top of page
kkkkkk.png
KONTAKTA MIG

Hej! Jag heter Keira Lightluck men kalla mig Ellie!

Jag är hemsideansvarig och min uppgift är att bland annat uppdatera medlemmarnas presentationer, uppdatera tävlingshistorik inom dressyr och tävlingslaget, även uppdatera texter och fixa nya flikar.

 

Vill du ändra din presentation kan du kontakta mig genom discord.

Medlemsflikpolaroid_1.png
papperremsa.png
Vitt_band.png

BEDÖMNINGSLEDARE | EMLAN

EMELIE SILVERHAVEN
emeliesilverhaven1
emeliesilverhaven2_edited.jpg

Titel: Bedömningsledare

Smeknamn: Emlan

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 1992 (30 år)

Instagram: @emeliesilverhaven

Extra sociala medier: @emeliesvedbergs

Spelat sen: 2012

Pappersbit 6.png

Hej på dig!

 

Mitt namn är Emelie men brukar kallas Emlan och jag är en 30 årig tjej som bor i Göteborg. Jag bor ensam tillsammans med mina två chihuahuaor Bonnie och Sky. Jag har en kandidatexamen från högskolan i socialt arbete och arbetar heltid som ungdomssekreterare.

 

Jag har en väldigt extrovert personlighet och är socialt lagd. Jag älskar att prata med allt och alla i både stora och små samtal. Jag beskrivs ofta som glad och som en energispridare. Jag har lätt till skratt och älskar att få andra att skratta. Jag kan också låta lite bestämd ibland men tonen är sällan menad så sträng som den låter. Entusiasm och nyfikenhet ligger mig när till hands så bli inte förvånad om jag undrar saker och ställer frågor. Jag är ofta den drivande i ett samtal men har heller inget emot att ta ett steg tillbaka och lyssna till andra.

 

Som person är jag ambitiöst och kreativt lagd. Jag är tyvärr talanglös xD men gillar att pyssla. Bland annat gör jag pärlhalsband och broderi. Jag älskar också smink och kan prata om det i timmar. Jag är oroväckande fascinerad av allt som har med kriminalitet att göra och konsumerar stora mängder dokumentärer och poddar. Jag gillar också att kolla på serier och såklart umgås med hundarna och mina nära och kära.

 

Jag uppmuntrar verkligen till att prata med mig om du ser mig, jag pratar mer än gärna!

Vitt_band.png

MEDLEMSVÄRDSLEDARE | LISA

LISA GREENWOOD
Lisa.jpg
Lisa2.jpg

Titel: Medlemsvärdsledare

Smeknamn: Lisa

Gick med: 2021-04-04
Ålder: 1996 (26 år)

Instagram: @lisagreenwoodsso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 3.png

Hej!

Hej! Mitt namn är Lisa och jag är 26 år fyllda. Jag bor i en liten villa tillsammans med min sambo och vår dreverkille Skott. Jag är just nu heltidsstuderande och pluggar folkhälsovetenskap och siktar på att jobba i förebyggande syfte för en bättre folkhälsa, inom ett företag som till exempel FunMed eller något liknande! Innan detta så har jag pluggat Ekonomi med inslag av psykologi, ledarskap och företagande, vilket också varit nyttligt och lärorikt på sitt sätt!

Mina vänner brukar beskriva mig som en lugn, trygg och pålitlig person med huvudet på skaft, som kan vara något envis men som också för snäll för sitt eget bästa. Jag inbillar mig att det stämmer ganska bra, det är i alla fall den personen jag strävar efter att vara.
Jag är också väldigt spontan, öppen, ärlig och framför allt otroligt målmedveten. Tar jag mig för något går jag in för det till 110%, ingenting blir halvdant. Jag står för mina handlingar och åsikter, men tycker också att det är intressant och givande att höra andras syn på saker och ting. Min öppna personlighet gör att jag kan ta olika platser i grupper och är väldigt lyhörd och respekterar alla för den dom är. Jag tar gärna rollen som ”pajas” då en skojig och lättsam stämning faller mig naturligt och är där jag trivs bäst, men jag kan även steppa upp och vara den drivande och dragande om det är vad som behövs.


Personlighetsmässigt är jag väldigt kreativt lagd, jag har alltid varit intresserad i att teckna, måla, redigera och fotografera – framför allt djur. Jag plöjer också ohälsosamma mängder serier, grejar med hunden och spelar en del starstable såklart! Jag har spelat av och till sedan tidigt 2012, det som jag brukar sysselsätta mig med är framför allt att skapa outfits samt köpa och levla hästar! Jag skulle säga att det är sällan du hittar mer än en olevlad häst i mitt stall – undantaget är då det t.ex anländer ett x-antal urgulliga Gotlandsruss till Jorvik… då kan jag få lite svårt att hålla mig till mina principer!

Vitt_band.png

RIDLÄRARCHEF | LO

AMEDEA LOUDFORCE
lo.jpg
lo2.png

Titel: Ridlärarchef

Smeknamn: Lo

Gick med: 2021-06-06
Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @lodjuret_

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 2.png

Hej, Amedea heter jag men kallas Lo. Jag är 18 år och bor just nu i Stockholm men mitt mål är att så fort jag har gått ut gymnasiet flytta norr över , för att förhoppningsvis kunna gå läkarlinjen i Umeå.

 
Som person tänker jag mycket, älskar att utmana mig själv både psykisk och fysiskt. Min väg har och är inte alltid helt lätt att vandra på och i och med tuffa stunder har jag lärt mig den hårda vägen vad som är viktigt för mig i livet. Jag älskar att umgås med folk och lära känna nya, är väldigt pratglad men anpassar mig till situationen. Uppskattar att från en lugn pratstund om lätt och djupt till "partaj" med skratt och skoj.


På min fritid om jag ej är hemma hittar man mig i stallet hos min häst Certa, hon är ett arabiskt fullblod på 7 år. Tillsammans jobbar vi med horsemanship vilket i korta drag innebär att samarbete och kravlös kommunikation är grunden till all vår träning. Det är VI som gör något och är det inte VI så tar man ett steg tillbaka, inget ska tvingas fram utan man jobbar med individen. Jag kan babbla på om hästar och samarbete i evigheter haha, så om man är nyfiken är det bara att höra av sig. Jag kan hålla på i timmar...


Min andra älskling är min hund, han heter Bill och är en Lagotto på 11/12 år, lite osäker då han är en omplacering. Vi blev ett par för snart ett år sedan och lämnar inte varandras sida, han räddade mig från en tuff plats och jag fick honom från en tuff plats. Det är så häftigt att se hans och vår resa. Från att han var helt i sin egna bubbla till att vilja leka och hälsa på andra.

Musik ligger mig varmt om hjärtat, spelar gitarr och sjunger ofta. Musik är som terapi för mig, jag skriver mycket egen musik och gör även akustiska covers.


Om jag ej kan sova hittar man mig i köket bland kastruller och bunkar. Pågrund av allergier som gör fikande och resturang besök lite svåra pysslar jag med egna recept. Att skapa är nog det som tilltalar mig till olika saker, jag skapar musik, skapar recept och i skapandets spår gillar jag även att dansa.


Stor kram från mig.

Vitt_band.png

NOVISLEDARE | LOVA

DAISY CANDLESTREET
lova2.png
lova1.png

Titel: Novisledare

Smeknamn: Lova

Gick med: 2022-02-20
Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 5.png

Hejsan Hejsan!

Jag heter Daisy Candlestreet i spelet men kallas för Lova. Jag är 19 år och är bosatt i Sundsvall. 

Jag är en utåtriktad, organiserad och glad tjej som gillar att lära känna nya människor. I spelet älskar jag lekevent och story-event, tycker de är jätteroligt. Jag är även vara väldigt social utanför event, man finner mig ofta i röstkanalerna. 

På vardagarna jobbar jag på ett försäkringsbolag, men kommer troligtvis börja plugga. Jag har däremot ingen aning om vad. Var inne på kriminologi ett tag då jag gärna vill bli forensiker, men vi får se vart jag hamnar. 


På fritiden hittar man mig oftast läsande då jag älskar böcker. Om jag inte läser umgås jag med min pojkvän eller mina vänner, jag har även ett stort intresse för musik.

Jag har haft egna ponnyer när jag var mindre. Sålde dock min senaste ponny strax innan jag började gymnasiet då jag inte kände att jag hade tiden som behövdes. Saknar stall-livet extremt mycket, så det är något jag verkligen saknar. När tiden är inne kommer jag definitivt skaffa mig en häst igen, men när vet jag inte. 

De var lite om mig. Hoppas vi ses!
 

Vitt_band.png

INTERVJULEDARE | ELSA

EBBA RAINSON
ebbarainson1
ebbarainson2

Titel: Intervjuledare

Smeknamn: Elsa

Gick med: 2022-01-06
Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @ebbarainsons

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hej!

 

Jag heter Ebba Rainson men kallas för Elsa. Jag är 18 år gammal och kommer från Småland. Jag går tredje året på teknikprogrammet med inriktningen samhällsbyggnad & miljö.

 

Om jag skulle beskriva hur jag är som person skulle jag säga att jag är glad och positiv. Jag älskar att sitta och prata med folk om allt mellan himmel och jord. Jag vill alltid det bästa för alla och skulle säga att jag är väldigt omtänksam och inbjudande. På fritiden brukar jag hänga med vänner, plugga, sjunga, lyssna på musik eller gymma.

 

Jag har spelat Starstable sedan 2013, men har absolut inte varit aktiv under hela den tiden. Förutom Starstable spelar jag även lite andra spel som tex. GTA, Valorant och Minecraft.

 

Det var lite om mig, ha det så bra!

Vitt_band.png

DRESSYLEDARE | SANDRA

CORNELIA WINTERPAW
IMG_5866.jpg
IMG_6745.jpg

Titel: Dressyrledare

Smeknamn: Sandra

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @corneliawinterpaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 4.png

Hej på dig! På Jorvik är jag blond och går jag under Cornelia Winterpaw men i klubben och i verkligheten heter jag  Sandra och är väldigt ginger. 

Jag är 21 år gammal och bor utanför Jönköping tillsammans med min sambo och katt. Jag läser till sjuksköterska här på högskolan vilket mer eller mindre varit min dröm sen högstadiet. Dagarna spenderas med att sitta och spela framför datorn eller ute på äventyr. Jag är en väldigt glad och social person som älskar att sitta i samtal och prata om allt mellan himmel och jord! Som person är jag väldigt mån om de i min närhet och är alltid öppen för att lyssna på vad folk har att säga.
 
Jag har spelat starstable ända sedan 2011 men har haft många pauser genom åren. I spelet hittar ni mig klagandes med levling eller i ridhusen tragglandes med kadrilj. Utöver starstable spelar jag en del andra spel allt från Red Dead & Valorant, till gamla hederliga Sims. När jag inte spelar gör jag allt från att ligga hemma i soffan framför en serie eller kollar på Formula 1, eller så är jag ute och hittar på äventyr med vänner. Spenderar även mycket tid i skogen, antingen med scouterna eller med lilla jakt-taxen Hedwig när jag hemma hos familjen.

Vitt_band.png

MEDIALEDARE | TILDA

MADELYN SPRINGHOOF
StarStable_2022-10-27_14-09-38.png
574E079E-E4AE-41F1-98BF-AA57DA831AB6.jpg

Titel: Medialedare 

Smeknamn: Tilda

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 1997 (25 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 2.png

Hej! Jag heter Tilda och är 25 år. Jag bor i en lägenhet tillsammans med min hund, men drömmen är att så fort som möjligt flytta till ett litet hus på landet. Jag är student och pluggar Grafisk design, vilket verkligen är något jag tycker är jätteroligt. Vägen till att börja plugga grafisk design var dock inte spikrak och jag har efter studenten haft väldigt spridda tankar om vad jag ska studera, alltifrån läkare till jurist till apotekare, men jag är så glad över att jag tillslut valde grafisk design.

 

Som person är jag väldigt lugn, snäll och omtänksam. Jag bryr mig väldigt mycket om personer i min närhet och vill att alla ska må bra. Jag kan uppfattas som lite blyg till en början, men det brukar alltid bli bättre med tiden.

 

Jag har ett stort hundintresse och är väldigt intresserad av allt som har med hundar att göra. Jag har haft hund inom familjen i flera år, men det var först när jag skaffade min första alldeles egna hund som jag fick upp ögonen för hundsport. Framförallt agility är en sport som jag är väldigt intresserad av, men jag vill även prova andra hundsporter så som rallylydnad och nosework.

 

Jag har sedan jag var liten tyckt om att vara kreativ på olika vis, och det var det som gjorde att jag tillslut valde att studera Grafisk design. Jag tycker om att sitta i program som Illustrator, Indesign och Photoshop, men även att dekorera tårtor.

Vitt_band.png
AMEDEA PUPPYSTAR

MEDLEM | VALPEN

unnamed_1.jpg
StarStable_2022-09-14_19-17-01.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Valpen

Gick med: 2022-08-28
Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @amedeapuppystar

Extra sociala medier: moaalmqvist5

Spelat sen: 2015

Pappersbit 6.png

Hej hej! Mitt namn är Amedea men kallas Valpen. Jag är en 17 årig tjej och bor i Grästorp, om någon vet vart det ligger ahah. Jag bor tillsammans med min familj på en stor gård och därför har vi även ett antal djur. Själv har jag en egen häst som heter Zoe och är en 9 årig connemara. Tyvärr så hinner jag inte med henne så mycket som jag önskar på grund av skolan, men jag rider henne ibland! Jag har även 3 fåglar som man ibland kan höra i samtalen när de gärna vill prata!

 

Som sagt går jag i skolan på dagarna då jag pluggar andra året på ekonomi med inriktning juridik. Detta brinner jag väldigt mycket för eftersom min plan är att utbilda mig till jurist efter gymnasiet och detta kräver höga betyg och mycket satsning ifrån oss elever.

 

När jag inte går i skolan eller hänger i stallet så läser jag gärna, och brukar sluka böcker som om det vore mat. Samt att jag gillar att sitta i dc och bara prata eller spela med andra från klubben! Jag har även ett rätt så nytt intresse som innehåller kristaller och stjärntecken, och jag tar gärna fram mina tarotkort när jag behöver lite vägledning.

 

Som person kan jag ha väldigt svårt att ta åt mig till en början men blir mer bekväm med tiden. Detta kände jag verkligen att klubben hjälpte mig med i början vilket gjorde att det blev enklare att komma in i gemenskapen! Är även väldigt ordentlig av mig och gillar att ha ordning och reda runtomkring mig, speciellt älskar jag att göra massa listor för att ha ordning på allt.

 

Det var lite info om mig och annars hoppas jag att vi ses!

Vitt_band.png

MEDLEM | CAT

CATALINA BLUELAND
20211207_191120_IMG_4881.jpg
StarStable_2023-01-09_20-35-32.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Cat

Gick med: 2022-11-06
Ålder: 2005 (17)

Instagram: @catalina.blueland

Extra sociala medier: @southbloom.crochets

Spelat sen: 2014

Pappersbit 4.png

Hejsan!

I spelet heter jag Catalina Blueland men kallas för Cat. Jag är en 17 åring från Borås som just nu läser IB på gymnasiet, en otroligt krävande men lärorikt program. Mina planer efter gymnasiet är lite oklara men det lutar mot att jag kommer vidareutbilda mig inom vården, antagligen till barnmorska.

Även fast jag har mycket plugg så försöker jag ändå ta vara på min fritid. Förutom att spela dator- och tv-spel så gillar jag även att läsa, virka och rita samt att gosa med mina 2 marsvin Koda och Aske. Som det märks så består mina hobbys av lugna aktiviteter, och det stämmer även bra in på mig. Jag är en lugn person, som bryr mig mycket om att andra har det bra. Jag har inga problem att sitta i samtal men jag försöker vara mån om att alla har det bra, och får prata om de vill. Men även fast jag är lugn så kan jag lätt bli flummig sent på kvällen.

Om ni ser mig inne i spelet så är det antagligen när jag är påväg till ett event. Men på det sistone så har jag även börjat levla mer samtidigt som jag lyssnar på true crime poddar. Men om ni ser mig i spelet så är det bara att komma fram, jag bits inte.

Vitt_band.png

MEDLEM | SIGGE

SIGRID BUNNYROAD
unknown (1).png
unknown.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Sigge

Gick med: 2022-05-01

Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @ssosigge

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Pappersbit 4.png

Hejsan! Jag är Sigge, 17 år, born and raised lite utanför Göteborg. Jag läser estetiska programmet med inriktning musik på gymnasiet och älskar allt som har med musik att göra. Med det sagt tar jag allt lite som det kommer och har inte en aning om vad jag vill göra efter gymnasiet. En dröm är att studera vidare norrut i landet.

 

Även min fritid spenderar jag utöver plugg till stor del med musikaliska aktiviteter. Om jag inte sjunger i kör eller spelar cello så lyssnar jag på musik medan jag gör något annat. I övrigt är friluftliv också ett stort intresse och jag älskar att fjällvandra och åka längdskidor, främst i spår uppe på fjällen. Det är en frid, frihetskänsla och tystnad över det som är svårslagen.

 

SSO har legat mig varmt om hjärtat sedan 2015 då jag satte mina fötter på Jorvik för första gången. Sedan dess har jag varit med i flera olika klubbar och lärt känna otroligt många fina människor. Gemenskapen av att vara med i en klubb och de fina vänskaper jag fått under tiden är det som har hållit mig kvar på Jorvik och mina idag närmsta vänner har jag funnit genom spelet. Om man ser mig i spelet är det stor chans att jag antingen umgås med vänner eller tränar kadrilj i ridhuset.

Vitt_band.png

MEDLEM | VILDA

VILDA SNOWNIGHT
vilda.png
IMG_1445.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Vilda

Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @vildasnownight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Långt papper.png

Hej!

Jag är en kreativ och driven person som gärna får saker gjorda så långt innan deadline som möjligt haha! Många beskriver mig som en lugn person som är mån om att alla runtomkring mig ska känna sig bekväma. Jag har dock även ett sinne för humor och lättar väldigt gärna upp en tryckt stämning eller bryter upp en tystnad!

 

Jag är uppväxt i en ort norr om Stockholm men bor just nu i Karlshamn där jag går på Blekinge Tekniska Högskola och läser ett program om immersiva tekniker (Virtual Reality etc).

 

Utöver SSO spelar jag många andra spel på min fritid, mestadels olika story-spel såsom Red Dead Redemption 2 och Horizon: Zero Dawn. Jag är även en stor bokmal och läser mycket och älskar att lyssna på en ljudbok under varje tillfälle jag hittar i vardagen.

 

Om det inte redan framgått från mitt ansvarsområde kan jag säga att jag brinner mycket för SSO dressyr! Älskar att skapa mönster i ridhuset med hjälp av kreativitet och stort samarbete tillsammans med alla ryttare. Fastnade för kadrilj direkt när jag introducerades till det och jag är väldigt glad över att få fokusera på det så mycket här i klubben tillsammans med alla andra intresserade! 

Vitt_band.png

MEDLEM | CHARLOTTE

CHARLOTTE ICECAKE
charlotte2.png
charlotte.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Charlotte/Iskaka

Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @charlotte_icecake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 5.png

Hej! 


Mitt namn är Charlotte Icecake och kallas mestadels för Charlotte men ibland även Iskaka. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt pratglad, positiv och öppen person med skinn på näsan, som inte är rädd för att säga ifrån eller ta en diskussion om jag tycker att något inte står rätt till. Jag är väldigt mån om andra, och skulle vilja säga att jag även är väldigt omtänksam som person. Jag tycker om att hjälpa andra, och har aldrig något problem med det. 

Min fritid spenderar jag mycket med familj och vänner. Jag tycker om dans och tar olika dansklasser några gånger i veckan. Förr i tiden var jag mycket i stallet också men på senare tid har det inte blivit av alls tyvärr. Jag spelar även andra spel utöver Star Stable, som t.ex. ARK: Survival Evolved, The Sims och Planet Zoo.

 

Jag tycker om alla möjliga olika spel så om någon har något tips, hit me up!

Vitt_band.png

MEDLEM | CLARA

CLARA SOFTGARDEN
StarStable_2022-07-11_21-31-52.png
IMG_3271.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: -

Gick med: 2022-11-06
Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @clarasoftgarden

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 3.png

Hejsan, Clara heter jag. Jag är 17 år och pluggar ekonomi andra året på gymnasiet. Jag bor i skogarna norrut tillsammans med min familj. Vi har även fyra djur i huset. Två hundar, Bastian och Charlie. Samt två katter, Coco och Chanel. På min fritid så gillar jag att umgås med familj och vänner men även att spela. Just nu går mycket utav tiden åt plugg men jag spenderar så mycket tid jag kan med klubben. Oavsett om det är event eller inte så sitter jag gärna med och pratar medans jag pysslar med annat som att tex levla.

 

Jag har sedan jag var liten gillat att spela många olika instrument men nu för tiden lyssnar jag bara. Jag lyssnar ofta på musik och det kan vara lite allt möjligt. De artisterna jag lyssnar mest på just nu är nog ändå Billie Eilish, Niall Horan, Harry Styles, Taylor Swift och Lil Peep. Jag älskar att gå på konsert men bor tyvärr en bit bort från både Stockholm och Göteborg så det är inte jätte ofta det händer.

 

Jag trivs mycket bra ute i naturen och kan inte säga annat än att jag älskar vintern. Såklart att det är lite kallt och så men det är ju charmen med det hela. Vinter årstiden är alla dar i veckan min favorit. Inte nog med att julen kommer därpå så finns det ju inget bättre än att åka på utflykt med skotern och grilla korv.

Vitt_band.png

MEDLEM | ARIA

ARIA NIGHTBORN
Aria1.jpg
Aria2.jpg
Pappersbit 3.png

Hej! Jag heter Aria, jag skulle beskriva mig som en varm och lugn person som gillar att organisera, att få ordning och reda på saker är verkligen som balsam för själen! Impulsiv kan man inte säga att jag är då jag gärna hittar lösningar som kommer hålla en längre tid framöver. Jag är utan tvekan en observatör som gärna tar in information runt omkring mig för att sedan dra mig tillbaka och fundera över bästa sätt att gå tillväga med den informationen som snappats upp. Även om jag är tillbakadragen och gillar att fundera över saker är jag inte alls rädd för att säga ifrån om det uppstår en situation som inte känns rätt mot alla inblandade, det är otroligt ovanligt att jag blir styrd av känslor i pressade situationer - Med andra ord en person som är bra på att distansera mina egna känslor samtidigt som jag går in och lyssnar på andras känslor i en osämja med förståelse.

 

Jag har stort fokus på individen och försöker aktivt hitta bästa sätten att navigera olika sorters konversationer för att alla ska känna sig bekväma, både med samtalet som förs men också med mig som person. Försöker alltid sprida värme och förståelse då alla agerar som dem gör av en anledning.

 

Förutom detta skulle jag nog våga påstå att jag har en komisk sida också där jag gärna flikar in med lite comebacks i de situationer det passar. Är alltså både en ordningsam men lite busig person.

 

Utanför Jorvik jobbar jag på en ekologisk mjölkgård där jag har huvudansvaret över kalvarna. Trivs riktigt bra med detta jobb trots att jag egentligen är hundtjej ut i fingerspetsarna men man vet aldrig vad livet ger! Har jobbat på olika hunddagis, hundpensionat och med omhändertagna hundar innan jag tillslut landade på gården som är mitt arbete nu. Är verkligen en djurälskare så det är klart att ens hjärta bultar för de stora damerna på gården men måste erkänna att det bultar lite extra för “mina” små kalvar. När tiden inte spenderas på jobbet så läggs mycket tid på min hund Doris, tillsammans så tränar och åker vi på tävlingar i Nose Work. Det är något båda två brinner starkt för. Kan förövrigt tillägga att jag gärna spenderar en heldag med näsan i en bok.

 

Ser ni mig dock på jorvik är det stor chans att det är i ridhuset under program träningar, där spenderas det en hel del tid då dressyr är bland det bästa som finns. Ni lär garanterat känna igen min karaktär på hennes runda svarta glasögon och lila hår. Kom gärna fram och säg hej!

Titel: Medlem

Smeknamn: Aria

Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998 (24 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Vitt_band.png

MÄSTARE | ELLA

CORNELIA STARCAMP
image0.jpg
Dia_forsta_ridturen_c.png

Titel: Mästare

Smeknamn: Ella

Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @cornelia.starcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 3.png

Hejsan!

Jag heter Ella, är 20 år och kommer från Linköping men bor numera i Sölvesborg tillsammans med min pojkvän! I spelet heter jag Cornelia Starcamp och har spelat sen 2012 egentligen, men hade en paus mellan 2014-2018. Under hösten där 2018 hittade jag Spring Roses och gick med innan klubben öppnade som en av de första ridlärarna. Under hösten 2019 blev jag klubbägare tillsammans med Alva, men hösten 2020 blev det väldigt mycket i med skolan vilket gjorde att jag tillfälligt lämnade klubben strax före årsskiftet och kom tillbaka i slutet på mars 2021. Just nu är jag endast medlem i Spring Roses men sitter även som ridlärare och för nu tänker jag hålla mig till det, bara få njuta av gemenskapen och alla aktiviteter och hjälpa till med klubbjobb till och från som alla andra : )

 

Lite mer om mig, jag har ridit och hållit på med hästar sedan jag var 2 år gammal, har haft två egna ponnysar och tävlat i dressyr på FEI-nivå. Men i maj 2021 sålde jag min D-ponny och slutade även med ridningen av olika anledningar. Jag flyttade även 4 timmar hemifrån under 2021 och fick en lägenhet tillsammans med min pojkvän i november, samt fick jobb som personlig assistent så det är vad jag gör i dagsläget! Jag har även precis tagit studenten, i Januari 2022. Lite udda tid på året, men så kan det bli när man går på Korrespondensgymnasiet hahah!

 

Utöver det så är jag en glad och positiv tjej som alltid vill allas bästa! Jag hänger mycket i discord om dagarna och spelar olika spel, men mest SSO och The Sims 4!

 

Det finns så mycket jag gärna vill berätta om mig och som jag vill prata om, jag är en väldigt social människa, men det får räcka såhär! Älskar att lära känna nya människor så tveka inte att höra av dig om du vill! Kram

Vitt_band.png

MEDLEM | NELI

CRYSTAL LIGHTSON
IMG_2342.jpg
Neli2.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Neli

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @crystallightson

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hejhej! Det är jag som är Neli, en 18 årig tjej från en liten stad i Norrland. För tillfället pluggar jag andra året på Naturvetenskapsprogrammet med inrikting natur, dock har jag ingen blekaste aning om vad jag vill hålla på med efter gymnasiet. Jag skulle nog beskriva mig själv som snäll och trevlig tjej som vill allas bästa. 

På fritiden spenderar jag många timmar i stallet då jag har ett brinnande hästintresse. Jag äger själv två hästar som jag rider nästintill varje dag. Ena är ett skimmel sto född 2010 som heter Florence, och andra är en brun valack född 2017 vid namn Reaching Out JVH (men vi kallar han för Rio). Jag tävlar och tränar främst hoppning med även dressyr.

Utöver hästintresset så tycker jag även mycket om att spela, och Star Stable har alltid varit ett av mina favoritspel. Det jag tycker mest om med Star Stable är hur många fina och trevliga personer man möter över spelet, samt allt med klubbar. Jag är en riktig klubbnörd verkligen. Utöver Star Stable så spelar jag även spel som World of Warcraft, Minecraft, Overwatch, Sims, Genshin Impact och massa fler.

Kom gärna fram och säg hej om ni stöter på mig, jag tycker det är jättekul att lära känna nya personer! Det var allt för mej, tack o hej! :D

Vitt_band.png

MEDLEM | BIBBI

EBBA DAWNSKY
7240EA34-9410-4C2B-9755-05ECFB3616B0.jpg
B2A4D44B-6077-4302-A87E-4BCCB230FAF1.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Bibbi

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @ebbadawnsky

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 6.png

Hallå där!

 

Mitt namn är Ebba Dawnsky i spelet och går ofta efter smeknamnet Bibbi, men kallas även för Ebba eftersom jag heter det i verkligheten. Jag bor i en liten liten stad utanför Uppsala där jag bor med min mamma, pappa och mina två katter Signe och Zelda. Just nu går jag sista året på gymnasiet där jag läser samhäll med inriktning beteende. I framtiden vill jag plugga vidare till antingen sjuksköterska eller socionom.

 

Som person är jag väldigt snäll och en bra lyssnare. Jag kan uppfattas som lite blyg i början men när jag väl kommer igång kan jag prata ganska mycket. I spelet hittar ni mig oftast vid någon av jorviks alla banor, i mitt hemstall där jag desperat försöker få ihop outfits haha, eller på event med klubben. Jag älskar att gå på event och jag tycker att det är väldigt roligt. Utöver Star stable så spelar jag även mycket sims, jag kan sitta i timmar framför datorn, men jag har även andra intressen. Jag är väldigt kreativt lagd och älskar att rita samt att läsa böcker. Men mycket tid går även åt till plugg.


Hoppas vi ses i spelet

Vitt_band.png

MEDLEM | EVVE

EVELINA STARFALL
evve2.png
evve.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Evve

Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (21 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hejsan!


Jag heter då Evelina men kallas oftast för Evve i klubben. Jag är 21 år gammal och bor mitt i Jämtlands skogar med min katt. 


Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person som gärna hänger med på alla möjliga aktiviteter i klubben!


Jag har varit med i Spring Roses sen hösten 2018 så i princip från start och trivs som fisken i vattnet.
I spelet går det oftast hitta mig antingen i gallerian eller i hemstallet där jag sätter ihop alla möjliga outfits ;)

 

Utöver starstable så gillar jag att vara kreativ och målar en hel del! 


Är också intresserad av smink och hår (har ofta väldigt många tips och åsikter och om det börjar pratas hårfärg så är jag där direkt) men också en hel del spel, red dead redemption 2 är då favoriten.

Vitt_band.png

MEDLEM | AMANDA

FANNI PURPLEHEART
finn.jpg
Finn2.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Amanda

Gick med: 2021-11-14

Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @fannipurpleheart

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 4.png

Hej där!

 

Hej där! Jag heter Fanni Purpleheart men kallas oftast för Finn. Jag är 19 år och bor på en liten hästgård i södra Sverige.

När man först lär känna mig kan man få uppfattningen om att jag är lite blyg men det brukar inte hålla i länge. Jag är väldigt utåt och pratglad efter att jag fått ”känna in” situationen lite. På fritiden har jag två stora intressen utöver Star Stable, hästar och att måla. Min mamma och jag har två hästar tillsammans som vi hjälps åt med. Jag har aldrig riktigt varit en tävlingsmänniska så vi håller oss främst på hemmaplan. När jag inte är på hästryggen eller i stallet kopplar jag av med pennan eller penseln i handen. Jag verkligen älskar att låta kreativiteten flöda. 

I Star Stable är klubbar största anledningen till att jag fortfarande spelar. Utan det sociala med andra spelare hade mitt intresse i spelet inte varit desamma. Om man bortser från klubblivet så tycker jag väldigt mycket om att göra uppdrag i spelet, levla och fota.

Det var lite om mig, kom gärna fram och hälsa om du stöter på mig i spelet! 

Vitt_band.png

MEDLEM | JULIA

JULIA DEERBROOKE
Julia.jpg
Julia.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Julia

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @juliadeerbrooke

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 5.png

Hej!

Jag heter Julia och är en 20 årig tjej som bor precis utanför Göteborg. Just nu pluggar jag på teknisktbasår och hoppas komma in på drömlinjen nästa höst. Jag är en väldigt pratglad person som ofta behöver avbryta mina meningar för att spontan hicka men jag låter sällan det stoppa mig!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och snäll person som älskar att skratta. Jag är alltid beredd att ge min tid om någon vill ha sällskap när de levlar och om min reshade inte krånglar så tar jag gärna bilder!

 

På fritiden så kan jag vara i stallet och rida, i soffan och kolla på film och serier med katten, vid pianot och lalla runt eller vid datorn och spela sso, sims och minecraft. Och om inspirationen slår så kan jag sitta och rita/ redigera i timmar.

Vitt_band.png

MEDLEM | ELLIE

KEIRA LIGHTLUCK
IMG_0112.jpg
IMG_5619.jfif

Titel: Medlem 

Smeknamn: Ellie

Gick med: 2022-03-27

Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @lightlucksso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 4.png

Hejsan!

 

Det är jag som är Ellie, men i spelet heter jag Keira Lightluck. Just nu går jag trean på gymnasiet med inriktning Fordon- och Transport, jag kör alltså lastbil om dagarna när vi inte pluggar lagar och vikter. Motorintresset har varit med länge och jag tycker att det är så kul att jag nu även kommer att jobba med det! När jag inte är i skolan så är jag antagligen i stallet och jobbar eller rider. Jag jobbar på ett westernstall nära mig och har fått förmånen att rida deras hästar när jag inte jobbar. Rider speciellt två hästar som heter Pippi och Tilda, dem är två helt olika hästar men jag lär mig supermycket på det. Älskar att vara där och umgås med hästarna och människorna, kolla på lektioner eller ta en mysig uteritt. När jag är hemma så sitter jag ofta framför datorn och spelar diverse spel som dem andra medlemmarna får mig att testa, nyligen har jag blivit ett riktigt minecraft fan men spelar även annat som Sims, nyligen börjat spela Valorant och givetvis Starstable.

 

Jag är ofta glad person och blir faktiskt sällan på dåligt humör, försöker alltid att se saker från andras perspektiv. Rätt pratglad av mig men såklart finns det gånger man går in i samtal för att få en livepodd! ^-^

Vitt_band.png

MEDLEM | ENYA

LEIA DEERFOREST
leia.jpg
leia2.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Enya

Gick med: 2022-03-27

Ålder: 1996 (26 år)

Instagram: @teamdeerforest

Extra sociala medier

@torktumladponny (Snapchat/Instagram)

Spelat sen: Oktober 2014

Pappersbit 6.png

Hej på er! Ni kan kalla mig Enya, en bubbligt glad tjej med mycket driv.

Jag bor på en liten hästgård strax utanför Uppsala med mina två katter Shini och Dexter. Jobbar i butik på dagarna men drömmer om att bli djursjukvårdare i framtiden, och spenderar helst min fritid framför datorn, i garaget med min pojkvän skruvandes på våra bilar eller ute i naturen och laddar batterierna.

 

Man skulle kunna kalla mig för mångsysslare - jag tycker även om matlagning, fotografering, psykiatri och biologi, löpning och broderi. Allt går i vågor och just nu är jag helt insnöad på att lära mig allt om kaffe och baristayrket!

 

Det är svårt att beskriva sig själv så jag frågade mina närmaste vänner, de sa såhär; ”du är omtänksam, har världens torraste humor, är lojal, analytisk, effektiv, kreativ och organiserad”.

 

Jag skulle även lägga till att jag är väldigt social och inkluderande. Har väldigt mycket åsikter om saker och ting och är inte rädd för att stå upp för mig själv eller personer jag bryr mig om, på ett schysst sätt såklart.

 

Jag vill att alla ska må bra, eftersom jag själv har mått dåligt större delen av mitt liv och precis har kommit ur ”dimman”. I Star Stable kan ni ofta hitta mig i full färd med att levla, lite i min egna bubbla med en podd i hörlurarna. Ni får dock mer än gärna komma fram och prata om ni ser mig.

 

Vi ses in game!

Vitt_band.png

MEDLEM | ELIAS

MELISSA SLOWKNIGHT
elias.png
elias.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Elias

Gick med: 2021-11-14
Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @mellslowknight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5.png

Halloj! Mitt namn är Elias, Melissa Slowknight i spelet, och jag är 20 år. Jag bor på en liten gård med min familj och våra djur.

 

Skulle beskriva mig som en väldigt pratglad kille som alltid försöker bidra med en positiv energi. Tycker om att göra andra glada. Jag är ganska så utåtriktad skulle jag säga, men ibland är det jobbigt i stora samtal.

 

Djur är ett väldigt stort intresse för mig, speciellt hundar, men hästar också! Rider en hel del och tränar hoppning med min islandshäst, Dropi. Tycker även om att rita på min fritid. I spelet hittar ni mig oftast på championat, resultattävlingar eller på en misslyckad levlingsrunda. Utöver SSO spelar jag mycket Phasmophobia, RDR2 och alla dinosauriespel jag kan hitta.

Vitt_band.png

MEDLEM | STEN

NADIA KITTENBORN
sten.jpg
stan sso.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Sten

Gick med: 2021-03-07

Ålder: 2002 (20 år)

Instagram: @nadiakittenborn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 6.png

Hej på er! 

Jag heter Nadia Kittenborn men de flesta kallar mig för Sten! Jag är 20 år gammal och kommer ursprungligen från en liten stad i södra Dalarna. 

Just nu så bor jag dock i USA, mer specifikt i Reston i Virginia, en mindre stad en bit utanför Washington D.C. Här har jag varit sen i juli 2022 och kommer vara här i ett år eller två och jobba som au pair. Innan jag åkte hit hade jag precis tagit studenten från Barn- och Fritidsprogrammet med pedagogik-inriktning så förskolan väntar på mig när jag kommer hem igen! 

Som person skulle jag säga att jag är introvert men försöker gärna ta mig utanför min comfort zone och älskar att sitta och prata med (eller lyssna på) folk. Sen jag flyttade till USA så är de flesta av mina vänner online vilket jag egentligen inte har något problem med men det gör att det blir svårare för mig att ta mig ut och hitta på saker. Utanför klubben och jobbet så spenderar jag då stor del av min tid online eller med min värdfamilj, de är precis som mig och älskar sällskapsspel och pussel så vi gör ofta något sånt. Jag försöker också resa och se mycket medan jag är här, mitt mål är att se alla 50 stater; än så länge är jag bara uppe i 7 (om man inte räknar med de som jag bara åkt igenom, då är det 10). 

Ser ni mig i spelet är det bara att komma fram. Hoppas vi ses!

Vitt_band.png

MÄSTARE | JULIA

ROSE HIGHLEE
F18E666F-2902-424C-ABA2-06595DB78646.jpg
D16827DD-FE9E-4E13-B6A3-15F1697994E9.jpg

Titel: Mästare

Smeknamn: Julia

Gick med: 2022-05-01

Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @rosehighlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hej! Mitt namn är Rose Highlee men kallas främst Julia eller Roy. Jag har alltid älskat hästar, då jag fick min första ponny vid 4 årsålder, vilket sedan också har lett mig till Star Stable.

 

Hemma på gården har vi 6 hästar, varav en är min tävlingsponny som jag tränar och tävlar dressyr med i FEI-klasserna. Som många andra av mina medtävlanden så har jag dessvärre inte någon ambition om att jobba vidare med hästar, utan är mer inriktad mot juridik-hållet. En dröm och förhoppning jag har är att plugga vidare på ett juristprogram och sedan vidareutbilda mig inom något juridiskt, för tillfället lutar det mot affärsjurist. Jag har å andra sidan också en dröm om att få tävla vår unghäst upp mot OS efter att jag pluggat färdigt, men vi får väl se vart allting leder.

 

Som äldre spelare på Star Stable så har det blivit lite segt de sista åren då många vänner slutar och försvinner från spelet. Jag är så tacksam över att få vara en del av denna fantastiska klubben och alla fantastiska människor som förgyller vardagen, både utanför och i spelet. Så på den fritid jag får till hänger jag gärna med på event eller bara umgås. Annars tar jag det jättegärna lugnt hemma i soffan, kollar på serier, filmer eller läser en bok, eller myser med en av våra fyra katter.

Vitt_band.png

MEDLEM | PELLE

SAGA GOLDFALL
StarStable_2022-12-20_20-36-30.png
StarStable_2022-09-30_03-38-02.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Pelle

Gick med: 2022-09-11

Ålder: 1997 (25 år)

Instagram: @sagagoldfall

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 5.png

Hej!

 

Jag heter Saga Goldfall men går efter smeknamnet Pelle. Håller mig hus i Hallands vackra landskap där jag även växt upp. Jag bor med min katt som heter Fisk, där jag gärna gillar att sitta inne och chilla. Har ett stort intresse för konst och IT, vilket man hittar mig göra för de mesta under dagarna! Jag är utbildad digital illustratör och hoppas på att kunna jobba med min hobby!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad person som gärna vill sprida energi och glädje. Är otroligt social på nätet och sitter mer och gärna i discord vc. När jag inte sitter med konst så sitter jag med spel, vilket oftast blir SSO, Phasmophobia eller Sims.

Vitt_band.png

MÄSTARE | MAJA

SALLY PURPLEWEB
StarStable_2022-10-12_14-49-24.png
StarStable_2022-10-24_00-21-00.png

Titel: Mästare

Smeknamn: Maja

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 2005 (17 år)

Instagram: @sallypurpleweb.sso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 6.png

Hej hej!

 

I spelet ser ni mig som Sally Purpleweb, men jag kallas för Maja. Som person är jag riktigt social och spenderar gärna timmar till att prata med andra. Lägger mycket energi på att de i min närhet ska känna sig trygga och hörda med mig. Mina vänner är det finaste jag har.

 

Jag går en linje på gymnasiet som kallas spelgrafik. Älskar spel samt tycker mycket om att rita och skissa, speciellt när det gäller hästar! En fun fact om mig är att jag är väldigt intresserad av rymden, och svartahål är det jag snöat in mig mest på.

I sso levlar jag gärna med sällskap, samt tycker om att gå på event. Dock slår inget dressyren/kadriljen! Har hållit på med dressyr i några år nu och det är en flamma som bara brinner starkare för varje år som går! Utanför sso spelar jag en rad olika spel och testar även ibland gärna nya! Vilka som är mina favoriter går i perioder, men Valorant brukar alltid gå hem!

Vitt_band.png

MEDLEM | SARA

SOFIE ARCHLORD
Sofie1.jpg
Sofie2.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Sara

Gick med: 2021-10-03
Ålder: 2003 (19 år)

Instagram: @sofiearchlord

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 5.png

Mitt namn är Sofie men kallas oftast för Sara. Jag bor i en liten stad som heter Nyköping där jag bor med min familj och katt. I närheten går jag nu på hästlinjen på gymnasiet och tanken är att i framtiden jobba som hästskötare eller med avel. 

På fritiden hänger jag i stallet men även hemma där jag spenderar mycket tid online med vänner. Musik är ett stort intresse som jag har. Redan som liten spelade jag många instrument men idag håller jag mig bara till att lyssna! 

Jag har spelat sso sedan 2013 och spenderar gärna min tid i spelet på att ta bilder och fixa outfits! Jag spelar även andra spel som rdr2, gta, minecraft, the forest och många fler. 

Om ni ser mig i spelet får ni gärna komma fram o säga hej!

Vitt_band.png

MEDLEM | WILMA