ALVA GREENNIGHT

ÄGARE | ALVA

ALLMÄN INFO

Titel: Ägare (Klubbägare)

Smeknamn: Alva

Gick med: 2018-08-16
Ålder: 1999 (21 år)

Instagram: @alva.greennight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Jag skulle beskriva mig själv som en självsäker, driven och ibland något sträng, glädjespridare - om man får vara så pass självgod haha! Skulle också vilja påstå att jag inte är lika läskig som nya ofta oroar sig för, jag vill alltid alltid allas bästa och förstå psykologin bakom folks handlingar/beteenden så det är sällan jag blir arg eller upprörd. Tålamod finns det gott om!

Som person är jag rätt sprallig och något virrig, fast så fort det gäller klubben är det ordning och reda. Jag gillar struktur, vill veta vad som händer, blir stolt över alla som utvecklas och tar ansvar, kan spendera timmar på klubbjobb och älskar det - speciellt om man har kompani. Supermysigt.

Jag är rätt tålig och kan anpassa mig efter de jag umgås med, men jag gillar mest folk som är positiva och avslappnade. Om man är väldigt flummig kan jag bli lite trött i huvudet (efter ett tag) men jag har inget emot det. När jag väl skämtar kan jag ha rätt grov humor och flumma på, det brukar chocka folk haha!

Mitt ansvar i klubben är det stora hela, allt ska fungera och rulla, och vid nödsituationer rycker jag in. Jag utvecklar också klubben och ser till att den är på väg i rätt riktning. Medlemmars mående och trivsel, event, projekt, fungerande system, sociala medier och rent generellt klubbens stabilitet är mycket att balansera men när det är ens passion och ger så många en slags trygghet/glädje blir allt värt det!

ELLEN OPALSTORM

HÄSTSKÖTARUTVECKLARE | ELLO

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Hästskötarutvecklare) 

Smeknamn: Ello

Gick med: 2020-03-01
Ålder: 2005 (15 år)

Instagram: @ellenopalstorm

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hej!

Mitt namn är Ellen Opalstorm men föredrar att kallas för Ello. Jag är bosatt lite utanför Stockholm och kan berätta att stockholmska sitter i mig ordentligt. Jag går i skolan och jobbar i stallet på helger. Jag är mest intresserad i dressyr men hoppning är också kul.

Jag skulle beskriva mig själv som en driven, hjälpsam och pratglad person. En negativ sak om mig är att jag är “borta” ibland. Jag gör allt mycket svårare än vad det är och jag brukar också drömma mig bort och försvinna från världen haha.

 

Jag har spelat sedan 2014 och har alltid varit aktiv och fortsatt spela sedan dess. Jag är mycket driven och levlar upp mina hästar fort och uppdragen görs på en gång. Ändå tacksam för den förmågan. När det gäller att ha det organiserat i hemstallet, garderoben eller ryggsäcken blir det en annan grej. Jag har aldrig koll och stökar ned på några sekunder...

 

I klubben gillar jag att jobba med de flesta klubbjobben. Det är en typ av fritidshobby för mig eftersom det är roligt och intressant. Jag älskar event och går på många av dem. Jag är även mycket förtjust i SSO - dressyr och det intresset växte på grund av klubben.

 

Hoppas vi ses!

JUNI SILVERWOOD

KLUBBLEDARE | VANNA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ridlärarchef, Tävlingsryttare) 

Smeknamn: Vanna

Gick med: 2019-10-27
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @junisilverwood

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej! Jag heter Vanna och är en 18-årig tjej som kommer från en liten stad på västkusten, norr om Göteborg. Som person är jag oftast lugn, pratglad, ärlig och tar livet med en nypa salt. Är väldigt mån om att de omkring mig ska må bra. Jag älskar att lära känna nya människor och mår som bäst när jag spenderar tid med vänner och familj! Hänger jag inte med kompisar så är jag ofta på gymmet, det är så skönt att vara där en timme och bara fokusera på mig själv. Lite terapi för mig! Annars så gillar jag verkligen att bara vara hemma och ta det lugnt och kolla film eller serier.

 

Jag har spelat SSO sedan 2012, dock har det varit många långa pauser och nu spelar jag endast för klubbens skull. Gick med i Spring Roses i oktober 2019, och är otroligt glad för det! Har haft så många roliga stunder i klubben och fått vänner för livet! Är en person som gillar att ta lite mer ansvar, sån är jag även i klubben och därför har jag testat på de flesta jobben vi har. Just nu är min främsta roll ridlärarchef, vilket är en roll som passar mig bra då jag verkligen tycker om att planera och hålla event!

AIXA ARCHWATER

HÄSTSKÖTARUTVECKLARE | AII

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Hästskötarutvecklare)

Smeknamn: Aii 
Gick med: 2020-08-30
Ålder: 2000 (20 år) 

Instagram: @aixa_archwater

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hej jag heter Aixa men de flesta brukar kalla mig Aii. Jag är 20 år gammal och bor just nu i en liten håla utanför Vara. Där jag bor med min familj och våra djur. Har två Bengaler och en liten Jack Russel Terrie.

Jag skulle säga att jag är en väldigt glad och positiv tjej som älskar att få andra att skratta. Ställer alltid upp om någon i min närhet mår dåligt.
 

Jag jobbar som djurskötare på en stor grisgård. Men jag är egentligen utbildad hästskötare.
Jag har hållit på med hästar sen jag var liten och älskar det verkligen, dock har jag nu en liten paus från sporten men förhoppningsvis är jag tillbaka på hästryggen snart.

Hoppas vi ses!

CHANTAL EAGLEFORCE

KLUBBLEDARE | CHANTI

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ledare över medlemsvärdarna,

Novisvärd)

Smeknamn: Chanti
Gick med: 2018-08-20
Ålder: 2002 (19 år)

Instagram: @chantal.eagleforce /

@chantel.sarossy

Extra sociala medier:

Snapchat - chantelsarossy

Spelat sen: 2013

Hej mitt namn är Chantal Eagleforce, kallad för Chanti. Jag är 19 år gammal och bor i Stockholms innerstad med min familj. Jag har en stor passion för djur då jag brinner för djurens rätt och för att deras röst ska få bli hörd. Jag går just nu andra året på Djurgymnasiet med inriktning inom djursjukvård vilket är det första steget jag tar för att komma närmare mitt mål, mitt drömyrke att en dag bli veterinär eller djursjuksköterska.

 

Jag älskar hästar och hundar, har ridit nästan hela mitt liv men slutade med ridningen för något år sedan. Jag gillar annars att vara hemma och umgås med vänner och familj. Jag älskar att läsa, fick upp mitt bokintresse i början av året 2019 och har sedan dess aldrig lämnat en dag i spillo utan att läsa. Jag gillar att vara hemma, är en hemma person, tycker det är väldigt mysigt att titta på serier eller sitta och spela eller prata med medlemmar ur klubben. Jag pluggar en hel del och blir därför hemmasittande ganska ofta om jag inte är ute och springer, gymmar eller är med vänner.

Som person skulle jag beskriva mig själv som väldigt down to earth, väldigt avslappnad och trivs väldigt lätt med min tillvaro. Jag är väldigt ambitiös och driven när det kommer till plugget i skolan eller om uppgifter inom klubben. Självsäker har jag inte alltid varit, när jag var liten så var jag väldigt blyg och tillbakadragen men efter jag började i skolan växte mitt självförtroende och självkänsla allt mer. Idag är jag en väldigt självständig och självsäker kvinna om man får säga det själv. Jag är väldigt bra på att anpassa mig i olika umgängen, en kameleont vilket resulterar i att jag kan i stort sätt umgås och bli vän med vem som helst. Då jag är väldigt lätt att umgås med då jag också är en väldigt förstående person och har lätt att sätta mig in i någon annans skor. Jag är en person med höga murar, jag släpper inte in vem som helst i mitt liv, jag kan fortfarande vara öppen och positiv till att lära känna nya människor då jag även tycker det är väldigt roligt, men jag har svårt att lita på folk och släppa in nya människor i mitt liv på djupet, speciellt män, så det är sällan jag öppnar porten till mitt hjärta. Men när jag väl gör det, så kommer jag ge denna person hela mig, då släpper jag inte taget om den. Jag är väldigt lojal som person men är samtidigt ärlig om det är något som inte känns rätt, tycker det är väldigt viktigt i alla typer av relationer.

 

Personer som jag drar mig mest till är oftast de som är utåtriktade men lugna kanske lite flummiga fast på ett moget sätt, då jag själv inte är så jätte flummig av mig men tycker det kan ibland vara kul i ett umgänge när vardagen är allt för abstrakt och strikt. Men personer som är omtänksamma och snälla, vågar vara öppna, är sig själva, avslappnade, bjuder på sig själva, som man kan prata med om allt möjligt och som kan ge en massa kärlek för då kommer den personen att få en massa kärlek tillbaka av mig. Jag är en väldigt kärleksfull person och vill dela med mig av den och visa den till andra.

Mitt ansvar i klubben, enligt mig är att se till så att nya som gamla medlemmar ska trivas i klubben, jag ser det som att detta är allas ansvar i klubben oavsett vilken roll i klubben man har. Jag tillhör ledningen i klubben då jag är medlemsvärd. Detta innebär att jag ska se till att gamla medlemmar som har varit med i klubben ett tag också kan få stöd och hjälp från ett system som kan se till att medlemmar kommer tillbaka in i gemenskapen igen och uppnår klubbens krav. Bortsett från det så är jag också just nu novisvärd och har varit det väldigt många gånger under min tid i klubben och har även fått utmärkelsen under Guldrosgalan ”Årets bästa novisvärd” vilket jag är mycket stolt över. Novisvärdarna tar hand om de nya noviserna som går med i klubben under deras provvecka och ser till att de får möjligheten att lära känna medlemmar och komma in i gemenskapen lite och få en bra start.

 

Om du ser mig inne var inte rädd för att höra av dig till mig, jag älskar att lära känna nya som gamla medlemmar.

SELMA DOLPHINSTORM

NOVISVÄRD | SEMLAN

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd, Vägledare)

Smeknamn: Semlan
Gick med: 2020-01-19
Ålder: 2003 (17 år)

Instagram: @sso.selma.d

Extra sociala medier: 

Spelat sen: 2014-11-18

Hej jag heter Selma och är 17 år gammal och bor runt om Göteborgs trakterna. Jag har spelat sso sen 2014. Jag gick med i spring roses i januari 2020. Att ha fått chansen utav att vara en del utav spring roses är något jag är otroligt tacksam över och ångrar inte en sekund.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och lojal person samt att jag älskar att träffa nya vänner och skapa nya band. Ser mestadels till att vara i tid (om inte ens tidigare) bara för att vara på den säkra sidan liksom.

 

Jag försöker att alltid till att sprida positivitet till personerna runt mig. Jag har väldigt stor respekt för varenda människa och vill att alla ska bli hörda. På min fritid så gör jag faktiskt ingenting. Jag har hållt på med sporter men nu har jag bestämt mig att ta en paus och satsa på skolan och vänner. Det var ett svårt beslut men det var det som fick mig till att inse att jag har mer tid för internet och mina internet.

 

Mina intressen är att träna helst på gym eller hemma själv. Jag har alldeles för mycket energi för att sätta mig ner och kolla på några serier eller filmer.

 

När jag var mindre var jag verkligen besatt utav hästar och hörde jämt att mina vänner red och ville själv göra det. Men min syster var allergisk så det fanns inte ens på världskartan att jag kunde rida. Starstable har varit mitt sätt att lära mig samt komma närmare häst personer och tekniker inom ridning.

SAGA SUNLEE

MEDLEMSVÄRD | SMEG

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlemsvärd, Dressyrutvecklare, Vägledare) 
Smeknamn: Smeg
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1996 (24 år)

Instagram: @sagasunlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hallå där! Jag heter Saga Sunlee men har alltid kallats för Smeg. Jag är 24 år och bor i Dalarna med min sambo och våra 3 katter. Jag jobbar heltid som undersköterska och jag älskar mitt jobb. Mina framtidsplaner är att någon dag plugga vidare till sjuksyster med inriktning akutsjukvård. Att träffa och jobba med människor är något som passar och glädjer mig.

Har alltid älskat djur och har alltid haft djur omkring mig. När jag var yngre så hade jag en foderhäst vid namn Albin Tuffe av rasen connemara. Vi tävlade mycket KM tillsammans och jag hade även med honom på ridskolan jag gick på vilket var väldigt roligt. Tyvärr gick han bort för några år sedan och springer nu fritt på dem evigt gröna ängarna. Idag rider jag inte längre men saknar väldigt mycket att få vara bland hästar och hänga i stallet hela dagarna. 

 

Som person är jag lugn, social till en skön nivå, för det mesta alltid glad och ser saker från en positiv synvinkel. Jag tar ingen skit när det kommer till mig eller någon annan, alla ska må bra och ha det roligt. 

 

Jag började spela Starstable 2012 efter att ha varit med i en hästbokklubb som då hette Pollux. Och i den klubben så fick man 4 olika datorspel som heter Starshine Legacy och det var på så vis som jag hittade Starstable Online. 

CASSANDRA GOLDGIRL

KLUBBLEDARE | JONNA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Intervjuledare, Klubbdomare)

Smeknamn: Jonna
Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @cassandragoldgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej hej!

Jonna heter jag och 18 årig tjej från Örebro. Som person skulle jag beskriva mig som en energisk, hjälpsam och social person. Jag är alltid väldigt mån om alla runt om kring mig, försöker alltid vara postiv och se allting från den ljusa sidan. Älskar att lära känna nya människor och ta på mig klubbjobb då jag älskar att hjälpa till!

 

Mitt största intresse här i livet är att åka runt i Europa och visa häst, inte vilken häst som helst utan den Amerikanska minatyrhästen. Har fått äran att få åka med en utav Europas bästa uppfödare på shower och visa hans fantatiska hästar. Men även fått chansen att jobba på hans stuteri i Frankrike. Vilket jag är väldigt tacksam över, jag har lärt mig så mycket om allt från uppfödning till hur man tränar hästarna inför showerna. Bästa minnet var helt klart 2019, när vi åkte till England och jag vann Supreme Youth med min egna häst EBF SH Sparkling Gold. Har även andra intressen som att spela spel, titta på serier, umgås med vänner och hitta på saker med klubben!

AMANDA SWIFTBELL

RIDLÄRARE | PINNEN

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare,

Dressyrutvecklare,

Mediateamet) 

Smeknamn: Pinnen
Gick med: 2018-10-01
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @amandaswiftbell

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej där! Jag heter Amanda, men i klubben kallas jag för mitt fina smeknamn; Pinnen. Lite oklart hur de kom o fästas vid mig eftersom det var ett skämt i början, men nu är det fast och här för att stanna! Så utöver att agera som klubbens personliga pinne skulle jag säga att jag är en person som uppskattar att kunna göra något kul med de omkring mig och att få andra att komma till skratt. Är det en sen kväll med klubben där kvälls humorn har börjat smyga sig på finns jag nog oftast med där. Men jag är också en person som är väldigt anpassningsbar och anpassar mig alltid efter de jag umgås med eller efter situationen. Uppskattar lugna och mogna samtal minst lika mycket som de flummiga och vilda.

 

Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna då jag växt upp med ridsporten runt omkring mig och det är en stor del av mitt liv idag. Utanför spelet håller jag nämligen på med tre egna hästar som jag tränar och tävlar aktivt med i hästhoppning. Tråkigt nog har inte samma motivation väckts med de virtuella hästarna här i SSO som jag samlat på mig. Har på något sätt lyckats samla över 80+ olevlade hästar som står och dammar i hemstallet, men vägra sälja dem. Älskar att spendera tid i mitt hemstall och klura ihop nya outfits och slösa SC på de mest onödiga grejer. Benlindor, fula hästar, stallhjälp, you name it!

 

Jag tror folk skulle beskriva mig lite av en glädjespridare då det är väldigt viktigt för mig att se till att dom jag umgås med känner sig bekväma och uppskattade. Älskar att umgås på fritiden med klubben och hitta på saker tillsammans. Så det är bara att hit me up så hänger jag mer än gärna med på klubbens alla äventyr!

XIAOLING SPIDERMAN

KLUBBLEDARE | OLA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Gemenskapsledare, Tävlingsryttare) 

Smeknamn: Ola

Gick med: 2020-09-20

Ålder: 2004 (16 år)

Instagram: @xiaolingspiderman

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hejsan! Mitt namn är Xiaoling Spiderman men kallas oftast för Ola. Jag är 16 år och bor i en liten håla i småland. Jag har spelat Star Stable sedan 2013 fram och tillbaka med en del pauser. Jag var inaktiv mellan 2017-2020, men har varit fullt aktiv sedan april 2020. I spelet ser ni mig säkert springa runt med mitt vita hår, superhjältemask och jockeysetet.


Jag gick med i Spring Roses i september 2020, och är så otroligt tacksam att jag hittade till denna klubben!

Jag är lite av en sån person så att när jag tycker något är kul, så kan jag inte sluta. Har helst flera bollar i luften och tar mer än gärna på mig en massa klubbjobb hit och dit! Det är det som får mig motiverad!


Är väldigt obrydd som person. Jag är ingen som dömer, eller har fördomar; vilket nog är en av mina bästa egenskaper.

 

I verkligheten så har jag en egen ponny som heter Diwa. Då jag tycker jag är för stor för henne, även att hon är en D-ponny, så rider inte jag henne längre. Har tidigare tävlat lite på Diwa, vilket jag tyckte var jättekul, men tyvärr tyckte inte hon likadant som mig hahah!

 

Hoppas vi ses i spelet!

MONTSERRAT MOUNTAINCAMP

KLUBBDOMARE | MONTY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare)

Smeknamn: Monty
Gick med: 2020-05-10
Ålder: 2005 (15 år)

Instagram: @ssomonie

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hej! Jag heter Montserrat i spelet men kallas för Monty i klubben. Jag skulle beskriva mig som en väldigt glad och kreativ person. Jag skulle säga att jag också är väldigt organiserad av mig, jag gillar att ha koll på saker och jag är oftast den i gruppen som får påminna dem andra om vi hade kommit överens om något.

 

Irl har jag två husdjur: en hund och en katt. Efter en jobbig dag är det väldigt härligt att bara kunna prata av sig och se hur glada sina husdjur är att få se en igen, så jag är jätteglad över att jag alltid har dem vid min sida. Det är så fantastiskt mysigt att veta att man alltid har dem vid sig hur dagen än har gått eller vad som än hänt.

 

Vänner betyder också ganska mycket för mig och är en stor del av mitt liv. Även när jag är jättetrött och inte har lust att skratta, så förstår dem och man behöver inte låtsas må bra eller vara pigg när man inte är det egentligen. Jag gillar dock även att sitta själv och inte göra så mycket. Jag tror det är ganska viktigt att vara själv ibland, så kan man sitta och fundera på saker eller bara kolla på en film och inte behöva bry sig om någon eller något annat.

 

Om du ser mig i spelet kan du gärna gå fram och säga hej, vi bits inte, haha! Ha en trevlig dag!

HORTENSE BYNNUNEST

MEDLEM | EMS

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Ems

Gick med: 2021-01-03

Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @hortensebunnynest

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hej! Jag heter Hortense Bunnynest men kallas för Ems. Jag är 18 år och bor i centrala Göteborg med min mamma, syster och hund!

Just nu går jag andra året på gymnasiet (gått om ett år) och pluggar samhällskunskap! Mina största intressen är att vara i stallet och att hänga med kompisar och min pojkvän. I stallet har jag en egen häst som jag tävlar och tränar hoppning med. Jag har ridit inprincip hela mitt liv och fick min första egna 2019! Utöver sso spelar jag också en hel del minecraft och phasmophobia!

Som person skulle jag beskriva mig själv som glad, social och pratglad! Jag kan vara lite blyg i början när det är många nya människor men värmer upp mig väldigt snabbt! Jag skulle säga att jag har väldigt bra på att anpassa mig till olika situationer och kan vara seriös och flummig! Jag tycker det är väldigt kul att lära känna nya människor och att inspireras av andra. Är även väldigt omtänksam och bryr mig väldigt mycket om andra!

EVELINA STARFALL

KLUBBDOMARE | EVVE

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Klubbdomare, Mediateamet)

Smeknamn: Evve
Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Hej! Evelina heter jag men de allra flesta känner mig som Evve. Jag är 19 år gammal och jag har gjort lite allt möjligt i Spring Roses under de året jag varit en medlem. Jag började som elev men kände fort att jag ville ta mer ansvar så suttit som bla intervjuansvarig och även ridlärare en kort period. Nu har jag tagit mig an positionen som klubbdomare och trivs jättebra! Det låter jätteläskigt men det innebär basically att jag är med och bedömer provperioder i styrelsen och jobbar stenhårt för att alla ska få en ärlig chans och komma in i gemenskapen.

 

Som person skulle jag väl säga att jag är en väldigt engagerad och driven person när det kommer till saker som jag tycker är intressant. Väldigt lätt att prata med, skämtsam fast seriös och försöker alltid se till att de i min omgivning mår bra och känner sig inkluderade!

 

Jag pluggar frisör och är även makeup-intresserad så har alltid tips på nya produkter och blir fruktansvärt besviken när du bleker håret själv eller klipper det med kökssaxen. Andra intressen jag har är mina katter (som jag gärna pratar väldigt mycket om) och jag gillar även konst i alla former, både skapa och titta på!

FELICIA GREENHILL

MEDLEM | FELICIA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Felicia
Gick med: 2018-09-18
Ålder: 1999 (21 år)

Instagram: @luminescenxe

Extra sociala medier:

@feliciagreenhill (inaktiv)

Spelat sen: 2012

Halloj! Jag heter Felicia och är en person som kan verka lite tillbakadragne till början, men när man väl känner mig så kickar humorn igång! Jag älskar att sprida positiv energi och brinner för att hålla en bra stämning i klubben. Jag har lätt för att sätta andra före mig själv och finns alltid till hands om någon behöver prata av sig. Jag har varit med i Spring Roses sedan dess öppning 2018, och hade inte kunnat tänka mig en bättre klubb, vi är verkligen som en stor familj! 

Utanför SSO pluggar jag spelutveckling med inriktning 2D-grafik på högskola och älskar att teckna nästan lika mycket som jag älskar att spela spel, haha! Varmast om hjärtat ligger Final Fantasy-franchisen och Kingdom Hearts-spelen, det är spelserier som jag tror att jag alltid kommer tycka om. 

Har hållit på med hästar nästan halva livet, men efter ungefär 10 år lade jag ridhjälmen på hyllan då andra saker i livet krävde större prioritering. Även fast jag inte håller på med ridning mycket längre så finns kärleken för hästar fortfarande kvar och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskade alla mina små pixel-pållar, och när jag saknar hoppningen som mest så får jag nöja mig med att skutta över orivbara hinder på Baronessans hoppbana, men det är ju inte så dumt det heller!

WILMA RAINSHIELD

NOVISVÄRD | MEDLEM

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd)

Smeknamn: -
Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @wilma.rainshield

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej hej! Jag är Wilma och är en 19 årig tjej som bor utanför Gävle. Där bor jag i en lägenhet tillsammans med min lillebror, mamma, en jobbig katt och min ögonsten till hund.

 

På min fritid kan det varierar mellan olika saker vad jag kan ha för mig. Jag sitter oftast vid datorn för att antingen sitta i timmar och redigera för jag har ingen behärskning när det kommer till det haha eller så spelar jag något! Kan också hända att jag kollar på film/serie/youtube om true crime eller det övernaturliga då det är ett stort intresse men jag är också ute mycket för att ta långa promenader och få släppa alla tankar!

 

Förutom att vara förälder åt min mamma och min lillebror som är mer som ett jobb går jag också i skolan. Jag försöker kämpa med att läsa upp några betyg jag saknar för att gå en riktig yrkes linje så jag sedan kan jobba med det jag vill vilket är vården, antingen vård inriktat mot barn eller på förskola! Har haft och har fortfarande en kämpigt liv spm hindrat mycket grejer som jag hade kunnat klara annars men alla har sina monster som man kämpar mot och det har jag, min djupa depression och grov ångest samt extrema stress ska inte hindra mig mer därför fortsätter jag att kämpa och dom i underbara personerna i klubben hjälper mig mycket genom det!

 

Som person kan jag både vara lugn men också väldigt sprallig med mycket energi. Väldigt social och omtänksam mot alla jag möter som vill alla väl. Är en bra lyssnare som vill hjälp till med så mycket som möjligt. Men jag är också något av ett samlings freak i spelet, du kommer bli chockad haha!

DINA SHYKNIGHT

RIDLÄRARE | EMMA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare,

Intervjuansvarig)
Smeknamn: Emma
Gick med: 2019-11-24
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @dinashyknight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hej! Mitt namn är Dina, men i klubben är jag mer känd som Emma. Klubben skulle beskriva mig som ”den galna kattmänniskan”, vilket jag kan hålla med om. Utöver att jag älskar katter skulle jag beskriva mig själv som en glad, positiv och sprallig tjej som alltid vill allas bästa. Ibland går det dock överstyr. Enda sedan jag var liten har jag prioriterat andras mående före mitt eget. Nu försöker jag hitta en balans mellan att hjälpa andra samtidigt som jag tar hand om mig själv. Även om jag framstår som en sprallig och energirik person, kan jag också hålla mig lugn, seriös och mogen. Jag anpassar mig helt enkelt väldigt lätt till vilken situation jag befinner mig i.

 

Jag gick med i Spring Roses den 24 november och jag är väldigt tacksam över att jag fick gå med i klubben! Man har aldrig en tråkig stund med de härliga medlemmarna. Varje dag får man ett leende på läpparna av att få umgås med klubben. Jag skulle beskriva Spring Roses som en andra familj. Jag har skapat fina och oförglömliga minnen med många i klubben.

 

I klubben är jag en glädjespridare och en engagerad och driven medlem som gärna hjälper till med alla möjliga slags klubbjobb. När jag gör klubbjobb är jag väldigt noggrann och petig då jag vill att mitt jobb ska bli så bra som möjligt.

 

I verkligheten ska jag börja mitt tredje och sista år på samhällsvetenskapsprogrammet och det trivs jag väldigt bra med! Jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med efter jag tar studenten, därav är programmet jag går på nu en bra linje för mig. På min fritid spenderar jag mesta tiden på skolan. Jag är väldigt engagerad i skolan och vill alltid prestera bra på alla prov och uppgifter. Utöver att plugga och skriva på skolarbeten brukar jag vara utomhus med mina djur, umgås med vänner och familjen och fotografera djur och natur.

 

Ta hand om er, kram!

MATILDA MOONNIGHT

MEDLEM | MATTI

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Matti
Gick med: 2019-03-27
Ålder: 1996 (24 år)

Instagram: @matildamoonnight

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Heej, jag kallas för Matti och är 24 år gammal. Bor i min lilla lägenhet med min katt som heter Melik. Han är en som en hund i kattformat; Morrar på människor när dom går förbi hans fönster men går också glatt fram till dom för att lukta och hälsa.

 

Det jag tycker om och göra är att rita och måla, lyssna på musik, sitta med klubben och skratta med dom. Inne på Star Stable gillar jag att springa runt och ta olika bilder på lite allt möjligt. Jag är alltid den som har något blått på mig, kan ju säga att jag gillar färgen blå lite extra mycket.

 

Som person är jag väldigt glad och positiv av mig. Gillar att skratta med folk i klubben och helt enkelt ha massa roligt tillsammans. Är ganska öppen människa och folk har lätt att prata med mig. Kreativ person som gillar att hitta på saker med vänner. Mina närmaste tycker jag är godhjärtad, pålitlig, älskvärd, rolig.

CHARLOTTE ICECAKE

FRITIDSARRANGÖR | CHARLOTTE

Titel: Medlem (Fritidsarrangör, Spotify-teamet)

Smeknamn: Charlotte/Iskaka
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2005 (15 år)

Instagram: @charlotte_icecake

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Hej! 


Mitt namn är Charlotte Icecake och kallas mestadels för Charlotte men ibland även Iskaka. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt pratglad, positiv och öppen person med skinn på näsan, som inte är rädd för att säga ifrån eller ta en diskussion om jag tycker att något inte står rätt till. Jag är väldigt mån om andra, och skulle vilja säga att jag även är väldigt omtänksam som person. Jag tycker om att hjälpa andra, och har aldrig något problem med det. 

Min fritid spenderar jag mycket med familj och vänner. Jag tycker om dans och tar olika dansklasser några gånger i veckan. Förr i tiden var jag mycket i stallet också men på senare tid har det inte blivit av alls tyvärr. Jag spelar även andra spel utöver Star Stable, som t.ex. ARK: Survival Evolved, The Sims och Planet Zoo. Jag tycker om alla möjliga olika spel så om någon har något tips, hit me up!

EDITH MISTSKY

MEDLEM | EMMY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Emmy
Gick med: 2021-01-03
Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @edith.mistsky

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2020

Hej!

Mitt namn är Edith Mistsky men jag kallas oftast för Emmy. Jag skulle beskriva mig själv som en positiv, lugn och försynt tjej. Jag bor för tillfället i Kalmar där jag studerar vid universitetet för att bli optiker, en mycket spännande och intressant utbildning!

På fritiden älskar jag att dansa och jag har gått flera danskurser i bugg och fox. Jag tycker det är jätteskoj att komma ut på dans och träffa andra människor med samma dansglädje som mig! Jag har spelat StarStable Online sedan början av 2020. I spelet tycker jag att det är supermysigt att levla mina hästar tillsammans med andra. Det jag brinner mest för i spelet är dressyren, det är något alldeles speciellt med att rida dressyrprogram tillsammans. Jag tycker det är kul att träffa nya vänner i spelet så tveka inte att hälsa om vi möts någonstans på Jorvik!

ANGELICA STARCAMP

MEDLEM | RÄKAN

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Räkan
Gick med: 2020-05-10
Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @angelicastarcamp

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hallå där!

Mitt namn är Angelica Starcamp, men jag lyssnar bäst till Angie eller Räkan. Till hösten blir jag en 21 år ung djurälskare med stor kärlek för djurriket, Sydafrikas vildmark och framför allt pinnglassen Magnum Strawberry & White. Jag känner en stark hatkärlek till sommarhettan och föredrar alltid regniga sommardagar som gärna får vara lite långdragna - de mysigaste dagarna är trots allt de med en hund i knäet, en dator med StarStable framför näsan och ett mysigt knatter från regnet i bakgrunden.


Som person skulle jag vilja beskriva mig själv som positiv, framåtriktad och lojal. Jag älskar att umgås med mina vänner, sprider gärna glädje och har inget emot en timme fnitter eller två. Men du kan också alltid använda mig som stödpelare efter en tuff dag. Ropar någon ut att de ska klättra i bergen så drar jag mig dit som en magnet, men jag varnar redan nu för att jag är rätt så kass, haha!


Här hemma hos mig finns både hund, häst, fiskar och ett gäng dammråttor. En lite annorlunda men rolig hobby är Aquascaping och i ett skåp ligger en gammal, skruttig, blå ballong från en One Direction konsert i Göteborg 2015. Jag är helt såld på Twilight-serien (yes, både bok och film) och föredrar en regnstorm med åska som musik i hörlurarna framför den mer ordinarie musiken...

HALEY HAWKBELL

NOVISVÄRD | HAY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd)

Smeknamn: Hay
Gick med: 2019-12-08
Ålder: 1995 (25 år)

Instagram: @haleyhawkbell

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej! Haley heter jag, men kallas för Hay! Jag är 25 år gammal och bor i mitt hus i en liten håla mellan Mjölby och Linköping, tillsammans med min man, son, två katter och en hund.

 

Jag har spelat sso sedan 2012, så jag skulle ändå kalla mig erfaren inom spelet, haha. Det jag tycker är absolut roligast att göra när jag är online är att umgås med klubben. Levla är inte riktigt min grej, men är vi ett par stycken så brukar alltid försöka hänga med! Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt snäll och rolig person. Jag älskar att skratta och hitta på roliga äventyr tillsammans med vänner. Jag är också en väldigt skämtsam person.

 

När jag inte spelar sso eller umgås med folk i klubben så har jag min egna familj; min man, min son, 2 katter och 1 hund. Utöver sso så gillar jag även andra spel. Men främst spelar jag Ark: Survival Evolved, The sims & League of Legends.

ARIA NIGHTBORN

KLUBBLEDARE | ARIA

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Ledare över klubbdomarna, Dressyrutvecklare)
Smeknamn: Aria
Gick med: 2019-05-27
Ålder: 1998 (22 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hejsan hoppsan! Jag är en glad människa som oftast väljer att se på saker från den positiva sidan även om det inte alltid går som man tänkt sig, man lär sig alltid något nytt med en positiv inställning till saker och ting.

 

Älskar att hjälpa andra med deras problem och strävar efter att vara en sån person alla kan gå till utan att ha en rädsla för att de ska på något sätt bli dömda. Är väldigt vanligtvis lite tillbakadragen och vill gärna fundera lite innan jag kommer med ett välformulerat svar.

 

När man ser mig på jorvik så är det stor chans att det är i ridhuset då kadrilj/dressyr är något som intresserar mig väldigt mycket. Det är riktigt roligt att träna på program eller lära sig nya ridvägar tillsammans med andra. Ni lär garanterat känna igen min karaktär på grund av det lila håret och de runda glasögonen som sitter näst intill inpräntade på henne vid detta laget.

 

Utanför Jorvik så gillar jag att äventyra på Azeroth i World of Warcraft vilket jag började spela några år innan Star Stable. Skulle gärna vilja beskriva mig som en kreativ person, Dansat all möjlig dans under tiden på högstadiet och även en tid under gymnasiet. För övrigt så gillar jag att läsa böcker, baka mycket smarrigt men mitt stora intresse har alltid varit djur. Speciellt min egen hund Doris som syns på bild, hon och jag hänger ständigt tillsammans. Älskar att prova på nya saker med henne men bäst av allt är helt klart en lång promenad i skogen, så fridfullt!

BROOKLYN WOODFLOWER

MEDLEMSVÄRD | BROCCOLI

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlemsvärd,

Klubbdomare)
Smeknamn: Broccoli
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 1998 (23 år)

Instagram: @brooklynwoodflower

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Jag skulle beskriva mig själv som en snäll och väldigt omtänksam tjej. Prioriterar oftast andras mående före mitt eget, om mina vänner mår bra så brukar jag oftast också må bra. Vill alltid vara alla till lags. Jag är mogen av mig men kan även vara väldigt flummig om så önskas. Mig kan man alltid komma och prata med vad det än gäller för jag lyssnar alltid och försöker hjälpa till i den mån ja kan. Bor fortfarande hemma hos mamma och pappa och det trivs jag bra med. På gymnasiet gick jag naturbruk med inriktning djurvård. Djur är det bästa jag vet, speciellt katt, ko och häst. Är lite av en shopaholic när det kommer till att köpa hästar på SSO.

 

Bara att fråga om det är något mer du vill veta om mig, jag berättar gärna!

EBBA WINTERLAKE

MEDLEM | HAPPY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem) 

Smeknamn: Happy

Gick med: 2020-10-11
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej, så roligt att du har hittat hit! Mitt namn är Ebba (men jag kallas för Happy) och jag är en glad och social 19-årig tjej. Jag gick ut gymnasiet i juni 2020 och började studera på universitet redan hösten därpå. Om jag fick beskriva mig själv med tre ord skulle det vara glad, lättsam och social. Jag är väldigt enkel att snacka med och kommer bra överens med vem som helst.

 

Jag har sprungit omkring på Jorvik med mina hästar sedan 2012 och har inga planer på att sluta ännu, speciellt inte nu när jag hittat till Spring Roses! Om jag inte är inloggad på SSO hittar du mig mest troligtvis tillsammans med mina kompisar, i gymmet eller pluggandes till en tenta. Jag är dessutom ett stort fan av katter (speciellt min ragdoll-bebis på bilden), TV-serier och musik av alla dess slag (men jag föredrar 70- och 80-talsrock ;D). Jag spelar även en del Sims och WoW.

 

Tveka inte på att hälsa om vi skulle stöta ihop någonstans på Jorvik - jag stannar gärna och pratar! Hoppas vi ses

ISABELLA PANDABELL

DRESSYRINSTRUKTÖR | ISABELLA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrinstruktör,

Tävlingsryttare, Fritidsarrangör)

Smeknamn: Isabella
Gick med: 2019-09-21
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011/2012

Halloj! Här har ni en tjej med sprudlande energi och lugn från Uppsala! Jag skulle nog beskriva mig som ganska blyg men vid många tillfällen kan jag också vara en riktig pratkvarn. Jag har bra tålamod och är väldigt tävlingsinriktad, ibland kanske lite för mycket då jag kan sitta mitt i natten och köra ett och samma lopp i timmar bara för att en gång ska bli så nära perfekt som möjligt. Jag skulle sen även inte säga att jag är någon som är rädd för att visa kärlek och medkänsla för andra. Älskar att sprida positivitet och försökte under min tid som klubbledare utveckla den delen i klubben så mycket som jag kunde.

 

Jag är en väldigt driven och passionerad person som när jag inte är inne i Star Stable och kör lopp eller hänger med klubben så är jag med min hund, pluggar eller planerar nästa äventyr. Jag gillar att hjälpa till och är inte rädd för nya saker, utan ser det som ett tillfälle att lära mig något nytt. Jag tror starkt på att desto mer saker man utsätter dig för att lära sig, ju lättare har man att lära känna nya människor och komma närmre de man redan känner då man kan hitta fler saker som man har gemensamt eller intresse för.

ANNA STARFALL

MEDLEM | ANNA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Anna
Gick med: 2021-01-03

Ålder: 2000 (20 år)

Instagram: @annastarfall

Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2015

Hej jag heter Anna, är 20 år och bor i Kalmar. Jag är en positiv och sprallig tjej som vill alla de bästa. Bryr mig mer om andras mående än mitt egna och är en väldigt bra lyssnare så finns alltid om någon skulle behöva de. Är en mogen tjej men kan även ha mycket humor och gå lite åt de flummiga hållet men ser självklart till att anpassa mig till alla andra så jag är på samma nivå som dom. Min passion är nog att teckna. Har gjort de enda sen jag var liten men utmanar mig för varje gång. Gillar även att umgås med vänner, spela, kolla serie mm. Jag tog studenten sommaren 2020 och gick ut som målare men är tyvärr arbetslös just pågrund av omständigheterna i världen. Jag har varit med i Spring Roses en gång tidigare och jag kan med handen på hjärtat säga att jag har nog aldrig varit med i en sån här fin klubb innan. Alla är så välkomnande och vill att alla ska trivas så detta är nog den första klubben jag har känt mig välkommen i. Jag går alltid från datorn med ett leende på läpparna efter att man har suttit i samtal eller haft event med medlemmarna.

MAGDALENA NORTHILL

RIDLÄRARE | SÁGA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Ridlärare)

Smeknamn: Sága

Gick med: 2020-11-08
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Helloo, ska nu ta på mig den fantastiska utmaningen av att skriva en liten presentation om mig själv. Jag heter då Sága och är en dam från nordligaste Norrland. När man är född och uppvuxen i skogen får man ofta ta sig an problem själv, vilket har gjort mig till lite av en problemlösare. Oftast väljer jag att se saker från en logisk synvinkel, jag gillar inte att tänka för mycket på sådant som inte går att påverka. Just därför ses jag nog (hoppas jag) som en väldigt positiv person. Jag försöker ständigt fokusera på att se saker från ett positivt perspektiv, allt är en lärdom bara man är öppen nog för det.

 

På fritiden spenderar jag mest tid framför datorn eller med huvudet i min kära mattebok. Jag älskar att lära mig nya saker och blir ofta överengagerad när jag väl får en idé. När jag väl är klar med skolan så har jag stooora planer som jag vill förverkliga. Men det är en annan historia. Detta var en kort introduktion av mig, förhoppningsvis nog lång för att få en inblick i vem jag är! Jag skulle gärna berätta om alla mina favoritartister eller vilken min favoritfärg är, men väljer att lämna det som ett mysterium att lösa någon annan gång... Jag ser fram emot att visa vem jag är genom denna fantastiska klubb! Hoppas vi hörs!

PAULINA SPARROWGIRL

INTERVJUANSVARIG | PAULINA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Intervjuansvarig)

Smeknamn: Paulina
Gick med: 2019-10-13
Ålder: 2001 (19 år)

Instagram: @sparr0wgirl

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Jag heter Paulina och jag är en glad och social tjej som brinner för hästar. Jag är 19 år och går just nu sista året på naturbruksgymnasium. Efter gymnasiet så är planen att studera vidare till djurskötare/vårdare då jag tror det är ett yrke som skulle passa mig perfekt. På fritiden spenderar jag mycket tid i stallet hos min häst eller så hänger jag med kompisar. Jag tycker mycket om att fota och redigera bilder både i spelet och IRL. En till sak jag tycker väldigt mycket om är djur och har både hund, katt och häst vilket är väldigt mysigt.

 

Som person är jag glad och sprallig men samtidigt ganska lugn. Jag är ganska bra på att anpassa mig efter olika situationer och kan vara både flummig och seriös när det behövs. Jag tycker om att ha ordning och reda på saker och är lite av en perfektionist och en av dom många saker jag gillar med klubben är att det är så bra planering och struktur. Jag försöker ofta att se saker positivt och blir väldigt sällan arg. Jag tycker om att umgås med folk och lära känna nya människor och tycker att det är väldigt viktigt att alla ska få vara med och att ingen ska lämnas utanför. Har väldigt lätt att prata med nya personer då jag är väldigt social av mig så hänger en del i chatten i spelet. När jag inte hänger i chatten så brukar jag ofta spendera tid på att levla eller bara busa runt med kompisar. Varje fredag och lördagskväll så hittar ni mig på discot.

TINDRA SKYFALL

MEDLEM | TINDRA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem

Smeknamn: Tindra
Gick med: 2019-11-24
Ålder: 1999 (21 år)

Instagram: @tindra_skyfall

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hejsan! Mitt namn är Tindra skyfall i spelet, och är 21 år.

Så länge jag kan minnas så har jag alltid älskat djur och natur. Det är nog det som jag brinner mest för i allt världen. Under min tid i gymnasiet gick jag i linjen djurvård och numera är mitt mål att försöka plugga upp mina betyg inom vissa ämnen för att komma in till universitet inom Etologi och Djurskydd. Inom min familj har vi två hundar, två katter och ett akvarium med fiskar! Jag själv äger bara en hamster, och mitt dröm djur att äga är en madagaskar daggecko. Men i framtiden så hoppas jag kan ha många fler djur! Saker jag brukar göra på fritiden är oftast spela spel på datorn, väldigt blandat. Jag gillar även att sitta rita och pyssla. Sedan har jag även börjat att sy på min fritid.

 

Jag har varit med i klubben sedan 2018-09-21 men sedan lämnade i slutet av juni månad 2019. Nu är jag återigen tillbaka igen till den underbara klubben Spring Roses.

 

Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person. Jag bryr mig väldigt mycket om andra och vill alltid hjälpa till med så mycket jag kan! Jag har ett huvud som går på högvarv av tankar och funderingar kring allt som finns och som jag kan komma på. Jag är även blyg och kan verka vara tyst, men jag anser att jag har väldigt lätt att öppna mig och prata med andra!

 

Om du ser mig nångång i spelet så tvekar inte säga hej! Jag pratar jätte gärna!

RACHEL SILENTPEAK

TÄVLINGSRYTTARE | MÅNS

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Tävlingsryttare)

Smeknamn: Måns/Mås 
Gick med: 2020-06-20
Ålder: 2003 (17 år) 

Instagram: @rachelsilentpeak 

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2017

Hejsvejs! Måns heter jag, jag är en 17 årig kille bosatt strax utanför Uppsala. Kaffenarkoman, skrattmås, djurvän och mysmänniska är ord som beskriver mig riktigt bra. Jag älskar höstrusk, regnoväder och färgen gul. Hösten är den bästa tiden på året enligt mig, kanske för att vädret inbjuder till mys. Allt som innebär avkoppling och lugn tilltalar mig, vare sig det handlar om långa promenader i skogen eller att kura in sig under en filt och avnjuta en kopp rykande kaffe i soffan.

I övrigt tillhör grafisk design och videoredigering mina intressen, smaklösa typsnitt och medelmåttiga specialeffekter ger mig rysningar i hela kroppen och jag verkar ha ett öga för att finna fel i sådant som en normal människa inte skulle bry sig om. Lyckad design och god estetik däremot gör mig oerhört lycklig i själen, som exempelvis springroses.net!  


Jag är en optimist och försöker alltid att finna glädje eller något positivt i alla situationer, om man fokuserar på det som är bra eller som åtminstone kommer att skänka en användbar erfarenhet blir livet mycket lättare. 

Väl inne på sso ägnar jag större delen av min tid åt att tävla, man hittar mig inte sällan vid championat eller vid en tävlingsskylt klockan 3 på natten där jag springer samma bana 50 gånger tills jag fått den tid jag önskar. Jag tävlar för Spring Roses tävlingslag och det är fantastiskt kul! Jag är också väldigt besatt av fiskmåsarna i spelet, jag äger allihopa och en får alltid följa med till event. Hoppas att vi hörs, jag älskar att lära känna nya människor och skapa nya band!

VILDA SNOWNIGHT

MEDLEMSVÄRD | VILDA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Dressyrutvecklare, Medlemsvärd)

Smeknamn: Vilda 
Gick med: 2020-05-31
Ålder: 2001 (20 år) 

Instagram:

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Hej! Jag heter Vilda Snownight och är 20 år gammal. Jag har spelat sso i nästan halva mitt liv haha, men jag tappade intresset för ett par år sedan men sedan jag gick med i Spring Roses har jag fått tillbaka glöden. Älskar att leta efter saker i spelet, men endast om jag har sällskap eller lyssnar på en ljudbok!

Jag tog studenten 2020 där jag gick en mix mellan estet och sam, perfekt avvägning mellan foto, media och vanliga behörighetskurser. På fritiden gillar jag att fota, rita och spela alla möjliga olika dataspel. Inte så konstigt att jag i framtiden skulle jag vilja jobba med spelutveckling eller någon annan form av 3D-design eller animation! 

Hoppas vi ses!

PIPER MISTDOTTER

KLUBBLEDARE | PIPEZ

ALLMÄN INFO

Titel: Klubbledare (Intervjuledare)

Smeknamn: Pipez
Gick med: 2019-09-29
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @piper_mistdotter

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Hej! Mitt namn är Piper Mistdotter i spelet men jag går under smeknamnet Pipez. Jag är ett novemberbarn (22:a Nov) som älskar när hösten går mot vinter och man kan börja tända ljus och dricka vamt te/choklad framför en brasa. ​

 

Jag skulle nog beskriva mig själv som en positiv, social, omtänksam, ärlig och jordnära person. Jag älskar att vara social umgås med medlemmarna i klubben och hänger gärna på och levlar eller något annat kul, så om du känner för att göra något tillsammans är det bara att säga till! ​

 

Utöver SSO så är mina största intressen hundsport ( främst drag men även bruksgrenar), motorfordon, musik och konst. På fritiden utanför spelet så är jag mycket ute i naturen och umgås med min Siberian Husky Thor, min Golden Retriever Zeb och min min huskatt Nisse. Jag driver även ett jourhem för djur, främst katter. Jag brinner för djur och funderar på att utbilda mig till djurpsykolog. Hästar kan jag däremot nästan inget om, jag gick på ridskola tills jag fyllde 9 typ haha! ​

 

Jag hittade StarStable ca 2012 efter att ha spelat ut en spelserie av Springdale i sökandet efter fler hästspel. Jag hittade då StarStableOnline och blev fast som alla andra haha! Jag gick med i Spring Roses sen 29:e September 2019 och har planer på att stanna länge med dessa underbara personer. Bästa valet jag gjort typ!

EBBA ZEBRAFALL

NOVISVÄRD | EBBA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd, Intervjuansvarig)

Smeknamn: Ebba

Gick med: 2020-09-20
Ålder: 2002 (18 år)
Instagram: -
Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2014

Hej! Jag heter Ebba och är en glad tjej på 18 år som bor lite utanför Stockholm. Jag är väldigt driven av mig, vill alltid göra mitt bästa för att lyckas och har stora mål i livet som jag strävar för att uppnå.

 

Jag skulle beskriva mig själv som väldigt snäll och trevlig person och gillar alltid att umgås med personer allt från att spela tillsammans till att bara sitta och snacka.

Utanför spelet så brukar jag mest jobba då jag arbetar på Ica där jag bor. Utöver det så spelar jag massa olika spel såsom League of Legends, CS, among us, WoW, sims och självklart SSO! Annars så hänger jag också med mina vänner och lyssnar väldigt mycket på musik då en av mina hobbys är att lyssna på vinylskivor! Hoppas vi ses!

DAISY SILVERWOOD

VÄGLEDARE | DAISY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Vägledare)

Smeknamn: Daisy

Gick med: 2020-09-20
Ålder: 2000 (21 år)
Instagram: @daisy.silverwood
Extra sociala medier:
Spelat sen: 2011

Tjoflöjt!

 

Mitt namn är Daisy och jag är 21 år gammal, jag är bosatt i den lilla staden Avesta som ligger i Södra Dalarna, här har jag bott i många år men kommer ursprungligen ifrån Norrköping där många av mina syskon, kusiner och släkt fortfarande bor!

 

Jag som person är vänlig, omtänksam och ibland sprallig, jag gillar att skaffa nya vänner men jag är sämst på att sitta i röstsamtal då jag lätt har en tendens att fokusera på det jag gör och därmed blir lite tyst haha, men mitt mål är att förändra det och skaffa fler vänner under året!

 

På min fritid gillar jag att spela spel såsom Genshin Impact, League Of Legends och Overwatch men jag gillar även att pyssla lite med digital art och att sjunga. Utöver det så pluggar jag så jag spenderar många av mina dagar hemifrån då alla studier sker på distans för tillfället!

 

I starstable brinner jag för SSO Dressyr och älskar att hålla på med det tillsammans med folk från klubben, jag uppskattar även alla event jag hinner att gå på och kan inte annat än att stormtrivas i en sådan härlig klubb som Spring Roses!

EBBA STARLEE

MEDLEM | EBBA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Ebbi

Gick med: 2020-11-29
Ålder: 2002 (18 år)
Instagram: @ebbastarlee
Extra sociala medier: Min irl

instagram, ebbaasvenssson.

Snap, ebba075.
Spelat sen: 2012

WILMA STRONGSTEP

NOVISVÄRD | JONNA

Jag heter Ebba och jag är 18 år och kommer från Skåne. Gick med i Spring Roses i januari år 2020 första gången och det är jag väldigt stolt över. Spring Roses är verkligen som en familj för mig och det är så kul att umgås med alla fantastiska människor i klubben. När det kommer till klubbar så är jag väldigt engagerad och positiv.

 

Jag är en mogen spelare men kan skoja mycket. På fritiden så tillbringar jag mest tiden hemma och sitter vid datorn och spelar sso och andra spel eller så hänger jag med vänner. Jag har intresse för mode och det har jag haft sedan några år tillbaka.

 

Som person skulle jag beskriva mig själv som en väldigt social och glad tjej som alltid sprider glädje. Jag är väldigt lugn av mig och gillar att mysa där hemma och lyssna på musik. Jag gillar att skratta med folk i klubben och göra något roligt tillsammans. Jag har lätt att prata med folk, tycker bara det är så kul att lära känna nya! Jag bryr mig mycket om andra och vill att alla ska må bra. Om någon behöver prata så finns jag alltid där.

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Novisvärd, Tävlingsledare)

Smeknamn: Jonna
Gick med: 2020-09-20

Ålder: 2004 (16 år)
Instagram: @wilmastrongstep
Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2016

Hejsan! Mitt namn är Wilma Strongstep, men de allra flesta känner mig som Jonna. Jag är 16 år och bor uppe i Umeå. Mina stora intressen är datorspel och dans, framförallt balett. Har dansat sen jag var väldigt liten så dansen har varit en stor del av mitt liv. Jag går just nu första året på samhällsvetarprogrammet och är sjukt nöjd med mitt val. Var rätt så skoltrött mot slutet av nian så kände att jag behövde något enklare, och sam var som gjort för mig!
 

Som person är jag väldigt social, engagerad och driven. Jag vill allas bästa och är ingen som har lätt att döma eller lyssna på andras fördomar. I klubben så hittar man mig oftast skrivandes i någon av våra chattkanaler eller sittandes i samtal. Spelar även mycket Minecraft och andra spel med folk från klubben.


Jag skulle säga att mina bästa egenskaper är att jag är en ganska bestämd person, finns det något jag inte tycker om så kommer jag säga det. Jag står för allt jag säger och jag tycker det är jätteviktigt att man tänker efter innan man säger något.

Hoppas vi ses i spelet!

ZELDA BLUEBERRYLAND

MEDLEM | BLÅBÄR

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Medlem)

Smeknamn: Blåbär 

Gick med: 2021-01-03

Ålder: 1999 (21 år)
Instagram: @zeldablueberry
Extra sociala medier: -
Spelat sen: 2015

Halloj! Mitt namn är Zelda Blueberryland men kallas för Blåbär. Jag är 21 och bor i Dalarna.

Är just nu sjukskriven men ska börja plugga till hösten och få upp mina betyg. Men i och med att jag är hemma så mycket så spelar jag även väldigt mycket då de är min största hobby.

Spelar väldigt mycket World of Warcraft, League of Legends, Dead by Daylight och såklart SSO. Kan hända att jag spelar annat också. Som person är jag rätt så blyg, så föredrar att sitta i små samtal men sitter ändå gärna med i stora och bara lyssnar. Älskar att skratta så älskar folk med mycket humor.

ALLMÄN INFO
MICHELLE GOLDLAND

VÄGLEDARE | MICH

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Vägledare, Mediateamet)

Smeknamn: Mich

Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2003 (18 år)

Instagram: @michellegoldland

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Jag heter då Michelle (både irl och på SSO) men kallas oftast för Mich. 

Jag bor uppe i Umeå tillsammans med min sambo men kommer ursprungligen från Örnsköldsvik.

För tillfället pluggar jag på det Naturvetenskapligaprogrammet med inriktning natur och planerar att ta studenten vårterminen 2022.

Jag skulle beskriva mig själv som en ganska utåtriktad person som har mycket att säga till om. Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker samtidigt som jag är en väldigt bra lyssnare. De flesta skulle beskriva mig som hård men rättvis. Jag har mycket skinn på näsan och står upp för mina åsikter samtidigt som jag är väldigt duktig på att läsa av människor. Men bli inte avskräckt, jag är inte så läskig som jag låter utan är för det mesta väldigt avslappnande att umgås med.

På fritiden gillar jag (förutom att spela SSO) att spela bland annat Minecraft och The Sims 4 men också storybaserade spel som Z:BOTW och Horizon. Jag gillar också att umgås med kompisar/pojkvännen och att vara ute i naturen. 

Råkar du se mig i spelet så tveka inte på att komma fram och prata, jag sitter mer än gärna och diskuterar saker som rimmar på orange med dig!

MEJA CRAZYROCK

VÄGLEDARE | MEJA

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Vägledare)

Smeknamn: Meja

Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2004 (16 år)

Instagram: @mejacrazyrock

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Hej! Mitt namn är då Meja Crazyrock och vardagligt kallas jag bara för Meja. Enkelt! Jag är en glad djurälskande tjej på 16, snart 17 vårar som gärna träffar nya människor, så var inte rädd att säga hej om vi syns i spelet!

 

Irl så läser jag första året på Teknikprogrammet vilket jag trivs med något enormt. Jag har inget riktigt drömyrke utan vi får se var jag hamnar, men det lär antagligen bli något med datorer eller grafisk design.

 

Förutom att plugga en hel del så hinner jag även med några fritidsaktiviteter. Bland annat har jag två stycken hundar som jag tränar agility med. Tyvärr börjar den ena bli lite gammal så han orkar inte så mycket, men den andra är ung, pigg och glad och vi har tagit oss ut på några tävlingar, dock har de flesta slutat i ett diskat resultat. Men, det är så det är med djur! Jag rider också på ridskola 1 - 2 gånger i veckan med fokus på både dressyr och hoppning. Målet där är väl framför allt att få låna en ridskolehäst och komma ut på lite fler tävlingar så fort covid 19 är över, det ser jag fram emot! Annars sitter jag mest framför datorn och spelar, inte bara SSO utan oftast lever jag ut min inre cowboy i Red Dead Redemption 2 eller tar ut min kreativitet i Planet Zoo.

 

Som person är jag oftast glad och positiv och vill alltid försöka hjälpa till med saker! Jag kan dock vara rätt blyg i början av en konversation men det brukar släppa rätt fort! Jag brukar vara mamman i kompisgänget och ser till att de inte tar allt för dåliga beslut!

SKYLAR IRONFORCE

VÄGLEDARE | SKY

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Vägledare, Tävlingsryttare)

Smeknamn: Sky

Gick med: 2021-01-24
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @skylarironforce

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2018

Halloj!

 

Mitt namn är Hilma men jag kallas mestadels för Sky. Jag bor i Uppsala och går sista året på gymnasiet där jag läser hotell&turism programmet. Jag vill jobba som bartender efter gymnasiet då jag tycker det är riktigt roligt att stå och blanda drinkar.

 

Jag är en extremt social person som älskar att lära känna nya människor, blir väldigt lätt uttråkad av att sitta och spela utan att prata med någon. Jag är samtidigt en person som älskar att ta det lugnt och kolla på någon film, är väldigt nördig när det kommer till Marvel, Star Wars och Harry Potter. Jag är en perfektionist som är väldigt engagerad i det mesta jag gör men jag kan samtidigt vara lite flummig av mig och glömma bort saker. Någonting jag absolut inte kan leva utan är kaffe och Redbull!

 

I Star Stable så är tävla min stora ambition, älskar att ha ett mål jag vill nå för då ger jag inte upp förens jag har nått mitt mål. Kan sitta och tävla i timmar bara för att slå mitt rekord och för att jag tycker det är extremt roligt!

 

Kom gärna fram till mig i sso och prata med mig, hoppas vi ses!

ALMA MYSTERYROCK

MEDIATEAMET | PALME

ALLMÄN INFO

Titel: Medlem (Mediateamet)

Smeknamn: Palme

Gick med: 2020-11-29
Ålder: 2002 (18 år)

Instagram: @almamysteryrock

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hallå där!

 

Mitt namn är Alma Mysteryrock men går bakom namnet Palme! Ett smeknamn som jag skapade, tillsammans med min allra bästa vän! Jag hittade min väg till klubben för första gången för något år sedan, men bestämde mig inte för att ansökan förrens i slutet av året. Lite komiskt! Här har jag funnit min plats och trivs väldigt bra runtom de människor som befinner sig i klubben med mig.

 

Som person skulle jag beskriva mig själv som en väldigt öppen människa. Jag ser varje människa som en individ vars röst och åsikt förtjänas att bli hörda. Utöver det, är jag en väldigt komisk samt sarkastisk person som älskar att skämta runt. Till en gräns såklart! Jag älskar att jobba. För att förtydliga, jobb som innebär att min kreativa sida får jobba en aning extra, därav kan man oftast finna mig bakom ett redigeringsprogram där jag redigerar både video och bild. Något jag även som "liten" hade ögonen för. Just nu går jag mitt sista år på gymnasiet, där jag går på det Estetiska programmet, med inriktningen teater. Verkligen ett av dem bästa valen jag gjort i mitt!

 

Utöver skolan och klubben, samt min kreativa bubbla, kan man hitta mig bakom ett spel. Allt ifrån Ark: Survival Evolved till Minecraft. Älskar även anime, och att nörda ner sig i en speciell anime är något av det bästa jag vet. Speciellt om man har en kompis att göra det med! Jag bor de 5 veckodagarna som jag spenderar i skolan, i en studentlägenhet tillsammans med 2 andra tjejer. Det kan bli... trångt och stökigt. Men det funkar haha! Annars bor jag hos mina föräldrar på helgerna.

Det finns mycket att veta om mig och jag är oftast en öppen bok! Jag älskar att prata och lära känna människor. Ser du mig i spelet kom gärna och säg hej!

Ha det bra!

AIR STAR
ÄGARE ALVA GREENNIGHT
LEDARE XIAOLING SPIDERMAN | JUNI SILVERWOOD
CASSANDRA GOLDGIRL | CHANTAL EAGLEFORCE | ARIA NIGHTBORN
THESPRINGROSES​​
THESPRINGROSES​​
SPRINGROSES​​
COPYRIGHT
Stå för dina handlingar.

Ta inte bilder, hemsidans layout, ikoner, koncept eller texter utan att fråga. Om man kontaktar oss via Instagram/SSO och frågar först brukar vi 99% av alla gångerna vara snälla och säga att det går bra. Vi får alltid reda på det via medlemmar eller följare ifall någon kopierat så gör det enkelt och fråga först.