medlemsflikneli.png
KONTAKTA MIG

Hej! Jag heter Crystal Lightson och kallas för Neli.

Jag är hemsideansvarig och min uppgift är att bland annat uppdatera medlemmarnas presentationer, uppdatera tävlingshistorik inom dressyr och tävlingslaget, även uppdatera texter och fixa nya flikar.

 

Vill du ändra din presentation kan du kontakta mig genom discord.

Nadia Kittenborn

RIDLÄRARCHEF | STEN

sten.jpg
stan sso.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Utskottsledare -Ridlärarchef, Ridlärare, Klubbdomare, Ridlägeransvarig)

Smeknamn: Sten

Gick med: 2021-03-07
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @nadiakittenborn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hejsan!

 

Jag heter Nadia Kittenborn men de flesta kallar mig för Sten. Jag är 18 år och bor i en liten stad i södra Dalarna.

 

Jag går just nu andra året på barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot pedagogik och det trivs jag så bra med kanske är det för att jag själv saknar förskoletiden. Allting var så lätt då!

 

Hursomhelst, som person så skulle jag säga att jag är en introvert men glad tjej, jag har inte ett jättestort gäng med vänner men de vänner jag har bryr jag mig otroligt mycket om. Jag hänger mest hemma då jag har social ångest och det gör att det är jobbigt för mig att ta mig ut och träffa folk. Men det har ändå varit något positivt för mig då jag genom detta hittat till sso och kärleken och vännerna som finns här.

 

Utöver spelet så tittar jag mycket på serier och umgås med min familj, jag älskar att spela kort och sällskapsspel vilket jag brukar tvinga med familjen på. I spelet så älskar jag att gå på event, det spelar ingen roll vad det är utan jag går på allt. Även dressyren är något jag tycker om väldigt mycket vilket är anledningen till att jag drogs till Spring Roses. Jag är också beroende av att köpa hästar även fast jag bara rider på samma 2 hela tiden!

 

Ser ni mig i spelet så är det bara att komma fram!

Natalie Turtlewater

INTERVJULEDARE | NATTA

IMG_6928.png
Natta2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Utskottsledare - Intervjuledare, Fritidsarrangör)
Smeknamn: Natta
Gick med: 2021-10-03
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @natalieturtlewater

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hejhej!
Mitt namn är Natta och jag är en 18 årig tjej från Örebro. Jag skulle säga att jag är väldigt engagerad, lugn och glad av mig.  Just nu läser jag tredje året på gymnasiet på programmet samhälle-kriminologi. Min ambition är att läsa jurist linjen efter gymnasiet. På fritiden gillar jag att gymma, vara med kompisar/familj och självklart att spela sso. Jobbar även som handbollsdomare när det behövs!

Jag har ett stort intresse för djur och har för tillfället två katter. Men har förhoppningar att skaffa allt fler djur när jag flyttar hemifrån. 
Hoppas vi ses! 

Brooklyn Starpaw

NOVISLEDARE | MOLLY

MollyNy2.jpg
MollyNy.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Utskottsledare - Novisledare, Novisvärd)

Smeknamn: Molly

Gick med: 2021-06-06
Ålder: 1999 (22 år)

Instagram: @brooklynstarpaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hejsan! Mitt namn är Brooklyn Starpaw i spelet men jag kallas för Molly. Jag är 22 år och bor i en liten stad i Västra Götaland. Jag bor i min egna lägenhet tillsammans med min sibiriska katt Zelda.

Till vardags jobbar jag som platschef på Espresso House och inom företaget har jag jobbat lite drygt 3 år, så det blir en hel del kaffe per dag! Tanken finns dock att plugga vidare inom en snar framtid.

Skulle beskriva mig själv som en glad, positiv och lugn tjej som alltid vill allas bästa. Jag är bra på att läsa av situationer och anpassar mig lätt efter vilka jag umgås med. Jag älskar att lära känna nya människor och hitta på saker tillsammans! Struktur och engagemang står mig varmt om hjärtat, så är glad att jag hittade till Spring Roses som har just detta!

Ett stort intresse jag har är inredning, men också musik och att träffa vänner. Utöver det så blir det mycket Star Stable på min lediga tid. Då levlar jag, champar eller umgås med klubben.


Det var allt för mig, hoppas vi ses!

Vilda Snownight

DRESSYRLEDARE | VILDA

IMG_1445.jpg
vilda.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Utskottsledare - Dressyrledare, Dressyrinstruktör, Medlemsvärd, Klubbdomare, Tävlingsryttare)

Smeknamn: Vilda 
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2001 (20 år) 

Instagram:

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej!

 

Jag heter Vilda Snownight och är 20 år gammal. Jag har spelat sso i nästan halva mitt liv haha, men jag tappade intresset för ett par år sedan men sedan jag gick med i Spring Roses har jag fått tillbaka glöden. Älskar att leta efter saker i spelet, men endast om jag har sällskap eller lyssnar på en ljudbok!

Jag tog studenten 2020 där jag gick en mix mellan estet och sam, perfekt avvägning mellan foto, media och vanliga behörighetskurser. På fritiden gillar jag att fota, rita och spela alla möjliga olika dataspel. Inte så konstigt att jag i framtiden skulle jag vilja jobba med spelutveckling eller någon annan form av 3D-design eller animation! 

Hoppas vi ses!

Zelda Sweetcake

TÄVLINGSLEDARE | NICO

StarStable_2022-01-03_20-56-11.png
StarStable_2022-01-03_20-35-24.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Utskottsledare - Tävlingsledare, Klubbdomare, Dressyrutvecklare Fritidsarrangör)

Smeknamn: Nico

Gick med: 2021-01-03

Ålder: 2004 (18 år)

Instagram: @zeldasweetcake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hejhej!!

 

Det är jag som är Nico, eller Zelda Sweetcake i spelet. Jag är en 18 åring från Norra Norrland, Luleå för att vara mer exakt. Här bor jag med min familj och våra två hundar. Jag har även en osund relation till både Star Coins och koffein (och tydligen diskmedel om ni frågar resten av klubben), bli inte förvånad om det köps och spenderas 20 000 sc samma helg. Eller om det kommer en bild på två nyinköpta flak monster.

 

Förutom detta spenderande av pengar på onödiga saker, fyller jag min vardag med att studera på folkhögskola, där jag planerar att ta min examen, med högskolebehörighet, för att sedan kunna studera vidare med det jag då känner passar mig. Mest troligt mot sjukvård, antigen för djur eller människa. Djur är något som jag brinner för. Min dröm är att någon gång kunna jobba inom rennäringen eller något yrke med hundar och natur i fokus.

 

Jag är en så kallad social introvert. Till en början kan jag verka lite kall, utan att mena det. Men så fort du lär känna mig kommer du märka att jag är en pratkvarn som älskar att sitta i samtal och prata, långa timmar in på natten. Brukar också vara väldigt aktiv i chatt, främst på discord, så där kan du lätt få tag på mig!

 

I SSO brinner jag för tävlandet. Jag sitter just nu som tävlingsledare, vilket innebär att jag har hand om det som gäller klubbens tävlingslag, detta är ett jobb som passar mig superbra. Jag är inte med och tävlar denna säsong, men det innebär inte att jag sitter och nöter banor för att få ned mitt personliga bästa. Jag syns även ofta till på championat, eller dömer tävlingar i serien vi tävlar i.

 

Förutom Star Stable så spelar jag många andra spel. Valorant, Genshin Impact, RDO är några spel som jag just nu lägger ner många timmar i veckan på!

 

Hoppas vi ses!

Hedvig Oakheart

FRITIDSARRANGÖRSLEDARE | VIGGO

hedvig.jpg
hedvig sso.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Utskottsledare - Fritidsarrangörsledare, Novisvärd)

Smeknamn: Viggo

Gick med: 2021-03-07
Ålder: 1999 (22 år)

Instagram: @hedvigoakheartsso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hejsan!

 

Det är jag som är Hedvig Oakheart, Ida heter jag irl. Jag bor i Hälsingland i ett stort hus med min mamma och min pappa, jag har två äldre bröder som båda har flyttat till eget. Den yngre brodern har också en hund som heter Sally, och vi tar hand om henne ganska ofta när min bror jobbar så vi ser henne som våran hund också.

 

På fritiden spelar jag en del, håller på mycket med kristaller och soulwork, det är väldigt intressant och jag har fått ett helt nytt perspektiv på livet! Övrigt spenderar jag mycket tid med vänner och familj, och med min pojkvän såklart. Han är min allra bästa vän och stöttepelare, jag vet inte vart i livet jag skulle vara om jag inte hade haft honom vid min sida. Just nu håller vi på att spara ihop pengar för att kunna köpa ett hus tillsammans, och vi hoppas att vi kommer kunna flytta ihop i slutet av året eller i början på nästa och vi är så taggade!

 

Utöver det jag gör på fritiden så jobbar jag på Max på halvtidsanställning.

 

Jag är väldigt glad och social, pratar mer än gärna med andra spelare, nya som bekanta. Jag är också väldigt frispråkig och är inte rädd för att säga vad jag tycker på gott och ont. Många skulle nog säga att jag är enkel att prata med, och jag är väldigt mån om att folk ska må bra då jag själv mått väldigt dåligt tidigare i livet. I spelet då hittar du mig troligen springandes och levla nån häst eller så hittar jag på något med klubben, tveka inte på att komma fram och säga hej!

 

Hoppas vi ses i spelet!

Amedea Loudforce

RIDLÄRARE | LO

lo.jpg
lo2.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Novisvärd)

Smeknamn: Lo

Gick med: 2021-06-06

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @lodjuret_

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej, Amedea heter jag men kallas Lo. Jag är 17 år och bor just nu i Stockholm men mitt mål är att så fort jag har gått ut gymnasiet flytta norr över , för att förhoppningsvis kunna gå läkarlinjen i Umeå.

 
Som person tänker jag mycket, älskar att utmana mig själv både psykisk och fysiskt. Min väg har och är inte alltid helt lätt att vandra på och i och med tuffa stunder har jag lärt mig den hårda vägen vad som är viktigt för mig i livet. Jag älskar att umgås med folk och lära känna nya, är väldigt pratglad men anpassar mig till situationen. Uppskattar att från en lugn pratstund om lätt och djupt till "partaj" med skratt och skoj.


På min fritid om jag ej är hemma hittar man mig i stallet hos min häst Certa, hon är ett arabiskt fullblod på 7 år. Tillsammans jobbar vi med horsemanship vilket i korta drag innebär att samarbete och kravlös kommunikation är grunden till all vår träning. Det är VI som gör något och är det inte VI så tar man ett steg tillbaka, inget ska tvingas fram utan man jobbar med individen. Jag kan babbla på om hästar och samarbete i evigheter haha, så om man är nyfiken är det bara att höra av sig. Jag kan hålla på i timmar...


Min andra älskling är min hund, han heter Bill och är en Lagotto på 11/12 år, lite osäker då han är en omplacering. Vi blev ett par för snart ett år sedan och lämnar inte varandras sida, han räddade mig från en tuff plats och jag fick honom från en tuff plats. Det är så häftigt att se hans och vår resa. Från att han var helt i sin egna bubbla till att vilja leka och hälsa på andra.

Musik ligger mig varmt om hjärtat, spelar gitarr och sjunger ofta. Musik är som terapi för mig, jag skriver mycket egen musik och gör även akustiska covers.


Om jag ej kan sova hittar man mig i köket bland kastruller och bunkar. Pågrund av allergier som gör fikande och resturang besök lite svåra pysslar jag med egna recept. Att skapa är nog det som tilltalar mig till olika saker, jag skapar musik, skapar recept och i skapandets spår gillar jag även att dansa.


Stor kram från mig.

Matilda Goldlee

RIDLÄRARE | MATTAN

Mattan1.jpg
Mattan2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Veckobrev)
Smeknamn: Mattan
Gick med: 2021-10-03
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @matildagoldlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej hej, mitt namn är Matilda Goldlee men ni kan kalla mig för Mattan! Jag är i skrivande stund 19 år och bor på Bjärehalvö i Skåne. Jag studerar mitt sista år på hotell och turism linjen med lite extra inriktning på bartending. Jag har autism och kan ha svårt att veta hur jag ska agera i sociala situationer innan jag lär känna de jag pratar med, därför kan jag lätt framstå som stel och lite svår att hålla en konversation med men ger ni mig en chans så mjuknar jag tillslut.

Jag vill själv påstå att mina tre största personlighetsdrag är introvert, envis och självmedveten. Jag tar hand om mig själv i första hand, jag vet ofta vad mitt mående behöver och jag anpassar mig själv utifrån det; samtidigt är jag väldigt lojal och finns alltid där för mina vänner! Jag må trivas bäst i mitt eget sällskap men säger nästan aldrig nej till ett umgänge vare sig det är online eller i verkligheten.
 
Jag står mycket för jämställdhet bland kvinnor och män samt rättigheterna för djur, däremot är detta inget jag diskuterar med klubben. Jag älskar att lära mig nya saker och hittar alltid nya intressen som t.ex växter, bilar och hud-/hårvård. Mina största intressen är styrketräning, djur och barteknik, har bara nyligen kommit tillbaka till gymlivet och absolut älskar det!

På sso är jag i full rulle med ryktes uppdrag eftersom jag för några år sedan gjorde det mindre bra beslutet att inte bara ha 1 utan 2 och sen 3 konton att numera försöka hålla igång. Så när jag inte strosar med på event eller annan typ av umgänge hittar ni mig mest troligen på Marshmallow cloud med en av de två extra karaktärerna. När jag väl spelar någon annat än sso så brukar det bli minecraft eller sims 4. Har dock lovat min kille att lära mig spela lite “action” spel också. 

Hoppas vi ses i spelet, kram! 

Cornelia Starcamp

RIDLÄRARE | ELLA

image0.jpg
Dia_forsta_ridturen_c.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Ridlägeransvarig)

Smeknamn: Ella
Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @cornelia.starcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejsan!

Jag heter Ella, är 18 år och kommer från Linköping! I spelet heter jag Cornelia Starcamp och har spelat sen 2012 egentligen, men hade en paus mellan 2014-2018. Under hösten där 2018 hittade jag Spring Roses och gick med innan klubben öppnade som en av de första ridlärarna. Under hösten 2019 blev jag klubbägare tillsammans med Alva, men i höstas blev det väldigt mycket runt omkring med skolan vilket gjorde att jag tillfälligt lämnade klubben strax före årsskiftet och kom tillbaka i slutet på mars. Just nu är jag endast medlem i Spring Roses och för nu tänker jag hålla mig till det, bara få njuta av gemenskapen och alla aktiviteter och hjälpa till med klubbjobb till och från som alla andra : )


På tal om skolan, jag går på ett distansgymnasium som jag började på i januari 2019, vilket betyder att jag då tar studenten i januari 2022! Jag går samhällsvetenskapliga linjen med inriktning beteendevetenskap och tycker att de programspecifika ämnena som ledarskap och organisation, psykologi, filosofi, sociologi och kommunikation har varit väldigt roliga! Har inga vidare framtidsplaner så, men har varit lite inne på att eventuellt bli grundskolelärare för antingen mellan- eller högstadie för att sedan satsa mot att bli rektor.
 

Utöver det så är jag en glad och positiv tjej som alltid vill allas bästa! Jag hänger mycket i discord om dagarna och spelar olika spel, men mest SSO och WoW! Min kille har dessutom precis fått mig att börja spela overwatch så ni kan säkert se mig där också nån gång ;) Utöver spel har jag hela livet haft ett intresse för hästar och har ridit sedan jag var 2 år gammal. Har haft två olika egna ponnysar sedan 2013 men ska just nu tyvärr sälja min fina D-ponny då jag inte längre har samma tid eller intresse.

Det finns så mycket jag gärna vill berätta om mig och som jag vill prata om, jag är en väldigt social människa hah, men det får räcka såhär! Älskar att lära känna nya människor så tveka inte att höra av dig om du vill! Kram
 

Ebba Zebrafall

MEDLEMSVÄRD | EBBA

ebba.png
ebba2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlemsvärd, Novisvärd)

Smeknamn: Ebba

Gick med: 2020-09-20
Ålder: 2002 (18 år)
Instagram: -
Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2014

Hej!

 

Jag heter Ebba och är en glad tjej på 18 år som bor lite utanför Stockholm. Jag är väldigt driven av mig, vill alltid göra mitt bästa för att lyckas och har stora mål i livet som jag strävar för att uppnå.

 

Jag skulle beskriva mig själv som väldigt snäll och trevlig person och gillar alltid att umgås med personer allt från att spela tillsammans till att bara sitta och snacka.

Utanför spelet så brukar jag mest jobba då jag arbetar på Ica där jag bor. Utöver det så spelar jag massa olika spel såsom League of Legends, CS, among us, WoW, sims och självklart SSO! Annars så hänger jag också med mina vänner och lyssnar väldigt mycket på musik då en av mina hobbys är att lyssna på vinylskivor!

 

Hoppas vi ses!

Annie Silvernight

KLUBBDOMARE | ANNIE

Annie_edited.jpg
Annie.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare, Mediateamet, Tävlingsryttare)

Smeknamn: Annie

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @anniesilvernight_

Extra sociala medier: -

Spelat sen: April 2012

Jag heter Annie, precis som i spelet. Jag är 20 år och uppvuxen på landet i Småland. Jag började spela sso i april 2012 någon gång men då på ett annat konto.

 

Jag är definitivt en hundperson men jag tycker om nästan alla djur. Vi har en hund som heter Betty som är den finaste någonsin! Vi har även 4 katter och 5 hästar, varav tre är dräktiga så det blir nog fullt upp nästa år ;).

 

På fritiden kollar jag på formel1, film och serier. Jag älskar spänningen med formel1 och missar aldrig ett race! Mina favoritfilmer är marvelfilmerna och sagan om ringen-trilogin, har en sagan om ringen-tatuering som bevis. Jag gillar även att sjunga men det brukar enbart ske i duschen eller i bilen ;).

 

Jag har precis flyttat till Jönköping och börjat plugga sociologi. Kursen är egentligen på distans men jag kände att jag behöver komma hemifrån lite och jag trivs väldigt bra i staden än så länge. Som person är jag lugn men fortfarande väldigt glad och sprallig.

Tindra Grayforce

KLUBBDOMARE | TINTIN

Tintin.png
Tintin.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

 (Klubbdomare, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Tintin
Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @tindragrayforce

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Halloj!

 

Jag heter Tindra Grayforce i spelet men de flesta kallar mig för Tintin. Jag är i skrivande stund sjutton år gammal och bor och pluggar i Göteborg.

Som person är jag väldigt omtänksam och glad, jag står helst inte i centrum men pratar gärna med vem som helst om lite vad som helst. Jag är ganska målmedveten och ambitiös av mig och gillar att plugga och ta ansvar. När det kommer till samhällsproblem eller djupa frågor om livet kan jag babbla på hur länge som helst om teorier och analyseringar

 

På fritiden spelar jag inte jättemycket förutom Star Stable eller Minecraft, så jag har även många andra intressen. Jag har en liten D-ponny som jag tar hand om flera dagar i veckan, letar även storhäst för att kanske kunna tävla på i framtiden. Annars är jag en stor nörd inom musik, filmer, serier och böcker. Musiken är en stor del av min uppväxt så det är något som tar upp mycket av min tid.

 

Om du ser mig i spelet, tveka inte på att komma fram och hälsa - jag pratar gärna!

Sofie Archlord

KLUBBDOMARE | SARA

Sofie1.jpg
Sofie2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare)
Smeknamn: Sara
Gick med: 2021-10-03
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @sofiearchlord

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Mitt namn är Sofie men kallas oftast för Sara. Jag bor i en liten stad som heter Nyköping där jag bor med min familj och katt. I närheten går jag nu på hästlinjen på gymnasiet och tanken är att i framtiden jobba som hästskötare eller med avel. 

På fritiden hänger jag i stallet men även hemma där jag spenderar mycket tid online med vänner. Musik är ett stort intresse som jag har. Redan som liten spelade jag många instrument men idag håller jag mig bara till att lyssna! 

Jag har spelat sso sedan 2013 och spenderar gärna min tid i spelet på att ta bilder och fixa outfits! Jag spelar även andra spel som rdr2, gta, minecraft, the forest och många fler. 

Om ni ser mig i spelet får ni gärna komma fram o säga hej!

Lisa Greenwood

NOVISVÄRD | LISA

Lisa.jpg
Lisa2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Mästare i Januari (Novisvärd)

Smeknamn: Lisa
Gick med: 2021-04-04
Ålder: 1996 (25 år)

Instagram: @LisaGreenwoodSSO

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

Hej! Mitt namn är Lisa och jag är 25 år fyllda. Jag bor i en liten villa tillsammans med min sambo och vår dreverkille Skott. Jag är just nu heltidsstuderande och pluggar folkhälsovetenskap och siktar på att jobba i förebyggande syfte för en bättre folkhälsa, inom ett företag som till exempel FunMed eller något liknande! Innan detta så har jag pluggat Ekonomi med inslag av psykologi, ledarskap och företagande, vilket också varit nyttligt och lärorikt på sitt sätt!

Mina vänner brukar beskriva mig som en lugn, trygg och pålitlig person med huvudet på skaft, som kan vara något envis men som också för snäll för sitt eget bästa. Jag inbillar mig att det stämmer ganska bra, det är i alla fall den personen jag strävar efter att vara.
Jag är också väldigt spontan, öppen, ärlig och framför allt otroligt målmedveten. Tar jag mig för något går jag in för det till 110%, ingenting blir halvdant. Jag står för mina handlingar och åsikter, men tycker också att det är intressant och givande att höra andras syn på saker och ting. Min öppna personlighet gör att jag kan ta olika platser i grupper och är väldigt lyhörd och respekterar alla för den dom är. Jag tar gärna rollen som ”pajas” då en skojig och lättsam stämning faller mig naturligt och är där jag trivs bäst, men jag kan även steppa upp och vara den drivande och dragande om det är vad som behövs.


Personlighetsmässigt är jag väldigt kreativt lagd, jag har alltid varit intresserad i att teckna, måla, redigera och fotografera – framför allt djur. Jag plöjer också ohälsosamma mängder serier, grejar med hunden och spelar en del starstable såklart! Jag har spelat av och till sedan tidigt 2012, det som jag brukar sysselsätta mig med är framför allt att skapa outfits samt köpa och levla hästar! Jag skulle säga att det är sällan du hittar mer än en olevlad häst i mitt stall – undantaget är då det t.ex anländer ett x-antal urgulliga Gotlandsruss till Jorvik… då kan jag få lite svårt att hålla mig till mina principer!

Ebba Winterlake

INTERVJUANSVARIG | HAPPY

StarStable_2021-02-08_15-48-38.png
happy2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig)

Smeknamn: Happy

Gick med: 2020-10-11
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Så roligt att du har hittat hit! Mitt namn är Ebba (men jag kallas för Happy) och jag är en glad och social 19-årig tjej. Jag gick ut gymnasiet i juni 2020 och började studera på universitet redan hösten därpå. Om jag fick beskriva mig själv med tre ord skulle det vara glad, lättsam och social. Jag är väldigt enkel att snacka med och kommer bra överens med vem som helst.

 

Jag har sprungit omkring på Jorvik med mina hästar sedan 2012 och har inga planer på att sluta ännu, speciellt inte nu när jag hittat till Spring Roses! Om jag inte är inloggad på SSO hittar du mig mest troligtvis tillsammans med mina kompisar, i gymmet eller pluggandes till en tenta. Jag är dessutom ett stort fan av katter (speciellt min ragdoll-bebis på bilden), TV-serier och musik av alla dess slag (men jag föredrar 70- och 80-talsrock ;D). Jag spelar även en del Sims och WoW.

 

Tveka inte på att hälsa om vi skulle stöta ihop någonstans på Jorvik - jag stannar gärna och pratar! Hoppas vi ses!

Cornelia Winterpaw

INTERVJUANSVARIG | SNUS

Snus.png
SnusNy.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig, Ridlägeransvarig)

Smeknamn: Snus
Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @corneliawinterpaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej! Cornelia Winterpaw heter jag men kallas för Snus. Jag är 20 år gammal och bor numera uppe i Skövde där jag pluggar på högskolan till sjuksköterska. Som person är jag väldigt glad och utåt, älskar att sitta i samtal och prata om allt mellan himmel och jord. Är väldigt mån om de personerna runt omkring mig och det är därför jag just läser till sjuksköterska. Även fast det är en väldigt krävande utbildning trivs jag väldigt bra.

Jag har spelat starstable ända sedan 2011 men har haft några pauser genom åren. Utöver starstable spelar jag en del andra spel allt från Red Dead till gamla hederliga CS. På fritiden när jag inte spelar gör jag allt från att ligga hemma i soffan framför en serie eller kollar på Formula 1, eller så är jag ute och hittar på äventyr med vänner. Spenderar även mycket tid med min lilla tax Hedwig när jag hemma hos familjen som vi jagar rådjur med. Även om hon inte riktigt förstått grejen med att jaga än är hon väldigt söt när hon försöker haha.

Hoppas vi ses i framtiden!

Alma Mysteryrock

INTERVJUANSVARIG | PALME

Palme1.png
Palme2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Palme
Gick med: 2021-10-03
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @almamysteryrock

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hallå där! Mitt namn är Alma Mysteryrock men går bakom namnet Palme! Ett smeknamn som jag skapade, tillsammans med min allra bästa vän! Jag hittade till Spring Roses för första gången 29 November 2020 och trivdes väldigt bra! Men min resa i Spring Roses blev kort då jag i Maj 2021 var tvungen att lämna på grund av studier och annat som behövde min uppmärksamhet. Efter stor saknad och välbehövd ledighet återgick jag till klubben Oktober 2021 och här har jag funnit min plats och trivs väldigt bra runtom de människor som befinner sig i klubben med mig.

Som person skulle jag beskriva mig som en väldigt öppen människa. Jag ser varje människa som en individ vars röst och åsikt förtjänas att bli hörda. Utöver det, är jag en väldigt komisk samt sarkastisk person som älskar att skämta runt. Till en gräns såklart! Jag älskar att jobba. För att förtydliga, jobb som innebär att min kreativa sida får jobba en aning extra, därav kan man oftast finna mig bakom ett redigerings program där jag redigerar både video och bild. Något jag även som "liten" hade ögonen för. Utanför skärmen spenderar jag en stor del av min tid tillsammans med min pojkvän!

Utöver skolan och klubben, samt min kreativa bubbla, kan man hitta mig bakom ett spel. Allt ifrån Ark: Survival Evolved till Minecraft. Älskar även anime, och att nörda ner sig i en speciell anime är något av det bästa jag vet. 

Det finns mycket att veta om mig och jag är oftast en öppen bok! Jag älskar att prata och lära känner människor. Ser du mig i spelet kom gärna och säg Hej! 

Ha det bra nu!

Angelica Starcamp

INTERVJUANSVARIG | RÄKAN

Räkan1.jpg
Räkan2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig, Streamer)
Smeknamn: Räkan
Gick med: 2021-11-14
Ålder: 2000 (21 år)

Instagram: @angelicastarcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hallå där! 

Angelica Starcamp heter jag, men jag lyssnar allra bäst till Räkan. Jag är 21 år gammal och bor enligt pappret i en lägenhet i Uppsala, but in reality så befinner jag mig nog oftare ute på äventyr snarare än hemma i bohålan.

Jag skulle vilja beskriva mig själv som en väldigt fantasifull person med ett stort intresse för digitala målningar och fotografi. Jag har lätt för att bli överambitiös inom mina hobbys och är känd för att ha en vinnarskalle som heter duga, men jag älskar mys och lugna stunder minst lika mycket som fart och fläkt.

Sedan barnsben har jag spenderat väldigt mycket tid på hundklubbar och i stall, men numera har jag bytt upp mig från en hästkraft till flera hästkrafter under sadeln på en crosshoj istället. Hojåkandet har redan efter en kort tid tagit en stor plats i min vardag och framför allt i hjärtat, men givetvis är det fortfarande familjen och vår hund som tar upp allra mest plats - tillsammans med matlagning, bakning och min andra familj, Spring Roses.

För mig är gemenskapen otroligt viktig i en klubb och just därför är jag väldigt tacksam över att få vara en Ros i Rosbusken ❥

Evelina Starfall

MEDIATEAMET | EVVE

evve2.png
evve.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Mediateamet)

Smeknamn: Evve
Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Hejsan!


Jag heter då Evelina men kallas oftast för Evve i klubben. Jag är 20 år gammal och bor mitt i Jämtlands skogar med min katt. 


Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person som gärna hänger med på alla möjliga aktiviteter i klubben!
Jag har varit med i Spring Roses sen hösten 2018 så i princip från start och trivs som fisken i vattnet.
I spelet går det oftast hitta mig antingen i gallerian eller i hemstallet där jag sätter ihop alla möjliga outfits ;)

 

Utöver starstable så gillar jag att vara kreativ och målar en hel del! 
Är också intresserad av smink och hår (har ofta väldigt många tips och åsikter och om det börjar pratas hårfärg så är jag där direkt) men också en hel del spel, red dead redemption 2 är då favoriten.

Edith Mistsky

MEDIATEAMET | EMMY

Emmy (2).png
Emmy.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Mediateamet)

Smeknamn: Emmy
Gick med: 2021-01-03
Ålder: 2000 (21 år)

Instagram: @edith.mistsky

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2020

Hej!

Mitt namn är Edith Mistsky men jag brukar kallas för Emmy.
Jag är 21 år gammal och bor i Kalmar. För tillfället studerar jag vid universitetet till att bli optiker - en utbildning jag verkligen stortrivs med!

På fritiden tycker jag om att vara utomhus och ta långa promenader eller bara njuta av naturen. Jag tycker också om att läsa böcker och titta på serier eller film, helst Disneyfilmer om jag själv får välja! Jag har spelat StarStable Online sedan 2020. Det jag tycker mest om att göra i spelet är att rida SSO dressyr, men jag har den senaste tiden också funnit ett nytt intresse i att resultattävla!

Som person är jag positiv med en lugn utstrålning. Jag skulle även vilja påstå att jag är väldigt omtänksam, jag är mån om att människorna runt omkring mig ska må bra och att vara andra till lags. Kom gärna fram och hälsa om vi möts någonstans på Jorvik - jag stannar gärna och pratar en stund!

Crystal Lightson

MEDIATEAMET | NELI

Neli1.jpg
Neli2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Mästare i Januari (Mediateamet, Reservryttare)
Smeknamn: Neli
Gick med: 2021-11-14
Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @crystallightson

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hejhej! Det är jag som är Neli, en 17 årig tjej från en liten stad i Norrland. För tillfället pluggar jag andra året på Naturvetenskapsprogrammet med inrikting natur, dock har jag ingen blekaste aning om vad jag vill hålla på med efter gymnasiet. Jag skulle nog beskriva mig själv som snäll och trevlig tjej som vill allas bästa. 

På fritiden spenderar jag många timmar i stallet då jag har ett brinnande hästintresse. Jag äger själv två hästar som jag rider nästintill varje dag. Ena är ett skimmel sto född 2010 som heter Florence, och andra är en brun valack född 2017 vid namn Reaching Out JVH (men vi kallar han för Rio). Jag tävlar och tränar främst hoppning med även dressyr.

Utöver hästintresset så tycker jag även mycket om att spela, och Star Stable har alltid varit ett av mina favoritspel. Det jag tycker mest om med Star Stable är hur många fina och trevliga personer man möter över spelet, samt allt med klubbar. Jag är en riktig klubbnörd verkligen. Utöver Star Stable så spelar jag även spel som World of Warcraft, Minecraft, Overwatch, Sims, Genshin Impact och massa fler.

Kom gärna fram och säg hej om ni stöter på mig, jag tycker det är jättekul att lära känna nya personer! Det var allt för mej, tack o hej! :D

Anna Starfall

TÄVLINGSRYTTARE | HITTE

image0.png
Hitte.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Hitte
Gick med: 2021-01-03

Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @annastarfall

Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2015

Hej! Mitt namn är Anna Starfall men kallas för Hitte. Är 21 år och kommer ifrån Kalmar. Jag är en glad och sprallig tjej som gillar att hitta på saker och att lära känna nytt folk. Jag har ganska lätt för att prata med andra och anpassar mig för alla människor. Jag kan vara rätt tramsig då jag har mycket humor och kan även bjuda på mig själv men kan även vara seriös när man ska vara det. Skulle det även vara så att du har något som tynger dig så kan du alltid komma till mig och prata av dig för jag lyssnar mer än gärna och hjälper gärna till. Många utav mina vänner irl och internetvänner har kommit till då jag är en bra lyssnare.

Jag är tävlingsledaren för klubben tävlingslag för närvarande och även en tävlingsryttare. Älskar att tävla och har alltid gjort det så att vara ledare är en dröm för mig. Utifrån det älskar jag att levla, resultattävla och köra champ i sso. Utanför sso gillar jag även att spela andra spel som Cs, Valorant, Lol, Rdo, Among Us och lite annat smått och gott så det är bara att hojta till så är jag mer än gärna på!

Om du ser mig i spelet, online på discord eller sitter i ett samtal är det bara att ta tag i mig om du vill göra något eller bara prata. Alltid roligt att sitta i samtal!

Julia Deerbrooke

TÄVLINGSRYTTARE | JULIA

image0.jpg
Julia.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Julia

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (19 år)
Instagram: @juliadeerbrooke
Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2014

Hej!

Jag heter Julia och är en 19 årig tjej som bor precis utanför Göteborg. Just nu pluggar jag på teknisktbasår och hoppas komma in på drömlinjen nästa höst. Jag är en väldigt pratglad person som ofta behöver avbryta mina meningar för att spontan hicka men jag låter sällan det stoppa mig!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och snäll person som älskar att skratta. Jag är alltid beredd att ge min tid om någon vill ha sällskap när de levlar och om min reshade inte krånglar så tar jag gärna bilder!

 

På fritiden så kan jag vara i stallet och rida, i soffan och kolla på film och serier med katten, vid pianot och lalla runt eller vid datorn och spela sso, sims och minecraft. Och om inspirationen slår så kan jag sitta och rita/ redigera i timmar.

Melissa Slowknight

TÄVLINGSRYTTARE | ELIAS

elias.png
elias.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)
Smeknamn: Elias
Gick med: 2021-11-14
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @mellslowknight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Halloj! Mitt namn är Elias, Melissa Slowknight i spelet, och jag är 19 år. Jag bor på en liten gård med min familj och våra djur.

 

Skulle beskriva mig som en väldigt pratglad kille som alltid försöker bidra med en positiv energi. Tycker om att göra andra glada. Jag är ganska så utåtriktad skulle jag säga, men ibland är det jobbigt i stora samtal.

 

Djur är ett väldigt stort intresse för mig, speciellt hundar, men hästar också! Rider en hel del och tränar hoppning med min islandshäst, Dropi. Tycker även om att rita på min fritid. I spelet hittar ni mig oftast på championat, resultattävlingar eller på en misslyckad levlingsrunda. Utöver SSO spelar jag mycket Phasmophobia, RDR2 och alla dinosauriespel jag kan hitta.

Tilda Flowerforest

RESERVRYTTARE | VINJA

vinja2.png
vinja.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Mästare i Januari (Reservryttare)

Smeknamn: Vinja

Gick med: 2021-06-06

Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @alvatten

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Att beskriva mig själv tycker jag är extremt svårt men skulle säga att jag är en omtänksam person som anpassar mig till dom runtomkring med lätt tillgång till både skämt och lugnare konversationer. Är definitivt lite mer tillbakadragen tills jag känner mig bekväm men gillar fortfarande att lära känna nya personer!


Jag tycker väldigt mycket om att analysera och diskutera olika saker, oftast böcker eller filmer men kan vara vad som helst! Spenderar också en del tid i olika spel, både online och offline, så stor chans att jag gärna hänger på o spelar lite allt möjligt. Utanför internet spenderar jag mycket tid med Tellus, min 3 åriga Flatcoated Retriever, men gillar också att simma och vara i stallet när chansen finns.

Lova Coldhope

MEDLEM | BELLA

bella.png
Bellany2.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Bella

Gick med: 2019-10-13
Ålder: 2005 (16 år)
Instagram: @lova_colhope

Extra sociala medier:
Spelat sen: 2015

Heej!! <3
Mitt namn är Lova Coldhope, men ni kan kalla mig Bella! Jag är 16 år gammal och kommer från södra Sverige! Som person är jag väldigt framåt och social, älskar att lära känna nya människor och knyta vänskapsband. Jag är accepterande och förlåtande, dömer aldrig folk och behandlar andra som jag vill bli behandlad själv. Jag kan umgås med vem som helst, jag anpassar mig till den jag pratar med och läser av stämningen! I grund och botten ser jag mig själv som en mer avslappnad person som gillar att skämta och ha kul, men självklart finns det alltid en gräns. 
I klubben är jag ridlärare för det jag brinner för är att hålla event, det är verkligen superkul! Ett bra sätt att växa som person och utmana sig själv samtidigt som man ger andra en kul stund.
Utanför SSO spelar jag en del andra spel! Främst Genshin Impact och Valorant, men även en fair share av Phasmophobia, Minecraft, RDR2, Tom Clancy serien, Sims och andra random spel! 

Hoppas vi ses i spelet!! <3

Brooklyn Woodflower

MEDLEM | BROCCOLI

broccoli2.jpg
broccoli1.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem
Smeknamn: Broccoli
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 1998 (23 år)

Instagram: @brooklynwoodflower

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Jag skulle beskriva mig själv som en snäll och väldigt omtänksam tjej. Prioriterar oftast andras mående före mitt eget, om mina vänner mår bra så brukar jag oftast också må bra. Vill alltid vara alla till lags. Jag är mogen av mig men kan även vara väldigt flummig om så önskas. Mig kan man alltid komma och prata med vad det än gäller för jag lyssnar alltid och försöker hjälpa till i den mån ja kan. Bor fortfarande hemma hos mamma och pappa och det trivs jag bra med. På gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning djurvård. Djur är det bästa jag vet, speciellt katt, ko och häst. Är lite av en shopaholic när det kommer till att köpa hästar på SSO.

 

Bara att fråga om det är något mer du vill veta om mig, jag berättar gärna!

Saga Bunnyfall

MEDLEM | BAGGE

Bagge.jpg
Bagge.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Mästare i Januari

Smeknamn: Bagge

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @saga.bunnyfall

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013/2014

Hellu!

 

Mitt namn är Saga men jag kallas för Bagge. Jag skulle beskriva mig själv som en snäll person som vill alla väl och tycker om att hjälpa folk. Jag är ganska blyg i början men brukar oftast släppa det och bjuda på mig själv.

 

Jag pluggar just nu barn och fritidsprogrammet men jag känner att jag vill jobba med djur i framtiden.

 

Jag älskar att kolla film/serie, spela och prata med vänner i Discord. Disney och vampyr filmer kan jag kolla om många gånger. Utanför sso brukar jag spela andra spel som tex sims 3. Jag älskar också att vara med mina djur och redigera.

Ses vi i spelet så kom gärna fram och säg hej så blir jag glad!

Charlotte Icecake

MEDLEM | CHARLOTTE

charlotte2.png
charlotte.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Charlotte/Iskaka
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2005 (16 år)

Instagram: @charlotte_icecake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Hej! 


Mitt namn är Charlotte Icecake och kallas mestadels för Charlotte men ibland även Iskaka. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt pratglad, positiv och öppen person med skinn på näsan, som inte är rädd för att säga ifrån eller ta en diskussion om jag tycker att något inte står rätt till. Jag är väldigt mån om andra, och skulle vilja säga att jag även är väldigt omtänksam som person. Jag tycker om att hjälpa andra, och har aldrig något problem med det. 

Min fritid spenderar jag mycket med familj och vänner. Jag tycker om dans och tar olika dansklasser några gånger i veckan. Förr i tiden var jag mycket i stallet också men på senare tid har det inte blivit av alls tyvärr. Jag spelar även andra spel utöver Star Stable, som t.ex. ARK: Survival Evolved, The Sims och Planet Zoo.

 

Jag tycker om alla möjliga olika spel så om någon har något tips, hit me up!

Fanni Purpleheart

MEDLEM | FINN

fINN1.jpg
Finn2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem
Smeknamn: Finn
Gick med: 2021-11-14
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @fannipurpleheart

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hej där!

Hej där! Jag heter Fanni Purpleheart men kallas oftast för Finn. Jag är 18 år och bor på en liten hästgård i södra Sverige.

När man först lär känna mig kan man få uppfattningen om att jag är lite blyg men det brukar inte hålla i länge. Jag är väldigt utåt och pratglad efter att jag fått ”känna in” situationen lite. På fritiden har jag två stora intressen utöver Star Stable, hästar och att måla. Min mamma och jag har två hästar tillsammans som vi hjälps åt med. Jag har aldrig riktigt varit en tävlingsmänniska så vi håller oss främst på hemmaplan. När jag inte är på hästryggen eller i stallet kopplar jag av med pennan eller penseln i handen. Jag verkligen älskar att låta kreativiteten flöda. 

I Star Stable är klubbar största anledningen till att jag fortfarande spelar. Utan det sociala med andra spelare hade mitt intresse i spelet inte varit desamma. Om man bortser från klubblivet så tycker jag väldigt mycket om att göra uppdrag i spelet, levla och fota.

Det var lite om mig, kom gärna fram och hälsa om du stöter på mig i spelet! 

Paulina Sparrowgirl

MEDLEM | PAULINA

Paulina1.jpg
Paulina2.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem
Smeknamn: Paulina
Gick med: 2021-11-14
Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @sparr0wgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2017

Hej! Jag heter Paulina och är 20 år gammal. Jag bor i en lägenhet i Göteborg tillsammans med min mamma, syrra, en hund och en katt. Har även en häst, en valack på 179 cm som är hur snäll som helst. 
Med andra ord så älskar jag djur av alla sorter och drömmer om att jobba som djurvårdare i framtiden. Jag tog studenten från att ha gått ridgymnasium år 2020 och har sedan dess jobbat på min pappas företag och lite i stallet.

Jag har som plan att söka utbildningar och plugga vidare till djurvårdare. 
Min fritid spenderar jag ofta i stallet men när jag inte är i stallet är jag oftast hemma och spelar och snackar med vänner! Jag gillar även att ta långa promenader med hunden och bara vara ute i naturen.
Om jag skulle beskriva mig själv som person skulle jag nog säga att jag är lugn, alltid positiv och hjälpsam. 
Jag trivs bättre i mindre samtal då det blir mycket lättare att prata då för mig.