image0.png
KONTAKTA MIG

Hej! Jag heter Emelie Woodsnake och kallas för Emma. Jag är hemsideansvarig och min uppgift är att uppdatera info, bland annat ikoner för vunna tävlingar och medlemmars presentationer.

 

Vill du ändra din presentation kan du kontakta mig genom discord.

Emelie Woodsnake

TÄVLINGSLEDARE | EMMA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsledare, Klubbdomare, Intervjuansvarig, Mediateamet)

Smeknamn: Emma

Gick med: 2021-06-06

Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @emeliewoodsnake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Mitt namn är Emma och det är jag som går under Star Stable namnet Emelie Woodsnake. Jag är 17 år gammal och bor i Stockholm med min familj och mina hundar.

 

Som person skulle jag beskriva mig som godhjärtad, glad och målmedveten. Jag har inga problem med att säga vad jag tycker och tänker. En bra egenskap jag har är att jag är en bra lyssnare, finns alltid där för människor i min omgivning när dem behöver någon att rensa tankarna med. Som godhjärtad är jag mån om folk som visar sin lojalitet och respekt och därför ger jag ofta dubbelt så mycket tillbaka. 

 

Jag är väldigt social av mig men är även någorlunda layed back, drar mig oftast undan när det blir för mycket, men bortsett från det gillar jag att lära känna nya människor. Har mycket lätt för att skapa nya vänskaper, men är väldigt noggrann med vem jag släpper in i mitt liv.

Lova Coldhope

RIDLÄRARE | BELLA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Bella

Gick med: 2019-10-13
Ålder: 2005 (16 år)
Instagram: @lova_colhope

Extra sociala medier:
Spelat sen: 2015

Heej!! <3
Jag heter Bella, eller Lova Coldhope i SSO! Jag är 16 år gammal och kommer från södra Sverige! Som person är jag social och framåt, brukar inte ha svårt att prata med folk alls men är självklart lite blygare i början. När det kommer till min mognadsnivå ser jag mig som någon som i grund och botten är mogen, men kan alltid slappna av och ha kul när tillfället passar. Anpassar mig ständigt till situationen, är ingen som skulle sitta och tramsa eller fjanta mig under events eller klubbmöten. Respekterar alltid de runt om mig och läser av stämningen. Jag är väldigt accepterande och skulle aldrig någonsin döma någon innan jag känner personen. Försöker alltid finnas där för mina vänner om de vill prata av sig eller liknande, och är inte snål med att påminna de hur mycket jag uppskattar dem!! Jag värderar verkligen kärleksfulla och nära vänskaper högt, har hellre ett fåtal riktigt nära vänner än ett flertal ”halv”vänner. Jag kan umgås med nästintill vem som helst och har inga problem med att anpassa mig till den/de jag pratar med, älskar att knyta nya vänskapsband och lära känna nytt folk!

Utanför SSO så spelar jag en del andra spel som till exempel Genshin Impact, Minecraft, Valorant, Fortnite, Phasmophobia, Stardew Valley, The Sims 4 och ibland lite annat också. När det kommer till musik så har jag en varierande smak men mina go-to artister/grupper är McCafferty och The Living Tombstone.
Hoppas vi ses i spelet!! <3

Amedea Loudforce

RIDLÄRARE | LO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Mediateamet, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Lo

Gick med: 2021-06-06

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @lodjuret_

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej, Amedea heter jag men kallas Lo. Jag är 17 år och bor just nu i Stockholm men mitt mål är att så fort jag har gått ut gymnasiet flytta norr över , för att förhoppningsvis kunna gå läkarlinjen i Umeå.

 
Som person tänker jag mycket, älskar att utmana mig själv både psykisk och fysiskt. Min väg har och är inte alltid helt lätt att vandra på och i och med tuffa stunder har jag lärt mig den hårda vägen vad som är viktigt för mig i livet. Jag älskar att umgås med folk och lära känna nya, är väldigt pratglad men anpassar mig till situationen. Uppskattar att från en lugn pratstund om lätt och djupt till "partaj" med skratt och skoj.


På min fritid om jag ej är hemma hittar man mig i stallet hos min häst Certa, hon är ett arabiskt fullblod på 7 år. Tillsammans jobbar vi med horsemanship vilket i korta drag innebär att samarbete och kravlös kommunikation är grunden till all vår träning. Det är VI som gör något och är det inte VI så tar man ett steg tillbaka, inget ska tvingas fram utan man jobbar med individen. Jag kan babbla på om hästar och samarbete i evigheter haha, så om man är nyfiken är det bara att höra av sig. Jag kan hålla på i timmar...


Min andra älskling är min hund, han heter Bill och är en Lagotto på 11/12 år, lite osäker då han är en omplacering. Vi blev ett par för snart ett år sedan och lämnar inte varandras sida, han räddade mig från en tuff plats och jag fick honom från en tuff plats. Det är så häftigt att se hans och vår resa. Från att han var helt i sin egna bubbla till att vilja leka och hälsa på andra.

Musik ligger mig varmt om hjärtat, spelar gitarr och sjunger ofta. Musik är som terapi för mig, jag skriver mycket egen musik och gör även akustiska covers.


Om jag ej kan sova hittar man mig i köket bland kastruller och bunkar. Pågrund av allergier som gör fikande och resturang besök lite svåra pysslar jag med egna recept. Att skapa är nog det som tilltalar mig till olika saker, jag skapar musik, skapar recept och i skapandets spår gillar jag även att dansa.


Stor kram från mig.

Michelle Goldland

RIDLÄRARE | MICH

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Novisvärd, Dressyrutvecklare, Intervjuansvarig, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Mich

Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @michellegoldland

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Jag heter då Michelle (både irl och på SSO) men kallas oftast för Mich. 

Jag bor uppe i Umeå tillsammans med min sambo men kommer ursprungligen från Örnsköldsvik.

För tillfället pluggar jag på det Naturvetenskapligaprogrammet med inriktning natur och planerar att ta studenten vårterminen 2022.

Jag skulle beskriva mig själv som en ganska utåtriktad person som har mycket att säga till om. Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker samtidigt som jag är en väldigt bra lyssnare. De flesta skulle beskriva mig som hård men rättvis. Jag har mycket skinn på näsan och står upp för mina åsikter samtidigt som jag är väldigt duktig på att läsa av människor. Men bli inte avskräckt, jag är inte så läskig som jag låter utan är för det mesta väldigt avslappnande att umgås med.

På fritiden gillar jag (förutom att spela SSO) att spela bland annat Minecraft och The Sims 4 men också storybaserade spel som Z:BOTW och Horizon. Jag gillar också att umgås med kompisar/pojkvännen och att vara ute i naturen. 

Råkar du se mig i spelet så tveka inte på att komma fram och prata, jag sitter mer än gärna och diskuterar saker som rimmar på orange med dig!

Nadia Kittenborn

RIDLÄRARE | STEN

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Dressyrutvecklare, Spotifyteamet)

Smeknamn: Sten

Gick med: 2021-03-07
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @nadiakittenborn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hejsan!

 

Jag heter Nadia Kittenborn men de flesta kallar mig för Sten. Jag är 18 år och bor i en liten stad i södra Dalarna.

 

Jag går just nu andra året på barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot pedagogik och det trivs jag så bra med kanske är det för att jag själv saknar förskoletiden. Allting var så lätt då!

 

Hursomhelst, som person så skulle jag säga att jag är en introvert men glad tjej, jag har inte ett jättestort gäng med vänner men de vänner jag har bryr jag mig otroligt mycket om. Jag hänger mest hemma då jag har social ångest och det gör att det är jobbigt för mig att ta mig ut och träffa folk. Men det har ändå varit något positivt för mig då jag genom detta hittat till sso och kärleken och vännerna som finns här.

 

Utöver spelet så tittar jag mycket på serier och umgås med min familj, jag älskar att spela kort och sällskapsspel vilket jag brukar tvinga med familjen på. I spelet så älskar jag att gå på event, det spelar ingen roll vad det är utan jag går på allt. Även dressyren är något jag tycker om väldigt mycket vilket är anledningen till att jag drogs till Spring Roses. Jag är också beroende av att köpa hästar även fast jag bara rider på samma 2 hela tiden!

 

Ser ni mig i spelet så är det bara att komma fram!

Juni Silverwood

RIDLÄRARE | VANNA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare, Klubbdomare)

Smeknamn: Vanna

Gick med: 2019-10-27
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @junisilverwood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Cornelia Starcamp

DRESSYRINSTRUKTÖR | ELLA

Hej!

 

Jag heter Vanna och är en 18-årig tjej som kommer från en liten stad på västkusten, norr om Göteborg. Som person är jag oftast lugn, pratglad, ärlig och tar livet med en nypa salt. Är väldigt mån om att de omkring mig ska må bra. Jag älskar att lära känna nya människor och mår som bäst när jag spenderar tid med vänner och familj! Hänger jag inte med kompisar så är jag ofta på gymmet, det är så skönt att vara där en timme och bara fokusera på mig själv. Lite terapi för mig! Annars så gillar jag verkligen att bara vara hemma och ta det lugnt och kolla film eller serier.

 

Jag har spelat SSO sedan 2012, dock har det varit många långa pauser och nu spelar jag endast för klubbens skull. Gick med i Spring Roses i oktober 2019, och är otroligt glad för det! Har haft så många roliga stunder i klubben och fått vänner för livet! Är en person som gillar att ta lite mer ansvar, sån är jag även i klubben och därför har jag testat på de flesta jobben vi har.

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrinstruktör)

Smeknamn: Ella
Gick med: 2018-09-09
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @cornelia.starcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejsan!

Jag heter Ella, är 18 år och kommer från Linköping! I spelet heter jag Cornelia Starcamp och har spelat sen 2012 egentligen, men hade en paus mellan 2014-2018. Under hösten där 2018 hittade jag Spring Roses och gick med innan klubben öppnade som en av de första ridlärarna. Under hösten 2019 blev jag klubbägare tillsammans med Alva, men i höstas blev det väldigt mycket runt omkring med skolan vilket gjorde att jag tillfälligt lämnade klubben strax före årsskiftet och kom tillbaka i slutet på mars. Just nu är jag endast medlem i Spring Roses och för nu tänker jag hålla mig till det, bara få njuta av gemenskapen och alla aktiviteter och hjälpa till med klubbjobb till och från som alla andra : )


På tal om skolan, jag går på ett distansgymnasium som jag började på i januari 2019, vilket betyder att jag då tar studenten i januari 2022! Jag går samhällsvetenskapliga linjen med inriktning beteendevetenskap och tycker att de programspecifika ämnena som ledarskap och organisation, psykologi, filosofi, sociologi och kommunikation har varit väldigt roliga! Har inga vidare framtidsplaner så, men har varit lite inne på att eventuellt bli grundskolelärare för antingen mellan- eller högstadie för att sedan satsa mot att bli rektor.
 

Utöver det så är jag en glad och positiv tjej som alltid vill allas bästa! Jag hänger mycket i discord om dagarna och spelar olika spel, men mest SSO och WoW! Min kille har dessutom precis fått mig att börja spela overwatch så ni kan säkert se mig där också nån gång ;) Utöver spel har jag hela livet haft ett intresse för hästar och har ridit sedan jag var 2 år gammal. Har haft två olika egna ponnysar sedan 2013 men ska just nu tyvärr sälja min fina D-ponny då jag inte längre har samma tid eller intresse.

Det finns så mycket jag gärna vill berätta om mig och som jag vill prata om, jag är en väldigt social människa hah, men det får räcka såhär! Älskar att lära känna nya människor så tveka inte att höra av dig om du vill! Kram
 

Vilda Snownight

DRESSYRINSTRUKTÖR | VILDA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrinstruktör, Medlemsvärd, Novisvärd)

Smeknamn: Vilda 
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2001 (20 år) 

Instagram:

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej!

 

Jag heter Vilda Snownight och är 20 år gammal. Jag har spelat sso i nästan halva mitt liv haha, men jag tappade intresset för ett par år sedan men sedan jag gick med i Spring Roses har jag fått tillbaka glöden. Älskar att leta efter saker i spelet, men endast om jag har sällskap eller lyssnar på en ljudbok!

Jag tog studenten 2020 där jag gick en mix mellan estet och sam, perfekt avvägning mellan foto, media och vanliga behörighetskurser. På fritiden gillar jag att fota, rita och spela alla möjliga olika dataspel. Inte så konstigt att jag i framtiden skulle jag vilja jobba med spelutveckling eller någon annan form av 3D-design eller animation! 

Hoppas vi ses!

Saga Sunlee

MEDLEMSVÄRD | SMEG

image0_edited.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlemsvärd) 
Smeknamn: Smeg
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1996 (24 år)

Instagram: @sagasunlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejhej!

Mitt namn är Saga men har så länge jag kan minnas blivit kallad för Smeg. Jag är 25 år och bor i Dalarna med min sambo och våra djur. Jag jobbar heltid som undersköterska och älskar mitt jobb, på min fritid gör jag inget speciellt mer än att spela andra typer av spel och mysa med djuren och min sambo.


Som person är jag väldigt energisk och tycker om att sprida glädje och kärlek runt omkring mig. Jag skulle även säga att jag är väldigt snäll och omtänksam, bryr mig om andra och vill alltid att alla ska trivas och må bra. Jag är inte speciellt blyg och har ibland lite väl lätt för att säga vad jag tycker och tänker. Jag tycker om att skämta och skratta och kan ibland ha lite svårt för att vara tyst hihi. 


Jag började spela sso 2012 och det har gått lite upp och ned hur ofta jag spelat. Sen jag gick med i Spring Roses har mitt spelade för sso såklart blivit mer. Jag älskar att gå på event och att rida kadrilj. Levla kan vara bland det tråkigaste jag vet och sällan något jag gör så händer att några starcoins blir spenderade på hästarnas levlar...

Det var allt för mig! Kanske ses vi i spelets skogar!
 

Brooklyn Woodflower

KLUBBDOMARE | BROCCOLI

broccoli1.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare)
Smeknamn: Broccoli
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 1998 (23 år)

Instagram: @brooklynwoodflower

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Jag skulle beskriva mig själv som en snäll och väldigt omtänksam tjej. Prioriterar oftast andras mående före mitt eget, om mina vänner mår bra så brukar jag oftast också må bra. Vill alltid vara alla till lags. Jag är mogen av mig men kan även vara väldigt flummig om så önskas. Mig kan man alltid komma och prata med vad det än gäller för jag lyssnar alltid och försöker hjälpa till i den mån ja kan. Bor fortfarande hemma hos mamma och pappa och det trivs jag bra med. På gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning djurvård. Djur är det bästa jag vet, speciellt katt, ko och häst. Är lite av en shopaholic när det kommer till att köpa hästar på SSO.

 

Bara att fråga om det är något mer du vill veta om mig, jag berättar gärna!

Ebba Winterlake

KLUBBDOMARE | HAPPY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare)

Smeknamn: Happy

Gick med: 2020-10-11
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Så roligt att du har hittat hit! Mitt namn är Ebba (men jag kallas för Happy) och jag är en glad och social 19-årig tjej. Jag gick ut gymnasiet i juni 2020 och började studera på universitet redan hösten därpå. Om jag fick beskriva mig själv med tre ord skulle det vara glad, lättsam och social. Jag är väldigt enkel att snacka med och kommer bra överens med vem som helst.

 

Jag har sprungit omkring på Jorvik med mina hästar sedan 2012 och har inga planer på att sluta ännu, speciellt inte nu när jag hittat till Spring Roses! Om jag inte är inloggad på SSO hittar du mig mest troligtvis tillsammans med mina kompisar, i gymmet eller pluggandes till en tenta. Jag är dessutom ett stort fan av katter (speciellt min ragdoll-bebis på bilden), TV-serier och musik av alla dess slag (men jag föredrar 70- och 80-talsrock ;D). Jag spelar även en del Sims och WoW.

 

Tveka inte på att hälsa om vi skulle stöta ihop någonstans på Jorvik - jag stannar gärna och pratar! Hoppas vi ses!

Tilda Flowerforest

KLUBBDOMARE | VINJA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare)

Smeknamn: Vinja

Gick med: 2021-06-06

Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @alvatten

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

 

Att beskriva mig själv tycker jag är extremt svårt men skulle säga att jag är en omtänksam person som anpassar mig till dom runtomkring med lätt tillgång till både skämt och lugnare konversationer. Är definitivt lite mer tillbakadragen tills jag känner mig bekväm men gillar fortfarande att lära känna nya personer!


Jag tycker väldigt mycket om att analysera och diskutera olika saker, oftast böcker eller filmer men kan vara vad som helst! Spenderar också en del tid i olika spel, både online och offline, så stor chans att jag gärna hänger på o spelar lite allt möjligt. Utanför internet spenderar jag mycket tid med Tellus, min 3 åriga Flatcoated Retriever, men gillar också att simma och vara i stallet när chansen finns.

Wilma Rainshield

KLUBBDOMARE | WILMA

wilma.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare, Intervjuansvarig, Podcastteamet)

Smeknamn: -
Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @wilma.rainshield

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej hej!

 

Jag är Wilma och är en 19 årig tjej som bor utanför Gävle. Där bor jag i en lägenhet tillsammans med min lillebror, mamma, en jobbig katt och min ögonsten till hund.

 

På min fritid kan det varierar mellan olika saker vad jag kan ha för mig. Jag sitter oftast vid datorn för att antingen sitta i timmar och redigera för jag har ingen behärskning när det kommer till det haha eller så spelar jag något! Kan också hända att jag kollar på film/serie/youtube om true crime eller det övernaturliga då det är ett stort intresse men jag är också ute mycket för att ta långa promenader och få släppa alla tankar!

 

Förutom att vara förälder åt min mamma och min lillebror som är mer som ett jobb går jag också i skolan. Jag försöker kämpa med att läsa upp några betyg jag saknar för att gå en riktig yrkes linje så jag sedan kan jobba med det jag vill vilket är vården, antingen vård inriktat mot barn eller på förskola! Har haft och har fortfarande en kämpigt liv spm hindrat mycket grejer som jag hade kunnat klara annars men alla har sina monster som man kämpar mot och det har jag, min djupa depression och grov ångest samt extrema stress ska inte hindra mig mer därför fortsätter jag att kämpa och dom i underbara personerna i klubben hjälper mig mycket genom det!

 

Som person kan jag både vara lugn men också väldigt sprallig med mycket energi. Väldigt social och omtänksam mot alla jag möter som vill alla väl. Är en bra lyssnare som vill hjälp till med så mycket som möjligt. Men jag är också något av ett samlings freak i spelet, du kommer bli chockad haha!

Ebba Zebrafall

NOVISVÄRD | EBBA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd)

Smeknamn: Ebba

Gick med: 2020-09-20
Ålder: 2002 (18 år)
Instagram: -
Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2014

Hej!

 

Jag heter Ebba och är en glad tjej på 18 år som bor lite utanför Stockholm. Jag är väldigt driven av mig, vill alltid göra mitt bästa för att lyckas och har stora mål i livet som jag strävar för att uppnå.

 

Jag skulle beskriva mig själv som väldigt snäll och trevlig person och gillar alltid att umgås med personer allt från att spela tillsammans till att bara sitta och snacka.

Utanför spelet så brukar jag mest jobba då jag arbetar på Ica där jag bor. Utöver det så spelar jag massa olika spel såsom League of Legends, CS, among us, WoW, sims och självklart SSO! Annars så hänger jag också med mina vänner och lyssnar väldigt mycket på musik då en av mina hobbys är att lyssna på vinylskivor!

 

Hoppas vi ses!

Brooklyn Starpaw

NOVISVÄRD | MOLLY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd, Intervjuansvarig)

Smeknamn: Molly

Gick med: 2021-06-06
Ålder: 1999 (21 år)

Instagram: @brooklynstarpaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hejsan! Mitt namn är Brooklyn Starpaw i spelet men jag kallas för Molly. Jag är 21 år och bor i en liten stad i Västra Götaland. Jag bor i min egna lägenhet tillsammans med min sibiriska katt Zelda.

Till vardags jobbar jag som skiftledare på Espresso House och har gjort det i snart 3 år, så det blir en hel del kaffe per dag! Tanken finns dock att plugga vidare inom en snar framtid.

Skulle beskriva mig själv som en glad, positiv och lugn tjej som alltid vill allas bästa. Jag är bra på att läsa av situationer och anpassar mig lätt efter vilka jag umgås med. Jag älskar att lära känna nya människor och hitta på saker tillsammans! Struktur och engagemang står mig varmt om hjärtat, så är glad att jag hittade till Spring Roses som har just detta!

Ett stort intresse jag har är inredning, men också musik och att träffa vänner. Utöver det så blir det mycket Star Stable på min lediga tid. Då levlar jag, champar, fotograferar till min Instagram eller umgås med klubben.


Det var allt för mig, hoppas vi ses!

Lisa Greenwood

NOVISVÄRD | LISA

StarStable_2021-03-04_21-06-59_3.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd, Mediateamet, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Lisa
Gick med: 2021-04-04
Ålder: 1996 (25 år)

Instagram: @LisaGreenwoodSSO

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej!

Jag heter Lisa och är snart 25 år gammal. Jag bor i en liten villa tillsammans med min sambo och vår lilla dreverkille Skott. Det jag brukar sysselsätta mig med i spelet är framförallt skapa outfits, köpa och levla! I spelet äger jag ungefär 80 st hästar, och det är sällan du hittar mer än 1 häst som inte är i lvl 15 i mitt stall.

 

Jag har spelat Starstable sedan våren 2012, men har emellanåt haft långa pauser och inaktiva perioder framförallt under gymnasietiden 2012-2015, en otroligt tidskrävande period – pendlade 7 mil enkel resa till och från skolan. Efter studenten jobbade jag ca 3 år på den lokala ICA butiken. 2018 flyttade jag ca 10 mil från familj och vänner när jag blev sambo med min pojkvän, och då hittade jag tillbaka till Starstable och har spelat aktivt sedan dess!

 

På fritiden utanför spelet plöjer jag serier, grejar med hunden och när tid finns brukar jag måla och fota en del. Jag har ganska nyligen funnit ett intresse i funktionsmedicin, att ”bio-hacka” sin kropp genom framförallt verksamma doser vitaminer och mineraler – (helt ofarlig biohacking) bara stärka kroppens eget försvar inifrån och ut – och tro det eller ej, sedan jag börjat med detta har jag inte ens haft en förkylning, på snart 1,5 år! Istället för att proppa i sig kemiska mediciner läka kroppen naturligt! – om du är nyfiken och vill veta mer, let me know!

 

Som person är jag väldigt spontan, öppen, ärlig och framför allt otroligt målmedveten. Tar jag mig för något går jag in för det till 110%, ingenting blir halvdant. Min öppna personlighet gör att jag kan ta olika platser i grupper och är väldigt lyhörd och respekterar olika personligheter och åsikter. Jag tar gärna rollen som ”pajas” då en skojig och lättsam stämning faller mig naturligt och är där jag trivs bäst, men jag kan även steppa upp och vara en drivande ledare om så behövs.

Signe Eastdown

NOVISVÄRD | SIGGE

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd)

Smeknamn: Sigge
Gick med: 2021-04-04
Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @signe.eastdawn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejsan!
Jag heter Signe Eastdawn i spelet men de flesta kallar mig för Sigge. Just nu så går jag andra året på samhällsvetenskapsprogrammet, och trots att jag i nuläget är otroligt skoltrött, så trivs jag superbra! Är väldigt intresserad av olika samhällsfrågor, därmed så är politik ett intresse som jag har. På fritiden sysslar jag med diverse aktiviteter, spiritualitet är något jag tycker är otroligt intressant och behöver alltid ha en kristall nära vid. Musik är också ett stort intresse som jag har, tyvärr så är jag extremt omusikalisk så kan inte spela något instrument eller sjunga, men jag uppskattar verkligen att lyssna! När jag väl är online på StarStable så går jag antingen på ett event eller så kämpar jag med att levla alla mina hästar, så tveka inte att kontakta mig om du vill ha en levlingskompis!

Jag är en väldigt anpassningsbar person som kan prata med väldigt många olika typer av människor. I samtal så är jag inte den mest utåtriktade och inte heller särskilt tillbakadragen, men det beror verkligen på sammanhanget. Jag försöker alltid vara positiv i alla möjliga situationer i livet, trots att jag ibland kan vara lite för självkritisk. Relationerna med mina vänner är något som jag håller väldigt hårt i och uppskattar otroligt mycket, därmed blir man inte av med mig när man väl har lärt känna mig!
Hoppas vi ses!

Edith Mistsky

DRESSYRUTVECKLARE | EMMY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrutvecklare)

Smeknamn: Emmy
Gick med: 2021-01-03
Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @edith.mistsky

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2020

Hej!

Mitt namn är Edith Mistsky men jag kallas oftast för Emmy.
Jag är 20 år och bor i Småland. För tillfället studerar jag vid universitetet till att bli optiker. Jag är inne på mitt andra av tre år på utbildningen och jag trivs jättebra!

På fritiden tycker jag om att vara utomhus och ta långa promenader, utforska nya områden eller bara njuta av naturen. Jag tycker också om att läsa böcker och kan lätt spendera en hel dag sittandes i skuggan av ett träd med en god bok, som den sanna skogsmulle jag är! Jag har spelat StarStable Online sedan 2020 och anses av vissa vara lite av en noob i spelet fortfarande. Det jag tycker mest om att göra i spelet är att rida SSO dressyr eller levla mina hästar tillsammans med andra. Egentligen tycker jag att det är alldeles för tråkigt att levla om jag ska göra det ensam, men med lite sällskap kan det bli riktigt trevligt!

 

Som person är jag positiv med en lugn utstrålning. Jag skulle även vilja påstå att jag är väldigt omtänksam, jag är mån om att människorna runt omkring mig ska må bra och att vara andra till lags. Kom gärna fram och hälsa om vi möts någonstans på Jorvik - jag stannar gärna och pratar en stund!

Annie Silvernight

TÄVLINGSRYTTARE | ANNIE

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Annie

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @anniesilvernight_

Extra sociala medier: -

Spelat sen: April 2012

Jag heter Annie, precis som i spelet. Jag är 20 år och uppvuxen på landet i Småland. Jag började spela sso i april 2012 någon gång men då på ett annat konto.

 

Jag är definitivt en hundperson men jag tycker om nästan alla djur. Vi har en hund som heter Betty som är den finaste någonsin! Vi har även 4 katter och 5 hästar, varav tre är dräktiga så det blir nog fullt upp nästa år ;).

 

På fritiden kollar jag på formel1, film och serier. Jag älskar spänningen med formel1 och missar aldrig ett race! Mina favoritfilmer är marvelfilmerna och sagan om ringen-trilogin, har en sagan om ringen-tatuering som bevis. Jag gillar även att sjunga men det brukar enbart ske i duschen eller i bilen ;).

 

Jag har precis flyttat till Jönköping och börjat plugga sociologi. Kursen är egentligen på distans men jag kände att jag behöver komma hemifrån lite och jag trivs väldigt bra i staden än så länge. Som person är jag lugn men fortfarande väldigt glad och sprallig.

Filipa Catsmith

TÄVLINGSRYTTARE | ARRE

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Arre

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2004 (16 år)

Instagram: @filipa.catsmith

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2015

Hallå!

 

Mitt namn i sso är Filipa Catsmith (är nästan 100% säker på att det var ett slumpat namn jag glömde byta), men jag går under smeknamnet Arre som är även mitt irl smeknamn. Jag har spelat sso sen 2015, är dock fortfarande i level 20 eftersom jag ofta tog långa pauser under min spelgång. Egentligen har jag tyckt att sso har varit tråkigt väldigt länge men insåg att det blev mycket roligare när man faktiskt spelade med andra folk.

 

Jag bor då i en liten stad som heter Tranås, som är vid Jönköping om du aldrig hört talas om det innan. Flyttade hit för 4 månader sen, en väldigt stor förändring då jag bodde i Norrköping, som i princip var en storstad. Känns lite konstigt – nästan för konstigt att bo i en stad utan McDonald’s och H&M men vänjer mig nog snart.

 

Som person är jag en väldigt chill person med positiva vibes. Jag är en person med väldigt starka åsikter, men jag är absolut inte emot över att höra saker från andra personers perspektiv. Är även ganska tyst som person, men skulle nog säga att jag är lika pratglad. När jag väl känner mig bekväm slutar jag nästan aldrig prata. Tycker att det är jättekul att prata med andra och lära känna nya personer.

 

Har annars ett väldigt ointressant liv, inga hobbys eller liknande. Spenderar mest min tid på att kolla på serier och scrolla igenom mina sociala medier. Är liksom mest en “sitta-hemma person” men när jag har ork gillar jag att spendera tid med kompisar, särskilt de jag känt lite längre från Norrköping.

 

Är en mycket mer intressantare person i verkligheten dock, så ser du mig i spelet så är det bara säga hej! Som sagt, älskar att lära känna nya människor ;)

Saga Bunnyfall

TÄVLINGSRYTTARE | BAGGE

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Bagge

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @saga.bunnyfall

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013/2014

ALLMÄN INFO

Hellu!

 

Mitt namn är Saga men jag kallas för Bagge. Jag skulle beskriva mig själv som en snäll person som vill alla väl och tycker om att hjälpa folk. Jag är ganska blyg i början men brukar oftast släppa det och bjuda på mig själv.

 

Jag pluggar just nu barn och fritidsprogrammet men jag känner att jag vill jobba med djur i framtiden.

 

Jag älskar att kolla film/serie, spela och prata med vänner i Discord. Disney och vampyr filmer kan jag kolla om många gånger. Utanför sso brukar jag spela andra spel som tex sims 3. Jag älskar också att vara med mina djur och redigera.

Ses vi i spelet så kom gärna fram och säg hej så blir jag glad!

Sofie Youngroad

TÄVLINGSRYTTARE | GÖSTA

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Gösta

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2003 (18 år)
Instagram: @sofieyoungroad
Extra sociala medier: (Tiktok) @ungroad
Spelat sen: Tidigt 2014

ALLMÄN INFO

Halloj! Det är jag som är Sofie Youngroad men kallas oftast för gösta, jag bor på en liten Ö som heter Åland men just nu pluggar jag i Uppsala och bor på ett elevhem där.

 

Jag är en glad tjej som verkligen älskar att lära känna nya människor. Jag är ganska pratglad och brukar skoja en hel del, iallafall när man är en grupp på lite färre personer, men såklart är jag också go och glad med fler människor med.

 

Jag tycker otroligt mycket om att tävla och strävar efter att kunna tävla så mycket innanför spelet som möjligt. Men sen tycker jag även om många andra saker i spelet, levla, göra uppdrag, stå och glo och snacka, att gå på aktiviteter är en stor favorit dock. Jag brukar gå med på att göra det mesta i spelet, ska något roligt göras brukar jag alltid vara där.

 

Jag tycker även om en hel del andra spel, exempelvis Red Dead Redemption 2, Raft, Minecraft, Phasmophobia och många fler.

 

Ser man mig får man gärna komma fram och babbla på lite med mig, jag tycker de är mysigt att babbla på om allt möjligt.

Anna Starfall

TÄVLINGSRYTTARE | HITTE

Titel: Medlem (Tävlingsryttare, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Hitte
Gick med: 2021-01-03

Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @annastarfall

Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2015

ALLMÄN INFO

Hej!

 

Jag heter Anna, är 20 år och bor i Kalmar. Jag är en positiv och sprallig tjej som vill alla de bästa. Bryr mig mer om andras mående än mitt egna och är en väldigt bra lyssnare så finns alltid om någon skulle behöva de. Är en mogen tjej men kan även ha mycket humor och gå lite åt de flummiga hållet men ser självklart till att anpassa mig till alla andra så jag är på samma nivå som dom.

 

Min passion är nog att teckna. Har gjort de enda sen jag var liten men utmanar mig för varje gång. Gillar även att umgås med vänner, spela, kolla serie mm.

 

Jag tog studenten sommaren 2020 och gick ut som målare men är tyvärr arbetslös just pågrund av omständigheterna i världen.

 

Jag har varit med i Spring Roses en gång tidigare och jag kan med handen på hjärtat säga att jag har nog aldrig varit med i en sån här fin klubb innan. Alla är så välkomnande och vill att alla ska trivas så detta är nog den första klubben jag har känt mig välkommen i. Jag går alltid från datorn med ett leende på läpparna efter att man har suttit i samtal eller haft event med medlemmarna.

Julia Deerbrooke

TÄVLINGSRYTTARE | JULIA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Julia

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (19 år)
Instagram: @juliadeerbrooke
Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2014

Hej!

Jag heter Julia och är en 19 årig tjej som bor precis utanför Göteborg. Just nu pluggar jag på teknisktbasår och hoppas komma in på drömlinjen nästa höst. Jag är en väldigt pratglad person som ofta behöver avbryta mina meningar för att spontan hicka men jag låter sällan det stoppa mig!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och snäll person som älskar att skratta. Jag är alltid beredd att ge min tid om någon vill ha sällskap när de levlar och om min reshade inte krånglar så tar jag gärna bilder!

 

På fritiden så kan jag vara i stallet och rida, i soffan och kolla på film och serier med katten, vid pianot och lalla runt eller vid datorn och spela sso, sims och minecraft. Och om inspirationen slår så kan jag sitta och rita/ redigera i timmar.

Rachel Silentpeak

TÄVLINGSRYTTARE | MÅNS

måns.jpg
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Måns/Mås 
Gick med: 2020-06-20
Ålder: 2003 (18 år) 

Instagram: @rachelsilentpeak 

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2017

Hejsvejs!

 

Måns heter jag, jag är en 17 årig kille bosatt strax utanför Uppsala. Kaffenarkoman, skrattmås, djurvän och mysmänniska är ord som beskriver mig riktigt bra. Jag älskar höstrusk, regnoväder och färgen gul. Hösten är den bästa tiden på året enligt mig, kanske för att vädret inbjuder till mys. Allt som innebär avkoppling och lugn tilltalar mig, vare sig det handlar om långa promenader i skogen eller att kura in sig under en filt och avnjuta en kopp rykande kaffe i soffan.

I övrigt tillhör grafisk design och videoredigering mina intressen, smaklösa typsnitt och medelmåttiga specialeffekter ger mig rysningar i hela kroppen och jag verkar ha ett öga för att finna fel i sådant som en normal människa inte skulle bry sig om. Lyckad design och god estetik däremot gör mig oerhört lycklig i själen, som exempelvis springroses.net!  


Jag är en optimist och försöker alltid att finna glädje eller något positivt i alla situationer, om man fokuserar på det som är bra eller som åtminstone kommer att skänka en användbar erfarenhet blir livet mycket lättare. 

Väl inne på sso ägnar jag större delen av min tid åt att tävla, man hittar mig inte sällan vid championat eller vid en tävlingsskylt klockan 3 på natten där jag springer samma bana 50 gånger tills jag fått den tid jag önskar. Jag tävlar för Spring Roses tävlingslag och det är fantastiskt kul! Jag är också väldigt besatt av fiskmåsarna i spelet, jag äger allihopa och en får alltid följa med till event.

 

Hoppas att vi hörs, jag älskar att lära känna nya människor och skapa nya band!

Zelda Sweetcake

TÄVLINGSRYTTARE | NICO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Nico

Gick med: 2021-01-03

Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @zeldasweetcake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Halloj!!

 

Mitt namn är Zelda Sweetcake, men lyssnar bäst till Nico. Skärtan (Skylar Ironforce) beskriver mig som en rolig prick från norra Sverige, Luleå för att vara mer exakt, med en osund relation till koffein. Är i skrivande stund 17 år och går första året på restaurang och livsmedelsprogrammet på gymnasiet.

 

Har nyligen hittat mina stora intressen i SSO, resultattävla och levla. Då min plånbok för det mesta är tom och mitt stall är fyllt av level 15 hästar brukar det sluta med att jag följer med och levlar någon av mina redan färdiglevlade hästar. Helst min pinto täckt i renpulver. Jag går inte heller någonstans utan min älskade julbock i sadelväskan.

 

Utanför SSO så brinner jag för djur. Min dröm är att jobba inom rennäringen eller något yrke med hundar och natur i fokus. Älskar att spendera tid med mina två hundar ute, antigen på långa promenader, lek eller någon form av träning för de.

 

Är en så kallad social introvert. Kan verka lite kall till en början men så fort du lär känna mig inser du snabbt att jag är en pratkvarn som älskar att prata och chatta med folk!

 

Ser du mig i spelet är du varmt välkommen att komma fram och snacka, älskar sånt! Du hittar mig mest troligt vid ett champ eller längst en levlingsrunda.

 

Hoppas vi ses!

Ellen Opalstorm

SPOTIFYTEAMET | ELLO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Spotifyteamet)

Smeknamn: Ello

Gick med: 2020-03-01
Ålder: 2005 (16 år)

Instagram: @ellenopalstorm

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Tjenare på er!

 

Jag är en 16-åring tjej som kommer från Stockholm. Jag skulle beskriva mig själv som en glad, hjälpsam och pratglad person. Jag tycker om att prata med alla typer av människor, och är motsatsen från blyg. Mitt största intresse är musik och jag lyssnar på det alldeles för mycket. Gillar även att spela olika instrument som piano och gitarr. Annars spenderar jag min tid att vara med vänner och familj. Hänger även del i stallet då jag har en medryttarponny som jag rider varje vecka!

 

Mitt största intresse i spelet är sso - dressyr som växte fram genom klubben. Älskar att tävla inom det, och ha träningar för att lära sig nya saker. Jag skulle säga att jag är väldigt produktiv och levlar och gör uppdrag/rykten så fort jag kan.

 

Hoppas vi ses!

Charlotte Icecake

SPOTIFYTEAMET | CHARLOTTE

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Spotifyteamet)

Smeknamn: Charlotte/Iskaka
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2005 (15 år)

Instagram: @charlotte_icecake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Hej! 


Mitt namn är Charlotte Icecake och kallas mestadels för Charlotte men ibland även Iskaka. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt pratglad, positiv och öppen person med skinn på näsan, som inte är rädd för att säga ifrån eller ta en diskussion om jag tycker att något inte står rätt till. Jag är väldigt mån om andra, och skulle vilja säga att jag även är väldigt omtänksam som person. Jag tycker om att hjälpa andra, och har aldrig något problem med det. 

Min fritid spenderar jag mycket med familj och vänner. Jag tycker om dans och tar olika dansklasser några gånger i veckan. Förr i tiden var jag mycket i stallet också men på senare tid har det inte blivit av alls tyvärr. Jag spelar även andra spel utöver Star Stable, som t.ex. ARK: Survival Evolved, The Sims och Planet Zoo.

 

Jag tycker om alla möjliga olika spel så om någon har något tips, hit me up!

Evelina Starfall

PODCAST-TEAMET | EVVE

evve2.png
evve.png
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Podcast-teamet)

Smeknamn: Evve
Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Hejsan!


Jag heter då Evelina men kallas oftast för Evve i klubben. Jag är 20 år gammal och bor mitt i Jämtlands skogar med min katt. 


Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person som gärna hänger med på alla möjliga aktiviteter i klubben!
Jag har varit med i Spring Roses sen hösten 2018 så i princip från start och trivs som fisken i vattnet.
I spelet går det oftast hitta mig antingen i gallerian eller i hemstallet där jag sätter ihop alla möjliga outfits ;)

 

Utöver starstable så gillar jag att vara kreativ och målar en hel del! 
Är också intresserad av smink och hår (har ofta väldigt många tips och åsikter och om det börjar pratas hårfärg så är jag där direkt) men också en hel del spel, red dead redemption 2 är då favoriten.

Selma Dolphinstorm

MEDLEM | SEMLAN

StarStable_2019-11-29_15-31-07_edited.jp
ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Semlan
Gick med: 2020-01-19
Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @sso.selma.d

Extra sociala medier: 

Spelat sen: 2014-11-18

Hej!

 

Jag heter Selma och är 17 år gammal och bor runt om Göteborgs trakterna. Jag har spelat sso sen 2014. Jag gick med i spring roses i januari 2020. Att ha fått chansen utav att vara en del utav spring roses är något jag är otroligt tacksam över och ångrar inte en sekund.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och lojal person samt att jag älskar att träffa nya vänner och skapa nya band. Ser mestadels till att vara i tid (om inte ens tidigare) bara för att vara på den säkra sidan liksom.

 

Jag försöker att alltid till att sprida positivitet till personerna runt mig. Jag har väldigt stor respekt för varenda människa och vill att alla ska bli hörda. På min fritid så gör jag faktiskt ingenting. Jag har hållt på med sporter men nu har jag bestämt mig att ta en paus och satsa på skolan och vänner. Det var ett svårt beslut men det var det som fick mig till att inse att jag har mer tid för internet och mina internet.

 

Mina intressen är att träna helst på gym eller hemma själv. Jag har alldeles för mycket energi för att sätta mig ner och kolla på några serier eller filmer.

 

När jag var mindre var jag verkligen besatt utav hästar och hörde jämt att mina vänner red och ville själv göra det. Men min syster var allergisk så det fanns inte ens på världskartan att jag kunde rida. Starstable har varit mitt sätt att lära mig samt komma närmare häst personer och tekniker inom ridning.

Cornelia Winterpaw

MEDLEM | SNUS

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Snus
Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2001 (20 år)

Instagram: @corneliawinterpaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej!

 

Cornelia Winterpaw heter jag i spelet men kallas för Snus. Jag är 20år och pluggar till sjuksköterska i Skövde.

 

Som person är jag väldigt social och älskar att prata med nya människor. Jag är väldigt mån om människorna i min omgivning, bara de runt mig mår bra så mår jag bra.

 

När jag inte pluggar spenderar jag mycket tid med vänner på fritiden eller så åker jag hem till min familj för att träna med min hund!

Tindra Grayforce

MEDLEM | TINTIN

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Tintin
Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2004 (17 år)

Instagram: @tindragrayforce

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Halloj!

 

Jag heter Tindra Grayforce i spelet men de flesta kallar mig för Tintin. Jag är i skrivande stund sjutton år gammal och bor och pluggar i Göteborg.

Som person är jag väldigt omtänksam och glad, jag står helst inte i centrum men pratar gärna med vem som helst om lite vad som helst. Jag är ganska målmedveten och ambitiös av mig och gillar att plugga och ta ansvar. När det kommer till samhällsproblem eller djupa frågor om livet kan jag babbla på hur länge som helst om teorier och analyseringar

 

På fritiden spelar jag inte jättemycket förutom Star Stable eller Minecraft, så jag har även många andra intressen. Jag har en liten D-ponny som jag tar hand om flera dagar i veckan, letar även storhäst för att kanske kunna tävla på i framtiden. Annars är jag en stor nörd inom musik, filmer, serier och böcker. Musiken är en stor del av min uppväxt så det är något som tar upp mycket av min tid.

 

Om du ser mig i spelet, tveka inte på att komma fram och hälsa - jag pratar gärna!

Hedvig Oakheart

MEDLEM | VIGGO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Viggo

Gick med: 2021-03-07
Ålder: 1999 (22 år)

Instagram: @hedvigoakheartsso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hejsan!

 

Det är jag som är Hedvig Oakheart, Ida heter jag irl. Jag bor i Hälsingland i ett stort hus med min mamma och min pappa, jag har två äldre bröder som båda har flyttat till eget. Den yngre brodern har också en hund som heter Sally, och vi tar hand om henne ganska ofta när min bror jobbar så vi ser henne som våran hund också.

 

På fritiden spelar jag en del, håller på mycket med kristaller och soulwork, det är väldigt intressant och jag har fått ett helt nytt perspektiv på livet! Övrigt spenderar jag mycket tid med vänner och familj, och med min pojkvän såklart. Han är min allra bästa vän och stöttepelare, jag vet inte vart i livet jag skulle vara om jag inte hade haft honom vid min sida. Just nu håller vi på att spara ihop pengar för att kunna köpa ett hus tillsammans, och vi hoppas att vi kommer kunna flytta ihop i slutet av året eller i början på nästa och vi är så taggade!

 

Utöver det jag gör på fritiden så jobbar jag på Max på halvtidsanställning.

 

Jag är väldigt glad och social, pratar mer än gärna med andra spelare, nya som bekanta. Jag är också väldigt frispråkig och är inte rädd för att säga vad jag tycker på gott och ont. Många skulle nog säga att jag är enkel att prata med, och jag är väldigt mån om att folk ska må bra då jag själv mått väldigt dåligt tidigare i livet. I spelet då hittar du mig troligen springandes och levla nån häst eller så hittar jag på något med klubben, tveka inte på att komma fram och säga hej!

 

Hoppas vi ses i spelet!