag mycket i stallet också men på senare tid har det inte blivit av alls tyvärr. Jag spelar även andra spel utöver Star Stable, som t.ex. ARK: Survival Evolved, The Sims och Planet Zoo.

 

Jag tycker om alla möjliga olika spel så om någon har något tips, hit me up!

EDITH MISTSKY

NOVISVÄRD | EMMY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd, Dressyrutvecklare)

Smeknamn: Emmy
Gick med: 2021-01-03
Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @edith.mistsky

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2020

Hej!

Mitt namn är Edith Mistsky men jag kallas oftast för Emmy.
Jag är 20 år och bor i Småland. För tillfället studerar jag vid universitetet till att bli optiker. Jag är inne på mitt andra av tre år på utbildningen och jag trivs jättebra!

På fritiden tycker jag om att vara utomhus och ta långa promenader, utforska nya områden eller bara njuta av naturen. Jag tycker också om att läsa böcker och kan lätt spendera en hel dag sittandes i skuggan av ett träd med en god bok, som den sanna skogsmulle jag är! Jag har spelat StarStable Online sedan 2020 och anses av vissa vara lite av en noob i spelet fortfarande. Det jag tycker mest om att göra i spelet är att rida SSO dressyr eller levla mina hästar tillsammans med andra. Egentligen tycker jag att det är alldeles för tråkigt att levla om jag ska göra det ensam, men med lite sällskap kan det bli riktigt trevligt!

 

Som person är jag positiv med en lugn utstrålning. Jag skulle även vilja påstå att jag är väldigt omtänksam, jag är mån om att människorna runt omkring mig ska må bra och att vara andra till lags. Kom gärna fram och hälsa om vi möts någonstans på Jorvik - jag stannar gärna och pratar en stund!

HALEY HAWKBELL

MEDLEM | HAY

Hay2.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Hay
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1995 (25 år)

Instagram: @haleyhawkbell

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Haley heter jag, men kallas för Hay! Jag är 25 år gammal och bor i mitt hus i en liten håla mellan Mjölby och Linköping, tillsammans med min man, son, två katter och en hund.

 

Jag har spelat sso sedan 2012, så jag skulle ändå kalla mig erfaren inom spelet, haha. Det jag tycker är absolut roligast att göra när jag är online är att umgås med klubben. Levla är inte riktigt min grej, men är vi ett par stycken så brukar alltid försöka hänga med! Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt snäll och rolig person. Jag älskar att skratta och hitta på roliga äventyr tillsammans med vänner. Jag är också en väldigt skämtsam person.

 

När jag inte spelar sso eller umgås med folk i klubben så har jag min egna familj; min man, min son, 2 katter och 1 hund. Utöver sso så gillar jag även andra spel. Men främst spelar jag Ark: Survival Evolved, The sims & League of Legends.

BROOKLYN WOODFLOWER

TÄVLINGSLEDARE | BROCCOLI

StarStable_2019-09-23_20-07-20.png
StarStable_2019-10-05_20-11-10.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsledare)
Smeknamn: Broccoli
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 1998 (23 år)

Instagram: @brooklynwoodflower

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Jag skulle beskriva mig själv som en snäll och väldigt omtänksam tjej. Prioriterar oftast andras mående före mitt eget, om mina vänner mår bra så brukar jag oftast också må bra. Vill alltid vara alla till lags. Jag är mogen av mig men kan även vara väldigt flummig om så önskas. Mig kan man alltid komma och prata med vad det än gäller för jag lyssnar alltid och försöker hjälpa till i den mån ja kan. Bor fortfarande hemma hos mamma och pappa och det trivs jag bra med. På gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning djurvård. Djur är det bästa jag vet, speciellt katt, ko och häst. Är lite av en shopaholic när det kommer till att köpa hästar på SSO.

 

Bara att fråga om det är något mer du vill veta om mig, jag berättar gärna!

EBBA WINTERLAKE

MEDLEM | HAPPY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Happy

Gick med: 2020-10-11
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Så roligt att du har hittat hit! Mitt namn är Ebba (men jag kallas för Happy) och jag är en glad och social 19-årig tjej. Jag gick ut gymnasiet i juni 2020 och började studera på universitet redan hösten därpå. Om jag fick beskriva mig själv med tre ord skulle det vara glad, lättsam och social. Jag är väldigt enkel att snacka med och kommer bra överens med vem som helst.

 

Jag har sprungit omkring på Jorvik med mina hästar sedan 2012 och har inga planer på att sluta ännu, speciellt inte nu när jag hittat till Spring Roses! Om jag inte är inloggad på SSO hittar du mig mest troligtvis tillsammans med mina kompisar, i gymmet eller pluggandes till en tenta. Jag är dessutom ett stort fan av katter (speciellt min ragdoll-bebis på bilden), TV-serier och musik av alla dess slag (men jag föredrar 70- och 80-talsrock ;D). Jag spelar även en del Sims och WoW.

 

Tveka inte på att hälsa om vi skulle stöta ihop någonstans på Jorvik - jag stannar gärna och pratar! Hoppas vi ses!

ISABELLA PANDABELL

KLUBBDOMARE | ISABELLA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare, Merchteamet, Spotifyteamet)

Smeknamn: Isabella
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011/2012

Halloj!

 

Här har ni en tjej med sprudlande energi och lugn från Uppsala! Jag skulle nog beskriva mig som ganska blyg men vid många tillfällen kan jag också vara en riktig pratkvarn. Jag har bra tålamod och är väldigt tävlingsinriktad, ibland kanske lite för mycket då jag kan sitta mitt i natten och köra ett och samma lopp i timmar bara för att en gång ska bli så nära perfekt som möjligt. Jag skulle sen även inte säga att jag är någon som är rädd för att visa kärlek och medkänsla för andra. Älskar att sprida positivitet och försökte under min tid som klubbledare utveckla den delen i klubben så mycket som jag kunde.

 

Jag är en väldigt driven och passionerad person som när jag inte är inne i Star Stable och kör lopp eller hänger med klubben så är jag med min hund, pluggar eller planerar nästa äventyr. Jag gillar att hjälpa till och är inte rädd för nya saker, utan ser det som ett tillfälle att lära mig något nytt. Jag tror starkt på att desto mer saker man utsätter dig för att lära sig, ju lättare har man att lära känna nya människor och komma närmre de man redan känner då man kan hitta fler saker som man har gemensamt eller intresse för.

ANNA STARFALL

TÄVLINGSRYTTARE | HITTE

anna2.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Hitte
Gick med: 2021-01-03

Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @annastarfall

Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2015

Hej!

 

Jag heter Anna, är 20 år och bor i Kalmar. Jag är en positiv och sprallig tjej som vill alla de bästa. Bryr mig mer om andras mående än mitt egna och är en väldigt bra lyssnare så finns alltid om någon skulle behöva de. Är en mogen tjej men kan även ha mycket humor och gå lite åt de flummiga hållet men ser självklart till att anpassa mig till alla andra så jag är på samma nivå som dom.

 

Min passion är nog att teckna. Har gjort de enda sen jag var liten men utmanar mig för varje gång. Gillar även att umgås med vänner, spela, kolla serie mm.

 

Jag tog studenten sommaren 2020 och gick ut som målare men är tyvärr arbetslös just pågrund av omständigheterna i världen.

 

Jag har varit med i Spring Roses en gång tidigare och jag kan med handen på hjärtat säga att jag har nog aldrig varit med i en sån här fin klubb innan. Alla är så välkomnande och vill att alla ska trivas så detta är nog den första klubben jag har känt mig välkommen i. Jag går alltid från datorn med ett leende på läpparna efter att man har suttit i samtal eller haft event med medlemmarna.

MAGDALENA NORTHILL

RIDLÄRARE | SÁGA

StarStable_2020-11-20_21-34-56_2_edited.
StarStable_2020-11-22_14-00-33_2.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Klubbdomare, Mediateamet)

Smeknamn: Sága

Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Helloo!

 

Ska nu ta på mig den fantastiska utmaningen av att skriva en liten presentation om mig själv. Jag heter då Sága och är en dam från nordligaste Norrland. När man är född och uppvuxen i skogen får man ofta ta sig an problem själv, vilket har gjort mig till lite av en problemlösare. Oftast väljer jag att se saker från en logisk synvinkel, jag gillar inte att tänka för mycket på sådant som inte går att påverka. Just därför ses jag nog (hoppas jag) som en väldigt positiv person. Jag försöker ständigt fokusera på att se saker från ett positivt perspektiv, allt är en lärdom bara man är öppen nog för det.

 

På fritiden spenderar jag mest tid framför datorn eller med huvudet i min kära mattebok. Jag älskar att lära mig nya saker och blir ofta överengagerad när jag väl får en idé. När jag väl är klar med skolan så har jag stooora planer som jag vill förverkliga. Men det är en annan historia. Detta var en kort introduktion av mig, förhoppningsvis nog lång för att få en inblick i vem jag är! Jag skulle gärna berätta om alla mina favoritartister eller vilken min favoritfärg är, men väljer att lämna det som ett mysterium att lösa någon annan gång... Jag ser fram emot att visa vem jag är genom denna fantastiska klubb!

 

Hoppas vi hörs!

LISA GREENWOOD

MEDIATEAMET | LISA

image0.jpg
StarStable_2021-03-04_21-06-59_3.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Mediateamet)

Smeknamn: Lisa
Gick med: 2021-04-04
Ålder: 1996 (25 år)

Instagram: @LisaGreenwoodSSO

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

Jag heter Lisa och är snart 25 år gammal. Jag bor i en liten villa tillsammans med min sambo och vår lilla dreverkille Skott. Det jag brukar sysselsätta mig med i spelet är framförallt skapa outfits, köpa och levla! I spelet äger jag ungefär 80 st hästar, och det är sällan du hittar mer än 1 häst som inte är i lvl 15 i mitt stall.

 

Jag har spelat Starstable sedan våren 2012, men har emellanåt haft långa pauser och inaktiva perioder framförallt under gymnasietiden 2012-2015, en otroligt tidskrävande period – pendlade 7 mil enkel resa till och från skolan. Efter studenten jobbade jag ca 3 år på den lokala ICA butiken. 2018 flyttade jag ca 10 mil från familj och vänner när jag blev sambo med min pojkvän, och då hittade jag tillbaka till Starstable och har spelat aktivt sedan dess!

 

På fritiden utanför spelet plöjer jag serier, grejar med hunden och när tid finns brukar jag måla och fota en del. Jag har ganska nyligen funnit ett intresse i funktionsmedicin, att ”bio-hacka” sin kropp genom framförallt verksamma doser vitaminer och mineraler – (helt ofarlig biohacking) bara stärka kroppens eget försvar inifrån och ut – och tro det eller ej, sedan jag börjat med detta har jag inte ens haft en förkylning, på snart 1,5 år! Istället för att proppa i sig kemiska mediciner läka kroppen naturligt! – om du är nyfiken och vill veta mer, let me know!

 

Som person är jag väldigt spontan, öppen, ärlig och framför allt otroligt målmedveten. Tar jag mig för något går jag in för det till 110%, ingenting blir halvdant. Min öppna personlighet gör att jag kan ta olika platser i grupper och är väldigt lyhörd och respekterar olika personligheter och åsikter. Jag tar gärna rollen som ”pajas” då en skojig och lättsam stämning faller mig naturligt och är där jag trivs bäst, men jag kan även steppa upp och vara en drivande ledare om så behövs.

RACHEL SILENTPEAK

TÄVLINGSRYTTARE | MÅNS

image0 (8).png
image0 (7).jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Måns/Mås 
Gick med: 2020-06-20
Ålder: 2003 (18 år) 

Instagram: @rachelsilentpeak 

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2017

Hejsvejs!

 

Måns heter jag, jag är en 17 årig kille bosatt strax utanför Uppsala. Kaffenarkoman, skrattmås, djurvän och mysmänniska är ord som beskriver mig riktigt bra. Jag älskar höstrusk, regnoväder och färgen gul. Hösten är den bästa tiden på året enligt mig, kanske för att vädret inbjuder till mys. Allt som innebär avkoppling och lugn tilltalar mig, vare sig det handlar om långa promenader i skogen eller att kura in sig under en filt och avnjuta en kopp rykande kaffe i soffan.

I övrigt tillhör grafisk design och videoredigering mina intressen, smaklösa typsnitt och medelmåttiga specialeffekter ger mig rysningar i hela kroppen och jag verkar ha ett öga för att finna fel i sådant som en normal människa inte skulle bry sig om. Lyckad design och god estetik däremot gör mig oerhört lycklig i själen, som exempelvis springroses.net!  


Jag är en optimist och försöker alltid att finna glädje eller något positivt i alla situationer, om man fokuserar på det som är bra eller som åtminstone kommer att skänka en användbar erfarenhet blir livet mycket lättare. 

Väl inne på sso ägnar jag större delen av min tid åt att tävla, man hittar mig inte sällan vid championat eller vid en tävlingsskylt klockan 3 på natten där jag springer samma bana 50 gånger tills jag fått den tid jag önskar. Jag tävlar för Spring Roses tävlingslag och det är fantastiskt kul! Jag är också väldigt besatt av fiskmåsarna i spelet, jag äger allihopa och en får alltid följa med till event.

 

Hoppas att vi hörs, jag älskar att lära känna nya människor och skapa nya band!

VILDA SNOWNIGHT

DRESSYRINSTRUKTÖR | VILDA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrinstruktör, Medlemsvärd, Novisvärd)

Smeknamn: Vilda 
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2001 (20 år) 

Instagram:

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej!

 

Jag heter Vilda Snownight och är 20 år gammal. Jag har spelat sso i nästan halva mitt liv haha, men jag tappade intresset för ett par år sedan men sedan jag gick med i Spring Roses har jag fått tillbaka glöden. Älskar att leta efter saker i spelet, men endast om jag har sällskap eller lyssnar på en ljudbok!

Jag tog studenten 2020 där jag gick en mix mellan estet och sam, perfekt avvägning mellan foto, media och vanliga behörighetskurser. På fritiden gillar jag att fota, rita och spela alla möjliga olika dataspel. Inte så konstigt att jag i framtiden skulle jag vilja jobba med spelutveckling eller någon annan form av 3D-design eller animation! 

Hoppas vi ses!

CORNELIA STARCAMP

DRESSYRINSTRUKTÖR | ELLA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrinstruktör, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Ella
Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @cornelia.starcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

PIPER MISTDOTTER

MEDLEM | PIPEZ

Hejsan!

Jag heter Ella, är 18 år och kommer från Linköping! I spelet heter jag Cornelia Starcamp och har spelat sen 2012 egentligen, men hade en paus mellan 2014-2018. Under hösten där 2018 hittade jag Spring Roses och gick med innan klubben öppnade som en av de första ridlärarna. Under hösten 2019 blev jag klubbägare tillsammans med Alva, men i höstas blev det väldigt mycket runt omkring med skolan vilket gjorde att jag tillfälligt lämnade klubben strax före årsskiftet och kom tillbaka i slutet på mars. Just nu är jag endast medlem i Spring Roses och för nu tänker jag hålla mig till det, bara få njuta av gemenskapen och alla aktiviteter och hjälpa till med klubbjobb till och från som alla andra : )


På tal om skolan, jag går på ett distansgymnasium som jag började på i januari 2019, vilket betyder att jag då tar studenten i januari 2022! Jag går samhällsvetenskapliga linjen med inriktning beteendevetenskap och tycker att de programspecifika ämnena som ledarskap och organisation, psykologi, filosofi, sociologi och kommunikation har varit väldigt roliga! Har inga vidare framtidsplaner så, men har varit lite inne på att eventuellt bli grundskolelärare för antingen mellan- eller högstadie för att sedan satsa mot att bli rektor.
 

Utöver det så är jag en glad och positiv tjej som alltid vill allas bästa! Jag hänger mycket i discord om dagarna och spelar olika spel, men mest SSO och WoW! Min kille har dessutom precis fått mig att börja spela overwatch så ni kan säkert se mig där också nån gång ;) Utöver spel har jag hela livet haft ett intresse för hästar och har ridit sedan jag var 2 år gammal. Har haft två olika egna ponnysar sedan 2013 men ska just nu tyvärr sälja min fina D-ponny då jag inte längre har samma tid eller intresse.

Det finns så mycket jag gärna vill berätta om mig och som jag vill prata om, jag är en väldigt social människa hah, men det får räcka såhär! Älskar att lära känna nya människor så tveka inte att höra av dig om du vill! Kram
 

07EF888C-DF39-4ADC-92BA-AF115F736307.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Pipez
Gick med: 2019-09-29
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @piper_mistdotter

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Mitt namn är Piper Mistdotter i spelet men jag går under smeknamnet Pipez. Jag är ett novemberbarn (22:a Nov) som älskar när hösten går mot vinter och man kan börja tända ljus och dricka vamt te/choklad framför en brasa. ​

 

Jag skulle nog beskriva mig själv som en positiv, social, omtänksam, ärlig och jordnära person. Jag älskar att vara social umgås med medlemmarna i klubben och hänger gärna på och levlar eller något annat kul, så om du känner för att göra något tillsammans är det bara att säga till! ​

 

Utöver SSO så är mina största intressen hundsport ( främst drag men även bruksgrenar), motorfordon, musik och konst. På fritiden utanför spelet så är jag mycket ute i naturen och umgås med min Siberian Husky Thor, min Golden Retriever Zeb och min min huskatt Nisse. Jag driver även ett jourhem för djur, främst katter. Jag brinner för djur och funderar på att utbilda mig till djurpsykolog. Hästar kan jag däremot nästan inget om, jag gick på ridskola tills jag fyllde 9 typ haha! ​

 

Jag hittade StarStable ca 2012 efter att ha spelat ut en spelserie av Springdale i sökandet efter fler hästspel. Jag hittade då StarStableOnline och blev fast som alla andra haha! Jag gick med i Spring Roses sen 29:e September 2019 och har planer på att stanna länge med dessa underbara personer. Bästa valet jag gjort typ!

EBBA ZEBRAFALL

KLUBBDOMARE | EBBA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare)

Smeknamn: Ebba

Gick med: 2020-09-20
Ålder: 2002 (18 år)
Instagram: -
Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2014

Hej!

 

Jag heter Ebba och är en glad tjej på 18 år som bor lite utanför Stockholm. Jag är väldigt driven av mig, vill alltid göra mitt bästa för att lyckas och har stora mål i livet som jag strävar för att uppnå.

 

Jag skulle beskriva mig själv som väldigt snäll och trevlig person och gillar alltid att umgås med personer allt från att spela tillsammans till att bara sitta och snacka.

Utanför spelet så brukar jag mest jobba då jag arbetar på Ica där jag bor. Utöver det så spelar jag massa olika spel såsom League of Legends, CS, among us, WoW, sims och självklart SSO! Annars så hänger jag också med mina vänner och lyssnar väldigt mycket på musik då en av mina hobbys är att lyssna på vinylskivor!

 

Hoppas vi ses!

BROOKLYN STARPAW

MEDLEM | MOLLY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Molly

Gick med: 2021-06-06
Ålder: 1999 (21 år)
Instagram: @brooklynstarpaw

Extra sociala medier:
Spelat sen: 2013

Hejsan! Mitt namn är Brooklyn Starpaw i spelet men jag kallas för Molly. Jag är 21 år och bor i en liten stad i Västra Götaland. Jag bor i min egna lägenhet tillsammans med min sibiriska katt Zelda.

Till vardags jobbar jag som skiftledare på Espresso House och har gjort det i snart 3 år, så det blir en hel del kaffe per dag! Tanken finns dock att plugga vidare inom en snar framtid.

Skulle beskriva mig själv som en glad, positiv och lugn tjej som alltid vill allas bästa. Jag är bra på att läsa av situationer och anpassar mig lätt efter vilka jag umgås med. Jag älskar att lära känna nya människor och hitta på saker tillsammans! Struktur och engagemang står mig varmt om hjärtat, så är glad att jag hittade till Spring Roses som har just detta!

Ett stort intresse jag har är inredning, men också musik och att träffa vänner. Utöver det så blir det mycket Star Stable på min lediga tid. Då levlar jag, champar, fotograferar till min Instagram eller umgås med klubben.


Det var allt för mig, hoppas vi ses!

EBBA STARLEE

TÄVLINGSRYTTARE | EBBA

ebbastarlee2_edited.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Ebbi

Gick med: 2020-11-29
Ålder: 2002 (18 år)
Instagram: @ebbastarlee
Extra sociala medier: Min irl

instagram, ebbaasvenssson.

Snap, ebba075.
Spelat sen: 2012

Jag heter Ebba och jag är 18 år och kommer från Skåne. Gick med i Spring Roses i januari år 2020 första gången och det är jag väldigt stolt över. Spring Roses är verkligen som en familj för mig och det är så kul att umgås med alla fantastiska människor i klubben. När det kommer till klubbar så är jag väldigt engagerad och positiv.

 

Jag är en mogen spelare men kan skoja mycket. På fritiden så tillbringar jag mest tiden hemma och sitter vid datorn och spelar sso och andra spel eller så hänger jag med vänner. Jag har intresse för mode och det har jag haft sedan några år tillbaka.

 

Som person skulle jag beskriva mig själv som en väldigt social och glad tjej som alltid sprider glädje. Jag är väldigt lugn av mig och gillar att mysa där hemma och lyssna på musik. Jag gillar att skratta med folk i klubben och göra något roligt tillsammans. Jag har lätt att prata med folk, tycker bara det är så kul att lära känna nya! Jag bryr mig mycket om andra och vill att alla ska må bra. Om någon behöver prata så finns jag alltid där.

LOVA COLDHOPE

INTERVJUANSVARIG | BELLA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig, Mediateamet)

Smeknamn: Bella

Gick med: 2019-10-13
Ålder: 2005 (16 år)

Instagram: @lova_coldhope

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Heej!! <3
Jag heter Bella, eller Lova Coldhope i SSO! Jag är 16 år gammal och kommer från södra Sverige! Som person är jag social och framåt, brukar inte ha svårt att prata med folk alls men är självklart lite blygare i början. När det kommer till min mognadsnivå ser jag mig som någon som i grund och botten är mogen, men kan alltid slappna av och ha kul när tillfället passar. Anpassar mig ständigt till situationen, är ingen som skulle sitta och tramsa eller fjanta mig under events eller klubbmöten. Respekterar alltid de runt om mig och läser av stämningen. Jag är väldigt accepterande och skulle aldrig någonsin döma någon innan jag känner personen. Försöker alltid finnas där för mina vänner om de vill prata av sig eller liknande, och är inte snål med att påminna de hur mycket jag uppskattar dem!! Jag värderar verkligen kärleksfulla och nära vänskaper högt, har hellre ett fåtal riktigt nära vänner än ett flertal ”halv”vänner. Jag kan umgås med nästintill vem som helst och har inga problem med att anpassa mig till den/de jag pratar med, älskar att knyta nya vänskapsband och lära känna nytt folk!

Utanför SSO så spelar jag en del andra spel som till exempel Genshin Impact, Minecraft, Valorant, Fortnite, Phasmophobia, Stardew Valley, The Sims 4 och ibland lite annat också. När det kommer till musik så har jag en varierande smak men mina go-to artister/grupper är McCafferty och The Living Tombstone.
Hoppas vi ses i spelet!! <3

ALLMÄN INFO
MICHELLE GOLDLAND

KLUBBDOMARE | MICH

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare, Dressyrutvecklare)

Smeknamn: Mich

Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @michellegoldland

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Jag heter då Michelle (både irl och på SSO) men kallas oftast för Mich. 

Jag bor uppe i Umeå tillsammans med min sambo men kommer ursprungligen från Örnsköldsvik.

För tillfället pluggar jag på det Naturvetenskapligaprogrammet med inriktning natur och planerar att ta studenten vårterminen 2022.

Jag skulle beskriva mig själv som en ganska utåtriktad person som har mycket att säga till om. Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker samtidigt som jag är en väldigt bra lyssnare. De flesta skulle beskriva mig som hård men rättvis. Jag har mycket skinn på näsan och står upp för mina åsikter samtidigt som jag är väldigt duktig på att läsa av människor. Men bli inte avskräckt, jag är inte så läskig som jag låter utan är för det mesta väldigt avslappnande att umgås med.

På fritiden gillar jag (förutom att spela SSO) att spela bland annat Minecraft och The Sims 4 men också storybaserade spel som Z:BOTW och Horizon. Jag gillar också att umgås med kompisar/pojkvännen och att vara ute i naturen. 

Råkar du se mig i spelet så tveka inte på att komma fram och prata, jag sitter mer än gärna och diskuterar saker som rimmar på orange med dig!

MEJA CRAZYROCK

MEDIATEAMET | MEJA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Mediateamet)

Smeknamn: Meja

Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @mejacrazyrock

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hej!

 

Mitt namn är då Meja Crazyrock och vardagligt kallas jag bara för Meja. Enkelt! Jag är en glad djurälskande tjej på 17 vårar som gärna träffar nya människor, så var inte rädd att säga hej om vi syns i spelet!

 

Irl så läser jag första året på Teknikprogrammet vilket jag trivs med något enormt. Jag har inget riktigt drömyrke utan vi får se var jag hamnar, men det lär antagligen bli något med datorer eller grafisk design.

 

Förutom att plugga en hel del så hinner jag även med några fritidsaktiviteter. Bland annat har jag två stycken hundar som jag tränar agility med. Tyvärr börjar den ena bli lite gammal så han orkar inte så mycket, men den andra är ung, pigg och glad och vi har tagit oss ut på några tävlingar, dock har de flesta slutat i ett diskat resultat. Men, det är så det är med djur! Jag rider också på ridskola 1 - 2 gånger i veckan med fokus på både dressyr och hoppning. Målet där är väl framför allt att få låna en ridskolehäst och komma ut på lite fler tävlingar så fort covid 19 är över, det ser jag fram emot! Annars sitter jag mest framför datorn och spelar, inte bara SSO utan oftast lever jag ut min inre cowboy i Red Dead Redemption 2 eller tar ut min kreativitet i Planet Zoo.

 

Som person är jag oftast glad och positiv och vill alltid försöka hjälpa till med saker! Jag kan dock vara rätt blyg i början av en konversation men det brukar släppa rätt fort! Jag brukar vara mamman i kompisgänget och ser till att de inte tar allt för dåliga beslut!

SKYLAR IRONFORCE

KLUBBDOMARE | HILMA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare, Intervjuansvarig, Tävlingsryttare)

Smeknamn: Hilma

Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @skylarironforce

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2018

Halloj!

 

Mitt namn är Hilma. Jag bor i Uppsala och går sista året på gymnasiet där jag läser hotell&turism programmet. Jag vill jobba som bartender efter gymnasiet då jag tycker det är riktigt roligt att stå och blanda drinkar.

 

Jag är en extremt social person som älskar att lära känna nya människor, blir väldigt lätt uttråkad av att sitta och spela utan att prata med någon. Jag är samtidigt en person som älskar att ta det lugnt och kolla på någon film, är väldigt nördig när det kommer till Marvel, Star Wars och Harry Potter. Jag är en perfektionist som är väldigt engagerad i det mesta jag gör men jag kan samtidigt vara lite flummig av mig och glömma bort saker. Någonting jag absolut inte kan leva utan är kaffe och Redbull!

 

I Star Stable så är tävla min stora ambition, älskar att ha ett mål jag vill nå för då ger jag inte upp förens jag har nått mitt mål. Kan sitta och tävla i timmar bara för att slå mitt rekord och för att jag tycker det är extremt roligt!

 

Kom gärna fram till mig i sso och prata med mig, hoppas vi ses!

HEDVIG OAKHEART

FRITIDSARRANGÖR | VIGGO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Fritidsarrangör)

Smeknamn: Viggo

Gick med: 2021-03-07
Ålder: 1999 (22 år)

Instagram: @hedvigoakheartsso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hejsan!

 

Det är jag som är Hedvig Oakheart, Ida heter jag irl. Jag bor i Hälsingland i ett stort hus med min mamma och min pappa, jag har två äldre bröder som båda har flyttat till eget. Den yngre brodern har också en hund som heter Sally, och vi tar hand om henne ganska ofta när min bror jobbar så vi ser henne som våran hund också.

 

På fritiden spelar jag en del, håller på mycket med kristaller och soulwork, det är väldigt intressant och jag har fått ett helt nytt perspektiv på livet! Övrigt spenderar jag mycket tid med vänner och familj, och med min pojkvän såklart. Han är min allra bästa vän och stöttepelare, jag vet inte vart i livet jag skulle vara om jag inte hade haft honom vid min sida. Just nu håller vi på att spara ihop pengar för att kunna köpa ett hus tillsammans, och vi hoppas att vi kommer kunna flytta ihop i slutet av året eller i början på nästa och vi är så taggade!

 

Utöver det jag gör på fritiden så jobbar jag på Max på halvtidsanställning.

 

Jag är väldigt glad och social, pratar mer än gärna med andra spelare, nya som bekanta. Jag är också väldigt frispråkig och är inte rädd för att säga vad jag tycker på gott och ont. Många skulle nog säga att jag är enkel att prata med, och jag är väldigt mån om att folk ska må bra då jag själv mått väldigt dåligt tidigare i livet. I spelet då hittar du mig troligen springandes och levla nån häst eller så hittar jag på något med klubben, tveka inte på att komma fram och säga hej!

 

Hoppas vi ses i spelet!

NADIA KITTENBORN

DRESSYRUTVECKLARE | STEN

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrutvecklare, Mediateamet, Fritidsarrangör, Spotifyteamet)

Smeknamn: Sten

Gick med: 2021-03-07
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @nadiakittenborn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hejsan!

 

Jag heter Nadia Kittenborn men de flesta kallar mig för Sten. Jag är 18 år och bor i en liten stad i södra Dalarna.

 

Jag går just nu andra året på barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot pedagogik och det trivs jag så bra med kanske är det för att jag själv saknar förskoletiden. Allting var så lätt då!

 

Hursomhelst, som person så skulle jag säga att jag är en introvert men glad tjej, jag har inte ett jättestort gäng med vänner men de vänner jag har bryr jag mig otroligt mycket om. Jag hänger mest hemma då jag har social ångest och det gör att det är jobbigt för mig att ta mig ut och träffa folk. Men det har ändå varit något positivt för mig då jag genom detta hittat till sso och kärleken och vännerna som finns här.

 

Utöver spelet så tittar jag mycket på serier och umgås med min familj, jag älskar att spela kort och sällskapsspel vilket jag brukar tvinga med familjen på. I spelet så älskar jag att gå på event, det spelar ingen roll vad det är utan jag går på allt. Även dressyren är något jag tycker om väldigt mycket vilket är anledningen till att jag drogs till Spring Roses. Jag är också beroende av att köpa hästar även fast jag bara rider på samma 2 hela tiden!

 

Ser ni mig i spelet så är det bara att komma fram!

ZELDA SWEETCAKE
ZELDA SWEETCAKE

NOVISVÄRD | NICO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd, Tävlingsryttare, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Nico

Gick med: 2021-01-03

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @zeldasweetcake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Halloj!!

 

Mitt namn är Zelda Sweetcake, men lyssnar bäst till Nico. Skärtan (Skylar Ironforce) beskriver mig som en rolig prick från norra Sverige, Luleå för att vara mer exakt, med en osund relation till koffein. Är i skrivande stund 17 år och går första året på restaurang och livsmedelsprogrammet på gymnasiet.

 

Har nyligen hittat mina stora intressen i SSO, resultattävla och levla. Då min plånbok för det mesta är tom och mitt stall är fyllt av level 15 hästar brukar det sluta med att jag följer med och levlar någon av mina redan färdiglevlade hästar. Helst min pinto täckt i renpulver. Jag går inte heller någonstans utan min älskade julbock i sadelväskan.

 

Utanför SSO så brinner jag för djur. Min dröm är att jobba inom rennäringen eller något yrke med hundar och natur i fokus. Älskar att spendera tid med mina två hundar ute, antigen på långa promenader, lek eller någon form av träning för de.

 

Är en så kallad social introvert. Kan verka lite kall till en början men så fort du lär känna mig inser du snabbt att jag är en pratkvarn som älskar att prata och chatta med folk!

 

Ser du mig i spelet är du varmt välkommen att komma fram och snacka, älskar sånt! Du hittar mig mest troligt vid ett champ eller längst en levlingsrunda.

 

Hoppas vi ses!

EMMA BRAVEYARD

MEDLEM | NEMO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem Smeknamn: Nemo

Gick med: 2021-03-07

Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @emmabraveyard

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hej!

 

Jag heter Emma Braveyard, men också kallad för Nemo. Jag är 18 år gammal och från Småland.

 

Min stora passion i livet är hundar. Så kallar mig själv en riktig hundnörd. Jag har 3 hundar i familjen, där 1 av dem är min. Min egna är en Tollare som heter Smookie. Vi går andra året tillsammans på ett naturbruksgymnasium, inriktning hund.

 

Utöver hundar så umgås jag mycket med familj och vänner. Jag älskar att vara hemma med min familj och hundar, så är mycket hemma. En av dem bäst sakerna med att vara hemma är att umgås och spela med klubben. Det är något som jag älskar att spendera mina kvällar med.

 

Mig som person skulle jag säga är väldigt pratglad och aktiv som människa. Jag älskar att prata med andra och socialisera mig. Så skulle förklara mig själv som väldigt extrovert. Men kan också vara en väldigt avslappnad människa med båda fötterna på jorden.

 

Hoppas vi ses!

EMELIE WOODSNAKE

MEDLEM | EMMA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Emma

Gick med: 2021-06-06

Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @emeliewoodsnake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Mitt namn är Emma och det är jag som går under Star Stable namnet Emelie Woodsnake. Jag bor i Stockholm med min familj och mina hjärtan till hundar, Dewin, Elliot och Saga. Till hösten ska jag börja sista året i gymnasiet och därefter börja plugga vidare till advokat. 

Som person skulle jag beskriva mig själv som glad, målmedveten och har inga problem med att säga vad jag tycker och känner. En bra egenskap jag har är att jag är en bra lyssnare, finns alltid där när folk i min närhet behöver någon vid sin sida. Är mån om de folk som visar sin respekt och lojalitet, då ger jag oftast dubbelt så mycket tillbaka.

Jag är väldigt social av mig men samtidigt väldigt layed back, kan dra mig undan när det blir för mycket men bortsett från det älskar jag att lära känna nya människor.

Min fritid ägnar jag mest åt plugg och bortsett från det träffar jag vänner eller bara sitter hemma och spelar Star Stable, där jag levlar, deltar på championat eller fotograferar till min instagram.

Jag har ett väldigt stort intresse för astrologi, älskar att diskutera och analysera stjärntecken. Dessutom är jag en riktig shopaholic därav mitt tomma bankkonto i slutet av varje månad.

AMADEA  LOUDFORCE

MEDLEM | LO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Lo

Gick med: 2021-06-06

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @lodjuret_

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej, Amedea heter jag men kallas Lo. Jag är 17år och bor just nu i Stockholm men mitt mål är att så fort jag har gått ut gymnasiet flytta norr över ,för att förhoppningsvis kunna gå läkarlinjen i Umeå.


Som person tänker jag mycket, älskar att utmana mig själv både psykisk och fysiskt. Min väg har och är inte alltid helt lätt att vandra på och i och med tuffa stunder har jag lärt mig den hårda vägen vad som är viktigt för mig i livet. Jag älskar att umgås med folk och lära känna nya, är väldigt pratglad men anpassar mig till situationen. Uppskattar att från en lugn pratstund om lätt och djupt till "partaj" med skratt och skoj.


På min fritid om jag ej är hemma hittar man mig i stallet hos min häst Certa, hon är ett arabiskt fullblod på 7 år. Tillsammans jobbar vi med horsemanship vilket i korta drag innebär att samarbete och kravlös kommunikation är grunden till all vår träning. Det är VI som gör något och är det inte VI så tar man ett steg tillbaka, inget ska tvingas fram utan man jobbar med individen. Jag kan babbla på om hästar och samarbete i evigheter haha, så om man är nyfiken är det bara att höra av sig. Jag kan hålla på i timmar...


Min andra älskling är min hund, han heter Bill och är en Lagotto på 11/12 år, lite osäker då han är en omplacering. Vi blev ett par för snart ett år sedan och lämnar inte varandras sida, han räddade mig från en tuff plats och jag fick honom från en tuff plats. Det är så häftigt att se hans och vår resa. Från att han var helt i sin egna bubbla till att vilja leka och hälsa på andra.

Musik ligger mig varmt om hjärtat, spelar gitarr och sjunger ofta. Musik är som terapi för mig, jag skriver mycket egen musik och gör även akustiska covers.


Om jag ej kan sova hittar man mig i köket bland kastruller och bunkar. Pågrund av allergier som gör fikande och resturang besök lite svåra pysslar jag med egna recept. Att skapa är nog det som tilltalar mig till olika saker, jag skapar musik, skapar recept och i skapandets spår gillar jag även att dansa.


Stor kram från mig.