top of page
1.png
KÄRLEK I LUFTEN
kkkkkk.png

Att ge någon en ros (positiv feedback) kommer definitivt att göra deras dag. Rosen inkluderas även i veckobrevet men där hålls ditt namn anonymt - även om du skrev med det i formuläret. En ros kan ges till en person, en grupp personer (t.ex. utskott) eller till klubben som helhet. Alla mår bra och förtjänar lite extra uppskattning ibland!

 

Dessutom, om någon försöker arbeta på något, t.ex. sociala förmågor, så kommer de allra flesta växa. De flesta lär sig mycket snabbare via positiv feedback än negativ feedback. Vill du hjälpa klubben utvecklas och stötta medlemmar är en ros ett fint alternativ. Vill du vara anonym så går det bra.

1

Viktig info: Primära syftet med kritiken är att utveckla klubben, riser får inte riktas till specifika personer. Har något skett ska man enligt regel 3 ta det direkt med personen privat. Får vi en ris riktad till en viss person slänger vi den direkt, utan att läsa den. Allt annat gåt dock bra, någon annans perspektiv på klubben är alltid nyttigt och vi hoppas kunna hjälpa!

2

Tankeställare: Vid negativ feedback hjälper det oss om du inkluderar svar på följande frågor: Hur påverkar det dig? Hur mycket tålamod har du kvar? Vad kan vi domare/ledare göra? Kan du beskriva situationen/ge exempel? Hur skulle du önska att det såg ut istället?

3

Anonym/inte anonym: Det är inget fel med att skicka in någonting anonymt, men tänk på att det kan bli svårare att lösa problemet vid negativ feedback. Vi tycker inte illa om dig för att tycker eller känner så som du gör. Det skulle däremot hjälpa oss mycket om vi visste vem du är för att kunna ställa fler frågor vid behov eller se om vi har tolkat allt rätt.

Osynlig remsa ljus 1.png

STAR STABLE NAMN/ANONYM

VAD FÖR SLAGS FEEDBACK SKICKAR DU IN?

Tips: Klubbfeedback? Eventfeedback? Ros (positiv feedback)? Ris (negativ feedback)? Övrigt?

VAD VILL DU TA UPP?

Tips: Berätta för oss vad du känner och tänker! Vi vill höra, både positiv och konstruktiv negativ feedback är utvecklande.

Tack för att du skickar in!

bottom of page