top of page
kkkkkk.png
KONTAKTA MIG

Hejsan Hoppsan! Jag heter Saga Sunlee men kallas för Smeg!

Jag är hemsideansvarig och min uppgift är bland annat att uppdatera medlemmarnas presentationer, texter och skapa nya flikar för er att upptäcka.

Här nedan kan du läsa om några av våra härliga medlemmar och få lära känna dem lite närmare!

Medlemsflikpolaroid.png
papperremsa.png
Vitt_band.png

MEDLEMSVÄRDSLEDARE | EBBA

EBBA DAWNSKY
7240EA34-9410-4C2B-9755-05ECFB3616B0.jpg
B2A4D44B-6077-4302-A87E-4BCCB230FAF1.jpg

Titel: Medlemsvärdsledare

Smeknamn: -

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 2004 (19 år)

Instagram: @ebbadawnsky

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 6.png

Hallå där!

 

Mitt namn är Ebba Dawnsky i spelet men kallas för Ebba eftersom jag heter det i verkligheten. Jag bor i en liten liten stad utanför Uppsala där jag bor med min mamma, pappa och mina två katter Signe och Zelda. I somras tog jag studenten från samhällsprogrammet med inriktning beteende och nu har jag börjat plugga vidare till socionom.

 

Som person är jag väldigt snäll och en bra lyssnare. Jag kan uppfattas som lite blyg i början men när jag väl kommer igång kan jag prata ganska mycket. I spelet hittar ni mig oftast vid någon av jorviks alla banor, i mitt hemstall där jag desperat försöker få ihop outfits haha, eller på event med klubben. Jag älskar att gå på event och jag tycker att det är väldigt roligt. Utöver Star stable så spelar jag även mycket sims, jag kan sitta i timmar framför datorn, men jag har även andra intressen. Jag är väldigt kreativt lagd och älskar att rita samt att läsa böcker. Men mycket tid går även åt till plugg.


Hoppas vi ses i spelet

Vitt_band.png
AMEDEA PUPPYSTAR

NOVISLEDARE | MOA

bild_cv.png
StarStable_2024-01-30_21-34-53.png

Titel: Novisledare

Smeknamn: Moa

Gick med: 2022-08-28
Ålder: 2005 (18 år)

Instagram: @amedeapuppystar

Extra sociala medier: moaalmqvist5

Spelat sen: 2015

Pappersbit 6.png

Hej hej! Mitt namn är Amedea men kallas Moa. Jag är en 18 årig tjej och bor i Grästorp, om någon vet vart det ligger ahah. Jag bor tillsammans med min familj på en stor gård och därför har vi även ett antal djur. Själv har jag en egen häst som heter Zoe och är en 10 årig connemara. Tyvärr så hinner jag inte med henne så mycket som jag önskar på grund av skolan, men jag rider henne ibland! Jag har även 3 fåglar som man ibland kan höra i samtalen när de gärna vill prata!

 

Som sagt går jag i skolan på dagarna då jag pluggar tredje året på ekonomi med inriktning juridik. Detta brinner jag väldigt mycket för eftersom min plan är att utbilda mig till jurist efter gymnasiet och detta kräver höga betyg och mycket satsning ifrån oss elever.

 

När jag inte går i skolan eller hänger i stallet så läser jag gärna, och brukar sluka böcker som om det vore mat. Samt att jag gillar att sitta i dc och bara prata eller spela med andra från klubben! Jag har även ett rätt så nytt intresse som innehåller kristaller och stjärntecken, och jag tar gärna fram mina tarotkort när jag behöver lite vägledning.

 

Som person kan jag ha väldigt svårt att ta åt mig till en början men blir mer bekväm med tiden. Detta kände jag verkligen att klubben hjälpte mig med i början vilket gjorde att det blev enklare att komma in i gemenskapen! Är även väldigt ordentlig av mig och gillar att ha ordning och reda runtomkring mig, speciellt älskar jag att göra massa listor för att ha ordning på allt.

 

Det var lite info om mig och annars hoppas jag att vi ses!

Vitt_band.png

KADRILJLEDARE | MAJA

SALLY PURPLEWEB
StarStable_2023-05-11_12-56-11.png
StarStable_2023-06-03_13-05-51.png

Titel: Kadriljledare

Smeknamn: Maja

Gick med: 2022-10-02
Ålder: 2005 (18 år)

Instagram: @sallypurpleweb.sso

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 6.png

Hej hej!

 

I spelet ser ni mig som Sally Purpleweb, men jag kallas för Maja. Som person är jag riktigt social och spenderar gärna timmar till att prata med andra. Lägger mycket energi på att de i min närhet ska känna sig trygga och hörda med mig. Mina vänner är det finaste jag har.

 

Jag går en linje på gymnasiet som kallas spelgrafik. Älskar spel samt tycker mycket om att rita och skissa, speciellt när det gäller hästar! En fun fact om mig är att jag är väldigt intresserad av rymden, och svartahål är det jag snöat in mig mest på.

I sso levlar jag gärna med sällskap, samt tycker om att gå på event. Dock slår inget dressyren/kadriljen! Har hållit på med dressyr i några år nu och det är en flamma som bara brinner starkare för varje år som går! Utanför sso spelar jag en rad olika spel och testar även ibland gärna nya! Vilka som är mina favoriter går i perioder, men Valorant brukar alltid gå hem!

Vitt_band.png

INTERVJULEDARE | SIMON

SOFIA DAWNTREE
20220618_205007.jpg
Snapchat-2080754343.jpg

Titel: Intervjuledare

Smeknamn: Simon

Gick med: 2022-11-06

Ålder: 2002 (21)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 4.png

Halloj! Jag heter Simon och är 20 år. Jag är från början från Mölndal, en stad precis utanför Göteborg, men flyttade i höstas upp till Uppsala på grund av studier. Jag började läsa till husdjursagronom och trivs väldigt bra med det. Nu frågar du dig själv: “Vad är det?”, vilket inte är någon fara. Det är inte många som vet. Man kan kalla agronom för lantbrukets civilingenjör och husdjur är då inriktad mer specifikt på djur. Själv är jag speciellt intresserad av genetik och det är något jag gärna vill jobba med i framtiden. 

Som man kanske redan kunnat lista ut är mitt största intresse djur. Gillar de flesta djur och är sen tidigare utbildad hästskötare, har jobbat på mjölkgård och har hund och katt hemma i Göteborg. Förutom djur-intresset gillar jag att ta det ganska lugnt på fritiden. Att se på serier, läsa, baka och sitta vid datorn är bland mina favoritsysslor! 

Star Stable ligger varmt om hjärtat med många roliga minnen och fantastiska människor man har träffat. Tog en ganska lång paus under gymnasiet då jag inte kände att jag hade motivationen att spela spelet längre. Sen halkade jag över denna underbara klubb och har fått upp gnistan igen. Andra spel som jag spelar är Genshin Impact, RDR2, Horse Reality och Planet Zoo m.fl. Har också börjar lära mig Valorant vilket är roligt, även om jag inte så värst bra på det

Vitt_band.png
ALICIA DARKROCK

MEDLEM | ELINA

StarStable_2023-08-23_14-22-06.png
received_280172491308933.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Elina

Gick med: 2023-08-07
Ålder: 1995 (28 år)

Instagram: @aliciadarkrock

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5_edited.png
Hallå där !
Jag heter Alicia Darkrock i starstable men går under namnet Elina i gaming community, jag är en tjej på 28 somrar, som bor tillsammans med min sambo, bonus son och hunden Gaston i Dalarna. Som person så skulle jag säga att jag är framåt och positiv, tar det mesta med en klackspark och har en positiv syn på livet och allt som det bjuder på. jag har lätt för skratt när det är rätt tillfälle, men kan likväl sitta delta i intressanta och seriösa diskussioner om livet och allt därtill.

Då jag är sjukskriven så har jag alldeles för mycket fritid men jag spenderar delar av tiden med min sambo & bonus son som vi har varannan vecka, sen så har jag hunden Gaston en speciell kille på två år. förutom det så spenderar jag ganska många timmar framför datorn både på dag och kvällstid då sitter jag gärna och spelar eller ser på någon serie.

Hoppas att vi ses någonstans på jorvik och tveka inte att säga hej om ni vill ha någon att prata med 🙂 
Vitt_band.png

MEDLEM | MIA

ANNABELLE OPALBLANKET
filten1.png
filten2.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Mia

Gick med: 2023-04-23
Ålder: 2004 (19)

Instagram: 

@annabelle__opalblanket

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 5_edited.png

Halloj! Jag är Mia-Felicia, men kalla mig Mia!

Jag är en 19 årig tjej från Göteborg och bor här med min far, bror och bäst av allt, min katt! Jag läser Fordon- transport, sedan 2023, så om några år åker jag runt på gatorna med en lastbil.

Jag har under tidigare år ridit mycket, tävlat ponnyer på ridskola och även hjälpt min gamla ridklubb med ponnysar som inte riktigt vill samarbeta, men just nu ligger just ridningen lite på is och istället myser jag bara med hästarna när jag har chansen!

Jag älskar att sitta och prata med folk i klubben, och spelar allt möjligt kul! Jag har spelat SSO sedan 2011 och varit med på större delen av resan i SSO, men med paus emellanåt, men nu när jag har klubben blir det nog inga pauser på ett tag! Man ser mig väldigt ofta inne på SSO där jag antingen levlar, bara hänger eller tar bilder.

Jag är ofta på event och andra aktiviteter vi hittar på i klubben och älskar medlemarna i klubben <3 Hoppas vi ses någon gång!

Vitt_band.png

MEDLEM | ALLIS

ANNIE MYSTERYPAW
IMG_1214.jpg
IMG_1223.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Allis

Gick med: 2023-12-03
Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @anniemysterypaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 6.png

Hej!
I spelet heter jag Annie Mysterypaw men alla kallar mig Allis. Jag är 20 år och bor för närvarande i Värmland, som jag har insett inte är så varmt som det låter.. Därför hänger jag mest i Göteborg när jag kan men jag saknar alltid mina hemtrakter i Dalarna som har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

Jag pluggar musik och aspirerar att jobba med det på något sätt. Jag spelar mest bas men det händer att det slinker in lite fiol och klarinettspel emellanåt också! Det jag saknar mest med Dalarna är att spela fiol i spelmansstämman. Det är så mäktigt att spela med gamla folkmusikrävar. Mest spelar jag dock moderna genrer, jag älskar alla låtar med feta basgångar, genre spelar ingen roll bara det är groovy. 

Spelar jag inte musik så dricker jag helst vin och lyssnar på gamla skivor. Jag älskar all musik  men skivan som alltid blir att sättas på tillslut är Livet är en fest av Nationalteatern! Dock saknas låten Ge mig mitt liv nu, den finaste låten som någonsin skapats.

Jag är faktiskt inte ett dugg hästintresserad (dock är de såklart himla fina och fascinerande) men hänger gärna på Star Stable ändå. Men huvudsakligen spelar jag spel som Valorant och Red Dead Online. Det har blivit lite mindre spelande på sistone då jag har mycket att göra i skolan, det är musikaler och konserter och evenemang och projekt och hela faderullan, det går i ett här i Värmland! Men jag är en person som ruttnar inombords när jag har tråkigt så det passar mig väldigt bra. Jag älskar att ha saker för mig och att ha folk runt mig. Sällskap är bäst! 

Vitt_band.png

MEDLEM | BLIXTEN

ARIANA DRAGONFALL
StarStable_2023-08-24_20-07-56.jfif
IMG_6463.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Blixten

Gick med: 2023-08-07
Ålder: 1994 (29 år)

Instagram: -

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 3.png

Finns det något bättre än känslan att stå i publiken och höra instrumenten på scenen spela inledningen till första låten, inte enligt mig.

Hej jag heter Ariana Dragonfall men kallas för Blixten och är 28 år. Som inledningen syftar är jag en musikälskare i alla dess former men även en person som lever två olika liv. För varannan vecka spelar jag en del gitarr på fritiden när jag väl får tid eller så försöker hinna med alla konserterna i omgivningen. Däremot de andra veckorna så har jag fullt upp att leka och hänga med min underbara son.

Som ni kanske redan har märkt så är jag en väldigt social person som gärna hänger med mina vänner eller även träffa nya personer vid tillställningar. Jag vill alltid det bästa åt personerna i min omgivning så finns alltid till för att stödja eller utdela några skratt till vännerna. För ett gott skratt förlänger livet men en riktigt bra vän fördubblar det

Vitt_band.png

MEDLEM | CAT

CATALINA BLUELAND
20211207_191120_IMG_4881.jpg
StarStable_2023-01-09_20-35-32.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Cat

Gick med: 2022-11-06
Ålder: 2005 (18)

Instagram: @catalina.blueland

Extra sociala medier: @southbloom.crochets

Spelat sen: 2014

Pappersbit 5_edited.png

Hejsan! I spelet heter jag Catalina Blueland men kallas för Cat. Jag är en 18 åring från Borås som just nu läser IB på gymnasiet, en otroligt krävande men lärorikt program. Mina planer efter gymnasiet är lite oklara men det lutar mot att jag kommer vidareutbilda mig inom vården, antagligen till barnmorska.

Även fast jag har mycket plugg så försöker jag ändå ta vara på min fritid. Förutom att spela dator- och tv-spel så gillar jag även att läsa, virka och rita samt att gosa med mina 2 marsvin Koda och Aske. Som det märks så består mina hobbys av lugna aktiviteter, och det stämmer även bra in på mig. Jag är en lugn person, som bryr mig mycket om att andra har det bra. Jag har inga problem att sitta i samtal men jag försöker vara mån om att alla har det bra, och får prata om de vill. Men även fast jag är lugn så kan jag lätt bli flummig sent på kvällen.

Om ni ser mig inne i spelet så är det antagligen när jag är påväg till ett event. Men på det sistone så har jag även börjat levla mer samtidigt som jag lyssnar på true crime poddar. Men om ni ser mig i spelet så är det bara att komma fram, jag bits inte.

Vitt_band.png

MEDLEM | NORA

CLARA SOFTGARDEN
StarStable_2022-07-11_21-31-52.png
IMG_3271.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Nora

Gick med: 2022-11-06
Ålder: 2005 (18 år)

Instagram: @clarasoftgarden

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2016

Pappersbit 3.png

Hejsan, Nora heter jag. Jag är 18 år och pluggar ekonomi sista året på gymnasiet. Jag bor i skogarna norrut tillsammans med min familj. Vi har även fyra djur i huset. Två hundar, Bastian och Charlie. Samt två katter, Coco och Chanel. På min fritid så gillar jag att umgås med familj och vänner men även att spela. Just nu går mycket utav tiden åt plugg men jag spenderar så mycket tid jag kan med klubben. Oavsett om det är event eller inte så sitter jag gärna med och pratar medans jag pysslar med annat som att tex levla.

 

Jag har sedan jag var liten gillat att spela många olika instrument men nu för tiden lyssnar jag bara. Jag lyssnar ofta på musik och det kan vara lite allt möjligt. De artisterna jag lyssnar mest på just nu är nog ändå Billie Eilish, Niall Horan, Harry Styles, Taylor Swift och Lil Peep. Jag älskar att gå på konsert men bor tyvärr en bit bort från både Stockholm och Göteborg så det är inte jätte ofta det händer.

 

Jag trivs mycket bra ute i naturen och kan inte säga annat än att jag älskar vintern. Såklart att det är lite kallt och så men det är ju charmen med det hela. Vinter årstiden är alla dar i veckan min favorit. Inte nog med att julen kommer därpå så finns det ju inget bättre än att åka på utflykt med skotern och grilla korv.

Vitt_band.png

MEDLEM | SANDRA

CORNELIA WINTERPAW
IMG_9680.PNG
IMG_9009.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Sandra

Gick med: 2023-12-03
Ålder: 2001 (22 år)

Instagram: @conerliawinterpaw

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 6.png

Hallå där!

 

På Jorvik går jag under Cornelia Winterpaw men kallas för Sandra som jag även heter i verkligheten. 

Jag är 22 år gammal och bor utanför Jönköping tillsammans med min sambo och hund. Jag läser till sjuksköterska här på högskolan vilket mer eller mindre varit min dröm sen högstadiet. Dagarna spenderas med att sitta och spela framför datorn eller ute på äventyr. Jag är en väldigt glad och social person som älskar att sitta i samtal och prata om allt mellan himmel och jord! Som person är jag väldigt mån om de i min närhet och är alltid öppen för att lyssna på vad folk har att säga.
 
Jag har spelat starstable ända sedan 2011 men har haft många pauser genom åren. I spelet hittar ni mig klagandes över levling eller i ridhusen tragglandes med kadrilj. Utöver starstable spelar jag en del andra spel allt från Red Dead & Valorant, till The Sims. När jag inte spelar gör jag allt från att ligga hemma i soffan framför en serie eller kollar på Formula 1, eller så är jag ute och hittar på äventyr med vänner. Spenderar även mycket tid i skogen, antingen med scouterna eller med lilla jakt-taxen Hedwig när jag hemma hos familjen. ​
 
Hoppas vi ses i framtiden!

Vitt_band.png

MEDLEM | EMILIA

EMILIA NORTHSTAR
IMG_0075.jpg
IMG_2964.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Emilia

Gick med: 2023-09-03
Ålder: 1999 (24 år)

Instagram: @emilia.northstar

Extra sociala medier:

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hejhej!
Emilia heter jag, är 24 år gammal och har precis flyttat hem till Hälsingland igen efter kandidatexamen i political science/statsvetenskap. Jag gick med i Spring Roses redan 2018, men lämnade under min universitetstid. Nu är jag tillbaka igen - lite äldre och (förhoppningsvis) lite klokare!

Som person är jag definitionen av en extrovert introvert. Jag värderar mitt space högt och är väldigt och är trygg i mig själv, vilket gör att jag ibland kan uppfattas som tillbakadragen. Samtidigt älskar jag att lära känna nya människor och vara en del av gemenskapen! Jag följer mer än gärna med på alla slags fritidsaktiviteter och påhitt. 

Min utbildning är verkligen mitt största intresse, men älskar dessutom att skejta, lyssna på musik/gå på spelningar och umgås med vänner och min sambo. Lyssnar mest på rap och punk men är öppen för allt. Älskar anime och speciellt Naruto! Som många andra i klubben har jag dessutom en bakgrund inom ridsporten, vilken jag hoppas kunna ta upp i framtiden. 

Nu när du känner mig lite bättre så hoppas jag verkligen att vi ses i klubben ❤️

Vitt_band.png

MEDLEM | EMELIE

EMELIE WESTLEE
291687592_5248653765214792_3670092438727352040_n.jpg
IMG_8455.JPG

Titel: Medlem

Smeknamn: Emelie

Gick med: 2023-10-08
Ålder: 2002 (21 år)

Instagram: @emeliewestlee

Extra sociala medier:

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hej på er! 

Emelie heter jag, 21 år gammal och en riktig crazy cat lady! Jag huserar i de norrländska skogarna, närmare bestämt i Örnsköldsvik, tillsammans med min sambo och våra två katter. Jag höll tidigare på med hästar och hoppning där jag tävlade med min förra ponny Della som ni kan se på bilden men för tillfället ligger hjälmen på hyllan. Numera går den mesta delen av min tid till att jobba som arbetsledare på McDonalds, umgås med min sambo men även självklart att hänga med klubben! Jag tackar heller inte nej till en fisketur eller se ett avsnitt eller två av min hjärteserie One Tree Hill!

Jag är väldigt intresserad av true crime och kan läsa och prata om detta i timmar! Jag slukar gärna förundersökningar eller lyssnar på poddar kring ämnet och jag hade tyckt att det verkligen skulle vara intressant att få jobba med något inom kriminologin men för tillfället har jag siktet inställt på utbilda mig till socionom i första hand. Jag är en rätt social person så fort jag fått analysera min omgivning och med mig kan man prata om det allra mesta!

Jag må vara rätt ny i klubben men det finns mycket jag uppskattar med Spring Roses, framförallt engagemanget och gemenskapen! Jag själv är en person som alltid går all in för det jag tycker om och det är väldigt kul och givande att få hänga med likasinnade!

Vitt_band.png

MEDLEM | EVVE

EVELINA STARFALL
blommorarfint.png
klappahast.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Evve

Gick med: 2018-10-14
Ålder: 2001 (22 år)

Instagram: @evvesso

Extra sociala medier:

Snapchat - @evelinahestner

Spelat sen: 2012

Pappersbit 4.png

Hejsan!


Jag heter då Evelina men kallas oftast för Evve i klubben. Jag är 22 år gammal och bor mitt i Jämtlands skogar med min katt. 


Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och glad person som gärna hänger med på alla möjliga aktiviteter i klubben!


Jag har varit med i Spring Roses sen hösten 2018 så i princip från start och trivs som fisken i vattnet.
I spelet går det oftast hitta mig antingen i gallerian eller i hemstallet där jag sätter ihop alla möjliga outfits ;)

 

Utöver starstable så gillar jag att vara kreativ och målar en hel del! 


Är också intresserad av smink och hår (har ofta väldigt många tips och åsikter och om det börjar pratas hårfärg så är jag där direkt) men också en hel del spel, red dead redemption 2 är då favoriten.

Vitt_band.png

MEDLEM | JULIA

JULIA DEERBROOKE
Julia.jpg
Julia.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: -

Gick med: 2021-08-08
Ålder: 2002 (21 år)

Instagram: @juliadeerbrooke

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2014

Pappersbit 5.png

Hej!

Jag heter Julia och är en 21 årig tjej som bor precis utanför Göteborg. Just nu pluggar jag på teknisktbasår och hoppas komma in på drömlinjen nästa höst. Jag är en väldigt pratglad person som ofta behöver avbryta mina meningar för att spontan hicka men jag låter sällan det stoppa mig!

 

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och snäll person som älskar att skratta. Jag är alltid beredd att ge min tid om någon vill ha sällskap när de levlar och om min reshade inte krånglar så tar jag gärna bilder!

 

På fritiden så kan jag vara i stallet och rida, i soffan och kolla på film och serier med katten, vid pianot och lalla runt eller vid datorn och spela sso, sims och minecraft. Och om inspirationen slår så kan jag sitta och rita/ redigera i timmar.

Vitt_band.png

MEDLEM | ENYA

LEIA DEERFOREST
leia.jpg
leia2.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Enya

Gick med: 2022-03-27

Ålder: 1996 (27 år)

Instagram: @teamdeerforest

Extra sociala medier

@torktumladponny (Snapchat/Instagram)

Spelat sen: Oktober 2014

Pappersbit 6.png

Hej på er! Ni kan kalla mig Enya, en bubbligt glad tjej med mycket driv.

Jag bor på en liten hästgård strax utanför Uppsala med mina två katter Shini och Dexter. Jobbar i butik på dagarna men drömmer om att bli djursjukvårdare i framtiden, och spenderar helst min fritid framför datorn, i garaget med min pojkvän skruvandes på våra bilar eller ute i naturen och laddar batterierna.

 

Man skulle kunna kalla mig för mångsysslare - jag tycker även om matlagning, fotografering, psykiatri och biologi, löpning och broderi. Allt går i vågor och just nu är jag helt insnöad på att lära mig allt om kaffe och baristayrket!

 

Det är svårt att beskriva sig själv så jag frågade mina närmaste vänner, de sa såhär; ”du är omtänksam, har världens torraste humor, är lojal, analytisk, effektiv, kreativ och organiserad”.

 

Jag skulle även lägga till att jag är väldigt social och inkluderande. Har väldigt mycket åsikter om saker och ting och är inte rädd för att stå upp för mig själv eller personer jag bryr mig om, på ett schysst sätt såklart.

 

Jag vill att alla ska må bra, eftersom jag själv har mått dåligt större delen av mitt liv och precis har kommit ur ”dimman”. I Star Stable kan ni ofta hitta mig i full färd med att levla, lite i min egna bubbla med en podd i hörlurarna. Ni får dock mer än gärna komma fram och prata om ni ser mig.

 

Vi ses in game!

Vitt_band.png
LOVISA UNDERLEE

MEDLEM | LOLLO

IMG_9614.jpg
StarStable_2023-09-24_18-40-36.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Lollo

Gick med: 2023-09-03
Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @lovisaunderlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 6.png
Hejsan! 

Lovisa Underlee heter jag, men jag kallas för Lollo. Jag är en tjej som nyligen fyllt 20 år och bor tillsammans med min sambo i Västerås. Jag skulle beskriva mig själv som väldigt utåtriktad och social, jag tycker mycket om att prata och umgås med folk! Samtidigt som jag också tycker mycket om att vara hemma och kolla på serier/läsa böcker.

Mitt största intresse är och har nästan alltid varit hästar, där jag för några år sedan ägde en egen ponny. Vi älskade fälttävlan och hoppning, där vi var ute och tävlade en del. Kärleken för fälttävlan har varit kvar hos mig även efter vi sålde honom. Jag är för tillfället medryttare på en häst som jag rider 1-2 dagar i veckan vilket jag trivs med! Hon är ganska ung så vi har under senaste året börjat åka ut mer på träningar på framförallt hoppning vilket har varit superkul! Utöver hästar har Formel 1 en stor plats i mitt hjärta, vilket även är ett intresse jag delar med min sambo! Så varje race-helg är vi bänkade framför TVn här hemma. 

Jag har spelat SSO sedan 2012, lite av och på med olika långa pauser. Men sedan 1 år tillbaka har jag spelat mer kontinuerligt och har nu funnit världens finaste klubb, vilket jag är så glad för!

Jag hoppas vi ses ute på Jorvik och även i klubben i framtiden! 
❤️
Vitt_band.png

MEDLEM | LOLA

LOLA MISTDAUGHTER 
IMG_3740.jpg
StarStable_2024-01-03_19-28-43.png

Titel: Medlem 

Smeknamn: Lola

Gick med: 2023-12-17
Ålder: 2004 (19 år)

Instagram: @lolamistdaughter

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Pappersbit 6.png

Jag heter Lola Mistdaughter och kallas för Lola.

Lite om mig är att jag är 19 år gammal och bor i nordvästra Skåne-trakterna. Ända sen studenten har jag varit osäker om vad jag vill jobba med i framtiden. Så jag arbetar lite vart som helst, men i nuläget så är jag kökspersonal på en restaurang. Jag försöker sikta mot att kanske bli tull eller polis. Jag kommer nämligen från Litauen, vilket har fått mig mot spåren att bli tull där det kan komma till hands.


På fritiden älskar jag att sticka, spela datorspel, gosa med katterna och kolla film/serie. Jag red sen jag var 6 år gammal men slutade 10 år efter, på grund av gymnasiet. Jag saknar det så himla mycket men hoppas på att kunna hitta tillbaka till det någon gång. Som person är jag jordnära, hjälpsam och omtänksam.  Jag har spelat Star Stable väldigt länge och var på servern Marshmallow Cloud fram tills 2023. Spelet är något jag kommit tillbaka till flera gånger men oftast tröttnat på grund av att inte haft något att göra. Därför sökte jag till Spring Roses. Inte bara på grund av att jag sökte en anledning till att kunna logga in och vara aktiv, utan en gemenskap och en familj.

Pappersbit 6.png
Vitt_band.png

MEDLEM | LOFFSEN

MAJA DEERBORN
IMG_1589.png
EBA56EA0-967E-4EB9-95E7-53A35DED1E22.jpg

Titel: Medlem 

Smeknamn: Loffsen

Gick med: 2023-10-08
Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @maja.deerborn

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2013

Hej på er!


Jag heter Maja Deerborn men kallas för Loffsen. Jag är 20 år gammal och bor i härliga Skåne! Mer specifikt Ängelholm. Jag har en liten hund som heter Bello, och henne skämmer jag bort lite för mycket hehe.

 

Jag pluggar just nu till sjuksköterska, vilket verkligen är mitt drömjobb. När jag inte är nergrävd i allt plugg så sitter jag väldigt gärna vid datorn spelandes med vänner eller nerbäddad i soffan med en bok! Som person är jag väldigt framåt och älskar att lära känna och prata med nya människor! Har även en känsla för torr humor som jag gärna drar fram när tillfället tillåter xD. Jag har även ett väldigt stort intresse för musik och att lära sig nya instrument är bland de roligaste som finns. Har även spelat saxofon i en orkester i 6 år?! Finns inget bättre än den gåshud som man får när hela orkestern är i extrem synk! Dock blir de mest bas för min del nu då jag tror inte mina grannar uppskattar de ständiga tjutandet från saxofonen haha!

En fun fact om mig är att jag älskar all typ av skräck och det paranormala! Dock lär du inte se mig spela några skräckspel....

Hoppas vi ses under våra äventyr på Jorvik!

Kram!
 

Vitt_band.png

MEDLEM | JULIA

ROSE HIGHLEE
IMG_0973.jpg
fluttersblommor.png

Titel : Medlem

Smeknamn: Julia

Gick med: 2022-05-01

Ålder: 2003 (20 år)

Instagram: @rosehighlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 2.png

Hallå där!

Mitt namn är Rose Highlee i spelet, men går främst efter Julia. Jag är 20 år gammal från norra Hälsingland där jag är uppvuxen på en gård med mina föräldrar och två småsyskon, samt en hel drös hästar och katter.

Jag älskar hästar och har ridit i hela mitt liv, på senare år har jag även börjat tävla dressyr. I bagaget har jag två junior-SM, ett ungponny-SM, ett ponny-SM och några lag-SM tillsammans med klubben jag tävlat för. I SR får man (varesig man vill eller inte) ta del av dessa äventyr med hästarna då jag gärna uppdaterar med bilder och text.

2022 tog jag studenten från ekonomiprogrammet med inriktning juridik och tog sedan ett sabbatsår och jobbade en del på restaurang, som vikarie på skolor och på Systembolaget. Hösten 2023 började jag att plugga affärsjuridiska kandidatprogrammet i Linköping, vilket är såå spännande! En utbildning som kombinerar juridik och ekonomi alldeles lagom. På fritiden gillar jag att läsa, sitta i samtal på discord, klubbjobba och baka chokladbollar. Idag blir det inte lika mycket hästar p.g.a. flytten och plugget, så nu engarerar jag mig mer i utskott på skolan och extrajobb, och pixelhästar i SSO. Som person är jag lättsam, social, givmild och omtänksam.

 

SR har verkligen gett mig enormt mycket vänner och en gemenskap som jag saknat i spelet, samt lärt mig en del nya saker, det finns helt enkelt alltid något att hitta på och utforska!

Vitt_band.png

MEDLEM | SMEG

SAGA SUNLEE
IMG_0137.jpg
IMG_0017.jpg

Titel: Medlem

Smeknamn: Smeg

Gick med: 2023-09-03

Ålder: 1996 (28 år)

Instagram: @sagasunlee

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2011

Pappersbit 4.png

Hejsan!

Jag heter egentligen Maja men i spelet så kallas jag för Smeg och jag är 28 år gammal och bor tillsammans med min sambo och våra tre katter i vårat hus ute i skogen. Jag jobbar heltid som undersköterska inom vården och det har jag väl egentligen gjort sen jag tog studenten. Som längst har jag jobbat på ett äldreboende men har även provat på under 1 års tid att jobba på ett sjukhus, en akut kirurg avdelning. Jag vill någon gång plugga vidare och då till något som inte har med vården att göra. Ärligt talat vet jag faktiskt inte vad jag vill bli när jag blir " stor" haha. Under sommaren så cyklar jag mountainbike och jag har även nu under två somrar börjat med odling av blommor. Att pyssla i trädgården och se alla färger överallt gör mig glad och lycklig. På vintern åker jag snowboard och spenderar mycket av min tid framför datorn.

Som person skulle jag säga att jag är tillbakadragen men samtidigt tycker om sociala sammanhang och att lära känna nya människor, jag tycker om egentid och det är på så vis jag laddar mina batterier. Att sprida glädje och trygghet omkring mig är viktigt då jag vill att alla ska må bra. Jag gick med i Spring Roses vintern 2019 och var med i 2 år tills livet utanför klubben kom emellan och jag var tvungen att lämna, nu har allt äntligen lugnat ner sig och självklart sökte jag tillbaka❤️

Vitt_band.png

MEDLEM | VILMA

STEPHANIE GOLDSTAR
vilma1.png
vilma2.png

Titel: Medlem

Smeknamn: Vilma

Gick med: 2023-01-15
Ålder: 1998 (25 år)

Instagram: @stephanie_goldstar

Extra sociala medier: -

Spelat sen: 2012

Pappersbit 5.png

Hej hej!
Mitt namn är Stephanie Goldstar i sso men heter egentligen Vilma och är en glad 25åring som lever och verkar i Skåne! Mina dagar brukar mest bestå av jobb då vi driver en egen butik inom familjen där vi säljer lite allt möjligt. Utöver jobbet så spenderar jag större delen av min fritid hos min häst som jag även tävlar en del på i hoppning. Jag har även ett stort spelintresse och brukar spela en hel del Phasmofobia eller Red Dead Redemption 2 när jag har tid över!

När det kommer till klubblivet så gillar jag att gå event och tycker även det är väldigt roligt att levla ihop med klubbkompisar! Hittar du mig i spelet så är det mest troligt så att jag just levlar så kom gärna fram och säg hej!

bottom of page