ALVA GREENNIGHT

ÄGARE | ALVA

ALLMÄN INFO

Titel: Ägare (Klubbägare)

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (20 år)

Instagram: @Stella Darkstar

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Mocha

Jag skulle beskriva mig själv som en självsäker, driven och ibland något sträng, glädjespridare - om man får vara så pass självgod haha! Skulle också vilja påstå att jag inte är lika läskig som nya ofta oroar sig för, jag vill alltid alltid allas bästa och förstå psykologin bakom folks handlingar/beteenden så det är sällan jag blir arg eller upprörd. Tålamod finns det gott om!

Som person är jag rätt sprallig och något virrig, fast så fort det gäller klubben är det ordning och reda. Jag gillar struktur, vill veta vad som händer, blir stolt över alla som utvecklas och tar ansvar, kan spendera timmar på klubbjobb och älskar det - speciellt om man har kompani. Supermysigt.

Jag är rätt tålig och kan anpassa mig efter de jag umgås med, men jag gillar mest folk som är positiva och avslappnade. Om man är väldigt flummig kan jag bli lite trött i huvudet (efter ett tag) men jag har inget emot det. När jag väl skämtar kan jag ha rätt grov humor och flumma på, det brukar chocka folk haha!

Mitt ansvar i klubben är det stora hela, allt ska fungera och rulla, och vid nödsituationer rycker jag in. Jag utvecklar också klubben och ser till att den är på väg i rätt riktning. Medlemmars mående och trivsel, event, projekt, fungerande system, sociala medier och rent generellt klubbens stabilitet är mycket att balansera men när det är ens passion och ger så många en slags trygghet/glädje blir allt värt det!

ELLEN OPALSTORM

HÄSTSKÖTARUTVECKLARE | ELLO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Hästskötarutvecklare,

Vägledare) 

Smeknamn: Ello

Gick med: 2020-03-01
Ålder: 2005

Instagram: @EllenOpalstorm

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014-04-21

Sköthäst: Zach

Hej!

Mitt namn är Ellen Opalstorm men föredrar att kallas för Ello. Jag är en driven och mogen person som har stora drömmar och mål i livet. Jag vill alltid vara positiv och sprida glädje runt  alla! Jag tycker det är ett fint budskap.

Jag tycker mycket om att umgås med andra personer. Speciellt när man sitter på event. Event är något som alltid gör mig på glatt humör, oavsett. Jag tycker om event där man får samarbeta med varandra, väldigt roligt. 

I det riktiga livet rider jag och befinner mig ofta i stallet. Jobbar även på helger där, bra att tjäna in lite egna pengar. Annars är jag mer en ensam varg. Tycker om att vara hemma själv och bara ta det lugnt. Det är skönt att man inte behöver tänka så mycket när man är hemma. Jag älskar musik och lyssnar på det vääääldigt ofta. Jag lyssnar på all typ av musik men pop och lugna låtar är det bästa. Jag är ett stort Disney fan och har börjar kolla på Disney + mer än Netflix och Youtube, trodde aldrig det skulle hända. 

Ha en fin dag!

JUNI SILVERWOOD
 

RIDLÄRARE | JUNI

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Tävlingsryttare)

Smeknamn: Vanna 
Gick med: 2019-10-27
Ålder: 18

Instagram: @JuniSilverwood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: -

Hej! Juni heter jag och jag är en 17 åring tjej från Göteborg. Jag gick med i Spring Roses i oktober 2019 och det är något jag är otroligt glad över. Innan jag gick med började jag verkligen tappa lusten men nu har jag roligare än någonsin i spelet med alla fantastiska människor i denna klubb! När jag spelar gillar jag, förutom att hänga med klubben, att levla, tävla i championat och busa. (;

 

På min fritid hänger jag mycket med vänner. Gör jag inte det så är jag ofta på gymmet, det är så skönt att vara där en timme och bara fokusera på mig själv. Lite terapi för mig! Annars så gillar jag verkligen att bara vara hemma och ta det lugnt och kolla film eller serier, är lite av en film- och serieälskare och har sett mycket! Tycker att historia är väldigt intressant och brukar sitta och läsa om allt från gamla Egypten till andra världskriget och gillar även att lära mig om djur och natur, oftast i form av serien Planet Earth som nog är det mest intressanta man kan kolla på!

 

Jag skulle beskriva mig själv som omtänksam, skämtsam och social. Jag tycker det är jättekul att lära känna nya människor och att hänga med kompisar är det bästa jag vet, både i spelet och i verkliga livet. Som jag sa är jag väldigt skämtglad och jag uppskattar humor och folk man kan ha kul med. Skulle även säga att jag är en driven person. När jag går in för något gör jag det alltid till 100%. Jag vill alltid att min familj och mina vänner ska må bra, jag är den vännen som alltid tar hand om mina kompisar. Ska jag ge ett exempel så är jag den på festen som alltid tar hand om de som host mår dåligt host och brukar ge de ledsna råd och peptalks, det brukar bli så av nån anledning hahah!

 

Kram!

 

AIXA ARCHWATER

HÄSTSKÖTARUTVECKLARE | AII

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Hästskötarutvecklare)

Smeknamn: Aii 
Gick med: 2020-08-30
Ålder: 20 

Instagram: @aixa_archwater

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Sköthäst: Ingvar (privathäst)

Hej jag heter Aixa men de flesta brukar kalla mig Aii. Jag är 20 år gammal och bor just nu i en liten håla utanför Vara. Där jag bor med min familj och våra djur. Har två Bengaler och en liten Jack Russel Terrie.

Jag skulle säga att jag är en väldigt glad och positiv tjej som älskar att få andra att skratta. Ställer alltid upp om någon i min närhet mår dåligt.
 

Jag jobbar som djurskötare på en stor grisgård. Men jag är egentligen utbildad hästskötare.
Jag har hållit på med hästar sen jag var liten och älskar det verkligen, dock har jag nu en liten paus från sporten men förhoppningsvis är jag tillbaka på hästryggen snart.

Hoppas vi ses!

CHANTAL EAGLEFORCE

KLUBBDOMARE | CHANTI

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare,

Dressyrutvecklare, Hästskötarutvecklare) 

Smeknamn: Chanti
Gick med: 2018-08-20
Ålder: 2002-01-29 (18 år)

Instagram: @Chantal.Eagleforce /

@Chantel.Sarossy

Extra sociala medier:

Snapchat - chantelsarossy

Spelat sen: 2013

Sköthäst: Velvet 

Hej mitt namn är Chantal Eagleforce, kallad för Chanti.

Jag är 18 år gammal och bor i Stockholms innerstad med min familj. Jag har en stor passion för djur då jag brinner för djurens rätt, att deras röst ska få bli hörd. Jag går just nu på Djurgymnasiet första året, inriktning på djursjukvård vilket är det första steget jag tar för att komma närmare mitt mål, mitt drömyrke att en dag bli veterinär. 

 

Jag älskar att rida, jag rider en dag i veckan men mestadels tillbringar jag mina dagar hemma eller med mina vänner. Jag älskar att läsa, fick upp mitt bokintresse i början av år 2019 och har sedan dess aldrig lämnat en dag i spillo utan att läsa. Jag gillar att vara hemma, är en hemma person, tycker det är väldigt mysigt att titta på serier eller sitta och spela eller prata med medlemmar ur klubben. Jag pluggar en hel del och blir därför hemmasittande ganska ofta om jag inte är ute och springer, gymmar eller är med vänner.  

Som person skulle jag beskriva mig själv som väldigt down to earth, väldigt avslappnad och trivs väldigt lätt med min tillvaro. Jag är väldigt ambitiös och driven när det kommer till plugget i skolan eller om uppgifter inom klubben. Självsäker har jag inte alltid varit, när jag var liten så var jag väldigt blyg och tillbakadragen men efter jag började i skolan växte mitt självförtroende och självkänsla allt mer. Idag är jag en väldigt självständig och självsäker kvinna om man får säga det själv. Jag är väldigt bra på att anpassa mig i olika umgängen, en kameleont vilket resulterar i att jag kan i stort sätt umgås och bli vän med vem som helst då jag är väldigt lätt att umgås med då jag också är en väldigt förstående person, har lätt att sätta mig in i någon annans skor. Jag är en person med höga murar, jag släpper inte in vem som helst i mitt liv, jag kan fortfarande vara öppen och positiv till att lära känna nya människor då jag även tycker det är väldigt roligt, men jag har svårt att lita på folk och släppa in nya människor i mitt liv på djupet, speciellt män, så det är sällan jag öppnar porten till mitt hjärta. Men när jag väl gör det, så kommer jag ge denna person hela mig, då släpper jag inte taget om den. Jag är väldigt lojal som person men är samtidigt ärlig om det är något som inte känns rätt, tycker det är väldigt viktigt i en vänskapsrelation. 

Personer som jag drar mig mest till är oftast de som är utåtriktade men lugna kanske lite barnsliga fast på ett moget sätt, då jag själv inte är så barnslig av mig men tycker det kan ibland vara kul i ett umgänge när vardagen är allt för abstrakt och strikt. Men personer som är omtänksamma och snälla, vågar vara öppna, är sig själva, avslappnade, bjuder på sig själva, som man kan prata om allt möjligt med och som kan ge en massa kärlek för då kommer den personen att få en massa kärlek tillbaka av mig. Jag är en väldigt kärleksfull person och vill dela med mig av den och visa den till andra.

Mitt ansvar i klubben, enligt mig är att se till så att nya som gamla medlemmar ska trivas i klubben, jag ser det som att detta är allas ansvar i klubben oavsett vilken roll i klubben man har. Jag tillhör en del av ledningen då jag är med och bestämmer lite mer än andra i klubben då jag är en av de som har varit med längst i klubben och har en stor erfarenhet av klubbens system osv. Jag är även en klubbdomare då jag bedömer nya medlemmar, det betyder att jag är med och beslutar om medlemmar som har provperiod kommer få stanna kvar i klubben eller inte som även beslutas av andra utvalda medlemmar. Jag har även varit klubbvärd många gånger och vill gärna behålla den titeln då jag ofta hör av mig och presenterar mig till nya medlemmar och ser till att de kommer in i gemenskapen då jag även vill motivera andra medlemmar ur klubben att göra desamma.

Om du ser mig inne var inte rädd för att höra av dig till mig, jag älskar att lära känna nya som gamla medlemmar.

SELMA DOLPHINSTORM

MEDLEM | SEMLAN

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Semlan
Gick med: 2020-01-19
Ålder: 16 år

Instagram: @sso.selma.d

Extra sociala medier: 

Spelat sen: 2014-11-18

Sköthäst: Frodie

Hej jag heter Selma och är 16 år gammal och bor runt om Göteborgs trakterna. Jag har spelat sso sen 2014. Jag gick med i spring roses i januari 2020. Att ha fått chansen utav att vara en del utav spring roses är något jag är otroligt tacksam över och ångrar inte en sekund.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och lojal person samt att jag älskar att träffa nya vänner och skapa nya band. Ser mestadels till att vara i tid (om inte ens tidigare) bara för att vara på den säkra sidan liksom.

 

Jag försöker att alltid till att sprida positivitet till personerna runt mig. Jag har väldigt stor respekt för varenda människa och vill att alla ska bli hörda. På min fritid så gör jag faktiskt ingenting. Jag har hållt på med sporter men nu har jag bestämt mig att ta en paus och satsa på skolan och vänner. Det var ett svårt beslut men det var det som fick mig till att inse att jag har mer tid för internet och mina internet.

 

Mina intressen är att träna helst på gym eller hemma själv. Jag har alldeles för mycket energi för att sätta mig ner och kolla på några serier eller filmer.

 

När jag var mindre var jag verkligen besatt utav hästar och hörde jämt att mina vänner red och ville själv göra det. Men min syster var allergisk så det fanns inte ens på världskartan att jag kunde rida. Starstable har varit mitt sätt att lära mig samt komma närmare häst personer och tekniker inom ridning.

SAGA SUNLEE

KLUBBDOMARE | SAGA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare,

Dressyrutvecklare, Intervjuansvarig) 
Smeknamn: Smeg
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1996 (23 år)

Instagram: @SagaSunlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Topaz

Hallå där! Jag heter Saga Sunlee men har alltid kallats för Smeg. Jag är 23 år och bor i Dalarna med min sambo och våra 3 katter. Jag jobbar heltid som Undersköterska och jag älskar mitt jobb. Mina framtidsplaner är att någon dag plugga vidare till Sjuksyster med inriktning akutsjukvård. Att träffa och jobba med människor är något som passar och glädjer mig. Har alltid älskat djur och har alltid haft djur omkring mig. När jag var yngre så hade jag en foderhäst vid namn Albin Tuffe av rasen connemara. Vi tävlade mycket KM tillsammans och jag hade även med honom på ridskolan jag gick på vilket var väldigt roligt. Tyvärr gick han bort för några år sedan och springer nu fritt på dem evigt gröna ängarna. Idag rider jag inte längre men saknar väldigt mycket att få vara bland hästar och hänga i stallet hela dagarna. 

 

Som person är jag lugn, social till en skön nivå, för det mesta alltid glad och ser saker från en positiv synvinkel. Jag tar ingen skit när det kommer till mig eller någon annan, alla ska må bra och ha det roligt. 

 

Jag började spela Starstable 2012 efter att ha varit med i en hästbokklubb som då hette Pollux. Och i den klubben så fick man 4 olika datorspel som heter Starshine Legacy och det var på så vis som jag hittade Starstableonline. 

FILIPPA EASTHOPE

RIDLÄRARCHEF | FRIPP

Titel: Klubbledare (Ridlärarchef,

Medlemsvärd, Hästskötarutvecklare,

Mediateamet) 

Smeknamn: Fripp/Filippa
Gick med: 2019-11-03
Ålder: 2003

Instagram: @FilippaEasthope

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Sköthäst: Savoy

ALLMÄN INFO

Hejsan! Jag är en tjej på 17 år som hittade till sso år 2015 och har varit mer eller mindre fast sedan dess. I spelet gillar jag att ta bilder, levla, skapa nya outfits och att umgås med klubb och vänner. Jag uppskattar att sitta i samtal på Discord när jag har tid och ork. Det är så skönt att kunna prata av sig bland ett gäng härliga människor, dem får mig alltid på ett bra humör!

 

Irl pluggar jag mitt andra år på samhällsvetenskapslinjen på gymnasiet, då min dröm är att bli polis. Jag gillar samarbetet mellan sig själv och ens medarbetare. Om jag inte hade valt polisyrket hade jag gärna jobbat inom djurvården. Utanför skolan gillar jag att lyssna på musik, titta på film/serie, laga mat och att umgås med vänner och familj. Som person är jag väldigt drivande och har lätt att engagera mig i allt mellan himmel och jord. Utöver det är jag en väldigt positiv, glad och omtänksam person som sällan gräver ned mig i små saker och försöker alltid att se livet från den ljusa sidan. Ett litet fun fact om mig är att jag älskar solnedgångar och spenderar gärna mina kvällar på ett berg eller vid en strand för att njuta av den vackra utsikten.

 

Hoppas vi möts i spelet, kram!

AMANDA SWIFTBELL

 

RIDLÄRARE | PINNEN

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare,

Dressyrutvecklare, Mediateamet) 

Smeknamn: Pinnen
Gick med: 2018-10-01
Ålder: 2001

Instagram: @AmandaSwiftbell

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Pia 

Hej där! Jag heter Amanda, men i klubben kallas jag för mitt fina smeknamn; Pinnen. Lite oklart hur de kom o fästas vid mig eftersom det var ett skämt i början, men nu är det fast och här för att stanna! Så utöver att agera som klubbens personliga pinne skulle jag säga att jag är en person som uppskattar att kunna göra något kul med de omkring mig och att få andra att komma till skratt. Är det en sen kväll med klubben där kvälls humorn har börjat smyga sig på finns jag nog oftast med där. Men jag är också en person som är väldigt anpassningsbar och anpassar mig alltid efter de jag umgås med eller efter situationen. Uppskattar lugna och mogna samtal minst lika mycket som de flummiga och vilda.

 

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna då jag växt upp med ridsporten runt omkring mig och det är en stor del av mitt liv idag. Utanför spelet håller jag nämligen på med tre egna hästar som jag tränar och tävlar aktivt med i hästhoppning. Tråkigt nog har inte samma motivation väckts med de virtuella hästarna här i SSO som jag samlat på mig. Har på något sätt lyckats samla över 80+ olevlade hästar som står och dammar i hemstallet, men vägra sälja dem. Älskar att spendera tid i mitt hemstall och klura ihop nya outfits och slösa SC på de mest onödiga grejer. Benlindor, fula hästar, stallhjälp, you name it!

 

Jag tror folk skulle beskriva mig lite av en glädjespridare då det är väldigt viktigt för mig att se till att dom jag umgås med känner sig bekväma och uppskattade. Älskar att umgås på fritiden med klubben och hitta på saker tillsammans. Så det är bara att hit me up så hänger jag mer än gärna med på klubbens alla äventyr!

ELIN DAWNNIGHT

RIDLÄRARE | DAWNY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare,

Hästskötarutvecklare, Intervjuansvarig)

Smeknamn: Dawny
Gick med: 2020-04-12
Ålder: 19 år (22 juli)

Instagram: @TheDawny

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012-06-10

Sköthäst: Findus

Hejsan! jag är Elin men även kallad Dawny. Jag är en flummig och lugn skåning som trivs ute i naturen och bland alla djur den för med sig. I med det är jag en utbildad Djurvådare som letar efter dett perfekta drömjobbet!

När jag inte är i spelet eller pratar med klubben så går all min tid till att pyssla med hästar som jag hjälper till att jobba hos men också rider en medryttarhäst. För utom det har jag själv massa djur men min egna hund Mimmi står mig närmast i hjärtat och är min trogna bästa vän livet ut.

 

Jag är en bra person att prata med då jag både kan skoja men även vara väldigt mogen i mina samtal och har väldigt lätt för att anpassa mig efter hur varje person fungerar.

MONTSERRAT MOUNTAINCAMP

MEDLEM | MONTY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Monty
Gick med: 2020-05-10
Ålder: 2005

Instagram: @Ssomonie

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Sköthäst: -

Hejhej! Jag heter Montserrat men kallas för Monty och är 15 år. Jag skulle beskriva mig som en väldigt glad och kreativ person. Ibland kan jag dock bli förvirrad och virra runt, jag kan vara ganska glömsk också haha.


Irl har jag både en hund och en katt som jag brukar mysa och prata med. Jag rider även irl på ridskola, som jag gjort nu i ett år. Jag tycker det är så fantastiskt att ha djur omkring sig, de dömer en aldrig och man kan bara vara sig själv runt dem. Jag trivs extra bra i stallet, där kan man umgås med hästarna och för en stund behöver man inte tänka på andra saker, som stressfaktorer som man måste göra efteråt.

Att sitta och prata med mina vänner betyder väldigt mycket för mig, oftast blir det ganska mycket skratt och jag känner att skratt är en av de viktigaste sakerna vi har här i livet. Trots att jag älskar att prioritera mina vänner brukar jag också gilla att sitta för mig själv och redigera en video eller bara mysa med min hund. Jag brukar oftast vara inne i sso då jag älskar att levla eller att bara rida runt och kanske stöta på någon vän på vägen.

Ser du mig i spelet tveka inte att gå fram och säga hej. Ha en bra dag!

MANDY MISTWOOD

MEDLEM | MADDE

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Madde

Gick med: 2019-11-03
Ålder: -

Instagram: @MandyMistwood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: Juni 2013

Sköthäst: Savoy 

Hejsan! Mitt namn är Mandy Mistwood, även kallad Madde.

 

Jag skulle beskriva mig själv som en genuin, hjälpsam och något lugnare person som älskar att spendera tiden tillsammans med mina vänner och djur. Jag är en riktig djurvän, och är förtjust i allt som har med djuren och dess natur att göra. Jag har även ett stort intresse för skapande i olika former, men främst genom ritning och redigering. Jag är väldigt noggrann och kan ägna mig åt detaljarbete i timmar, vilket är en av sakerna jag tycker är absolut roligast och helst sysslar med.

 

Jag kan umgås med alla typer av människor och tycker om att lära känna nya. Försöker alltid bidra med en positiv energi, och sprida mycket glädje! Jag hittade till Spring Roses den 3 November 2019 och är väldigt tacksam för en plats i denna fina klubben!

EVELINA STARFALL

MEDLEMSVÄRD | EVVE

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlemsvärd)

Smeknamn: Evve
Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Odd Molly

Hej! Evelina heter jag men de allra flesta känner mig som Evve. Jag är 18 år gammal och jag har gjort lite allt möjligt i Spring Roses under de året jag varit en medlem. Jag började som elev men kände fort att jag ville ta mer ansvar så suttit som bla intervjuansvarig och även ridlärare en kort period. Nu har jag tagit mig an positionen som klubbdomare och trivs jättebra! Det låter jätteläskigt men det innebär basically att jag är med och bedömer provperioder i styrelsen och jobbar stenhårt för att alla ska få en ärlig chans och komma in i gemenskapen.

 

Som person skulle jag väl säga att jag är en väldigt engagerad och driven person när det kommer till saker som jag tycker är intressant. Väldigt lätt att prata med, skämtsam fast seriös och försöker alltid se till att de i min omgivning mår bra och känner sig inkluderade!

 

Jag pluggar frisör och är även makeup-intresserad så har alltid tips på nya produkter och blir fruktansvärt besviken när du bleker håret själv eller klipper det med kökssaxen. Andra intressen jag har är mina katter (som jag gärna pratar väldigt mycket om) och jag gillar även konst i alla former, både skapa och titta på!

FELICIA GREENHILL

MEDLEM | FELICIA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem 

Smeknamn: Felicia
Gick med: 2018-09-18
Ålder: 1999

Instagram: @luminescenxe

Extra sociala medier:

@FeliciaGreenhill (inaktiv)

Spelat sen: 2012-09-21

Sköthäst: Nalle

Halloj! Jag heter Felicia och är en person som kan verka lite tillbakadragne till början, men när man väl känner mig så kickar humorn igång! Jag älskar att sprida positiv energi och brinner för att hålla en bra stämning i klubben. Jag har lätt för att sätta andra före mig själv och finns alltid till hands om någon behöver prata av sig. Jag har varit med i Spring Roses sedan dess öppning 2018, och hade inte kunnat tänka mig en bättre klubb, vi är verkligen som en stor familj! 

Utanför SSO pluggar jag spelutveckling med inriktning 2D-grafik på högskola och älskar att teckna nästan lika mycket som jag älskar att spela spel, haha! Varmast om hjärtat ligger Final Fantasy-franchisen och Kingdom Hearts-spelen, det är spelserier som jag tror att jag alltid kommer tycka om. 

Har hållit på med hästar nästan halva livet, men efter ungefär 10 år lade jag ridhjälmen på hyllan då andra saker i livet krävde större prioritering. Även fast jag inte håller på med ridning mycket längre så finns kärleken för hästar fortfarande kvar och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskade alla mina små pixel-pållar, och när jag saknar hoppningen som mest så får jag nöja mig med att skutta över orivbara hinder på Baronessans hoppbana, men det är ju inte så dumt det heller!

FILIPA DRAGONVALLEY

HÄSTSKÖTARUTVECKLARE | FILIPII

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem 

Smeknamn: Filipii
Gick med: 2018-10-14
Ålder: 1993

Instagram: @FilipaDragonvalley

Extra sociala medier: Deviant

Art - Unicorn-Woodland

Facebook - Filipa Dvalley

Blogg - www.unicornwoodland.blogg.se

Spelat sen: 2014

Sköthäst: Two Ways To Play

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

DINA SHYKNIGHT

MEDLEM | EMMA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem
Smeknamn: Emma
Gick med: 2019-11-24
Ålder: 2002 (17 år)

Instagram: @DinaShyknight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Sköthäst: Estelle

Hej! Mitt namn är Dina, men i klubben är jag mer känd som Emma. Klubben skulle beskriva mig som ”den galna kattmänniskan”, vilket jag kan hålla med om. Utöver att jag älskar katter skulle jag beskriva mig själv som en glad, positiv och sprallig tjej som alltid vill allas bästa. Ibland går det dock överstyr. Enda sedan jag var liten har jag prioriterat andras mående före mitt eget. Nu försöker jag hitta en balans mellan att hjälpa andra samtidigt som jag tar hand om mig själv. Även om jag framstår som en sprallig och energirik person, kan jag också hålla mig lugn, seriös och mogen. Jag anpassar mig helt enkelt väldigt lätt till vilken situation jag befinner mig i.

 

Jag gick med i Spring Roses den 24 november och jag är väldigt tacksam över att jag fick gå med i klubben! Man har aldrig en tråkig stund med de härliga medlemmarna. Varje dag får man ett leende på läpparna av att få umgås med klubben. Jag skulle beskriva Spring Roses som en andra familj. Jag har skapat fina och oförglömliga minnen med många i klubben.

 

I klubben är jag en glädjespridare och en engagerad och driven medlem som gärna hjälper till med alla möjliga slags klubbjobb. När jag gör klubbjobb är jag väldigt noggrann och petig då jag vill att mitt jobb ska bli så bra som möjligt.

 

I verkligheten ska jag börja mitt tredje och sista år på samhällsvetenskapsprogrammet och det trivs jag väldigt bra med! Jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med efter jag tar studenten, därav är programmet jag går på nu en bra linje för mig. På min fritid spenderar jag mesta tiden på skolan. Jag är väldigt engagerad i skolan och vill alltid prestera bra på alla prov och uppgifter. Utöver att plugga och skriva på skolarbeten brukar jag vara utomhus med mina djur, umgås med vänner och familjen och fotografera djur och natur.

 

Ta hand om er, kram!

MATILDA MOONNIGHT

DRESSYRUTVECKLARE | MATTI

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrutvecklare)

Smeknamn: Matti
Gick med: 2019-03-27
Ålder: 1996 (23 år)

Instagram: @MatildaMoonnight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Calypso

Heej, jag kallas för Matti och är 23 år gammal. Bor i min lilla lägenhet med min katt som heter Melik. Han är en som en hund i kattformat; Morrar på människor när dom går förbi hans fönster men går också glatt fram till dom för att lukta och hälsa.

 

Det jag tycker om och göra är att rita och måla, lyssna på musik, sitta med klubben och skratta med dom. Inne på Star Stable gillar jag att springa runt och ta olika bilder på lite allt möjligt. Jag är alltid den som har något blått på mig, kan ju säga att jag gillar färgen blå lite extra mycket.

 

Som person är jag väldigt glad och positiv av mig. Gillar att skratta med folk i klubben och helt enkelt ha massa roligt tillsammans. Är ganska öppen människa och folk har lätt att prata med mig. Kreativ person som gillar att hitta på saker med vänner. Mina närmaste tycker jag är godhjärtad, pålitlig, älskvärd, rolig.

EVELYN SUMMERHEART

VÄGLEDARE | ELVIS

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Vägledare,

Hästskötarutvecklare)

Smeknamn: Elvis 
Gick med: 2020-05-30
Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @evelynsummerheart

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Sköthäst: CK Red Velvet

Tjenare! Jag heter Evelyn men brukas kallas Elvis. Jag är en mycket glad och social tjej som tycker om att lära känna nya människor. Själv skulle jag se mig som en snäll och omtänksam person, jag värnar mycket om mina vänner och är väldigt lojal som person, men visar ofta min kärlek genom sarkasm. Behövs det är jag inte rädd för att stå upp för mig eller andra och jag kan vara mycket öppen med mina åsikter. Jag är också en ganska fyrkantig person som behöver struktur och tydliga order, men jag kan också uppskatta spontaniteter om det ändå finns en grundtanke bakom det.

Jag pluggar samhäll betéendevetenskap på gymnasiet för att jag tycker att det är så intressant hur individer och grupper fungerar. Därför brukar jag också alltid försöka förstå varför en person agerade på det viset istället för att endast döma personen utifrån handlingen. Utöver plugget lyssnar jag mycket på musik, är med vänner eller tittar serier, jag tycker även det är kul att fotografera och brukar vara ute mycket i naturen eller på hästtävlingar och ta bilder.


Jag har ridit mycket tidigare år men nu var det längesen jag satt på hästryggen och jag saknar det väldigt mycket, nu är jag mer hästskötare på tävling. Jag har även en bondkatt och en kinesisk nakenhund som jag tycker är ful, hahah. Tveka inte att komma fram om ni ser mig i spelet, jag tycker att det är jättekul.

CHARLOTTE ICECAKE

VÄGLEDARE | CHARLOTTE

Titel: Medlem (Vägledare)

Smeknamn: Charlotte/Iskaka
Gick med: 2020-05-31
Ålder: -

Instagram: @charlotte_icecake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Sköthäst: Dizney

ALLMÄN INFO

Hej! 
Mitt namn är Charlotte Icecake och kallas mestadels för Charlotte men ibland även Iskaka. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt pratglad, positiv och öppen person med skinn på näsan, som inte är rädd för att säga ifrån eller ta en diskussion om jag tycker att något inte står rätt till. Jag är väldigt mån om andra, och skulle vilja säga att jag även är väldigt omtänksam som person. Jag tycker om att hjälpa andra, och har aldrig något problem med det. 

Min fritid spenderar jag mycket med familj och vänner. Jag tycker om dans och tar olika dansklasser några gånger i veckan. Förr i tiden var jag mycket i stallet också men på senare tid har det inte blivit av alls tyvärr. Jag spelar även andra spel utöver Star Stable, som t.ex. ARK: Survival Evolved, The Sims och Planet Zoo. Jag tycker om alla möjliga olika spel så om någon har något tips, hit me up!

CAMELIA PINKGREN

INTERVJUANSVARIG | KAMEL

Titel: Medlem (Intervjuansvarig)

Smeknamn: Kamel
Gick med: 2020-05-08
Ålder: 2005

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Sköthäst: Blueberry Cream 

ALLMÄN INFO

 Hej, jag är Camelia! Jag är en lite blyg, men snäll, rolig och faktiskt ganska pratglad tjej från Uppsala!
Som person är jag väldigt energisk, och glad, men kan också ganska lat ibland. Jag älskar att ligga i soffan om dagarna och kolla på film, men att vara ute på promenad med alla dem 7 hundarna vi har här hemma är minst lika mysigt. Jag gillar också att läsa och skriva på min fritid!
Jag anpassar mig ofta efter dem jag umgås med, men jag trivs bäst med personer som är positiva och man kan skratta med.

Jag älskar hästar och har ridit i stort sett hela mitt liv. Just nu rider jag min medryttarhäst Chloe, hon är en busig liten b-ponny på 5 år, henne älska jag verkligen. Dessutom har jag också alltid varit intresserad av poliser, så jag vill gärna plugga till ridande polis. Bandet man får med sin häst är verkligen något jag skulle vilja uppleva. Men jag är fortfarande kvar i grundskolan, och jag kanske ändrar mig.

I StarStable kommer du nog hitta mig i ridhusets dressyr del, tränandes på klubbens dressyrvägar. Är jag inte ridhuset, levlar jag nog, eller är AFK bakom någon buske. Andra saker jag gillar att göra i spelet är outfits, och jag gillar att byta hårfärg beroende på vilken outfit jag har på mig, så bli inte förvånad om du ser mig med brunt hår ena stunden, och sedan blått. Jag har aldrig samma hårfärg i mer än 24 timmar i sträck haha!

Ser du mig i spelet får du gärna komma fram och säga hej, jag konverserar gärna!

ANGELICA STARCAMP

MEDLEM | RÄKAN

Titel: Medlem 

Smeknamn: Räkan
Gick med: 2020-05-10
Ålder: 2000

Instagram: @angelicastarcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Zanzibar 

ALLMÄN INFO

Hallå där!

Mitt namn är Angelica Starcamp, men jag lyssnar bäst till Angie eller Räkan. Till hösten blir jag en 20 år ung djurälskare med stor kärlek för djurriket, Sydafrikas vildmark och framför allt pinnglassen Magnum Strawberry & White. Jag känner en stark hatkärlek till sommarhettan och föredrar alltid regniga sommardagar som gärna får vara lite långdragna - de mysigaste dagarna är trots allt de med en hund i knäet, en dator med StarStable framför näsan och ett mysigt knatter från regnet i bakgrunden.
Som person skulle jag vilja beskriva mig själv som positiv, framåtriktad och lojal. Jag älskar att umgås med mina vänner, sprider gärna glädje och har inget emot en timme fnitter eller två. Men du kan också alltid använda mig som stödpelare efter en tuff dag. Ropar någon ut att de ska klättra i bergen så drar jag mig dit som en magnet, men jag varnar redan nu för att jag är rätt så kass, haha!
Här hemma hos mig finns både hund, häst, fiskar och ett gäng dammråttor. En lite annorlunda men rolig hobby är Aquascaping och i ett skåp ligger en gammal, skruttig, blå ballong från en One Direction konsert i Göteborg 2015. Jag är helt såld på Twilight-serien (yes, både bok och film) och föredrar en regnstorm med åska som musik i hörlurarna framför den mer ordinarie musiken...

HALEY HAWKBELL

NOVISVÄRD | HALEY

Titel: Medlem (Novisvärd)

Smeknamn: Hay
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1995 (25 år)

Instagram: @HaleyHawkbell

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Leo

ALLMÄN INFO

Hej! Haley heter jag, men kallas för Hay! Jag är 25 år gammal och bor i mitt hus i en liten håla mellan Mjölby och Linköping, tillsammans med min man, son, två katter och en hund.

 

Jag har spelat sso sedan 2012, så jag skulle ändå kalla mig erfaren inom spelet, haha. Det jag tycker är absolut roligast att göra när jag är online är att umgås med klubben. Levla är inte riktigt min grej, men är vi ett par stycken så brukar alltid försöka hänga med! Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt snäll och rolig person. Jag älskar att skratta och hitta på roliga äventyr tillsammans med vänner. Jag är också en väldigt skämtsam person.

 

När jag inte spelar sso eller umgås med folk i klubben så har jag min egna familj; min man, min son, 2 katter och 1 hund. Utöver sso så gillar jag även andra spel. Men främst spelar jag Ark: Survival Evolved, The sims & League of Legends.

ARIA NIGHTBORN

KLUBBDOMARE | ARIA

Titel: Medlem (Klubbdomare,

Dressyrutvecklare)
Smeknamn: Aria
Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: Pim-Pim

ALLMÄN INFO

Hejsan hoppsan! Jag är en glad människa som oftast väljer att se på saker från den positiva sidan även om det inte alltid går som man tänkt sig, man lär sig alltid något nytt med en positiv inställning till saker och ting.

 

Älskar att hjälpa andra med deras problem och strävar efter att vara en sån person alla kan gå till utan att ha en rädsla för att jag ska döma dem på något sätt. Är väldigt tyst och vill gärna fundera lite innan jag kommer med ett välformulerat svar.

 

Utanför Jorvik så gillar jag att äventyra på Azeroth i World of Warcraft vilket jag började spela några år innan Star Stable. Skulle gärna vilja beskriva mig som en kreativ person, Dansat all möjlig dans på högstadiet och en tid under gymnasiet. Rita gör jag minst en gång i veckan, läser böcker, bakar mycket smarrigt men mitt stora intresse har alltid varit djur. Speciellt min egen hund Doris som syns på bild, hon och jag hänger ständigt tillsammans. Älskar att prova på nya saker med henne men bäst av allt är helt klart en lång promenad i skogen, så fridfullt!

EBBA WINTERLAKE

VÄGLEDARE | EBBA

Titel: Medlem (Vägledare) 

Smeknamn: Ebba
Gick med: 2020-10-11
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: -

Sköthäst: -

ALLMÄN INFO

 Hej, så roligt att just du har hittat hit! Mitt namn är Ebba och jag är en glad och social 19-årig tjej. Jag gick ut gymnasiet i juni 2020 och började studera på universitet redan hösten därpå. Mina kompisar skulle beskriva mig som ”lugn”, ”lättsam” och ”social”, och det är precis vad jag är. Jag är väldigt enkel att snacka med och jag kommer bra överens med de flesta. 

Jag har sprungit omkring på Jorvik med mina hästar sedan 2012 och har inga planer på att sluta ännu, speciellt inte nu när jag hittat till Spring Roses! Om jag inte är inloggad på SSO hittar du mig mest troligt tillsammans med mina kompisar, i gymmet eller pluggandes till en tenta. Jag är dessutom ett stort fan av katter, serier och musik av alla dess slag (men allra mest 70- och 80-talsrock). Jag spelar även en hel del Sims, som jag varit i ett ständigt beroende av sedan jag var 9.

Om vi skulle stöta ihop någonstans på Jorvik så blir jag väldigt glad om du hälsar, jag stannar gärna och pratar! Hoppas vi ses!
 

ISABELLA PANDABELL

GEMENSKAPSLEDARE | ISABELLA

Titel: Klubbledare (Gemenskapsledare,

Tävlingsryttare)

Smeknamn: Isabella
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 2003 (16 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: Vintern 2011/ 2012

Sköthäst: Lillen

ALLMÄN INFO

Jag skulle nog beskriva mig som ganska blyg men vid många tillfällen kan jag också vara en riktig pratkvarn. Jag har bra tålamod och är väldigt tävlingsinriktad, ibland kanske lite för mycket då jag kan sitta mitt i natten och köra ett och samma lopp över tjugo gånger bara för att en gång ska bli så nära perfekt som möjligt. Jag skulle inte säga att jag är någon som är rädd för att visa kärlek och medkänsla för andra och är mån om min omgivning.

 

Jag är en väldigt driven och passionerad person som när jag inte är inne i Star Stable och kör lopp eller hänger med klubben så är jag med min hund, pluggar eller spelar innebandy. Jag gillar att hjälpa till och är inte rädd för nya saker utan ser det som ett tillfälle att lära mig något nytt; tror att ju mer saker man utsätter dig för att lära sig desto lättare har man att lära känna nya människor och komma närmre de man redan känner då man kan hitta fler saker som man har gemensamt och tycker är kul.

BROOKLYN WOODFLOWER

MEDLEMSVÄRD | BROCCOLI

Titel: Medlem (Medlemsvärd,

Tävlingslagets ledare)
Smeknamn: Broccoli
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 21 år

Instagram: @BrooklynWoodflower

Extra sociala medier:

Facebook, Snapchat

Spelat sen: I slutet av 2016

Sköthäst: Hercules 

ALLMÄN INFO

Jag skulle beskriva mig själv som en snäll och väldigt omtänksam tjej. Prioriterar oftast andras mående före mitt eget, om mina vänner mår bra så brukar jag oftast också må bra. Vill alltid vara alla till lags. Jag är mogen av mig men kan även vara väldigt flummig om så önskas. Mig kan man alltid komma och prata med vad det än gäller för jag lyssnar alltid och försöker hjälpa till i den mån ja kan. Bor fortfarande hemma hos mamma och pappa och det trivs jag bra med. På gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning djurvård. Djur är det bästa jag vet, speciellt katt, ko och häst. Är lite av en shopaholic när det kommer till att köpa hästar på SSO.

 

Bara att fråga om det är något mer du vill veta om mig, jag berättar gärna!

LINA SWORDSTONE

MEDLEM | LINUS

Titel: Medlem 

Smeknamn: Linus/Linis
Gick med: 2020-10-11
Ålder: 26 år

Instagram: @linaswordstone

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Sköthäst: -

ALLMÄN INFO

Jag heter Lina, är 26 år och är en glad och aktiv tjej från skidorten Åre men bor numera i fina Östersund. Mina största intressen är skidåkning, cykling, gymma, umgås med vänner, äta god mat, resa och spela spel som World of Warcraft, Star Stable eller Jurassic World Alive.

Jag har tidigare bott utomlands i Kanada och Nya Zeeland (2017-2020) vilket var otroligt lärorikt och bidrog till att jag växte väldigt mycket som människa. Rekommenderar verkligen alla att våga testa att bo utomlands, man lär sig så mycket om sig själv, andra människor, kulturer, språk och att utmana sig själv. 

Just nu bor jag med min pojkvän, studerar på Komvux och arbetar för ett internationellt hockeymärke med deras kundsupport vilket jag trivs väldigt bra med. Jag har två frigående innekaniner som jag myser med varje dag, väldigt rogivande att ha djur i sin närhet igen efter några år i en resväska. 

För övrigt så skulle jag säga att jag är en väldigt flexibel person och har lätt för att anpassa mig efter situationen, tycker det är viktigt att alla i en grupp får synas och höras och sitter gärna i långa samtal där man pratar om djupare ämnen eller om livet i allmänhet. Jag är en väldigt öppen person och kan prata om inprincip vad som helst och finns alltid där för andra om de behöver få sig ett skratt eller stöttning inom något. 

Jag älskar att vara ute i naturen och är gärna uppe på någon bergstopp med skidor, cykel eller löparskorna. Det ger mig otroligt mycket livsglädje att få känna vinden i håret, adrenalinet som pumpar och känslan av att man verkligen lever.

MAGDALENA NORTHHILL

MEDLEM | SÀGA

Titel: Medlem 

Smeknamn: Sága
Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Sköthäst: -

ALLMÄN INFO

Helloo, ska nu ta på mig den fantastiska utmaningen av att skriva en liten presentation om mig själv. Jag heter då Sága och är en dam från nordligaste Norrland. När man är född och uppvuxen i skogen får man ofta ta sig an problem själv, vilket har gjort mig till lite av en problemlösare. Oftast väljer jag att se saker från en logisk synvinkel, jag gillar inte att tänka för mycket på sådant som inte går att påverka. Just därför ses jag nog (hoppas jag) som en väldigt positiv person. Jag försöker ständigt fokusera på att se saker från ett positivt perspektiv, allt är en lärdom bara man är öppen nog för det.

 

På fritiden spenderar jag mest tid framför datorn eller med huvudet i min kära mattebok. Jag älskar att lära mig nya saker och blir ofta överengagerad när jag väl får en idé. När jag väl är klar med skolan så har jag stooora planer som jag vill förverkliga. Men det är en annan historia. Detta var en kort introduktion av mig, förhoppningsvis nog lång för att få en inblick i vem jag är! Jag skulle gärna berätta om alla mina favoritartister eller vilken min favoritfärg är, men väljer att lämna det som ett mysterium att lösa någon annan gång... Jag ser fram emot att visa vem jag är genom denna fantastiska klubb! Hoppas vi hörs!

PAULINA SPARROWGIRL

DOMAR - REPRESENTANT | PAULINA

Titel: Medlem (Domar-representant,

Klubbdomare)

Smeknamn: Paulina
Gick med: 2019-10-13
Ålder: -

Instagram: @sparr0wgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Sköthäst: -

ALLMÄN INFO

Jag heter Paulina och jag är en glad och social tjej som brinner för hästar. Jag är 18 år och går just nu sista året på naturbruksgymnasium. Efter gymnasiet så är planen att studera vidare till djurskötare/vårdare då jag tror det är ett yrke som skulle passa mig perfekt. På fritiden spenderar jag mycket tid i stallet hos min häst eller så hänger jag med kompisar. Jag tycker mycket om att fota och redigera bilder både i spelet och IRL. En till sak jag tycker väldigt mycket om är djur och har både hund, katt och häst vilket är väldigt mysigt.

 

Som person är jag glad och sprallig men samtidigt ganska lugn. Jag är ganska bra på att anpassa mig efter olika situationer och kan vara både flummig och seriös när det behövs. Jag tycker om att ha ordning och reda på saker och är lite av en perfektionist och en av dom många saker jag gillar med klubben är att det är så bra planering och struktur. Jag försöker ofta att se saker positivt och blir väldigt sällan arg. Jag tycker om att umgås med folk och lära känna nya människor och tycker att det är väldigt viktigt att alla ska få vara med och att ingen ska lämnas utanför. Har väldigt lätt att prata med nya personer då jag är väldigt social av mig så hänger en del i chatten i spelet. När jag inte hänger i chatten så brukar jag ofta spendera tid på att levla eller bara busa runt med kompisar. Varje fredag och lördagskväll så hittar ni mig på discot.

TINDRA SKYFALL

KLUBBDOMARE | TINDRA

Titel: Medlem (Klubbdomare)

Smeknamn: Tindra
Gick med: 2019-11-24
Ålder: 1999 (20 år)

Instagram: @Tindra_Skyfall

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011-09-23

Sköthäst: Quincy

ALLMÄN INFO

Hejsan! Mitt namn är Tindra skyfall i spelet, och är 20 år.

Så länge jag kan minnas så har jag alltid älskat djur och natur. Det är nog det som jag brinner mest för i allt världen. Under min tid i gymnasiet gick jag i linjen djurvård och numera är mitt mål att försöka plugga upp mina betyg inom vissa ämnen för att komma in till universitet inom Etologi och Djurskydd. Inom min familj har vi två hundar, två katter och ett akvarium med fiskar! Jag själv äger bara en hamster, och mitt dröm djur att äga är en madagaskar daggecko. Men i framtiden så hoppas jag kan ha många fler djur! Saker jag brukar göra på fritiden är oftast spela spel på datorn, väldigt blandat. Jag gillar även att sitta rita och pyssla. Sedan har jag även börjat att sy på min fritid.

 

Jag har varit med i klubben sedan 2018-09-21 men sedan lämnade i slutet av juni månad 2019. Nu är jag återigen tillbaka igen till den underbara klubben Spring Roses.

 

Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person. Jag bryr mig väldigt mycket om andra och vill alltid hjälpa till med så mycket jag kan! Jag har ett huvud som går på högvarv av tankar och funderingar kring allt som finns och som jag kan komma på. Jag är även blyg och kan verka vara tyst, men jag anser att jag har väldigt lätt att öppna mig och prata med andra!

 

Om du ser mig nångång i spelet så tvekar inte säga hej! Jag pratar jätte gärna!

LOVA COLDHOPE

NOVISVÄRD | BELLA

Titel: Medlem (Novisvärd,

Tävlingsryttare)

Smeknamn: Bella 
Gick med: 2020-04-26
Ålder: 15 år 

Instagram: @TindraWatersmith 

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Sköthäst: Gucci

ALLMÄN INFO

Hej! Mitt namn är Bella, jag är en 15 årig, glad och positiv tjej från södra Sverige.
 

Som person är jag väldigt social, jag älskar att umgås med folk och skaffa vänner. Jag är ganska ambitiös och sätter höga mål och vill alltid lära mig mer och utvecklas så mycket som det går. Det är viktigt för mig att de runt mig ska må bra, jag är alltid mån om alla och finns alltid där om man vill prata.

 

Jag är som sagt från södra Sverige där jag bor med min familj och våra djur. Vi har 3 katter och 1 hund, hunden heter Sally, hon syns även på två av bilderna ovan. Jag älskar att spendera tid med mina djur och träna de samt lära de nya tricks. Förut gick jag på valpkurs med Sally men nu kör vi hemma istället och det är så kul att se henne utvecklas så mycket för varje dag som går, då blir man både stolt och glad! December 2018 så påbörjade jag min distansundervisning vilket innebär att man fortfarande gör skolarbeten och allting som görs i skolan, men man är inte på plats. Det ger mig mycket utrymme till spelet och framförallt klubben, det är så eftersom att jag kan göra alla uppgifter på en gång och hinner klart mycket fortare än vad jag hade gjort i skolan. Därför spenderar jag ganska mycket tid framför datorn och umgås  ofta med klubben.

 

Min resa i Spring Roses började egentligen 13 Oktober 2019. Jag har alltid trivts väldigt bra i klubben då den har så sjukt bra struktur, allting är välplanerat och organiserat precis som jag gillar det. On top of that så är det en sån bra gemenskap och man känner sig verkligen hemma i klubben. Alla är trevliga, snälla, roliga och helt underbara!
 

Hoppas vi ses i spelet<3

RACHEL SILENTPEAK

TÄVLINGSRYTTARE | MÅNS

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Måns/Mås 
Gick med: 2020-06-20
Ålder: 2003 (17) 

Instagram: @RachelSilentpeak 

Extra sociala medier: -

Spelat sen: Januari 2017

Sköthäst: -

ALLMÄN INFO

Hejsvejs! Måns heter jag, jag är en 17årig kille bosatt strax utanför Uppsala. Kaffenarkoman, skrattmås, djurvän och mysmänniska är ord som beskriver mig riktigt bra. Jag älskar höstrusk, regnoväder och färgen gul. Hösten är den bästa tiden på året enligt mig, kanske för att vädret inbjuder till mys. Allt som innebär avkoppling och lugn tilltalar mig, vare sig det handlar om långa promenader i skogen eller att kura in sig under en filt och avnjuta en kopp rykande kaffe i soffan.

I övrigt tillhör grafisk design och videoredigering mina intressen, smaklösa typsnitt och medelmåttiga specialeffekter ger mig rysningar i hela kroppen och jag verkar ha ett öga för att finna fel i sådant som en normal människa inte skulle bry sig om. Lyckad design och god estetik däremot gör mig oerhört lycklig i själen, som exempelvis springroses.net!  


Jag är en optimist och försöker alltid att finna glädje eller något positivt i alla situationer, om man fokuserar på det som är bra eller som åtminstone kommer att skänka en användbar erfarenhet blir livet mycket lättare. 

Väl inne på sso ägnar jag större delen av min tid åt att tävla, man hittar mig inte sällan vid championat eller vid en tävlingsskylt klockan 3 på natten där jag springer samma bana 50 gånger tills jag fått den tid jag önskar. Jag tävlar för Spring Roses tävlingslag och det är fantastiskt kul! Jag är också väldigt besatt av fiskmåsarna i spelet, jag äger allihopa och en får alltid följa med till event. Hoppas att vi hörs, jag älskar att lära känna nya människor och skapa nya band!

VILDA SNOWNIGHT

DRESSYRUTVECKLARE | VILDA

Titel: Medlem (Dressyrutvecklare,

Hästskötarutvecklare, Mediateamet)

Smeknamn: Vilda 
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2001 (19 år) 

Instagram:

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Sköthäst: Calypso II

ALLMÄN INFO

Hej! Jag heter Vilda Snownight och är 19 år gammal. Jag har spelat sso i nästan halva mitt liv haha, men jag tappade intresset för ett par år sedan men sedan jag gick med i Spring Roses har jag fått tillbaka glöden. Älskar att leta efter saker i spelet, men endast om jag har sällskap eller lyssnar på en ljudbok!

Jag tog studenten 2020 där jag gick en mix mellan estet och sam, perfekt avvägning mellan foto, media och vanliga behörighetskurser. På fritiden gillar jag att fota, rita och spela alla möjliga olika dataspel. Inte så konstigt att jag i framtiden skulle jag vilja jobba med spelutveckling eller någon annan form av 3D-design eller animation! 

Hoppas vi ses!

PIPER MISTDOTTER

INTERVJULEDARE | PIPEZ

Titel: Klubbledare (Intervjuledare)

Smeknamn: Pipez
Gick med: 2019-09-29
Ålder: 2002-11-22 (18 år)

Instagram: @piper_mistdotter

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Sköthäst: -

ALLMÄN INFO

Hej! Mitt namn är Piper Mistdotter i spelet men jag går under smeknamnet Pipez. Jag är ett novemberbarn (22:a Nov) som älskar när hösten går mot vinter och man kan börja tända ljus och dricka vamt te/choklad framför en brasa.

Jag skulle nog beskriva mig själv som en positiv, social, omtänksam, ärlig och jordnära person.
Jag älskar att vara social umgås med medlemmarna i klubben och hänger gärna på och levlar eller något annat kul, så om du känner för att göra något tillsammans är det bara att säga till!

Utöver SSO så är mina största intressen hundsport ( främst drag men även bruksgrenar), motorfordon, musik och konst. På fritiden utanför spelet så är jag mycket ute i naturen och umgås med min Siberian Husky vid namn Thor och min min huskatt Nisse. I skrivande stund håller jag på att köra in Thor i draget och planerna är att skaffa fler Huskys och köra hundspann. Jag brinner för djur och funderar på att utbilda mig till djurpsykolog. Hästar kan jag däremot nästan inget om, jag gick på ridskola tills jag fyllde 9 typ haha! 

Jag hittade StarStable ca 2012 efter att ha spelat ut en spelserie av Springdale i sökandet efter fler hästspel. Jag hittade då StarStableOnline och blev fast som alla andra haha! Jag gick med i Spring Roses sen 29:e September 2019 och har planer på att stanna länge med dessa underbara personer. Bästa valet jag gjort typ!

Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Hejsan! Mitt namn är Xiaoling Spiderman men kallas oftast för Ola. Jag är 16 år och bor i en liten håla i småland. Jag har spelat Star Stable sedan 2013 fram och tillbaka med en del pauser. Jag var inaktiv mellan 2017-2020, men har varit fullt aktiv sedan april i år. I spelet ser ni mig säkert springa runt med mitt vita hår, superhjältemask och jockeysetet.


Jag gick med i Spring Roses i september 2020, och är så otroligt tacksam att jag hittade till denna klubben! 

Jag är lite av en sån person så att när jag tycker något är kul, så kan jag inte sluta. Har helst flera bollar i luften och tar mer än gärna på mig en massa klubbjobb hit och dit! Det är det som får mig motiverad!
Är väldigt obrydd som person. Jag är ingen som dömer, eller har fördomar; vilket nog är en av mina bästa egenskaper.

 

I verkligheten så har jag en egen ponny som heter Diwa. Då jag tycker jag är för stor för henne, även att hon är en D-ponny, så rider inte jag henne längre. Har tidigare tävlat lite på Diwa, vilket jag tyckte var jättekul, men tyvärr tyckte inte hon likadant som mig hahah!

Hoppas vi ses i spelet!

XIAOLING SPIDERMAN
 

TÄVLINGSRYTTARE | OLA

ALLMÄN INFO 

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Ola

Gick med: 2020-09-20

Ålder: 2004 (16 år)

Instagram: @XiaolingSpiderman

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Sköthäst: Kringlan

AIR STAR
ÄGARE ALVA GREENNIGHT
LEDARE ISABELLA PANDABELL | PIPER MISTDOTTER | FILIPPA EASTHOPE
THESPRINGROSES​​
THESPRINGROSES​​
SPRINGROSES​​
COPYRIGHT
Stå för dina handlingar.

Ta inte bilder, hemsidans layout, ikoner, koncept eller texter utan att fråga. Om man kontaktar oss via Instagram/SSO och frågar först brukar vi 99% av alla gångerna vara snälla och säga att det går bra. Vi får alltid reda på det via medlemmar eller följare ifall någon kopierat så gör det enkelt och fråga först.